Originally Posted by
Seduction
Τότε γιατί συνεχίζεις, θα ήταν ένα εύλογο ερώτημα αν δεν βρισκόμασταν σε ένα τέτοιο φόρουμ.
χμ....φαντάζομαι πως ως ειδικός εντόπισες κάποιο "πρόβλημα" μου και έτσι εξηγείται αυτό το ΤΕΤΟΙΟ ΦΟΡΟΥΜ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ; Aλλο ένα εύλογο ερώτημα, αλλά είπαμε...
Όχι, δεν είπαμε. Δεν μου το κάνεις πιο σαφές?
Γιατί να με οδήγησε κάποιο πρόβλημα;!!! Γράφει κάπου πως το φόρουμ είναι μόνο για προβληματικούς;
Αν σου απαντούσα όπως ήθελα, το λιγότερο που θα πάθαινα θα ήταν να φάω μπαν. Ελπίζω ΑΥΤΟ ειδικά να το δουν οι διαχειριστες.
Koπελιά, τέτοιου είδους κατινιές ΟΧΙ σε μένα. Μπορείς να συνεχίσεις να μιλάς για σκουλίκια και για τον θεοχάρη αλλά μέχρι εκεί.
Ξέρω, εσύ μόνο λύτρωση προσφέρεις, μακριά από κατινιές και κατίνες λοιπόν, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.
Βρίσκεται κάποιος σε μια βιβλιοθήκη. Ξαφνικά πάει σε κάποιον και του λέει "Δεν μου αρέσει το βιβλίο που επιλέγεις" (!!!) και συνεχίζει "Οσο είμαι μέσα στην βιβλιοθήκη, την άποψη μου θα την λέω" (!!!)
χμ....εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη. Θέλεις εξήγηση και σε αυτό?
Περιμένω το αυτονόητο. Nα τοποθετηθούν ΜΟΝΟ τα μέλη που τους ενδιαφέρει το νήμα, άσχετα με τις απόψεις που θα καταθέσουν.
Όχι, το μόνο που θες είναι να αλωνίζεις χωρίς να σου μιλάει κανένας. Σαρπράιζ!!!! Δεν γίνεται!
Σκέψου το εξής, ανοίγεις εσύ ένα thread και πετάγεται κάποιος με off topic, flames και ανοησίες για τον θεοχάρη. Δλδ μπαίνει στο θέμα σου, όχι να τοποθετηθεί γι αυτό που πραγματώνει, αλλά για να σου πει ότι τέτοια θέματα είναι άχρηστα, να καταθέσει την εκτός θέματος χαζομάρα του κ.ο.κ
Πριν ανταλλάξω εγώ και η ΑΛΙΑ αυτή την ατάκα που είχε να κάνει ΜΟΝΟ με μας τις δύο, είχαμε τοποθετηθεί δέκα φορές επί του θέματος. Σταμάτα να κατεβάζεις σενάρια, δεν είμαστε τυφλοί, (μόνο προβληματικοί όπως είπες).
Πόσο οικεία φαινεται στην λογική σου μια τέτοια συμπεριφορά;
Τους προβληματικούς ρωτάς?