Κάροτ, τι θέλεις ακριβώς και τι σ' έχει ενοχλήσει σ' εμένα; Μπορείς να μου απαντήσεις και με προσωπικό μήνυμα αν δεν θέλεις να το δημοσιεύσεις.
Printable View
Δεν ξέρω, αυτός μπορεί να υποθέτει διάφορα. Μου έχει επιτεθεί κι άλλες φορές και έμμεσα και άμεσα. Δεν έδωσα σημασία αλλά το έχει παρακάνει.
Στέλνω pm και αποχωρώ.
Εγω αυτό που θα πω ειναι πως τοση ωρα διαβαζω οσα λετε ολοι σας και αυτο που καταλαβαινω ειναι πως στιγμες ευτυχιας εχετε ολοι, ορεξη για καυγαδες επισης, δεν θελω να προσβαλλω κανεναν σας αλλα νοιωθω οτι ολοι ειστε "αχαριστοι" με τη ζωη που δεν σας τα εδωσε ολα, ευτυχια ειναι και η ελπιδα για κατι καλυτερο, ολοι παντος ελπιδα εχετε, ονειρα εχετε, τι να πω... εμενα ευτυχια θα ηταν οι φοβοι μου να μην ειχαν γινει πραγματικοτητα...
Σιγά μην έκανα και έφοδο.
Όσο για το ότι επιτείθομαι σε γυναίκες καλύτερα μην το σχολιάσω. Τσάμπα θα εκνευριστώ.
Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει η κοροιδεία, έχω επιτεθεί και σε άντρες για τον λόγο αυτό.. με μπαζούκας.. και σε γυναίκες με κεραυνούς από τα μάτια... άσε, τρομερές επιθέσεις.
μπαίνοντας στο φορουμ καποιος μπορεί να ψάχνει πληροφορίες για την ασθενεια του.
να βρει αλλους ανθρωπους που πασχουν απο την ιδια ασθενεια.
ο πάσχων δν σημαίνει πως δν μπορεί να είναι ευτυχισμένος.
ζει απλα με την ασθενεια του.
μαθαινει να ζει με αυτη.
στο χωρο που εργαζομαι πχ θεωρω πως ειμαι πιο ευτυχισμενη απο αλλους που ζουν μεσα στη μιζερια τους.
κ αυτο δν ειναι συμπερασμα δικο μου, αλλα κ αλλων συναδελφων που μου λενε : έχεις τοσα προβληματα, αλλα εισαι με το χαμογελο στο στομα.
οοου, δηλαδή ρε συ τα ξεχωρίζεις αυτά τα δύο; Εγώ έχω ακούσει ότι η έντονη κυκλοθυμία είναι ο προθάλαμος για την διπολική.