Να βγαλω και το σωβρακο τωρα που θα βγω εξω ή παω στην υπερβολη? lol να σαι καλα ρε πετραν:)
Στο επομενο ποστ θα προλαβει και θα γραψει η αφεντια μου και θα γραψει:"Στο επομενο ποστ θα προλαβει και θα γραψει η αφεντια μου και θα γραψει"
"Στο επομενο ποστ θα προλαβει και θα γραψει η αφεντια μου και θα γραψει "Στο επομενο ποστ θα προλαβει και θα γραψει η αφεντια μου και θα γραψει""
μπηκα σε λουπ...
Καλησπέρα παιδιά. Θα χρειαστώ σε κάποιους μήνες ένα πιστοποιητικό ψυχικής υγείας από Διευθυντή Ψυχίατρο δημόσιου νοσοκομείου, για να δώσω σε διαγωνισμό για θέση στο δημόσιο. Με αγχώνει όμως ότι στο ιστορικό του ιατρικού φακέλου μου φαίνεται προ μερικών μηνών η συνταγογράφηση seropram & tranxene που μου είχε δώσει ιδιώτης ψυχίατρος με διάγνωση "γενικευμένη αγχώδης διαταραχή". Υπάρχει περίπτωση να ελέγξουν τον ηλεκτρονικό μου φάκελο και να μη μου δώσουν το πιστοποιητικό γι' αυτόν τον λόγο; Είμαι άυπνος μέρες από το άγχος γι' αυτό θέμα, παρακαλώ κάθε απάντηση και εμπειρία ευπρόσδεκτη.
αυτη η "τύπου εξέταση" είναι πιο τυπική και το τυπικό
σε γενικές γραμμές έχει ως εξής:
γιατρός: είσαι καλά¨?έχεις κάτι να μου πεις?
ενδιαφερόμενος για το καθαρό χαρτί(δηλαδή εσύ):είμαι καλά γιατρέ δεν έχω κανένα πρόβλημα
οκ τελος
σιγά μη κάτσει ο γιατρός του δημοσίου να ασχοληθεί με τα προβλήματά σου
άιντε άιντε...αν ήταν έτσι θα ζούσαν +57.....
και όχι μόνο ε...+Υ