Originally Posted by
ανέμελη
Θεοφανία γιατί έγραψες "αν γινόταν κάτι με τον καινούργιο, πάλι στον ίδιο παρανομαστή θα ήταν"; Πιστεύεις ότι ένας νέος έρωτας δεν μπορεί να θεραπεύσει τις πληγές μας;Καταρχήν το πρόβλημα μου εμένα είναι η μοναξιά.Λογικά άμα γινόταν κάτι με τον συγκεκριμένο, ούτε μοναξιά θα ένιωθα, ούτε ερωτική απογοήτευση- ίσα ίσα κι ερωτευμένη θα ήμουν και σεξ θα έκανα και δεν βρίσκω τον λόγο να εξακολουθούσα να είμαι στα ίδια επίπεδα θλίψης. (Ως γνωστόν το σεξ θεραπεύει την κατάθλιψη).Δηλαδή τώρα είμαι καλύτερα;Χωρίς σεξ, χωρίς σύντροφο,χωρίς μια παρέα να βγω ένα σάββατο βράδυ;Έχεις κάποια συγκεκριμένη εμπειρία εσύ;
Εννοώ πως από τη στιγμή που δεν ξεπερνάμε 100% τον πρώην, για να λειτουργήσει ο επόμενος ως "σωτήρας" μας, πρέπει να πέσουμε ΣΤΗΝ περίπτωση, τύπου βρήκα τον άντρα της ζωής μου.
Ο δευτερος που γνώρισες μπορεί να την έκανε νωρίς, αλλά αν δεν γινόταν έτσι θα έπεφτε στη σύγκριση με τον προηγούμενο και αν έχανε, εσύ θα γινόσουν όλο και πιο χάλια.
Αυτό που θελω να πω, είναι πως πρέπει να είμαστε εντελώς ξεκάθαρες μέσα μας για να κάνουμε το επόμενο βήμα...:)
Και κάτι ακόμη λαμβάνω κάποια μηνύματα μέσα στο φόρουμ από άντρες που θέλουν να με γνωρίσουν. Ήμαρτον. Δηλαδή σε φόρουμ ψυχολογίας ψάχνουν;Και τι ψάχνουν; Καταθλιπτικές γυναίκες; Ευάλωτες;Τι;
Από τέτοιους άλλο τίποτα...:)
Απείλησε τους πως θα βγάλεις τα νικ τους δημόσια και θα δεις για πότε θα το κόψουν μαχαίρι...:)