να επισημανω κατι,δεν το ξεκαβαλλησες μονη σου το καλαμι οπως λες,απλα οι συνθηκες στο απεδειξαν και καταλαβες πως δεν μπορεις να κανεις κατι για αυτο...
με αλλα λογια,δεν ηταν επιλογη σου,αλλα αποτελεσμα της πραγματικοτητας...
και ναι,απο το να βγαινουμε και να λεμε,εγω ειμαι και εχω παντα δικιο,φτου μου μη με ματιαξω,καλυτερα να λες πως δεν ειμαι ο καλυτερος του κοσμου ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ και ισως τις πρωτες φορες τα σκατωσω,αλλα που θα παει θα το μαθω...
και τωρα θα σου ζητησω να δεις ξανα το μυνημα σου,δες τι κρυβει....
1) λες την παροιμια για να στηριξεις αυτα που θα πεις μετα,να στηριξεις δηλαδη οτι πρεπει συνεχισεις να πιστευεις οτι εχεις δικιο σε ολα
2)"εντάξει τι να πω... αν είναι να βγαίνουμε έξω για βόλτα ας πούμε...και να λέμε... έλα μωρε δεν είμαι και ο καλύτερος του κόσμου δεν ξέρω εγώ δεν μπορώ να το κάνω..."
παιρνεις αυτα που λεω και τα υποβιβαζεις ακομα παρακατω για να φανει αυτο που λες σαν το σωστο και βαζεις και μια δοση ειρωνιας
3)το καλαμι ακομα δεν το εχεις ξεκαβαλησει.πιστευεις πως το ξεκαβαλλησες αλλα ακομα θελεις να εισαι εκει πανω...
δεν δεχτηκες τιποτα απο αυτα που σου ειπα στο προηγουμενο μηνυμα,δεν δεχτηκες μια συμβουλη,δεν καθησες καν να σκεφτεις αν ειναι αληθινα αυτα που γραφω...
απλα αντεδρασες γιατι δεν σου αρεσαν αυτα που εγραψα
με αλλα λογια,μια τρυπα στο νερο :)
αν δεν το παρεις εσυ αποφαση κοριτσι μου να αλλαξεις δεν γινεται τιποτα,και οσο δεν το δεχεσαι,τοσο θα δυστηχεις...και θα αναρωτιεσαι τι φταιει
και αποδειξη πως αυτο που εισαι τωρα δεν ειναι το "σωστο" ειναι πως εισαι δυστηχισμενη και αδεια.
ξανα διαβασε αυτα που εγραψα στο προηγουμενο ποστ με μεγαλυτερη προσοχη,και δες μηπως εστω σε μια λεξη εχω δικιο...
αυτα για σημερα,παω για νανι...καλη συνεχεια :)