έλα έλα έλα εμμανουέεεεεελαααααα...το θυμάσαι το τραγουδάκι?
η δεν είναι της γενιάς σου?
Printable View
έλα έλα έλα εμμανουέεεεεελαααααα...το θυμάσαι το τραγουδάκι?
η δεν είναι της γενιάς σου?
Εμμανουέλα,
όταν εσύ υποφέρεις επειδή κάποιοι φιλιούνται μπροστά σου, το πρόβλημα που υπάρχει.. ξεκινάει από μέσα σου κι ό,τι και να κάνεις λοιπόν..
τους εξωτερικούς παράγοντες δεν μπορείς να τους αλλάξεις, παρά προσωρινά και έως πότε; ή αλλάζεις επομένως τρόπο σκέψης ή κάθεσαι στο σπίτι,
κάτι που δεν είναι σίγουρα το καλύτερο! Και τελικά ξέρεις το θέμα σου δεν είναι ότι δεν μπορείς
να κάνεις σχέση, αυτό είναι σύμπτωμα.. το πρόβλημα είναι ότι χρειάζεται να δεις με σένα τι γίνεται.. και συμφωνώ απόλυτα μ' αυτό που σου είπε η Φρύνη,
ότι ναι μεν λες πως ψάχνεσαι όλ' αυτά τα χρόνια, αλλά μάλλον ψάχνεσαι λάθος..
κριμα καηκε κι αυτος ο χαρακτηρας.....τστστστσ...και περνουσα τοσο καλα...:(
Μα είναι δυνατόν να είσαι τόσο μικρή και τόσο πουριτανή? Εσύ δεν έχεις φιληθεί ποτέ έξω? Ούτε κρατήθηκες χεράκι?
Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι θέλεις όταν είσαι εσύ δυστυχισμένη να είναι και όλοι οι υπόλοιποι, για να τους βλέπεις και να παρηγοριέσαι... Αυτό όμως είναι καθαρή κακία... Δούλεψέ το λιγάκι, ευτυχώς είσαι μικρή και προλαβαίνεις...
Eλα δεν την παλευω που δεν την παλευω το τελευταιο διαστημα κανε οτι εσυ νομιζεις καλυτερο κατα την δικη σου γνωμη ...... Δεν εχω να προσθενω κατι παραπανω
και παλια που δεν με εκνευριζαν τα ζευγαρακια παλι μόνη ήμουν...μετα δήθεν καθρέφτισμα
Συνήθως είμαι συγκαταβατική, αλλά μέχρι ενός ορίου... Όταν ακούω π@π@ριές πάντα αντιδρώ.
Εσύ εκτός από το να δυστυχείς με την ευτυχία των άλλων μπήκες να κάνεις κάτι άλλο?
κάποιος ειδικός να με συμβουλέψει μέσα σε αυτό το φόρουμ δεν υπάρχει;
Αν κάνεις μία αυτοκριτική, θεωρείς ότι είναι τυχαίο ότι όλοι εκεί κόλλησαν? Και ας είχαν όλη την καλή διάθεση να σε βοηθήσουν στην αρχή της κουβέντας?
Ο τρόπος που εκφράζεσαι δείχνει κάποια σοβαρά θεματάκια στον χαρακτήρα σου. Φτιάξε αυτά πρώτα και μετά θα έρθουν και οι γκόμενοι.
ζητάω κάποιον ειδικό να με συμβουλέψει...δεν υπάρχει;
σχέση θέλω....οχι γάμο ούτε κανενα φορτιο.
ε να πάρω φάρμακα να μου φύγει το φορτίο να μην με πειραζει τπτ ουτε να με νοιαζει αν θα κανω σχεση ουτε τπτ...να ηρεμήσω επιτελους. αυτό θέλω
κάποιος που να μπορεί να με βοηθήσει δεν υπαρχει;
εγώ μπήκα εδώ για βοήθεια όχι για να με κάνετε χειρότερα
Οταν ορισμενα μελη κανουν συναντηση, ελα και συ να γνωριστεις. Τι λες?
πώς να μην γίνω ακραία; ορισμένοι μπαίνουν για να με ειρωνευτούνε και να περάσει η ώρα τους ευχάριστα
και αυτό με τα φάρμακα δεν το είπα με παιδιάστικη συμπεριφορά...το είπα γτ το εννοώ.
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ΄.
Απλά δεν κατανοείς ότι όλα τα ξεκίνησες η ίδια. Οι υπόλοιποι αντέδρασαν.
Έτσι είναι. Τρίτος νόμος του Νεύτωνα. Δράση-Αντίδραση.
Αααα ωραια...
και να που αποκαλύφθηκε ποιος είναι αυτός που έχει παιδιάστικη συμπεριφοράαααα
χαχαχαχα
ποιος το ξεκίνησε πρώτος;;; μαμα να τον βάλεις τιμωρία....
χαχαχααχαχα