οχι μονο σεξ,αν ειναι δυνατον...αλλα ΚΑΙ αυτο!
Printable View
δεν ισχυει να το ξερεις...
ολα εχουν τη θεση τους σε μια ανθρωπινη ερωτικη σχεση...
δες τον αλλο σαν διαφορετικο,σαν καποιο που για να λειτουργησει θελει την σωματικη επαφη πρωτα..
ΑΝ,λεω ΑΝ και εσυ γουσταρεις δινεις ΟΣΑ ,λεω ΟΣΑ εσυ θες..δεν κανεις χαρη δεν δινεις ανταλλαγματα,απλως "πλησιαζεις" επειδη ετσι σ βγαινει!
μην περιοριζεις τον εαυτο σου αλλα και ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ μην τον χαριζεις!
ξερω εγω τι θελει ? παντως να λες οι 90 στους 100 θελουν ενα σεξακι κ ως εκει,μ φαινετε λιγο υπερβολικο
η εμπειρια μου αυτο λεει....εκτος πια αν αποπνεω τοση μεγαλη σεξουαλική ορμη στους ανδρες!!!!!!!!
Ε παιζει και αυτο :D
Exοντας διαβασει καμποσα απο τα μηνυματα σου "howtodream8" νιωθω μεσα μου κατι διαφορετικο για σενα απο οτι για τα αλλα κοριτσια του φορουμ!
Υστερα κι απο τις τοσες περιπέτειες σου υπαρχει κι η περιεργια που με τραβαει !
Θα το θελα παρα πολυ να βγουμε ενα ραντεβου, ενα ποτο ασπουμε, αν δεν εμενες βορεια Ελλαδα δεν θα ταν καθολου κακη ιδεα "howtodream8" πιστευω ? ε? συ τι λες?
τι να πω. ολα ειναι πιθανα. πολλοι ψαχνουμε για παρεα. και με τοσες δυσκολιες που εχει η ζωη φιλοι και φιλες στη πορεια της ζωης ειναι ενα σημαντικο εφοδιο για να φυγουμε απο εδω αφηνοντας ιχνη μιας αξιοπρεπης ανθρωπινης παρουσιας. προσφεροντας κατι παραπανω απο μια μαλακια.
Στο ξαναειπα, howto, θα το πω και εδω για να υπαρχει και ο αντιλογος απο αλλους...
Σκεφτηκες ποτε οτι ο τροπος επιλογης σου ειναι "λαθος"? Βάζω το λάθος σε εισαγωγικα γιατι δεν ειναι λαθος απο μονο του το αποτελεσμα..απλα λες πως δεν σου κάνει, οπότε είναι λάθος για σενα.
Κοινώς, μήπως τα κριτηρια επιλογής των ραντεβου σου ειναι τέτοια που σου φέρνουν αυτα τα αποτελέσματα? Μήπως αυτό που βλέπεις στους άλλους, αυτό που αποπνέουν και αυτό που σε τραβάει είναι αυτό που τραβάει και "αλλες" και κατα συνέπεια είναι αυτό που θελουν και εκείνοι να βλέπουν οι άλλοι πάνω τους? Καταλαβαίνεις που το πάω...
Δεν λεω πως είναι αδύνατο με μια τέτοια μέθοδο (δεν ξέρω καν αν ισχύει όντως κάτι τέτοιο, μια υπόθεση κάνω) να βρεις αυτο που ψάχνεις αλλά σίγουρα δεν θα έπρεπε να σε ξαφνιάζει...
Όταν μπαίνεις σε ένα bar μηχανόβιων με τις harley σε παράταξη απ'εξω είναι "κάπως" να ελπίζεις σε ειδική βραδυά προβολής του "Όσα παίρνει ο άνεμος" μέσα.
Και στο κάτω κάτω όπως έχουν πει και τόσοι άλλοι με την θύελλα ραντεβου και γνωριμιών στην οποία βρίσκεσαι μονίμως..ε...τουλάχιστον δεν βαριέσαι..Απόλαυσε το.
Είμαι σίγουρος πως με όλα αυτά ο αντρικός πληθυσμός του forum επισκέπτεται το thread αυτο με σαλιάρα πλέον.
οριστε how,εχεις και παραπονα? ακομα και στα forum σε αναζητανε...:cool:
Θα ηταν παντως αν οχι ενδιαφερον, ισως εν μερει βοηθητικο να υπηρχε ενα μερος που να καναμε συγκεντρωσεις. Αλλα δυστυχως μενουμε σε διαφορετικες πολεις ολοι και ΟΧΙ η Αθηνα δεν ειναι το κεντρο της Ελλαδος αγαπητοι μου πρωτευουσιανοι!!!! :p
Θα σε στεναχωρησω αλλα ακομα κι γεωγραφικα η Αθηνα ειναι το κεντρο της χωρας μας¨) χεχε, ευχομαι να μην αρχισουν τωρα ολοι στο φορουμ κοντρες ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΑΘΗΝΑΣ!! ¨) ΧΕΧΕΧΕ θα ειναι το μονο παιδιαριστικο τσακομο που δεν εχουμε κανει ε?
Παντος ναι, εχεις δικιο θα ταν παρα πολυ ενδιαφερον να ερχομασταν σε επαφη οι του φορουμ , ενταξι δεν λεω χημα στο κυμα ,γτ. οπως καταλαβαινετε θα επεφτε πολυ ξυλο μεταξυ καποιον εδω μεσα ¨)¨) .
παντως ειναι πολυ λογικη η σκεψη σου howto dream8
Αχ ναι, οχι τσακωμοι μεταξυ των πολεων και εμεις εδω οι βορειοι ειμαστε ιδιαιτερα κομπλεξικοι με την πολη μας, δεν ξερω γιατι!!!! Γεωγραφικα παντως το κεντρο ειναι η Λαμία ή τα Τρίκαλα....χαχαχααχχαχα κάπου εκει τελοσπαντων....αλλα το θεμα ειναι οτι θα ηταν βοηθητικο για μας να καναμε ομαδικες συναντησεις....εσεις που ειστε περισσοτεροι απο Αθηνα γιατι δεν το κανονιζετε?
Σώθηκες τωρα... χαχαχα
Eπιμενω! επιμενω! χεχεχε :D το γεωγραφικο κεντρο ειναι η αττικη! γτ. βαλε οτι μεχρι την κρητη?? ειναι ποσα χιλιομετρα ρεσυ! ¨), αλλα μην κολαμε εχεις δικιο δεν θα ενωραιο!¨)
Κοιτα συναντησεις κανουν απο οτι θυμαμαι, κι συγκεκριμενα -αν θυμαμαι καλα - ειχε γινει καπου σε καποια μεγαλη πολυ της πελοποννησο. Οσο για Αθηνα δεν ξερω βρεσυ how to dream 8 , Παντως κι να εχει γινει εμενα δεν θα με καλουσαν για κανενα λογο, βλεπεις δεν τα πηγαινα καλα με τους παλαιους κι μονημους του φορουμ, δεν αφηνα κουβεντα να πεσει κατω , αμα μου λεγανε κατι ανταπαντουσα, κι ηταν κουραστικο γτ. ηταν 5-6 χχεχεχε, το θεμα ειναι οτι ειχα εξαφανιστη για λιγο, μετα εμπαινα σπανια ι χωρις να γραφω, κι τωρα - οπου χωρισα ,πριν μια βδομαδα δλδη ¨(- τωρα εχω ξανα μπει για να γρψω τον πονο μου μπας κι βοηθηθω! να βγαλω απο μεσα μου αυτα που με ποναν! κι ευτυχως υπαρχουν καποια παιδια που με καναν να βρω δυναμη ξανα!
Καλα, εσυ απο εξω δεν μας ηρθες? αν δεν κανω λαθος? , κι παλυ φευγεις? ξερεις η αλλαγες κι μετακομοισεις απο μερος σε μερος , απο πολυ σε πολυ ειναι απο τις καλητερες θεραπειες για το να μην βαριεσαι , για το να κανεις σχεδια καινουργια¨) καλη φαση!! σε ζηλευωωω!!
Παντος αν σε φερει ο δρομος σου απο δω ενοειτες κι θα περημενουμε! ,
Που θα πας?
τωρα αρχιζεις τις σπουδες σου?? ααα εισαι μικρουλα εσυ ρεεε!!! σορυ δεν το ξερα¨)
Να σου απαντησω και εγω με την σειρα μου, εχω την αισθηση πως απωθεις τους σοβαρους υποψηφιους:D Η συμπεριφορα σου δεν δειχνει πολυ φυσικη για Ελλαδα...
εν τω μεταξυ σε λιγο θα φυγεις απο Ελλαδα, τι να την κανεις την σοβαρη σχεση?