αν τον αγαπησες κιολας με τα 2 πηδηματα, διπλα συγχαρητηρια...
Printable View
Α μιλαμε για 2 πηδηματα??Αρα οχι για ναρκισσισμο αλλα για οξεια καλπαζουσα καβλοσυναντηση μικρης διαρκειας για να μιλησομεν και επιστημονικα!
http://www.pic4ever.com/images/connie_1.gif
Εγω απλα προσπαθω να δωσω μια πιο επιστημονικη προσεγγιση μιας και μιλαμε για διαταραχες..
υπαρχουν πολλων ειδων ναρκισσοι. εγω μιλω για τον ναρκισσο ερωτυλο καζανοβα κατι που πρεπει να το ψαξεις για να καταλαβεις τι και πως φερεται με βαση και τον υπολοιπο χαρακτηρα του, υπαρχουν απειρα στο ιντερνετ.
σιγα μην ειναι ναρκισσος καποιος που επιλεγει να ζει ετσι.εγω γι αυτον μιλησα επειδη τον ξερω
οχι δεν ηταν μονο 2 πηδηματα.
αλλα εφοσον δεν ειναι κακο αυτο που επαθα (!) νομιζω οτι το θεμα εχει τελειωσει.
εψαξα μεσα μου το γιατι αφησα ενα τετοιο ατομο που δεν με ικανοποιουσε εξαρχης να με προβληματιζει και εμαθα πραματα για εμενα .εννοειται δεν λυνεται με το να του ζητησω εξηγησεις, αμα του πω κατι θα ειναι για εμενα. στην ουσια ειναι καποιος που δεν αξιζει να σκεφτομαι. το κατανοω με τη λογικη. Αλλα εδω παει και λιγο ο θυμος μου,μη νομιζετε οτι δεν ψαχνομαι.απλα αμα ειστε στη κατασταση μη νομιζετε οτι ενεργειτε παντα κουλ. ολα στη ζωη ειναι. ανθρωποι ειμαστε.
στην αρχη ειχα ντραπει τοσο πολυ γι αυτο που εζησα, το πηρα προσωπικα ως ξεφτιλα....με αποτελεσμα να σκεφτομαι κακα πραματα. κριμα το ξερω αλλα απο εδω να καταλαβαιτε ποσο αυστηρη ειμαι με τον εαυτο μου.
εχεις δικιο οτι δεν θα επρεπε να το παρω προσωπικα.στην αρχη με αντιμετωπιζε αλλιως και μετα αφου τον επιβεβαιωσα αλλαξε.επισης ανεχομουν οτι να ναι συμπεριφορες επειδη τοτε δεν ημουν τοσο καλα και ελεγα "ελα μωρε δε πειραζει πλακα κανει". εδω παει η ξεφτιλα που λεω. ανεχομουν πραματα που κανονικα δεν ανεχομαι.προχθες διαβαζα κατι συμπεριφορες απο ατομα που γνωρισαν τετοιους,ηταν σαν να τον περιγραφουν. και μιλαω γενικα απο ολη τη συμπεριφορα του οχι μονο στα ερωτικα.
Αχ μην διαβαζεις την "οριακη μου αγαπη" εχουν βγαλει τους παντες με Ι5!
βασικα χαζομαρα εκανα με αυτο το θεμα. επρεπε να ξεκινησω αλλο που να λεει το ποσο αυστηρη ειμαι με τον εαυτο μου σε σημειο καταστροφικο.