-
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ 2006 ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
ΑΓΑΠΗΤΕ ΡΑΚΟR,
ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΛΙΣΤΑ
ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ
ΞΕΚΙΝΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑΣ ΑΠΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΕ ΧΑΠΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΥΘΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠ ΕΞΩ...
ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΙΕΣ!!!
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ.
ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ ΣΧΕΣΗ
ΔΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΑΝ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΩΣΤΕ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
ΞΕΚΙΝΑ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΜΕΣΑ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
ΑΓΑΠΗΤΕ DESPERADO,
ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ
ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ
ΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ
ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΖΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ, Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΘΕΙΣ...
ΞΕΚΙΝΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ
ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΞΩ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ?
ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ...
ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΘΕΣ ΓΙΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ Η ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ
ΦΙΛΙΑ
ΑΓΓΕΛΙΝΑ
-
Αγαπητη angelina σου ευχομαι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.Περιμενω τη βοηθεια σου στη διευθηνση [email protected].
-
pakor,
σου εστειλα στο προσωπικο σου μηνυμα
-
Αγγελινα μου σε ευχαριστω πολυ για την προσοχη σου.Εχω επισκεφτει μια ψυχολογο αλλα το αποτελεσμα ηταν απογοητευτικο διοτι δεν καταφεραν να με αγγιξουν καθολου τα λογια της ηταν σα να μιλαγα με εναν φιλο μου...παντως θα ημουν ανοιχτος στο να παω σε καποιον αλλο ψυχολογο ειδικα αν ειναι αποδεδειγμενα καλος διοτι αυτη η κατασταση εχει πραγματικα παρατραβηξει.Οσον αφορα αυτο που μου με ρωτησες τωρα μεσα στο σπιτι εχω την δυνατοτητα μιας προσωρινης απομονωσης που συνηθως με ηρεμει.Επισης το να δειξω αυτη την \"αδυναμια\" μου μπροστα σε αλλους με κανει να αισθανομαι πολυ ασχημα γι αυτο και το αγχος μου διπλασιαζεται οταν βγαινω.Το mail μου ειναι [email protected] και οποτε μπορεσεις στειλε μου πληροφοριες σχετικα με την ψυχολογο σου.Σε ευχαριστω και παλι και καλη σου χρονια
-
desperado,
σου εστειλα μην
επισης μπες στο site www.marivizissi.gr και θα βρεις πληροφοριες για τα ανθοιαματα
-
γεια σας παιδια και καλη χρονια σε ολους..!
πηγα σημερα σε ωρυλα για τα βουητα στα αυτια αλλα δεν μου εκανε και πολλα γιατι απλα μου ειπε οτι τα αυτια ειναι πεντακαθαρα και αν θελω να κανω μια αξονικη για να δει τον λαβυρινθο.. ειναι δυνατον ολο αυτο το συνεχομενο βουητο για εβδομαδες τωρα να ειναι απο το αγχος ή να ξεκινησω τη διαδικασια της αξονικης που με αγχωνει ηδη? κανεις αλλος με εντονα βουητα τετοιου ειδους που αποδεδειγμενα ηταν απο το αγχος και οχι κατι \"αλλο\" εγκεφαλικο? αχ, παντα υπαρχει κατι τελικα σωματικο που δεν με αφηνει να ησυχασω ενω συνεχιζω να το πολεμω καταμουτρα....
-
lupus30 να\'ξερες πόσο σε καταλαβαίνω.Κι εγώ εκεί που πάω να ησυχάσω λίγο και να το πάρω απόφαση ότι όλα αυτά τα συμπτώματα που αισθάνομαι είναι ψυχολογικά,από το άγχος και την στεναχώρια,εμφανίζεται κάτι καινούργιο ή μου μπαίνει μια σκέψη για κάτι παθολογικό και άντε πάλι αγχώνομαι και αρχίζω να το σκέφτομαι.Οπότε μετά μου είναι πιο δύσκολο να είμαι ήρεμη και να το αντιμετωπίσω.Είναι πολύ βασανιστικά όλα αυτά.
-
:)Καλημερα σε ολους και καλη χρονια! εχω καιρο να γραψω αλλα οχι να διαβασω ολα αυτα που γραφετε...εβγαλα χθες ακτινογραφια σε πλατη και αυχενα γιατι ειχα 2 χρονια τωρα πονο στην πλατη και μουδιασματα ..Η ορθοπαιδικος δεν την ειδε ακομα,αλλα μου ειπε οτι μαλλον δεν θα εχω τιποτα και ειναι ολα απο καθιστικη ζωη και αγχος..τελικα το χαρτι γραφει ευθειασμο αυχενα και σκολιωση μεσοτητας θωρακικης μοιρας σπονδυλικης στηλης..εχει κανεις κατι απο αυτα? μπορει να οφειλεται η ασταθεια που νιωθω ωρες ωρες και η αδυναμια σε αυτα?η πρεπει να το ψαξω και άλλο?
-
lupus30 Και εγώ έχω συνεχόμενο βουητό στα αυτιά εδώ και 2,5 χρόνια , και εγώ πήγα σε οριλα αλλά δεν μου βρήκε τίποτα. Προφανώς είναι από το άγχος έτσι μου είπε και ο σάικο δόκτωρ :D:P που πηγαίνω τώρα τελευταία. Αλλά και αξονική είναι και αυτή μία εξέταση που μου έχει κολλήσει και σε εμένα :D:D
secret εγώ πάω τέλη του μηνός για τις ίδιες εξετάσεις,ακτινογραφίες κ.λ.π :(:(
-
;);)geia sas.......tha prakalousa polu opoiosdhpote psixologos i psixiatros estw na me kanei add sto msn tou na ta poume apo kei klutera...paidia xeraitw ti parea kai olouss eimai kainourios filakia
-
LIGA LOGIA KAI KALA EDW PAIDIAA MOU....APLA THELW KAI GW MIA PAREA .....POU NA ANTIMETOPIZEI TO IDIO PROBLEM ME MENA....POU EINAI POLU ILITHIO PROBLEM KAI TO XW BARETHEI....EDW KAI 7-8 MINES
PARATISA KAI TI SXOLI MOU GIAUTO
...KAI OLA DIMIOURGITHIKAN APO TO POTO FANTAZOMAI EPINA POLU ALLA KAI APO TIS DUO ERWTIKES APOGOITEUSEIS.....SUMPERASMA A UTWN....AGXOS...IDRWTAS KLEISIMO SPITI PIO POLLES FORES OTAN DEN EINAI ANAGKI DHLADH MESA...PNIKSIMO STO LAIMO KOMPO KAI STOMAXOPONOS..EKANA ENA SORO EKSETASEIS 3 FORES AIMATOLOGIKES 2 OURWN...PLAKA THORAKOS PROSFATA UPERIXOGRAFIMATA AKTINOGRAFIES DIPLIS SKIAGRAFISIS SE STOMAXI KAI OISOFAGO KARDIOGRAFIMA KAI OLA TA SUNAFI..KAI OLA KATHARA....AUTOI OI PONOI ENOXLOUN OMWS...EIDIKA OTAN TRWW...EINAI KAI TO TSIGARO POU EPIBARINEI ALLA......TO EXW ELATOSEI PARA POLU.....EINAI MPLEKSIMO...OTAN EIMAI ME PAREA BEBAIA EINAI TO KALUTERO...EIMAI KAI LIGO TRELARAS KAI POLU GELIO KATASTASI KAI KSEXNIEMAI PARO OLA AUTA..ALLA SUNEXIZEI NA UPARXEI SE PSIXOLOGO DEN EXW PAEI...THELW KAPOION OMOS APO SAS NA ME KANEI ADD EITE PSIXOLOGOS EITE KAPOIOS POU NA XEI SAME PROBLEM ME MENA STO MSN NA T APOUME..SAS EUXARISTW POU ME AKOUSATE KAI ME DIABASATE ESTW PAIDIA MOU:):):)
-
καλη χρονια σε ολους..
φιλε χristo μην ανησυχεις, κλασικα συμπτωματα αγχωδους διαταραχης ειναι, ειμαι σιγουρος γιατι και εγω οπως και πολλοι αλλοι τα εχουν περασει.. το κακο ειναι οτι ολα αυτα οσο τα αφηνεις εξελισονται και βγαζουν ολο και καινουργια σωματικα πραγματα, γιαυτο θελει υπομονη, δυναμη και το βασικοτερο να μην εγκαταλειψεις.. η τρελα κανει καλο, κρατα τη.. βγες, μην κλεινεσαι μεσα και μην σταματησεις οτι συνηθιζες πριν, κανε τα παντα και οταν πονας απλα αγνοησε τα.. το ξερω οτι ακουγεται δυσκολο αλλα αυτη ειναι η μονη σιγουρη λυση.. και να μιλας, να μην το κρυβεις.. βρες εναν καλο ψυχιατρο και θα δεις οτι μεσα απο αυτη τη διαδικασια θα βγεις πολυ δυνατοτερος.. και εγω το παλευω πολυ, δεν εγκαταλειπω, κανω ψυχοθεραπεια, ποναω αλλα δεν το βαζω κατω.. καποτε θα υποχωρησει, ο οργανισμος ετσι και αλλιως εχει μπει στην διαδικασια να δημιουργει τις αμυνες του και ολα καλα θα πανε, ειμαι αισιοδοξος και εχω κουραστει πολυ.. εδω μπορεις να παρεις παραδειγμα απο πολλους.. κοιταξε το προφιλ μου, αν θες να επικοινωνησουμε στο hotmail.. να σαι καλα, και υπομονη!
φιλε agxwmene με παρηγορουν λιγο τα λογια σου περι βουητων και αγχους και ελπιζω με το να τα αγνοω σταδιακα να παψουν, δεν θελω να μπω σε αυτη τη φαση στη διαδικασια της αξονικης και νομιζω οτι δεν υπαρχει λογος, αν ηταν κατι αλλο θα ειχε βγει προ πολλου.. καλο κουραγιο και σε σενα και νομιζω οτι οσο λιγοτερο αγχωνομαστε για την υγεια μας τοσο καλυτερη θα ειναι..!
-
se euxaristw lupus gia ta logia sou.....se kana add hotmail.ok. paro ola auta tha dw ti mporw na kanw ...einai stigmes pou lew oti de porei egw o pio trelaras na xw tetoa problems mou akougetai ligo kapws.....alla ti na kaneis....ores orres skeftomai oti kai o upologistis se klinei mesa xaxaxaxax.more einai pollo paragontes stis meres mas....edw kai o ugeihs oteleios ugeiihs me to pc kolaei spiti tou ok?me ti moni diafora oti ama theleisei na bgei eksw to kanei...an kai lene ti 27 ores tin ebdomada ama kathesaimprosta sto pc pathainei diataraxh proswpikothtas....ti na pw les na ftaiei kai auto???tha prospathisw na eikinonisw me kapoion psi mipws bgalw akri....giati tora oti kai an kanw to paleuw arxika alla meta psilopernaei kai ksexniemai....e re katastaseis i zwh eleos...oxi tipota allo me kanei na mi phgainw kai sti sxoli apo apelisia..kai einai kai o stratos sti mesi kai ala (blepe douleia)
ti na pw......thats a ll
-
αρε χριστο μου θυμιζεις εμενα.και εγω τρελλη και μια ζωη μεσα στο γελιο και στην χαρα.μεχρι που αρχισε και σε μενα ο πονος στο στομαχι και ο κομπος στο λαιμο.αρχισα να κλεινομαι σπιτι,να μην εχω ορεξη για τιποτα να απορω πως συναιβει σε εμενα αυτο που ημουν παντα χαρουμενος ανθρωπος.πως γυρναει ετσι ξαφνικα το μυαλο?εγινε ομως και το αντιμετωπιζουμε.δεν εχω παει σε γιατρο και δεν εχω παρει φαρμακα και ειμαι καλα.εφυγαν οι πονοι και ολα.και βγαινω καθε μερα χωρις αγχος.παντα βεβαια φοβαμαι μην ξαναερθει ολο αυτο στη ζωη μου.ελπιζω να σου περασει συντομα και εσενα.μια ζωη εχουμε ασ μην αγχωνομαστε τοσο.
lupus εσυ πως εισαι?εκανες εξετασεις?εχεις ακομα το βουητο?
τι περναμε πια?μια ζωη ειπαμε να ζησουμε και...
-
asta na pane paidia mou......auto prospathw nakanw kai gw me ti prwti eukairia paw arxika sta eukola(ksana boltes kai oti mporw dhladh) kai epeita tha kanw kai alla pws sxoli kai tetoia.......ola sto programma einai.....to gelio bebaia de stamataei ekei pou prepei.....ti paleuoume prospathoume...