Φοβάμαι μήπως έχει τρελαθεί ρε με την παντρεμένη και δεν θέλει να το παραδεχτεί ούτε κι ο ίδιος. Το φαντάζεσαι?
Printable View
δεν ξερω....ισως ναταν ολα ενα ψεμα. ενα πολυ καλοστημενο θεατρο που εγω απλα το φαγα αμασητο. δε θα μαθω ποτε.
αντε και σου λεω εγω οτι εχει τρελαθει με την παντρεμενη. πότε προλαβε να την καψουρευτει? απτα μηνυματα? αυτος δεν ειχε βγει απτο βαπορι εδω και 3 μηνες, δεν εχουν τη δυνατοτητα να φευγουν ουτε για μια μερα. και το πρωτο μηνυμα του που ειδα το νοεμβρη σαυτην (τοτε την ειχε καταχωρήσει ως Α ΑΓΝΩΣΤΟ- του μιλουσε ανωνυμα, μετα βρηκε ποια ηταν) της ελεγε: "καταλαβαινω πως ισως εχεις πολλα προβληματα, αλλα δεν θελω να παρεξηγεις τα πραγματα. δεν ξερω ποια εισαι αλλα αυτο πρεπει να σταματησει". τι να πω. μπορει μετα που του αποκαλυφθηκε να την ερωτευτηκε μηνυματικώς, ενας άντρας 40 χρονων! και ουτε που βλεπεται παναθεμα την! αν πεταξε τη ζωη μας στα σκουπιδια για μια παντρεμενη που ανταλλασσαν μηνυματα τι να πω....
αν ειναι τοσο τεραστιος μαζοχας τοτε του ευχομαι στο λαιμο να του κατσει!
Κανείς μας δέν είναι πιό δυνατός απ'την αγάπη που νιώθει. Τον κυβερνάει ανήθικα.
Δέν έχει ξεχάσει τίποτε και δέν έπαψε ποτέ να θέλει. Απλά φοβάται γιατί θεωρεί πώς ήδη μιά φορά την πάτησε. Και τώρα θα συνεχίσει μόνο στην περίπτωση που θα πάρει εγγυήσεις σε μορφή, όχι λόγου, αλλά σταθερής συμπεριφοράς. Όταν τα έδινε όλα γιά την σχέση αυτή, τα ζητούσε και όλα. Χοντρό το παιχνίδι και όποιος αντέξει, ...το ξέρω.
Επίσης, νομίζω πώς ήταν πολύ μονόπλευρο το να εμφανιστείς σαν είδωλο ηδονής.
Ή θα σκεφτόταν πως αποδέχθηκες το "μόνο σέξ" αίτημά του,
ή πως τον έχεις γραμένο και συνεχίζεις την συμπεριφορά "πάω ταξίδι με φίλους".
Ξέρω πολύ λίγα γιά τις σχέσεις και πάντα κοιμώμουν όρθιος, νομίζω όμως πώς θα εκτιμούσε να πήγαινες στο επόμενο ραντεβού όπως ήσουν πάντα, απλή αλλά και με αξιοπρέπεια.
Αν δέν σε πάρει τηλ., πάρ'τον εσύ
Καλή Τύχη
carry...αν δεν θελεις να σου εμφανιζεται καποιος ως ειδωλο ηδονης, δεν εκφραζεις εξ αρχης το αιτημα σου "μονο σεξ", ειδικα σε μια γυναικα που ηταν γυναικα σου πριν απο λιγες μερες.
δηλαδη λες οτι αυτη η συμπεριφορα στα τελευταια ειναι μεθοδευση ψαρεματος δικου μου?
Το αίτημά του "μόνο σέξ", μπορεί να δείχνει οτι κουράστηκε από την μή ανταπόκρισή σου στην δική του αφοσίωση και επένδυση ψυχής
(δέν λέω πώς είναι ή όχι σωστό αυτό, δέν το εξετ'αζω ούτε παίρνω θέση)
και πως δέν θέλει να σταματίσετε να βρίσκεστε.
Λέγοντας "μόνο σέξ" μπορεί να ήθελε μόνο να σού χτυπήσει το καμπανάκι.
ξερω οτι ακουγομαι (φαινομαι) χαζη, αλλα καμπανακι για ποιο πραγμα? υποθέτω για να δει τις δικες μου προθεσεις.
και ετσι να' ναι εγω του εκανα την αυτοκριτικη μου, εδω και λιγες μερες ειμαι εντυπωσιακά ηρεμη και χαλαρη απεναντι του και γενικα χορευω στο ρυθμο του. δεν παιρνει? δεν παιρνω. θελει παιχνιδι απτο τηλεφωνο? παιζω. ειναι απολυτος οτι τελειωσαμε? ειμαι και γω. αυτη ειναι η δικη μου θεση γιατι οσο πηγαινα κόντρα δεν ειδα χαίρι και προκοπη.
φιλε carry....ελαφρως επιβεβαιωθηκες. με πηρε πριν λιγο δι ασημαντον αφορμη για να προκυψει απτην κουβεντα οτι περιμενε να τον παρω εγω χθες για να βρεθουμε. του ειπα απλα πως τελειωσα αργα και σκεφτηκα πως θαχει κανονισει. ο ιδιος ισχυριστηκε "ουτε εγω σε πηρα γιατι σκεφτηκα οτι το μετανιωσες ή οτι θαχες κατι αλλο να κανεις".
παλι πεσμενος σημερα. χθες μεστη χαρα σημερα χαλια. θεε μου πως θα βγουμε απαυτο....
ισως επρεπε να του πω οτι εγω απο κεινον περιμενα να παρει χθες για να βγουμε. αλλα σκεφτηκα να φανει οτι ηταν στο δικο μου χερι! τι μπερδεμα!
θα το κανω μαρκελα μου. ηρεμη ψυχραιμη χωρις τυμπανοκρουσιες, θα το κανω.
ηδη μου φαινεται πολυ γελοίο οτι παιζουμε παιχνιδι ισχυος με τον αντρα μου (ή ετσι νομιζω τουλαχιστον).
του παραδεχτηκα οτι θα προχωρησω αλλα δεν σημαινει οτι το εννοω κιολας.
τι να προχωρησω? που ακομα ουτε εγω και παω στοιχημα ουτε αυτος εχουμε καταλαβει τι διαβολο εγινε?
αν δεν ειχα αυτον το φονιά το φόβο, το μόνο που θα ηθελα να του πω θα 'ταν "εγω σ' αγαπουσα και σαγαπαω ακομα. και θελω να τα βαλουμε κατω ολα και να δουμε αν μπορουμε να τα φτιαξουμε. εγω μπορω. αν μαγαπας θα μπορεσεις και συ. εχουμε αναριθμητα πραγματα που μας κρατησαν κοντα αυτο τον καιρο". αυτο θα' θελα να του πω. δεν θα το κανω. αλλα αυτο εχω στην καρδια μου.
σιχαινομαι αυτο το θεατρο εντυπωσεων. δεν ημουν ποτέ ετσι. το εκανα μονο στην αρχη με καποιον που το απαιτει το παιχνιδι και ειναι διασκεδαστικο.
σιχαινομαι τη δηθεν ανεση ενω η ζωη μας τιναχτηκε στον αερα με τοσο πονο. ποτέ δεν εκανα κατι τοσο δηθεν οσο αυτο που κανω τωρα.
και αυτο ειχε αγαπησει και αυτος σε μενα. και εγω σ'αυτον. και τωρα γιναμε αυτο που κοροιδεύαμε.
με τις υγειες μας.
Ηρεμησε και παρε βαθιες ανασες φιλη Μελινα, γιατι θα λολαθούμε όλοι εδω μέσα με αυτά που ζούμε όλοι μας!! Εγώ θα έλεγα μακάρι να μπορούσες να το διαλύσεις όλο αυτό και να φύγεις γιατί δεν τα λέπω καλά τα πράγματα για την ψυχολογία σου.. Προφανώς και αν μπορούσες θα το έκανες όπως και όλοι μας. Νιώθεις κάτι πολύ δυνατό και σε έχει μαγκώσει.. όσον αφορα στο θέατρο εντυπώσεων.. μπορεί να αποφευχθεί λες? Πρεπει να σκεφτεις πως να πράξεις. Ενδεχομένως να απομακρυνθείς, να μην απαντάς όσο δύσκολο κι αν σου είναι.. Να αναγκαστει να σκεφτει τι θέλει να κάνει και σε τι βαθμό το θέλει.. Έτσι πιστεύω εγώ οτι ειναι το σωστο.. Τωρα αν είναι εφικτό.... ΒΡΑΣΤΑ
καλημερα φιλε μου. μολις χθες διαβαζα τη δικη σου ιστορια....και πιστεψε με ειμαι παραδειγμα προς αποφυγην για σενα (στο θεμα το δικο σου). εγω οταν βρηκα μηνυματα στο κινητο του (ναι ναι το εψαξα ειμαι αθλια) εκανα απιστευτες σκηνές, δεν τον πίστευα ό,τι κι αν έλεγε και τον εφτασα σε σημειο να κοπαναει το κεφαλι του στον τοιχο. (το αναφερω γιατι και αυτο επιδεινωσε τα πραγματα αναμεσα μας με μενα να κατεβαζω θεους και δαιμονες και αυτον σε κατασταση απελπισιας).
ζήτω η τρέλα και η αναμπουμπούλα! θα λολαθούμε δε λες τιποτα!
ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΑ!! ΧΑΧΑΧΑ
το οτι μπορουμε και γελαμε με την παρτη μας, το βρισκω πολυ παρήγορο.. Εχω μπει σε τετοιο τρυπακι στο παρελθον, να ριχνω δοξολογια αντι να δειχνω την παραμικρη ψυχραιμια και το πληρωσα εννοειται. Οσο δικιο κι αν εχεις, χανεις τοσο δικιο με την κινηση που εκανες, που αντι μετα να μην εμπιστευεσαι εσυ, δεν σε εμπιστευεται ο αλλος και μετα.. Κλαφτα Χαράλαμπε.. Δε μπορεις να κερδισεις σε ετοιες ιστοριες.. Εχει χαθει το παιχνιδι..
Ειναι συγκλονιστικο παντως πως ολοι μας εχουμε τη σωστη λυση για τους αλλους και στα δικα μας θολουρα.. Αν μπορουσαμε πραγματικα να το δουμε ως προβλημα αλλουνου και να το αντιμετωπισουμε ετσι, πιστευω θα ήμασταν πολυ μπροστα.. ΠΟΣΗ ΓΙΟΓΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ?????
μελινα καλησπερα.
σκεφτομαι απο την αρχη των μηνυματων σου, κατι που βλεπω οτι επανερχεταισ τις διηγησεις σου γι αυτην την σχεση και αποφασισα να στο πω.
μιλας για μια πολυ συντομη (αλλα και δυνατη) σχεση, αλλα εχεις αναφερει παααρα πολλες φορες, καυγαδες μεταξυ σας.
στην αρχικη διηγηση μας ειπες οτι και εκει τα βρισκατε, αργοτερα ομως μας ειπες ξεκαθαρα ποσο τον ειχαν ταραξει οι (τετοιου ειδους) εντασεις σας.
μηπως ρε συ εχεις υποτιμησει την επιρροη αυτων των εντασεων επανω του, στις προθεσεις του, κλπ?
ξερω πολλα ατομα (κυριως ανδρες) που δεν αντεχουν τετοιου ειδους εντασεις στις σχεσεις τους και κανουν πισω, και μερικα αλλα (γυναικες κυριως) που τις θεωρουν πολυ φυσιολογικες σε μια σχεση και τις συνηθιζουν.
εχεις σκεφτει μηπως εχει φρικαρει απο τους καυγαδες αυτους?
και μια αλλη σκεψη.
η αρχικη εγκυμοσυνη ηταν ηθελημενη απο εσας η τυχαια?
υπηρχε καποιος λογος που δεν προχωρουσατε σε γαμο αφου αποφασισατε την δημιουργια οικογενειας? ειστε εναντιον του θεσμου?
Remedy μου, οχι δεν ειχαμε ποτέ καυγάδες εκτός απο χαζομάρες που δεν ειχαν ενταση. το ειχα αναφερει για να δειξω οτι ακομα και σε χαζοκαυγάδες ακόμα και σε χοντρά προβλήματα (οικονομικά/υγείας κλπ) παντα ειχαμε αριστη επικοινωνια και τελικα βρισκαμε ακρη. οι μεγαλες εντασεις ξεκινησαν τωρα στα τελευταια οταν μου ζητησε να μεινει λιγο μονος για να ξεκουραστει απτη δουλεια. στο σταδιο που ελεγε "εννοειται πως θα ξαναγυρισω, δεν χωρισαμε, απλα θελω ανασυνταξη γιατι εχω διαλυθει απτη δουλεια)
και η αρχικη εγκυμοσυνη ήταν ηθελημενη (οχι στημένη, απλα το θελαμε πολυ και οι δυο).
σε γαμο δεν προχωρούσαμε και δεν θα προχωρούσαμε καθαρα γιατι ειμαστε κατα του θεσμού. αλληλοσυστηνόμασταν ως ζευγάρι/σύζυγοι, κανονικότατα. αυτό ήταν καθαρά κοινός τόπος και στους δυο μας.
και φυσικα μου το ειπε οτι αυτες οι εντασεις του τελευταιου μηνα τον εφεραν στα ακρα. απλα το βρισκω λιιιιιγο υπερβολη με ενα μηνα καυγαδων να σηκωνεσαι να φευγεις χωρις δευτερη ευκαιρια.
δεδομενου οτι η σχεση δεν ειχε φθορες σε αυτο το θεμα ουτε και σε κανενα αλλο.
ελα και συ μαρκελα! να κατσουμε ολοι οκλαδον, να αρχισουμε τα φωνήεντα μπας και δονηθεί αλλούτερα το σύμπαν και μετα να μασαμε ΜΙΚΡΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΜΟΛΟΧΕΣ (βλεπε Λ. Κωνστανταρας στην ταινια Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ)
αν καταλαβα καλα, αυτοι οι καυγαδες προεκυψαν αφου ο ιδιος μιλησε για απομακρυνση.
αρα δεν ηταν αυτοι, η αιτια.
ισως ομως εξαιτιας τους δεν επανηρθε στην σχεση σας.
ωστοσο αιτια υπηρχε μελινα. τπτ δεν γινεται εκ του μηδενος...
μηπως απο μεριας του η αποφυγη του γαμου εστω και με παιδι, ηταν φοβος δεσμευσης και οχι κατι ιδεολογικο και αυτος ο φοβος του ξυπνησε ακομα και χωρις γαμο?
δεν ξερω τι αλλο μπορει να συνεβη, αλλα κατι συνεβη...
αν συνεβη κατι προκειται ή για τριτο προσωπο ή για στεγνη κοροιδία όλο αυτόν τον καιρό. ή απλά ο αντρας μου τρελάθηκε, σφύριξε πως το λεμε.
οχι στο θεμα γαμου δεν επροκειτο για κατι τετοιο. ειχε ηδη ενα γαμο πισω του και μακροχρονιες σχεσεις και συμβιωσεις και απ' όλα.
το μονο που τον πονουσε πολυ τους τελευταιους μηνες ηταν οτι προσπαθουσαμε για παιδι και ενιωθε (οχι ερωτικά αλλά αναπαραγωγικά) ανεπαρκής, παρά τη δική μου στάση που ήταν πολύ πολυ χαλαρή στο θεμα. ελεγε συνεχως αυτα που εχω πει και πιο πανω: "δεν σου προσφερω τιποτα, τωρα που επηξε και η δουλεια σου μιλαω ολο και λιγοτερο στο τηλεφωνο, σε κλεινω μεσα λογω οικονομικων, ουτε ενα παιδι δε μπορω να σου κανω" κλπ
τελευταια ελεγε οτι σκεφτεται να απευθυνθει και σε ψυχολογο. δεν ξερω αν ελεγε αληθεια, ισως το κανε και αυτο στα πλαισια του ψεμματος. οπως βλεπεις αδυνατω να ξεχωρισω πλεον την αληθεια απτο ψεμμα.
και εξετασεις ειχε κανει στο παρελθον, και οι 2 ειμαστε απολυτως υγιεις αναπαραγωγικα. εξαλλου το γεγονος οτι ειχαμε ηδη μια εγκυμοσυνη που απλα δεν προχωρησε, το αποδεικνυει. αλλα στο μυαλο του ηταν καρφωμενο αυτο απτο καλοκαιρι. κανενα προβλημα δεν ειχε στο θεμα αυτο!
η παλινδρομηση που ειχαμε στην εγκυμοσυνη, τον επηρρεασε πολυ ασχημα. ειχε στεναχωρηθει πιο πολυ και απο μενα ακομα που στο τελος τελος ειμαι γυναικα και το βιωσα και σωματικα. οταν πρωτομαθαμε την εγκυμοσυνη μου πετουσε. δεν ειχα δει ποτέ ανθρωπο τοσο ευτυχισμένο. ήμασταν πραγματικά απογειωμένοι! και οταν εγινε η στραβη (δεδομενου οτι ως αντρας δεν ηξερε οτι γινονται αυτα και ειχε ενθουσιαστει υπερβολικα) επεσε απ' τα συννεφα. μετα εκεινος προτεινε να ξαναπροσπαθησουμε, με στηριξε παρα πολυ, όποτε μπορούσε απτη δουλεια μαζί στο γιατρό, τηλέφωνα στο γιατρό, εμένα να με φροντίζει, απλα τελευταια εδειχνε απογοητευμενος πολυ σαυτο το κομματι. και το εξεφραζε ως παραπονο για την ανεπαρκεια του σε ολους τους τομεις της ζωης μας οπως η διασκεδαση που δεν μου προσφερε, ο χρονος, το χρήμα, όλα.
οχι ματια μου. οσο ημασταν μαζι ειχε κανει εξεταση. το ψαξαμε αρχικα μαζι. καθαρα ως προγεννετικο ελεγχο υποτυπωδη. στους 4 μηνες που προσπαθουσαμε το πετυχαμε την πρωτη φορα. δεν ειχε θεμα. βλεπεις παντως που δε βγαζει ακρη ο,τι κι αν σκεφτομαι?
ό,τι και να παρω ως ενδεχομενο πεφτω σε ντουβάρι!
οτι ηταν πολυ σημαντικο το θεμα παιδιου ηταν. και ξερω οτι ηταν η πρωτη φορα που το ηθελε και το επεδιωκε με μια γυναικα. το εζησε πολυ εντονα και οταν προεκυψε και μετα που δεν πηγε καλα.
ο προγεννητικος ελεγχος δεν δειχνει ολα τα θεματα υπογονιμοτητας μελινακι, οπως λες κι εσυ δειχνει καποια βασικα.
μηπως γνωριζε κατι σε αυτον τον τομεα που δεν σου εχει πει γιατι τον πληγωνε?
πως και δεν εκανε παιδι τοσα χρονια και με εναν γαμο πισω του? δεν ειναι και μικρος.
η πρωην γυναικα του ειχε προβλημα υγειας πολυ σοβαρο και η αγωγη που εκανε δεν της επετρεπε να κανει υγιες παιδι παρα μονο μετα απο καποια χρονια που θα σταματουσε την αγωγη. εξαλλου ο γαμος του ειχε λαβει τελος εδω και 5 περιπου χρονια μετα απο 10 συνολικα σχεσης γαμου.
με μενα οι δικες του οι εξετασεις ηταν μια χαρα και ο γιατρος τον διαβεβαιωνε (μας διαβεβαιωνε) οτι και μονο το γεγονος οτι συλλαβαμε την πρωτη φορα, μας καθιστα ικανους. τωρα σε χρωμοσωμικες ανωμαλιες αυτο ειναι κατι που το ψαχνεις πολυ αργοτερα εφοσον προχωρησει η κύηση ή εφοσον εχεις καθ' εξιν αποβολες (κατι που εμεις δεν ειχαμε).
δεν ειχε προβλημα γονιμοτητας κανενα. απλα το χε παρει πολυ βαρεια που δεν το πετυχαιναμε τη δευτερη φορα. και πώς να το πετυχουμε που εκανε δουλεια για 3 στο βαπορι και κοιμοταν 3- ωρες το 24ωρο? με τι ηρεμια να το πετυχει, με τι φυσικη κατασταση? ναι ερωτικα λειτουργουσε και μαλιστα πολυ, αλλα τα θεματα γονιμοτητας ειναι και θεμα timing και θεμα φυσης και τυχαιου. μολις 25% πιθανοτητες συλληψης υπαρχουν σε γονιμες μερες.
ναι, φυσικα και ειναι.
βλεπω ομως οτι ο ανθρωπος αυτος ηταν τρομερα επιβαρυμενος ψυχικα (συναισθηματικα) στην προηγουμενη ζωη του, στον τομεα "γαμος- δημιουργια οικογενειας" και οχι απλα ενας ανεμελος εργενης που ποτε δεν σκεφτηκε αποκτηση παιδιου με αλλη. ο γαμος του εξαλλου δειχνει οτι δεν ειναι ιδεολογικο το προβλημα του με τον γαμο....
αυτο σε συνδυασμο με το ποσο γρηγορα προχωρησε η συντομη σχεση σας σε αποφασεις για αποκτηση παιδιου, το ποσο βαρια το επαιρνε (οπως χαρακτηριστικα λες, χειροτερα κι απο σενα που υπεστης και ολο το σωματικο βαρος)
νομιζω λοιπον οτι το θεμα του ηταν υπαρξιακο και οχι γκομενικο...
και η οποια (δικαιολογημενη) δικη σου ανταποκριση τον εσπρωξε πιο μακρια. οι εντασεις χειροτερεψαν την απομακρυνση του.
νομιζω χρειαζεστε και οι δυο ηρεμια..
αυτο που λες μου ακουγεται αρκετα λογικο. οντως ηταν επιβαρυμενος στην προηγουμενη ζωη του (οπως θαναι και στην επομενη που θα μετενσαρκωθει σε μύκητα του ευχομαι με αυτα που μου κανει :)
αν ειναι ετσι οπως λες, δεν θα αφησει τη σχεση μας να χαθει. θα ηρεμησει και θα γυρισει να το παλεψουμε.
ως γυναικα ομως, δυσκολα αποδεχομαι το θεμα "υπαρξιακου" γιατι μου μοιαζει σαν να χρυσώνω το χαπι της απόρριψης. αντίστοιχα αυτό ειναι μια δικη μου (ισως λανθασμενη σταση) που προέκυψε απτις δικές μου λάθος και κακές εμπειρίες.
οπως και να 'χει ελπιζω να δειξει στις επομενες μερες μια κινηση σωστη αυτη τη φορα και οχι τηλεφωνα με μισολογα, γιατι πραγματικα εχω ξεπερασει τα ορια μου και ειμαι βυθισμενη χανοντας καθε μερα την ελπιδα μου να φτιαξουν ολα.
αυτο (το υπογραμμισμενο) πιστευω κι εγω.
εξαλλου δεν εδειξε να σε απορριπτει σαν γυναικα. στο κομματι της σχεσης ηταν το προβλημα του.
το αν θα αφησει την σχεση να χαθει, νομιζω οτι θα εξαρτηθει απο το αν θα πιστεψει οτι μπορειτε να ειστε ξανα, ευτυχισμενοι μαζι.
γιαυτο σου μιλαω για ηρεμια.
νομιζω οτι αυτο που τον απομακρυνει ειναι η ενταση