ΑΥΤΟ ΤΟ FORYM ARGEI
Printable View
ΑΥΤΟ ΤΟ FORYM ARGEI
Ναι καπως ετσι εγινε και η διαγνωση σε μενα σχετικα με τα φαρμακα.
Δεν συζητησαμε ουσιαστικα...και να ηθελα δεν θα ηξερα τι να του πω...χαος..ειχα χασει τον κοσμο δεν ηξερα τι μου γινοτα.
ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΕΙς ΤΙΠΟΤΑ?
abilify 30mg η μεγιστη δοση αυτου του φαρμακου...αποτελεσματικοτ� �το στην περιπτωση μου αποδειχτηκε.
ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΕΘΑ Κ ΓΩ ΕΧΑΣΑ ΠΑΝΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΑΝΤΙΨΥΧΩΤΙΚΟ?
Ναι
ΑΝΤΙΨΥΧΩΤΙΚΟ?
ΕΓΩ ΠΕΡΝΩ GEODON MIA XARA TO BΡΗΣΚΩ
Δεν το ξερω τα μον απου εχω δοκιμασει ειναι risperdal και abilify.
ΠΕΡΝΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟΤΗΝ ΕΛΕΧΙΣΤΗ ΔΟΣΗ ΕΠΕΡΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
ΜΕ ΤΟ ΡΙΣΠΕΡΔΑΡ ΕΙΧΑ ΓΙΝΕΙ ΧΟΝΤΡΗ Κ ΑΣΧΗΜΗ
Ο γιατρος σου μειωσε την δοσολογια?
ΤΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΙΕς ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ?
Και εγω ειχα παρει πολλα κιλα με το risperdal στα κομματια να παει
Καμμια
ΝΑΙ ΕΠΕΡΝΑ 80 ΜG HMERISIOS ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ 80 ΜΙΑ 60 Κ ΤΩΡΑ 60 ΗΜΕΡΙΣΙΟς
Εξεταση αιματος εχεις κανει?
ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝ ΦΑΡΜΑΚΑ
Ναι και εγω εκτος απο την συνταγογραφηση δεν εχω επικοινωνια με το γιατρο μου.
Και επειδη δουλευω παει ενας απο την οικογενεια και τα συνταγογραφει οποτε δεν τον..την ουσιαστικα βλεπω ποτε.
ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΡΜΑΤΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ Κ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΟΛΕΣ ΤΙς ΕΞΕΤΑΣΕΙς ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ
Ναι αυτο φανταστηκα και εγω.
Καλο αυτο γιατι ετσι θα προσεχεις την υγεια σου σε σχεση με τις παρενεργειες των φαρμακων.
ΕΜΕΝΑ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟς ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΧΡΕΙΖΟΜΑΙ ΣΤΟ ΤΗΛ ΠΗΓΑΙΝΩ Κ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΛΗ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ
ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΧΡΗΜΑ ΕΝΩ ΑΥΤΟς ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟς ΕΙΝΑΙ ΜΕΑΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ
ΧΑΛΑΛΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΝΩ
Καλο ειναι να υπαρχει επικοινωνια...αλλα παω τοσο καλα που πραγματικα δεν τον χρειαζομαι τον γιατρο...τα φαρμακα να μου γραφει και ενταξει.
Θα την παρω τηλεφωνο αυτες τις ημερες για να την ρωτησω σε τι εξετασεις πρεπει να υποβληθω σχετικα με την σωματικη μου υγεια και τα φαρμακα.
Μηπως εσυ ξερεις?
ΔΕΝ ΜΕ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΧΑΠΙΑ
ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙς ΣΑΧΑΡΟ ΤΡΑΝΣΑΜΙΝΑΣΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΙΤΟς ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ 2 ΦΟΡΕς ΤΟ ΧΡΟΝΟ
Ναι καλο αυτο...αν πηγαινεις καλα οσο το δυνατον λιγοτερα χαπια τοσο καλυτερα.
ΜΟΥ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ
ΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΜΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΩ
Εμ ναι εχω διαβασει για αυτην αλλα δεν ξερω τι ακριβως ειναι για ριξε μια ενημερωση...τι επηρεαζει?
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ
Ναι καταλαβαινω...
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΜΟΥ Κ ΤΟΥΣ ΜΑΣΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩς ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙς ΣΧΕΣΗ?
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑς
Ναι εχω μια κοπελια...δεν βλεπομαστε πολυ συχνα.
ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ?
ΕΓΩ ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥς
Ναι της το εχω πει αλλα με ηξερε πολυ καιρο πριν...το συζητησαμε μια φορα και δεν το ξανα αναφεραμε απο τοτε.
Για τα φαρμακα λεμε που και που...μου ειχε ζητησει να τα κοψω και να το ριξω στην υγειηνη διατροφη αλλα ευτυχως τα ξαναρχισα εγκαιρως ειχα αρχισει να \"πεφτω\".
Τα αλλαξα με αλλα τελικα.