και σαλβαδορ
ρε θηριο αφιερωσες τοσο χρονο σε αυτο το τεραστιο ποστ μονο και μονο για να πληγωσεις τον λαμπρο?
μπραβο...
Printable View
και σαλβαδορ
ρε θηριο αφιερωσες τοσο χρονο σε αυτο το τεραστιο ποστ μονο και μονο για να πληγωσεις τον λαμπρο?
μπραβο...
Ο Σαλβαδόρ θέλει να πει ότι υπάρχουν ανθρωποι που πέρασαν πραγματικά μεγάλες δυσκολίες στη ζωη τους αλλά φάνηκαν δυνατοί, πάλεψαν και δεν κάθησαν να κλαίνε τη μοίρα τους και να τα ρίχνουν στους άλλους σε αντίθεση με άλλους που υπερβάλλουν για τα δικά τους και τα παρουσιάζουν ως σοβαρό πρόβλημα. Η ιστορία του Λάμπρου μέσα από τον τρόπο σκέψης του Σαλβαδόρ όπως ο τρόπος σκέψης του διαμορφώθηκε μέσα από τα δικά του βιώματα στις δικές του δυσκολίες στη ζωη να του έδωσε την εντύπωση υπερβολής (αναγωγή σε πρόβλημα, ψυχολογία θύματος και ασθενη και χωρίς θέληση να το παλέψει) γι αυτό στάθηκε στην ιστορία αυτή η οποία του φάνηκε πολύ χτυπητή και γι αυτό η αντίδραση του αυτή. Δηλαδή, αντίδραση τυπου, τι πέρασα εγω και για δες με τι ο άλλος κλαίει τη μοίρα του.
Καλημέρα Γιάννη και Λάμπρο,
ναι μπορεί να ισχύει κι αυτό που λες Γιάννη μου, αν και δεν το διευκρίνησε ο ίδιος, ούτε φάνηκε, απ' όσα τουλάχιστον είπε.
Σίγουρα κι όταν πονάμε γινόμαστε από άμυνα εγωιστές και δεν βλέπουμε τα χειρότερα γύρω μας.., όμως οι εύκολοι και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, τους οποίους εξαπέλυσε στα καλά καθούμενα, είναι αν μη τι άλλο απρεπείς.
Προσωπικά πιστεύω, ότι αυτό που μετράει δεν είναι τόσο τι έχεις να πεις στον άλλον κι αν κατέχεις καλά ένα θέμα,
αλλά ο τρόπος που το λες! Με τον ανάλογο τρόπο δηλ. κερδίζεις και μπορείς ουσιαστικά να βοηθήσεις. :)
δεν εχω να προσθεσω κατι τωρα
τα ειπε ΟΛΑ η μαρκελα με το παραπανω μυνημα