πες ενδιαφερομαι και γω
Printable View
και συνταγες για να...ριξετε γυναικα!!χιχι!
Τελικά ξέρεις οικονομικές συνταγές ή υπεκφεύγεις;
χαχαχα!σλεντον ξερω,απλα για να μην πηδ@@@ουμε το θεμα το ειπα
Πολύ ωραία, γράψ' τις μας εκεί.
θενκ'ς bloodykate,για να μην μας σκισει...ο/η ανεμος λεω να γραψουμε θεμα παραμφερει οικονομικες συνταγες και μη
Κι εγώ εδώ είμαι (στα ΓΕΝΙΚΑ) και περιμένω συνταγές xrusaki (λες να περιμένω σε λάθος "ουρά"?) :ο
μαγκες..κοιμησα τους αντρες μου(συζηγο-γιο)κι επανηλθα δυναμικα
σλεντον και γκουφυ ετοιμαζω κι αλλες συνταγες κ διορθωσα το τεστακι
θωμα μπες μαντιναδες εγραψα κι αλλη
κι ερχεται κρεπα με μερεντα μπανανα κ αμυγδαλα για τις...δυσκολες νυχτες!
Ρε παιδιά, αυτή η διαφήμιση στην κορυφή της σελίδας
H Αλοννησιώτισσα
Εργαστήριο επεξεργασίας τόνου με την παραδοσιακή μέθοδο
υπήρχε πάντα ή έσκασε τώρα με τις ανταλλαγές συνταγών;
άκυρο.......................................
γκουφυ εχω γραψει την συνταγη στο γενικα της ζυμης..οσο για νηστησημη κατσε να σκεφτω λιγο...
μπορεις να βαλεις μαρμελαδα αντι για μερεντα!αλλα κ παλι ακυρο,η ζυμη εχει αυγα,γαλα και βιταμ:-(
βρε πλάκα έκανα! έτσι κι αλλιώς μόνο γάλα και αλεύρι βρήκα (συνωστισμός τροφίμων στο σπίτι μου, ε;)! θα δοκιμάσω όμως αύριο!
γκουφυ αξιζει να δεις την τελευταια συνταγη...απλα τα σπαει και ειναι παν ευκολη
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!εχω λιωσει στο γελιο με εσενα και τον κενο
μαραθο ελπιζω να βρεις σε κανενα μαναβικο η ζητα σε σουπερ μαρκετ
γαμωτο ειδες,εγω μενω σε νησι κ βγαινω κ το μαζευω απο τον κηπο
τεσπα αν δεν βρεις ψιλοκοψε ανοιθο αλλα μπολικο και συμπληρωσε και φρεσκο κρεμμυδι για το αρωμα
αξιζει να δεις κ την τελευταια με τους ντοματοκεφτεδες!!!!
αχ!λιωνω γι αυτους τους ντοματοκεφτεδες,θελω να φιαξω ΤΩΡΑ αλλα δεν εχω τα υλικα
λιγο νωρις μου ηρθε
θα ηθελα λεφτα για να αγορασω την αμαξαρα μου:
http://3.bp.blogspot.com/_Kp0DS2fLPT...s-medium_3.jpg
δυστυχως ομως δεν υπαρχουν, οποτε officially μπορω να το δηλωσω οτι ειμαι ενας στερημενος!
Θα ηθελα να εξεφραζα περισσοτερο τα συναισθηματα μου στους αλλους!
Παντοτε τα συγκρατουσα, ημουν εκει για τον καθενα, να τον αφουγκραστω, να τον στηριξω, να τον κουβαλησω στους δικους μου ωμους μεχρι να μπορεσει να σταθει μονος του με τις δικες του δυναμεις!
Αλλα δεν το αντεχω παντα... θελω κι εγω να ξερω οτι ειναι εκει καποιος για μενα αλλα οσες φορες εχω εκφραστει τελειως ελευθερα κι αβιαστα, παραμεριζοντας τη λογικη, το εχω μετανιωσει! Μαλλον δεν το 'χω! Καλυτερα να σιωπω...
Θα ήθελα να μπορώ να μην μετανιώνω όταν αφήνω τον εαυτό μου ελεύθερο να νιώθει και να αγαπάει...θα ήθελα να μην μου γίνεται κομμάτια η καρδιά μετά...θα ήθελα να μην μετανιώνω...θα ήθελα να μπορώ να αγαπάω χωρίς να με πληγώνουν...έναν τέτοιο κόσμο ονειρεύομαι...γιατί δεν μπορώ να τον έχω, γιατί;;;
"Cada ves más armaduras que no dejan sentir...
Libres de corazón con el alma desnuda vivirán sin temor"...
Θα ήθελα να μην χρειάζεται να φοράω πανοπλία στα συναισθήματα μου..."κάθε φορά περισσότερες πανοπλίες που δεν μας αφήνουν να νιώσουμε"...θα ήθελα να μην χρειάζονται πανοπλίες που να πάρει! Θα ήθελα η καρδιά μου να είναι ελεύθερη κι η ψυχή μου γυμνή, να ζει και να έρχεται σε επαφή με τα συναισθήματα της χωρίς φόβο... "ελευθερίες της καρδιάς με την ψυχή γυμνή να ζούνε χωρίς φόβο"...αυτό θα ήθελα...
Κι επίσης να μην νιώθω σαν εξωγήινη θα ήθελα!!! Που πάει να κάνει κάτι καλό και της γυρίζει μπουμερανγκ γιατί δεν την καταλαβαίνουν και νομίζουν ότι το κάνει για κακό...αλλά τελικά δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ, παραδίνομαι μάλλον...ίσως σε μια άλλη ζωή...
Να απαλλαγώ από το σάρκινο κέλυφός μου, γιατί ύλη είναι συνυφασμένη με τον πόνο. Θα ήθελα, λοιπόν, να μπορώ να περιπλανιέμαι σαν πνεύμα και να μεταβαίνω σε οποιοδήποτε σημείο του χωροχρόνου μου καπνίσει, φωτίζοντας αλήθειες.
Θελω ενα προφιτερολ! Τωρα! Right Now!
Ευχαριστώ Μαρκέλα.
Μπορώ @Lacrymosa να μάθω τι έγραψες στο θέμα μου και σβήστηκε;
Στο 10λογο της μπακουριάς λέω.
Α εγραψα σε ενα μελος να μην την πεφτει παντου γιατι οκ το χει παραχεσει
Lacrymosa μου ας τον καθένα να κάνει και να λέει ό,τι θέλει. Με την κρίση που αντιμετωπίζουμε είμαστε όλοι σε παράκρουση.
Και μένα μου την δίνουν διάφορα γενικά, αλλά θα τιμήσω και πάλι και γι' άλλη μια φορά την φράση του sheldon ότι:
" δεν διαφωνείς με βλάκες, γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει την διαφορά "(χωρίς παρεξήγηση!)
Ναι, δεν αντιλεγω! Κι ακομα και τωρα δεν επιθυμω να εχω τους αλλους να ασχολουνται με τα οποια δικα μου θεματα, ειναι κατα καποιο τροπο μια επιλογη μου γιατι δε θελω να τους ανησυχω και να τους απασχολω!
Καποιες φορες ομως αισθανομαι να με πλημμυριζει αυτο το παραπονο αλλα ξερω οτι δε μου φταιει κανεις καθως εγω το τρεφω και το συντηρω ολο αυτο!
Κι αν καποιες φορες ξεσπασω με διαφορου τυπου συναισθηματικες εξαρσεις, ο αλλος μενει μετεωρος γιατι ειναι το τελευταιο πραγμα που περιμενει απο μενα!
Εχεις δικιο, μαλλον θα πρεπει καποια στιγμη στη ζωη μου να βαλω στο παιχνιδι και τις δικες μου αναγκες...
θελω τοσα να πω... και μιλια δεν εχω να τα πω
και που να τα πω ποιος εχει τις απαντησεις?
το τελευταιο πραμα που θελω ειναι να με ακουνε δεν θελω να με ακουει κανεις θελω απαντησεις σωστες και ντομπρες
αλλα που να τα πω? που?...
και η ζωη συνεχιζεται ετσι απλα χωρις αυτο