Originally Posted by
niah
MrsCasablanca: κι εγω πιστευω οτι ολα αυτα συνδεονται αρικτα με την αποψη και τα ματια των τριτων..Κι οχι με την αποψη που οντως μπορει να εχουν,αλλα αυτο που φοβομαστε εμεις ως παθανη αποψη τους για μας (κι εκει αρχιζουμε και κανουμε ολοκληρα σεναρια).Οποτε εγω τουλαχιστον,θελω οπωσδηποτε να λυσω και αυτο το θεματακι..να μην με ενδιαφερει τοσο πολυ τι μπορει να σκεφτεται ή πως μπορει να με κρινει ενας τριτος,την στιγμη που εγω ξερω τι ειμαι και τι δεν ειμαι..Δεν ξερω πως το βλεπεις εσυ..
Ειναι λογικο οι γονεις σου και ποσο μαλλον η μητερα σου, που οπως λες εχει αντιμετωπισει τετοιες καταστασεις, να ανησυχουν για τα φαρμακα..Αν ομως προκειται για ενα φαρμακο που μπορει να σε βοηθησει σ εναν βαθμο γιατι θα πρεπει να κατσεις να βασανιζεσαι?..κι εγω ειμαι της αποψης να μην μπλεξεις με εθιστικα φαρμακα..γι αυτο και σου κανα λογο για ηπιο αγχολυτικο..Σε καθε περιπτωση ρωτησε το γιατρο σου,κι αν εχεις ενστασεις σε κατι να του τις εκφρασεις αμεσα για να τις συζητησετε..
Ευχομαι ολα να πανε καλα σε ολες μας..και γραφετε εδω ωστε να βρισκουμε και να μοιραζομαστε τροπους που μας βοηθουν να προχωρουμε απ αυτα τα ανουσια και ανυποστατα ουσιαστικα κολληματα.
ΥΓ Μην καθεσαι να ξεψειριζεις τον εαυτο σου μονη σου, σε τι εισαι ψυχαναγκαστικη και σε τι δεν εισαι..Ολοι οι ανθρωποι απ αυτην την αποψη εχουν συμπεριφορες που μοιαζουν ψυχαναγκαστικες (οπως τον επανειλημμενο ελεγχο οτι κλειδωσαν την πορτα ή οτι εκλεισαν τα ματια της κουζινας π.χ.). Ψυχαναγκαστικο γινεται κατι οταν φτανει σε σημειο να γινεται εμμονη και να μειωνει την ποιοτητα της ζωης σου και να καταλαμβανει πολυ χρονο και χωρο μεσα σε αυτη..Οταν δεν σε αφηνει να ζησεις φυσιολογικα με λιγα λογια..