Εγώ όταν ήμουν μικρή και ήμουν διακοπές σε κατασκήνωση όπου είχε πολλά μυρμήγκια τα έπαιρνα και τα έβαζα σε κουτάκια να μην μου φεύγουν για να τα έχω για κατοικίδια.Το αγαπημένο μου παιχνίδι ήταν τα μυρμηγκάκια.Τώρα κι αυτά με αηδιάζουν.Quote:
Originally posted by kassi_21
Quote:
Originally posted by interappted
εγω παλι τα εκανα μικρη ανατομιαQuote:
Originally posted by kassi_21
axaxa...Ναι παιδί μου....Άσε βρήκα αυτή την ιδέα και απαλλάχτηκα από τα έντομα.....γιατί παλιά σιχαινόμουν να τα σκοτώσω και καθόμουν και τα κοίταζα με ΑΗΔΙΑ πάντα...
τωρα τα λυπαμαι χωρις να σημαινει οτι θα κανω το σπιτι μου ασυλο εντομων
η κατσαριδα παντως οσο να πεις ενα μπλιαχ ειναι
το κουνουπι ενα βζζζζζζζζ ενοχλητικο κανει κι αμα σε τσιμπησει την εκατσες κι αν εισαι κ αλλεργικος γεια σας(επισης κ σφυγγες κ μελισσες)
η μυγα καθεται στα σκατα κ με θρασος μετα πανω μας
τα μυρμυγκια δεν καθονται μονα τους οπου 1 αλλα 1000 που προκαλουν φαγουρα
ψιλοι,τσιμπουρια
ερωτηση: γιατι εφτιαξε ο Θεος τα εντομα???????????
Αχαχαχαχα...Με έκανες και γέλασα...Λοιπόν είχα έναν συγγενή που στα παιδικά του χρόνια δολοφονούσε τα πάντα..Από πασχαλιάτικα αυγά μέχρι έντομα........Και μου τον θύμησες τώρα.....Δεν ξέρω αν σ λέει κάτι αλλά είχα δει μια ταινία όπου ήταν ένας τυπάς ψυχολογικά καλά,καλή ώρα όπως εμείς,και έκανε συλλογή από μύγες...Τις βαλσάμωνε και τις έβαζε μετά σε διάφορα αντικείμενα που είχε φτιάξει και αναπαριστούσαν ανθρώπινες δραστηριότητες/γεγονότα/στιγμές........Ένα από τα δημιουργήματά του που θυμάμαι είναι ο Ιησούς σε σταύρωση αλλά αντί για τον Ιησού είχε σταυρώσει μύγες και το άλλο ήταν μία τραμπάλα αλλά αντί για ανθρώπους είχε μύγες.....