...λολ, σορι ;)
Αλήθεια,με kerasi τί παίζει;;;;Quote:
Κι εγώ αναρωτιέμαι γιατί ασχολείσαι με το κεράσι. Δε νομίζω να τον παίρνει κάποιος στα σοβαρά.
Είναι τρόλ;;;;
Μου εχουν κανει εντύπωση οι απαντήσεις του...
άντρας είναι;
Δεν είπα ότι είσαι ανώμαλη, αλλά άρρωστη.
Η μόνη συμβουλή που σου δίνουμε όλοι είναι να φύγεις. Νομίζεις ότι υπάρχει άλλη λύση; Τι περιμένεις να γίνει το θαύμα;
Ότι η αγάπη θα τα λύσει όλα; Δεν είναι αγάπη αυτό, παραμυθιάζεις τον εαυτό σου.
Γιατί δεν φεύγεις; Επειδή τον αγαπάς, όπως λες; Εσύ μισείς τον εαυτό σου και θες να μας πεις ότι αγαπάς αυτόν που σου φέρεται σαν σκουπίδι; Τα έχεις παρεξηγήσει τα πράγματα.
Αντί να εκνευρίζεσαι με μένα, θα ήταν πιο υγιές και εποικοδομητικό να νευρίαζες με τον μαλάκα (ή άρρωστο, αν το προτιμάς) που ανέχεσαι να σε κακομεταχειρίζεται.
Γιατί αυτό που ζεις δεν είναι θέμα τύχης, για να λες "έξω απ' το χορό". Τέτοιοι άνθρωποι ψάχνουν τα ανάλογα θύματα.
Κάποια γυναίκα που έχει στοιχειώδη αυτοεκτίμηση και λίγο εγωισμό, δεν ανέχεται τέτοια συμπεριφορά. Κι αν δει ότι την παίρνει από κάτω, ζητάει βοήθεια από ειδικό.
Αν λοιπόν ψάχνεις τη λύση, ζήτα βοήθεια. Αλλιώς, κάτσε να συζητάς με τον κάθε μαλάκα, που θα σου πει να κάνεις υπομονή και να μην εκνευρίζεις τον φίλο σου. Ψάχνοντας άλλοθι για το ότι παραμένεις σε μια κακοποιητική σχέση.
Και περίμενε μια μέρα να ξυπνήσεις στην εντατική. Αν είσαι τυχερή...
Γιατί ξέρεις, όλες αυτές οι δολοφονίες γυναικών -ή αλλιώς "εγκλήματα πάθους"- που ακούμε κατά καιρούς, από τέτοιους ανθρώπους γίνονται. Σαν τον φίλο σου.
Θελω να ζητησω συγνωμη εκ των προτερων για αυτα που θα πω...δεν θελω να προσβαλλω κανεναν αλλα ουτε και να κρινω.ΟΜΩΣ,αγαπητη lonely η πρωτη δημοσιευση του θεματος σου εγινε στις 4/2/2013...σε 2 μηνες περιπου κλεινεις χρονο...και εδω κ ενα χρονο συζητας εδω μεσα τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια...ΟΛΟΙ εδω σου εχουμε πει την αποψη μας και απ οτι εχω διαβασει για ολους ειναι η ιδια...τι αλλο περιμενεις να συμβει?..απο τη μια κλαιγεσαι κ απο την αλλη εσυ η ιδια του δινεις ελαφρυντικα και τον δικαιολογεις.Αυτο ειναι το τελευταιο μου μηνυμα σε αυτο το θεμα.Κατανταει ανουσιο το να προσπαθεις να αλλαξεις τα μυαλα καποιου αν ο ιδιος δεν θελει και δεν αναφερομαι στον συντροφο σου αλλα σε σενα..εσυ εχεις το προβλημα..αυτος αυτο το ειδος ανθρωπου ειναι..εσυ επιλεγεις ομως να εισαι μαζι του..και δεν μπορω να ακουω βλακειες του τυπου ''δεν μπορω'' η ''ειναι κατι που με ξεπερναει''...1 χρονο τωρα που το εχεις εξαντλησει το θεμα στη συζητηση θα μπορουσες να ειχες χωρισει,να ειχες βρει την ηρεμια σου η ακομα και μια νεα σχεση...Και οσο για φρασεις ''οποιος ειναι εξω απο τον χορο''....απλα να σου πω οτι κανεις δεν χορευει με το ζορι...ο καθενας κανει τις επιλογες του και ειναι ευθυνεται για αυτες..Καλη τυχη και ελπιζω να σοβαρευτεις..
δεν χρειαζεσαι εσυ ψυχολογο αλλα αυτος...εσυ δεν φταις σε τιποτα...αυτος ξερει πολυ καλα οτι δεν λες ψεματα...τα κανει αυτα επιτιδες για να εχει αφορμες να ξεσπαει πανω σου... εχω ζησει ακριβως το ιδιο με σενα και ξερω πολυ καλα οτι δεν ειναι καθολου ευκολα να πεις *φευγω*...γιατι τον αγαπας... εγω εμεινα με το αγορι μου 1 χρονο και σε αυτον τον χρονο εχω φαει το ξηλο της ζωης μου...εχω χασει φιλες και ολα γιατι απλως ζηλευε οτι αγαπουσα και παντα πιστευε οτι υπαρχει αλλος, οτι δεν ειμαι εκει που ειμουνα, οτι τον λεω ψεμματα και γενικος δεν πιστευε τιποτα οτι τον ελεγα... και μετα παντα συγγνωμη και παντα εκλεγε και εγω παντα τον συγχωρουσα... τελευτεα φορα που με χτυπησε ηταν πριν 3 μερες.... και αυτο γιατι ενω οδηγουσα για να παω στο σπιτι του, ηρθε αυτος με το δικο του αμαξι για να δει αν ειμαι μονη και γιατι ηταν ενα αλλο αμαξι μπροστα μου ηταν σιγουρος οτι ηταν ο εραστις μου και με σταματαει και με δινει μπουνιες, κλοτσιες και μου βγαζει τα μαλλια μεσα στη μεση του δρομου...και παλι με εσπασε το iphone μου γιατι ηταν σιγουρος οτι θα εβρησκε μηνυματα απο αλλον και παρολου που δεν βρηκε τιποτα, το εσπασε... και πριν μηνες ειχε ξανακανει το ιδιο παλι με iphone και εγω παλι τον συγχωρεσα...γιατι? γιατι τον αγαπουσα... καποιος που δεν εχει βρεθει στην ιδια θεση δεν μπορει να καταλαβει και το θεωρει αρρωστο να μεινεις σε μια τετοια σχεση... αλλα μενουμε γιατι αγαπαμε και συγχωραμε.... :(
πιστεψε με δεν προκειτε να αλλαξη αυτος ο ανθρωπος... σε αγαπαει και αυτος αλλα εχει προβλημα και αυτο το προβλημα θα το εχει παντα... μια μερα μπορει να σου βγαλει τα μαλλια η μπορει να βρεθεις στο νοσοκομειο οπως και εγω... οταν χανουν το ελεγχο δεν εχουν καμια αντιλιψη δεν καταλαβαινουν τι κανουνε... μπορει και μια μερα να σε σκωτοσει.... ειναι δυσκολα να φυγεις...αλλα ΠΡΕΠΕΙ να το κανεις γιατι θα σε καταστρεψει και θα τα χασεις ολα.... οσο και να τον αγαπας βρες την δυναμη να φυγεις μακρυα του....αλλαξε το νουμερο να μην σε βρει...γιατι δεν θα σε αφησει τοσο ευκολα να φυγεις...παντα θα σε καλοπιανει παλι και παντα θα υποκιψεις... και παντα θα σε χτυπαει..... σου ευχομαι καλη τυχη....
αυτο εκανε και με μενα...ξαφνικα αλλαξε, προσπαθουσε να με κανει να χαμογελαω, μου φεροτανε ομορφα, ηταν παλι τρυφερος, δεν θυμωνε με πραγματα που παλιοτερα θα εκανε σαν τρελος..επεμενε στη σχεση..με ηθελε κοντα του...και αυτο που με ελεγε συνεχεια ηταν οτι ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ καλα.. 2 μηνες κρατησε αυτο και οταν ξεσπασε παλι πανω μου ΧΟΡΙΣ ΛΟΓΟ θα με εστελνε στο νοσοκομειο με αυτο το ξυλο που εφαγα!!!! ΔΕΝ ΠΡΟΚΙΤΕ να σταματησει αυτο..μονο διαλημματα θα υπαρξουνε...2 μηνες? 3? 4? αλλα καποια στιγμη θα ξαναγινει και το χειροτερο ειναι οτι το ξυλο θα γινει πιο σκληρο και πιο αρρωστο γιατι ξερει, οτι και να σου κανει εσυ δεν θα τον αφησεις.... φυγε μακρυα του και θυμησου πως εισουνα πριν τον γνωρησεις...πριν μπει στην ζωη σου μια χαρα επιβιωνες, αρα μπωρεις και τωρα χωρις αυτον... θα σε πεθανει αυτος, θα ζεις μαζι του και θα νιωθεις πεθαμενει..
Απομακρύνσου όσο το δυνατό πιο ταχέως !Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε αλληλουχία επιθετικότητος που θα βαίνει αυξανόμενη με το χρόνο.Το ότι τον αγαπάς δεν λέει τίποτα.Εδώ μιλάμε για άλλα πράγματα.Είναι θέμα σοβαρό.Ούτε τον εκδικήσε ούτε τίποτα.Απλώς απομακρύνεσαι από τον κίνδυνο.Μη το σκέφτεσαι και πολύ.Λογικά σκεπτόμαστε όταν δεν μπορούμε με το συναίσθημα να αποφασίσουμε.Πήγαινε σε ειδικό υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες απεμπλοκής.
Το θέμα έχει καταντήσει κουραστικό και γελοίο,με όλο το θάρρος κιόλας.Λες ότι έκανες θέμα όχι για να σε κρίνουμε,αλλά να σου δώσουμε συμβουλές και να βρούμε λύση...σου λέμε να τον πας σε κάποιο ειδικό,σου λέμε να τον παρατήσεις μια και καλή...κάτι άλλο υπάρχει; να φωνάξουμε την καλή νεραιδούλα και να τον κάνει άνθρωπο με λογική και αισθήματα περίπτωση δεν υπάρχει.Οπότε δεν έχεις και πολλές επιλογές,αφού όμως τίποτα από αυτά τα 2 δεν κάνεις,τι άλλο θες; απλά μην ξανά γράψεις στο θέμα σου γιατί δεν έχει καμία ουσία εμείς από εδώ δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε σε τίποτε άλλο,σε 12 σελίδες λέμε τα ίδια και τα ίδια,γραφικοί καταντήσαμε και εμείς και εσύ.Ελπίζω το νέο έτος να σου φέρει περισσότερο μυαλό και ευτυχία.
Lonely , συγνώμη άμα γίνομαι αδιάκριτος αλλά οικογένεια δεν έχεις ? Είχες πει σε καποιο παλιότερο post οτι έχεις και εναν αδερφό , έχεις πει στην οικογένεια σου τίποτα? Ολοι οι άνθρωποι εδώ πέρα έχουμε τα όρια μας , αμας χρειαστείς βοήθεια στην χειρότερη περίπτωση δεν μπορούμε να τρέξουμε για να σε βοηθήσουμε , συνετό θα ήταν να πεις σε κάποιον κοντινό συγγενή τι γίνεται , αυτό που σου κάνει ο σύντροφός σου είναι έγκλημα και ειναι μια διαταραγμένη προσωπικότητα , είπαμε είναι ενα forum αλλα εγω προσωπικά δεν μπορώ να κάθομαι σταυρομένα τα χέρια .Πρέπει να έχεις και συ κάποιον γνωστό μια φίλη , πρέπει να τους πεις τι γίνεται να ενημερώσεις κάποιον έμπιστο να τρέξει όταν το χρειαστείς .Καμία οικογένεια δεν θα καθόταν με σταυρομένα τα χέρια πάνω στο θέμα , μάλλον δεν τους έχεις ενημερώσει και αυτό είναι οτι χειρότερη βλακεία μπορεί να έχεις κάνει , δεν είναι ντροπή οτι συμβαίνει , εγώ είμαι περήφανος για σένα μόνο και μόνο επειδή το έβγαλες απο μέσα σου ακόμα και σε ενα forum υποστίριξης αλλα έχει και τα όρια του .Δεν τον προστατεύεις με αυτό που κάνεις , ίσα ίσα χειροτερεύεις τα πράγματα εις βάρους σου , άμα τον αγαπούσες θα έχεις κάνει το βήμα να αναφερθεις σε κάποιο ειδικό για να αρχίσουν να αλλάζουν τα πράγματα , δεν πρόκειτε να αλλάξει κάτι έτσι . Άρχισε επιτέλους να μιλάς ! Δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα μόνη σου , μίλα στην οικογένεια σου !
κριμα αλλα κατι τέτοιες κοπελες που ανεχεστε να σας ξεφτιλιζουν , κατι τέτοιες ειστε που υπαρχουν αυτοι γτ. πολύ απλα εάν του εδηνες το μαχαιρι στο ποδαρακι του!!! η αμα του εφερνες καμια καρεκλα στο κεφαλι κι τον εδιωχνες!! η αν πηγαινες στην αστυνομια-το πιο λογικο- πολύ απλα δεν θα υπηρχαν κατι τέτοιοι τυποι!!
από την φαση όμως που τον θελεις ακομα , τωτες παψε κι απολαυσε το!!
...........................
ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ....ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΚΡΙΝΕΤΕ....ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ.....ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ....ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΕΣΗ.....ΓΙΑΥΤΟ ΑΝΑΖΗΤΩ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΙΩΣΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΔΕΙΧΝΟΥΝ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ....ΖΗΤΗΣΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ 12 ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΥΓΝΩΜΗ....ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ ΣΕΛΙΔΩΝ...ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ...ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ....
Ποιος σε κρίνει; Θέλει κανείς εδώ μέσα το κακό σου; Είναι λογικό να ακούς αρνητικά σχόλια γιατί θέλουν να σου δείξουν την επικινδυνότητα της κατάστασης.Δηλαδή συγγνώμη κιόλας,αυτές που έχουν περάσει παρόμοια φάση τι θα σου πούνε; δεν θα σου δώσουν λύση γιατί φυσικά ο άνθρωπος που λες πως αγαπάς δεν θα αλλάξει.Κάθε φορά γράφεις ότι σου φέρεται γλυκά και προσπαθεί να σε κάνει ευτυχισμένη(αφότου βέβαια σε έχει σαπίσει στο ξύλο) και μετά από 1 το πολύ 2 μήνες μπαίνεις εδώ πέρα κλαίγοντας πάλι επειδή σε ξαναχτύπησε,το ότι δεν σε γνωρίζουμε δεν πάει να πει ότι δεν στεναχωριόμαστε όταν διαβάζουμε τι περνάς, αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε οποιοδήποτε άτομο γνωστό μας.Πραγματικά όμως δεν μπορώ να καταλάβω τι βοήθεια θέλεις από εμάς.Θα πρωτοτυπήσω πάλι και θα πω ότι εσύ χρειάζεσαι περισσότερο να σε δει ψυχολόγος παρά το αγόρι σου.Για να κάθεσαι σημαίνει ότι σ'αρέσει η βίαιη συμπεριφορά που ασκεί πάνω σου.Τότε στην φάση με το μαχαίρι που κλειδώθηκες μέσα απορώ μετά πως δεν στο κάρφωσε..γιατί με την τόση αρρωστημένη ζήλεια του μπορεί να νόμιζε πως κρύβεις κανέναν άλλο μες το δωμάτιο.Πρόσεχε μόνο μη σε φορτώσει κανένα παιδί..!
ΜΠΑΙΝΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ....ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΩ ΕΓΩ....ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ....ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΕΔΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ....ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ....ΕΧΕΙ 2 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ....ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΜΠΑΙΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ....
ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΩ...ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΖΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΑΠΟΤΟΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΩΣΕΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ...ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΙΩΘΟΥΜΕ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΠΟΝΑΕΙ ΕΝΑ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΠΟΔΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ....ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ.....
ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ.......
γεια σου lonely ο θεος να σε φωτισει γτ ως γνωστο ο θεος ειναι καλος κ τα κανε όλα τελεια -αλλα αν δεν σε βοηθησει θα ειναι απασχολημένος να μετραει τις τριχες καποιου κεφαλιου γτ ως γνωστο ο θεος ξερει μεχρι και ποσες τριχες εχει το κεφαλι μας!!!-οποτε συμπαθα τον
-αυτά συμβαινουν σ ολη την ελλαδα -αλλα οι περισσοτερες που μενουν σε τέτοιες σχεσεις είναι αυτές που εχουν παιδια κ δεν μπορουν να παν αλλου
-πολλες αντιφεμινιστικες οργανώσεις θα σε θελουν για σημαια τους-όπως κ πολλες άλλες γυναικες
-δεν τα διαβασα όλα τα ποστ αλλα σκέφτομαι μηπως θεωρεις τον συντροφο σου σε καποιο τομεα "ανωτερο" από σενα (πχ μορφωση,εμφανιση,οικονομικ α κλπ)?ότι σου κανει χαρη που ειναι μαζι σου?κ γι αυτό δεν θες να τον αφησεις?ποιος ειναι ο κυριος λογος που θες να εισαι μαζι του?δλδ πιστευεις ότι απ ολους τους αντρες του κοσμου η αγαπη για σενα ειναι σ αυτόν?οτι σου ταξε η μοιρα αυτόν τον ανθρωπο-και κανεναν αλλον?? μηπως η αυτοπεποιθηση των 2 σας ειναι των ακρων?δλδ αυτος να πιστευει ότι ειναι ο μαγκας κι εσυ ότι δεν μπορεις να κανεις χωρις αυτόν ?
-οσον αφορα το βιασμο-εχω διαβασει ότι υπαρχει περιπτωση το θυμα να ερωτευτεί τον βιαστη αλλα αυτή ειναι απειροελαχιστη
εσυ βεβαια εισαι άλλη περιπτωση γτ τον γνωρίζεις το θυτη
οπότε σε βλεπω μαλλον χλιαρη σ αυτό το θεμα -δλδ δεν το θεωρεις τοσο σοβαρο αρα η λεξη βιασμος παυει να εχει την λαικη σημασια που αυτόματα συνοδευται από οργη,μισος κ αηδια οποτε η λεξη χανει το νοημα της νομιζω στο παρων θεμα και φανταζομαι οι γυναικες που εχουν βιαστει θα συμφωνουν μ αυτό(και ισως ειναι κ λιγο εξοργισμένες)
-κλεινοντας,το 30% των γυναικων στην ελλαδα υφισταται ενδοοικογενοιακη βια ,αρα μπορεις να παρηγοριεσαι ότι δεν εισαι η μονη
επισης κατι που ξερω ότι πολλες διαφωνουν ριζικα αλλα ειναι αληθεια περα ως περα :μετα από την εποχη που ο αντρας εφτανε να ζητησει μια γυναικα απ τον πατερα της και μονο(που κι εκει υπηρχαν πολλες εξαιρέσεις),αυτή που επιλεγει ταιρι(διαλεχτεεε) ειναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ (ο αντρας ειναι ο "κυνηγος"(λεμε τωρα) αλλα πριν το κυνηγι παιρνει ΠΑΝΤΑ το ΟΚ και μετα το κυνηγι παλι παιρνει ΠΑΝΤΑ το ΟΚ).ακολουθως και ο γαμος ειναι κυριως θεληση της γυναικας .ετσι λοιπον οσα τραβανε οι γυναικες απ τους αντρες τους ειναι αποτέλεσμα αυτης της επιλογης τους
-και κατι ψιλοασχετο :με τοσες ΜΚΟ που ανοιξανε στις "δανεικες" τις εποχές να μην αναρωτιομαστε που πηγαν τα δανεικα...
και επισης κατι λιτο αφιερωμενο: σε μενα, στην θεματοθετρια,σ ολους τους φορουμιτες,σ ολη την ελλαδα, κ σ ολο τον κοσμο
http://www.youtube.com/watch?v=01aezj94IAQ
ο θεος για να βοηθησει καπιον πρεπει να θελει κ ο ιδιος να βοηθηθει οταν για παραδειγμα μιλας σε καπιον για να τον βοηθησεις κ σου συμπεριφερετε σα να εισαι ορκισμενος εχθρος του κ σου λεει εσυ δε με καταλαβενεις μονο μια ομοια μου καταλαβενει σα να σου λεει ολοι εσεις ειστε οι κακοι κ εμεις τα θυματα ειναι σα να χανεις τα λογια σου.. υπαρχει κατι πολυ χειροτερο απο καπιον που κανει κακο στον εαυτο του κ δικαιολογει οσους του φαιρονται ασχημα κ αυτο ειναι να επιτηθετε σε οπιον παει να τον βοηθησει να τον αγνωει κ να αρνιται να τον ακουσει καν.Quote:
ο θεος να σε φωτισει γτ ως γνωστο ο θεος ειναι καλος κ τα κανε όλα τελεια -αλλα αν δεν σε βοηθησει θα ειναι απασχολημένος να μετραει τις τριχες καποιου κεφαλιου γτ ως γνωστο ο θεος ξερει μεχρι και ποσες τριχες εχει το κεφαλι μας!!!-οποτε συμπαθα τον
Απο τη στιγμη που σηκωνει χερι ο αλλος πανω σου δεν αξιζει ουτε να τον φτυσεις.. αν μαλιστα αυτος που σηκωνει χερι ειναι αντρας και το θυμα γυναικα μιλαμε για τον πληρη ορισμο της δειλιας και αδυναμιας..
Κοπέλα μου ξέρεις τι έχω περάσει εγώ; ξέρεις τι έχει περάσει ο καθένας από εδώ μέσα και δεν θέλει να το μοιραστεί; δεν είσαι σε θέση να το κρίνεις και ούτε ήρθαμε εδώ να αναλύσουμε τα δικά μας προβλήματα αλλά μιλάμε για σένα,εάν αυτό που κάνουμε το παίρνεις ως επίθεση τι να σου πω δηλαδή.Φυσικά και ενοχλούμαστε με την κακοποίηση,να την θαυμάζουμε μήπως; α ναι μόνο έτσι θα σε καταλάβουμε...!Μπράβο σου που επιμένεις σε αυτή την κακοποιητική και βίαιη σχέση,μπράβο σε εσένα και σε οποιαδήποτε άλλη επιμένει!Άξιες προς έπαινο.Λοιπόν οι επιλογές είναι δικές μας και όπως λένε ''αν δεν ταιριάζανε,δεν θα συμπεθεριάζανε'' αυτός σου αξίζει και με αυτόν είσαι.Ο καθένας την βρίσκει αλλιώς εμένα ας πούμε μ'αρέσει να μου φέρονται όμορφα και να με σέβονται,εσένα σ'αρέσει να τρως ξύλο ..δεν αρέσουν σε όλους τα ίδια πράγματα..οπότε ναι εδώ θα σε καταλάβω.Μην ξεχνάς να μας γράφεις νέα σου...
Lonely, καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολο να αφήσεις έναν άνθρωπο που λες ότι αγαπάς, όπως επίσης είναι πολύ δύσκολο να φύγουμε από σχέσεις συνεξάρτησης, ακόμα κι αν είναι απόλυτα δυσλειτουργικές ή και βλαπτικές. Όμως, πιστεύω ότι χρειάζεται να μετρήσεις και την γνώμη των ανθρώπων που αυτή τη στιγμή ΔΕΝ βρίσκονται σε μια ανάλογη κακοποιητική σχέση. Γιατί άραγε ΔΕΝ έχουν, ή δεν θέλουν, ή δεν δικαιολογούν έναν σύντροφο που τους δέρνει? Μήπως γιατί δεν έτυχε? Μήπως γιατί δεν αγάπησαν πολύ? Δεν νομίζω…
Επίσης, λάβε υπόψη ότι δεν μαθαίνουμε μόνο μέσα από την προσωπική μας εμπειρία, αλλά και μέσα από την παρατήρηση. Πολλοί λοιπόν άνθρωποι που δεν έχουν οι ίδιοι φάει ξύλο, έχουν στον κύκλο τους ανθρώπους που κακοποιήθηκαν. Κι ακόμα, όταν δεν έχουμε έντονη συναισθηματική εμπλοκή, μπορούμε να δούμε τα πράγματα πιο καθαρά και λογικά. Επομένως όσο κι αν σε ‘κατανοούν’ οι άνθρωποι που βίωσαν ή βιώνουν το ίδιο, μην απαξιώνεις την άποψη, την κρίση, τη διαφορετική εμπειρία των υπόλοιπων.
Εξάλλου υποτίθεται πως θα ήθελες να αλλάξεις κάτι, σωστά? Κι όμως είσαι ακινητοποιημένη. Ζεις σε έναν φαύλο κύκλο έχοντας απαρνηθεί τον έλεγχο της ζωής σου. Μια υγιής σχέση δεν εξαρτάται μόνο από το αν και πόσο θα ‘κρατηθεί’ να μη σηκώσει χέρι ο φίλος σου… αλλά και από το τι είσαι εσύ αποφασισμένη να κάνεις, πώς προστατεύεις τον εαυτό σου και πώς οδηγείς εσύ τη σχέση στο σημείο που θα ήθελες. Αν η δική σου συμμετοχή περιορίζεται στην ελπίδα, την αναμονή και όχι σε κάποιες καθοριστικές κινήσεις κι αποφάσεις, πώς θα αλλάξουν τα πράγματα?
Υπάρχει αλήθεια κάποιο όριο στο πόσοι μήνες ‘πρέπει’ να περάσουν για να θεωρηθεί ‘δικαιολογημένο’ ένα χτύπημα? Γιατί μετράς το πόσοι μήνες έχουν περάσει από την τελευταία φορά? Και πόσες φορές είναι το όριο? Στα πόσα γλυκόλογα μετράς τη σωματική σου ακεραιότητα – πχ πέντε μήνες με γλυκόλογα θα είναι αρκετοί για να ‘αντέξεις’ τα χτυπήματα του μετά?
Η κακοποίηση (και η ανοχή της) δεν είναι μέρος της αγάπης, είναι μέρος των πιο διαταραγμένων πτυχών του εαυτού μας. Απευθύνσου λοιπόν σε ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν. Έχεις ποτέ μιλήσει με φορείς που ασχολούνται με τέτοια περιστατικά? Εκεί αναμφισβήτητα θα βρεις και έγκυρες απόψεις και σεβασμό στην εμπειρία σου, αλλά και γυναίκες που έχουν βιώσει το ίδιο και ξέφυγαν.
Λονελη μην το κανεις. Δεν αλλαζουν αυτοι οι ανδρες. Θα μεγαλωσεις και θα ειστε μαζι μπορει να εχετε κανει και παιδια και θα σε βαραει για το παραμικρο. Τα συμπτωματα ειναι κλιμαξ προς μειζωνα. Στην αρχη ολα ειναι καλα, μετα σε βριζει που και που, σε βριζει συνεχεια, σε βαραει που και που και μετα θα σε βαραει συνεχεια. Καταγγειλε το το καθικι δεν σου αξιζει κατι τετοιο σε καμια γυναικα δεν αξιζει. Μην το κανεις η ενδοοικογενειακη βια ειναι ο,τι χειροτερο υπαρχει σημερα. Εσυ τον αγαπας αυτος ομως οχι γιατι εαν σε αγαπαγε δεν θα εκανε ο,τι κανει τωρα. Αυτο δεν ειναι αγαπη. Πηγαινε τον στην αστυνομια. Μην τον αφησεις καν και παει σε αλλη γυναικα. Ειναι επικυνδυνοι αυτοι οι ανδρες. Μην αφησεις να εξελιχθει αυτο το φαινομενο!
κοπελια ειμαι παθον αυτης της καταστασης ξερω πως νιωθεις.μια φορα συνεβη στην ζωη μου με την σχεση που ειχα.ο λογος ηταν εμαθα πως πηγε βολτα με το αμαξι μια πρωην του.εσπασα το φβ της,μπηκα στο αμαξι με το λαπτοπ καλωντας και την πρωην του μπροστα ετσι για να τον ξεμπροστιασω.η πρωην του μου ειπε οτι δεν πηγανε ερωτικα βολτα και ολη την ωρα μιλουσαν για εμενα τι να λεει ομως εγω θολωσα.του πεταξα την συνομιλια τους στα μουτρα τον εβρισα τον ξεφτηλισα νεβριασε και αρχισε να μην παραδεχεται τπτ μποστα στην πρωην του ολα αυτα.με τα πολλα και τα λιγα του εριξα σφαλιαρα και ακολουθησε το οτι με χτυπησε.με χτυπησε τοσο που που αμεσως δημιουργηθηκαν μελανωματα στον στηθος και στον θωρακα και μου ειχε βγαλει ολο το δερμα.κατεβηκα εφυγα μεσα στα κλαματα και πηγα στην αστυνομια.ηθελα τοσο να τον καταγκειλω αλλα για κακη μου τυχη η καταγκελια εχει 100 ευρω και εγω σαν φοιτητρια ειχα ξεμεινει με 2 ευρω.οποτε βγηκα εξω απο το αστυνομικο τμημα και με περιμενε κατω απο το σπιτι μου και γυρναει και μου δινει 100 ευρω και μου λεει ντρεπομαι τοσο πολυ που θα σου δωσω εγω τα λεφτα για να μου κανεις καταγκελια.τα εχασα.τον παρατησα και πηγα σπιτι μου.ανοιξα το κιν μετα απο πολλες ωρες και διαβασα ενα μνμ αυτοκτονιας.τα παιξα δεν ειχα λεφτα για ταξι δεν ειχα κανεναν να με παει εκει και τον μονο που βρηκα με οχημα ηταν η πρωη του.την πηρα τηλ λοιπον και αρχισαμε να τον ψαχνουμε.ουρλιαζα στην ιδεα νομιζα οτι ειχε γινει και ειχε κλεισει το κινητο για αυτο τον λογο.ειχα γονατισει και ειχα σπαραξει απο το κλαμα δεν καταλαβαινα τι εκανα.τελικα με τα πολλα και τα λιγα εμφανιστηκε χαραματα και τον συνχωρεσα γτ μου ειπε αν δεν τον συνχωρεσω δεν ξερει τι θα γινει.ολα μελι γαλα μερικες μερες εκτοσ απο εμενα που κρυβομουνα για να κλαιω.ειχα καταρευσει με τον καιρο το ξεπερασα.και αρχισε να γυριζει ο τροχοοοοοοςςς.με το παραμικρο με χωριζε με το παραμικρο με εβριζε χωρις σοβαρους λογους του ελεγα σταματα πια ηρεμησε.ολο τον ανεχομουνα το βουλωνα ξανα και ξανα και εκανα σε ολα πισω.χωρισα τελικα ειχα πεθανει απο το κλαμα για 2 με 3 μηνες τωρα τα σκεφτομαι και λεω τι εκανα παναγια μου.ειμαι ευτυχισμενη που ξεμπλεξα.δεν υπαρχει πιο ομορφο πραγμα απο την ελευθερια σου και την ηρεμια σου εστω και αν εισαι μονη.αλλα καλυτερα μονη παρα δαρμενη.δεν προκειται να αλαξει ποτε στο υποσχομαι εγω που με τον καιρο εβλεπα εναν ολο και χειροτετο ανθρωπο απεναντι μου.φυγε οσο ειναι νωρις.
Το θεμα ειναι οτι εγω βλεπω εναν ολο και καλυτερο ανθρωπο απεναντι μου....Βλεπω εναν ανθρωπο που επιτελους μου δινει αγαπη και ειναι διπλα μου....Με στηριζει και δειχνει με καθε τροπο οτι με θελει κοντα του....Δεν μετανιωνω που ειμαι μαζι του...Γιατι μια ακομα ευκαιρια του αξιζε....Η τελευταια βεβαια αλλα...Νομιζω οτι θα κρατησει....Ειναι πολυ γλυκος...Πολυ συναισθηματικος....Και ειλικρινα πιστευω οτι δεν θα με χτυπησει ποτε ξανα....Πιστευω πως αυτο το βασανιστηριο τελειωσε και τωρα ερχεται μονο ευτυχια....
Ισως φαινομαι οτι ζω σε μια ροζ φουσκα....Νομιζω οτι ολα ειναι ροδινα και καποια στιγμη που θα σκασει η φουσκα θα βρεθω στα πατωματα....Αλλα πραγματικα....Πιστευω οτι δεν ισχυει αυτο....Πιστευω οτι ζω στη γη...Παταω στα ποδια μου και ειμαι αποφασισμενη για τη ζωη μου πιο πολυ απο ποτε....Πιστευω στις επιλογες μου....Πιστευω στον εαυτο μου....Πιστευω στον αντρα που ΑΓΑΠΑΩ!!!!!
μακαρι στο ευχομαι ολοψυχα αλλα να ειναι η τελευταια ευκαιρια που θα του δωσεις...
lonely διαβασε ξανα αυτα που γραφει η marina κ συνετισου η μαλλον λογικεψου!
εγω μια φορα εφαγα χαστουκι και τελος πηρε τον μπουλο!! Αν περνας απο γενικο ελεγχο στο που εισαι και τι κανεις τι παππουτσι φορας θα ερθει και η στιγμη για το ξυλο μην βιαζεσαι να χαρεις!!!
Κατερινα μου η τελευταια ευκαιρια ειναι...Το εχω υποσχεθει στον εαυτο μου...Και του το εχω ξεκαθαρισει....Και προφανως εχει καταλαβει οτι το εννοω....Τοσο καιρο τον ειχα αφησει να πιστευει πως θα ειμαι διπλα του οτι και αν μου κανει....Τωρα πια ξερει πως μονο οσο με αγαπαει εμπρακτα θα με εχει διπλα του....Μου μιλαει πλεον πολυ ομορφα....Δειχνει οτι με εκτιμαει....Και μου λεει πως θα κανει οτι περναει απο το χερι του για να ειμαστε ευτυχισμενοι μαζι....Γιατι μου λεει οτι με θεωρει ξεχωριστη....Λεει οτι δεν υπαρχει αλλη σαν εμενα...Και με θελει κοντα του.....Γι'αυτο λοιπον τον πιστευω....Γιατι και με τις πραξεις και με τα λογια του δειχνει οτι με αγαπαει....Και με προσεχει.....
Οταν αφηνεις καποιον να βιαιοπραγει πανω σου,οχι δεν ξερεις τι ειναι σωστο επισης δεν ξερεις που πατας και που βρισκεσαι..!Μακαρι να αλλαξει αλλα η ιστορια σε τετοιες περιπτωσεις δεν εχει δειξει κατι τετοιο ποτε!Καποια στιγμη θα ξανακανεις το "λαθος" να τον εξαγριωσεις και θα σε ξυλοφορτωσει παλι με "αγαπη"..
ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ... ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΩ,ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΣΩΣΤΟ....
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.... ΕΧΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ... ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΒΡΙΣΕ ΟΥΤΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ....ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ ΗΡΕΜΑ....ΕΓΩ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ....ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΚΑΙ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕΙ ΧΕΡΙ....ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ....ΜΕ ΒΟΥΤΗΞΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ....ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΜΟΝΟ....ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ....ΠΩΣ ΜΕ ΕΚΤΙΜΑΕΙ....ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ....ΠΩΣ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ.......ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.....ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!!!
Μοναδική δεν είσαι, αλλά σίγουρα δύσκολα θα βρει άλλη να τις τρώει και να είναι ευτυχισμένη, επειδή της λέει μερικά παραμυθάκια στο ενδιάμεσο.
Με τις κλάψες μπορεί να γλιτώσεις και το ξύλο κανά δυο φορές ακόμη. Για παραπάνω δεν το κόβω.
Και σιγά που πιστεύεις στον άντρα σου, με τον φόβο μην ξαναφάς ξύλο ζεις.
Μόνο μην ξαναζητήσεις την συμβουλή μας όταν θα σε κάνει πάλι μαύρη, είναι ανώφελο.
Καλή τύχη!
Παιδια προσπαθω να καταλαβω οσο γινεται τις 2 κοπελες. Το θεμα ειναι πως τετοιοι ανδρες μενουν ατιμωρητοι και γυναικες υποφερουν. Ολο και περισσοτερες. Ναι μεν ειναι καλο μια γυναικα να ξεκοψει απο αυτα τα τερατα, διοτι προκειται περι τερατων, που οχι μονο δεν αγαπουν αλλα δεν αξιζουν ουτε να ζουν κατα την προσωπικη μου αποψη, και χρειαζεται υπερβολικο θαρρος για μια γυναικα να ξεκοψει, αλλα πρεπει να καταγγειλει κιολας τετοιες πραξεις. Λονελι πηγαινε στο αστυνομικο τμημα και κανε του καταγγελια δεν υπαρχει περιπτωση να σε ξανακουμπησει. Δεν σε αγαπαει Λονελι οποιος αγαπαει δεν χτυπαει φερεται τρυφερα και ωραια. Κριμα να αφηνουμε τετοιες συμπεριφορες. Το να κακοποιηται μια γυναικα δεν ειναι ντροπη για την ιδια, ειναι ντροπη για το καθαρμα που διαπρατει την κακοποιηση. Και ο μυθος που λενε τα κτηνη αυτα οτι δεν θα το ξανακανουν φυσικα και δεν ισχυει δηλαδη ειναι αποδεδειγμενο. Το θεμα λοιπον ειναι να ξεκοψει μια γυναικα αλλα να μην αφησει κιολας αυτον τον αντρα να βασανισει αλλες γυναικες! ΔΩΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ. ΕΞΑΛΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΘ ΤΟ ΞΥΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ, ΟΧΙ, ΚΑΘΟΛΟΥ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.
Άμα τον αγαπάς τόσο πολύ, τότε και όταν σε βρίζει και τις τρως που και που δε πειράζει. αν τον αγαπάς τον αγαπάς για αυτό που είναι. τον αγαπάς που είναι ζηλιάρης, τον αγαπάς που θέλει να σπάσει την πόρτα του δωματίου σου, τον αγαπάς όταν θέλει να σε χτυπάει. άρα μεινε μαζί του, είναι αληθινή αγάπη αυτό.
διαφωνείς?
Μακρια απο αυτον τον ανθρωπο!!!δεν ξερεις ποσο μακρια μπορει να φτασει στο μελλον ασε το συναισθημα και βαλε τη λογικη σου να δουλεψει.θα ειναι δυσκολο να τον ξεπερασεις αλλα πρεπει γιατι κατι μου λεει οτι αξιζεις πολυ καλυτερη μοιρα!
Χρειάζεσαι επειγόντως βοήθεια από ειδικό lonely. Εσύ όχι αυτός.
Αυτός είναι ότι είναι και δεν πρόκειται να αλλάξει στον αιώνα τον άπαντα.
Βγες από την φάση της αυτολύπησης και της αυτοθυματοποίησης as soon as possible.
Υπαρχει και η περιπτωση να φταις πιθανως χωρις να το επιδιωκεις. Μου εχει τυχει παρομοια φαση και δεν ειμαι ζηλιαρης, απλα δε μου αρεσει η κοροιδια. Αποδειξη αυτου οτι σε προηγουμενες σχεσεις ποτε δεν υπηρχε θεμα εμπιστοσυνης, ποτε δε σκεφτηκα αν οντως λεει αληθεια η αν μου εκαναν εμενα ζηλοτυπιες.
Η συγκεκριμενη εκανε τα παντα να δειχνει αναξιοπιστη και ναι δεν ελεγε ψεματα συνηθως, ελεγε αληθεια αλλα τι αληθεια? Πχ το απογευμα θα παω σε μια φιλη, μιλουσατε μετα στο τηλ ηταν σπιτι, ααα δε πηγα βαρεθηκα. Μιλουατε μετα απο μια ωρα ααα ειμαι εξω με μια αλλη φιλη. Επερνες πχ τηλ 7 το απογευμα δεν απαντουσε και σε επερνε 11 το βραδυ, ααα ρε συ με πηρε ο υπνος τωρα σηκωθηκα. Σου προκαλουσε μια νευρικοτητα με τη αδιαφορη συμπεριφορα της που αν ηταν καποιος αλλος ευεξαπτος πιθανως να της εσπαγε τα μουτρα. Εγω επελεξα να την αποχαιρετησω κι ας το εριξε στο κλαμα και στις ξαναπροσεγγισεις γιατι οπως ελεγε με αγαπουσε τρελα!
Οταν θελεις σχεση να αναλαμβανεις και τις ευθυνες της συναισθηματικης υποστηριξης του αλλου, και της εμπιστοσυνης, εισαστε δυο, οχι μονος και κανενας δεν ειναι παιχνιδι κανενος.
Καταλαβε οτι μια σχεση δεν επιβιωνει κανοντας οτι γουσταρω και λεω την αληθεια.
Ελα να κανουμε σχεσουλα και εγω θα φευγω 5 μερες το μηνα για κατι δουλειες μωρε στο χωριο και οταν θα περνεις τηλ μωωρε δουλευε το πριονι δεν το ακουγα. Αληθεια θα ειναι
Παντα σε μια αρρωστημενη σχεση που διατηρειτε φταινε και δυο. Ο μονος λογος που φταιει ειναι που δεν φευγει. Ο μονος λογος που φταις ειναι που δε φευγεις.
Τα δραματικα και δακρυβρεχτα κειμενα πες τα σε καμια ομοια φιλη σου. Ο ανθρωπος αυτος ειναι και θα ειναι, για να κάθεσαι σου αρεσει.