εγω ενα καταλαβα οτι πανω απο ολα καπιος πρεπει να προσπαθει να ειναι χαλαρος οταν εχει νευρα του φαινονται ολα απαισια
Printable View
εγω ενα καταλαβα οτι πανω απο ολα καπιος πρεπει να προσπαθει να ειναι χαλαρος οταν εχει νευρα του φαινονται ολα απαισια
Πάντως φίλη Λένα, όποιος και να διαβάσει την εξομολόγησή σου αυτό θα καταλάβει! Πως δεν κάνεις sex.
Άλλα έγραψες, άλλα εννοείς και έχεις και την απαίτηση από τους άλλους να καταλαβαίνουν τι εννοείς!
Τώρα, γιατί σε ενόχλησε τόσο η παρανόηση που δημιούργησες, αυτό μόνο εσύ το ξέρεις.
Πάντως εγώ θα σου πω πως δεν είναι ευγενικό να βάλεις κατά των ανθρώπων που μπήκαν στον κόπο να σου απαντήσουν-συμπαρασταθούν και να απευθύνεσαι σε αυτούς λέγοντας πως πίστευες ότι το forum είχε καλύτερο επίπεδο!! Συγχώρεσε με αλλά εσύ δείχνεις με αυτόν τον τρόπο το επίπεδό σου.
Λενα με αυτο που εγραψες μαλλον εχεις ενα στανταρ προτυπο που εν μερη μπορει κ να μην το βρεις ποτε σου γιαυτο αγχωνεσαι κτλ ομως πραγματικα αυτο που σου λεει η Remedy εχει πολυ βαση.θα σου δωσω ενα παραδειγμα προσωπικο,οταν ειχα γνωρισει τον αντρα μου πραγματικα δεν ειχα καν φανταστει οτι θα παντρευτουμε κ θα κανουμε και παιδι κ ομως φανηκε μετα οτι τεριαζουμε.αυτο το ζω επιδη εμπιστευτικα αυτη την ρημαδα την ελξη που ειχαμε(και η ελξη εχει συμβατοτητα και εαν δεν την εχεις ειναι πολυ δυσκολο να ερθει στην πορεια)επισης οταν το πραγμα πηγαινε σε ερωτικο μεταξυ μας ελεγα αποκλειεται, δεν υπαρχει αυτο, εγω κ αυτος δεν εχουμε κανενα κοινο,κ ομως!!!!
ο γαμος ερχεται απο κοινη αποφαση μετα απο σχεση,τριβη κτλ και τα παιδια κατα την γνωμη μου σαν αποτελεσμα και ολοκληρωση του ζευγαριου!!!
πηδας τις διαδικασιες και κοιτας μονο το αποτελεσμα κ ξεχνας την βασικη αρχη...
μακαρι να σου ερθουν οπως τα επιθυμεις!!!:)
ακόμα ασχολείστε με τη Lena01....αφήστε το θέμα να σβήσει...έλεος...
Σάμπως ξέρει η Λένα τι θέλει,το θέλει έτσι,το θέλει γιουβέτσι,δεν έχει κάνει σεξ,αλλά μπορεί και να έχει και μας το αποκρύπτει,ζητάει από τους συμμετέχοντες να λειάνουν τον λόγο τους γιατί έχει τελειώσει πρωτοκλασσάτη σχολή και δεν της επιτρέπεται να εκφραζόμαστε με λόγια που δεν τυγχάνουν της σχετικής της κλάσης
Συμφωνεί με μένα και με ευχαριστεί αφού μου έβγαλε την πίστη για το πως θα αποκτήσει παιδάκια αφού δεν έχει παντρευτεί-και πως η δικιά μου μάνα απέκτησε παιδιά,κάτι τόσο δύσκολο στην Ελλάδα....επιμένει να μάθει σε ανάλογο δικό μου ποστ,πώς κατάλαβα ότι μου την έπεφτε η ψυχολόγος μου,σ'ένα άλλο πως ο αδερφός μιάς κακομοίρας κοπέλας κατάλαβε ότι είναι ψυχωσικός,ενώ εκείνη σε ανάλογη περίπτωση δεν είχε καταλάβει μιανής φίλης της η μάνα...
Κάνει έρευνα και απομαγνητοφωνεί διάφορα επιστημονικά θέματα(σε αντίθεση με άλλους) ενώ έφυγε από το χωριό της δεν κοινωνικοποιήθηε όπως έπρεπε-γιατί όλα της έφταιγαν καθώς και το κατηχητικό που πήγαινε σε κάποια άλλη ηλικία....δεν ρωτάει ''αυτό'' γιατί κάτι ''άλλο'' εννοεί...
Βρέθηκε κάποιος σύντροφος αλλά είδε ότι δεν ταίριαζαν οι κουλτούρες τους-τελικά επισημαίνει ότι αφού μας έχει βγει ο πάτος να την βοηθήσουμε-ότι την ειρωνευόμαστε και το φόρουμ έχει χαμηλότερο επίπεδο απ'ο΄τι εκείνη περίμενε και προσδοκούσε....!!!
Ενα θα πω και δεν θα ξαναπαντήσω...''οι σπουδές δεν πάνε παράλληλα πάντα με την ευφυϊα''
Τωρα μολις ειδα το συγκεκριμενο θεμα και διαβασα ολες τις απαντησεις.Θα συμφωνησω τοσο πολυ με την Diana1982.Και πιστευω πως για αυτο δεν εχεις κανει αγαπητη Lena01 ποτε ουσιαστικη σχεση-σεξ-ερωτα-αναθεμα κι αν καταλαβα τι εννοεις και πως το εννοεις.Κανεις 3 τεραστια λαθη.Το 1ο ειναι οτι εχεις παθει ψυχωση με το γαμο και τα παιδια κ ακομα κ να βρεις καποιον αν τον ζαλιζεις ολη μερα με αυτο το θεμα...μαλλον θα ξαναεισαι συντομα μονη σου.Και το 2ο κ για μενα πιο σημαντικο λαθος ειναι οτι δεν δεχεσαι να ακουσεις τιποτα αλλο περα απο αυτο που θελεις.Και μην ριχνεις το φταιξιμο στον τροπο που μεγαλωσες.Ολα παιζουν ρολο,αλλα απο τα 18 σου ησουν μονη σου.Καποια στιγμη παυει να υφισταται αυτη η δικαιολογια ''εφταιγαν οι γονεις μου'' η ''το περιβαλλον μου''...Πρεπει να αναλαβεις τις ευθυνες σου και να ωριμασεις.Ωριμη δεν γινεσαι επειδη εισαι 35 και εχεις βλεψεις για οικογενεια..και το 3ο λαθος σου ειναι οτι εισαι αγενης και ενω ζητησες βοηθεια χαρακτηρισες ''μπουρδες'' τις αποψεις και τις σωστες-κατα την αποψη μου- αποριες τους.Και καπως ετσι νομιζω καταλαβαινουμε ολοι περι τινος προκειται............Καλη τυχη....Καλα το πας...