Βρε καλως τη σηψη. Βαμπιριαζεις παλι?
Printable View
Βρε καλως τη σηψη. Βαμπιριαζεις παλι?
@σαβ ναι δεν μπορω να κοιμηθω και δεν θελω να παρω ταβορ
εσυ πως και ξυπνια;
Δεν μπορω να κοιμηθω ακομα, εχω υπερενταση.
μια απο τα ιδια.. δε με αφηνει και ησυχη μια φωνη..
κανενα ηρεμιστικο παιρνεις;
Αμα προκυψει καμμια κρισαρα αγχους και θελω να ηρεμησω αμεσα θα παρω λιγο ζαναξ. Αμα δε χρειαστει, δεν παιρνω.
Τι θελει αυτη η φωνη και σε πρηζει?
μου λεει πως αν ανοιχτω στο γιατρο θα με κλεισει στο ψυχιατρειο και γενικα μου λεει να μην εμπιστευομαι κανεναν ουτε εδω ουτε στην εξω ζωη.. οτι μονο αυτη ξερει τι χρειαζομαι
οτι κανεις δε θελει το καλο μου
και μου λεει πως ολοι με μισουν και θελουν να με εκμεταλλευτουν
Μιλα της. Λεει τοσα πραγματα, εχεις και εσυ να της δωσεις απαντησεις. Αφου φοβαται τοσο, εξηγησε της οτι στο γιατρο θα πας γιατι αυτος ειναι ο καταλληλος να σε βοηθησει με τα φαρμακα σου και επειδη υποφερεις πολυ στο σπιτι, χρειαζεσαι τη βοηθεια του.
Η φωνη ειναι τρομαγμενη και προσπαθει να τρομοκρατησει και σενα. Καθησυχασε την να ηρεμησει λιγο.
μπααα με νευριαζει και μετα δεν μπορω να ηρεμισω
Ενταξει ειναι λιγο σπαστικια η καημενη, αλλα ειναι σπαστικια επειδη ειναι τρομοκρατημενη μην παθετε τιποτα και εσυ και αυτη. Αμα δεν την καθησυχασεις, θα συνεχισει τη γκρινια. Θελει λιγο κουπεπε κι αυτη, τι να κανει?
Βασικα τετοια ωρα μπορει να θελει και κανενα νανουρισμα.
@σαβ ωραιο αυτο!
λεω να κανω προσπαθεια για υπνο σε λιγο ας ελπισουμε οτι θα καλμαρει αλλιως θα παρω ταβορ
θενκς
Καλοπιασε την ομορφα, ολα θα πανε καλα αυριο, δε χρειαζεται να ανησυχει τοσο.
Καληνυχτα!
παιδια καταθλιψη..
η ζωη μου ειναι σκατα παλι
νομιζα οτι το ειχα ξεπερασει
αλλα τελικα δεν φευγει ποτε
Γεια σου εσωτερική!!
Η κατάθλιψη πολλές φορές είναι αποτέλεσμα της ψύχωσης και των δυσκολιών που φέρνει.
Είσαι από τα άτομα που νομίζω ταλαιπωρήθηκαν περισσότερο εδώ μέσα.
Είδες κάποια βελτίωση στα συμπτώματα με το Leponex? Εχεις φωνές που είναι επικριτικές και σκληρές απέναντί σου;;
Όχι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εγώ είμαι η τρελή που πρέπει να παίρνω φάρμακα
Όλη η κοινωνία είναι τρελή
Εμένα μου την έφεραν
Πάρτα και φάτα
Αισχος!
Εμένα κυνηγάνε μετά
Αυτο λεμε εσωτερικη δεν υπαρχει ψυχικα ασθενησ
Η ναταλια θελω να μου πει αποψη υπαρχει η δεν υπαρχει
Που εισαι ναταλακι ζεισ;
ποτε δεν ενδιαφερονται για μενα το μονο που τους νοιαζει ειναι να παιρνω τα φαρμακα μου
τοτε ειναι ολοι ησυχοι
ησυχοι αφου ειμαι προβατο
Ειπαμε αλλο καλοσ αλλο προβατο αυτο πρεπει να καταλαβεισ
@ελις ναι συμφωνώ αλλά δεν μίλησα για καλοσύνη
Δεν υπάρχει καλοσύνη
Υπαρχει αλλα δεν ειναι οπωσ τη φανταζεσαι
ναι αλλα αυτα τα φαρμακα δεν σε κρατανε σε καταστολη και σε κανουν ηλιθιο
Αυτα ειναι δικαιολογιες. Κινδυνευει ανα πασα στιγμη να μεινει ειτε τυφλος ειτε κουφος ειτε παραλυτος και να καταληξει κατακοιτος ή αργοτερα και να πεθανει. Και τα φαρμακα που υπαρχουν μεχρι σημερα δε θεραπευουν τη σκληρυνση και επιβαρυνουν παρα πολυ τα ζωτικα οργανα και καθε τοσο τρως και κορτιζονη οταν ειναι σε εξαρση της αρρωστιας. Στην καλυτερη παιρνεις προγνωση 20 χρονια ποιοτικης ζωης, μετα αγνωστο.
ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ οτι ειναι λογικο να λες εσυ για τα φαρμακα και οχι αυτος?
Δε σε βλεπω να γραφεις σαν ηλιθια, κανονικα γραφεις τις καχυποπτες ιδεες σου. Σου εξηγω ομως οτι για πολλες ασθενειες δεν εχει βρεθει θεραπεια και τα φαρμακα εχουν τρομερες παρενεργειες. Οποτε αυτο που λες οτι ασχολουνται μονο μαζι σου και οτι εσενα ειδικα θελουν να κανουν ηλιθιο προβατο, δεν ισχυει.
Η φωνη στα λεει αυτα?
ξερω καλα απο σκληρυνση μιας και εχει το αγορι μου.. και ειναι πολυ καλα χωρις θεραπεια μονο με βιταμινες και οι μαγνητικες του ειναι κουκλες
επισης δεν υποτιμησα την ασθενεια και λογω του λεπονεξ εχω προβλημα στην καρδια και παιρνω χαπια ειχα τικ και παιρνω ακινετον και μου χειροτερεψε και την επιληψια
μετα μου λες οτι κανουν καλο; ηδη δυο γνωστοι μου ο ενας πιο μικρος απο μενα πεθανε απο λεπονεξ
δεν τους νοιαζει να ειμαι καλα ρε σαβαταζ.. φοβουνται μονο μην ειμαι επικινδυνη
Ο φιλος σου ειναι απο τους πολυ τυχερους. Ο αντρας της αδελφης μου εχει πολλες εστιες στον εγκεφαλο και παιρνει βαρια αγωγη.
Καταλαβαινω ολα οσα μου λες, αλλα σου εξηγω οτι ΑΚΟΜΑ δεν εχουν βρεθει καλυτερα φαρμακα, οπως και για τη σκληρυνση και για πολλες αλλες ασθενειες.
Το οτι ακομα η ιατρικη δεν εχει φτασει σε σημειο να θεραπευσει καποιες ασθενειες ή εστω να παραγει φαρμακα χωρις τοσες βαριες παρενεργειες, μας στεναχωρει πολυ ΟΛΟΥΣ. Αλλα αυτος δεν ειναι λογος να σκεφτεσαι οτι καποιος θελει να σε κανει ηλιθια. Στο ιδιο λουκι ειμαστε χιλιαδες και χιλιαδες ανθρωποι.
θελω να τα κοψω
αν πω οτι θελω να μεινω εγκυος λετε να μου τα κοψουν;
Εσωτερικη με αυτα που εχουμε εμεισ οι δυο δε βλεπω να ζουμε για πολυ εγω παιρνω βιταμινεσ το ειπα σε ολουσ στο λεω παλι κανε οτι καταλαβαινεισ αυτη ειναι η αληθεια
Εσωτερική δε θέλουνε να είσαι καλά γτ δε γίνεται αυτές είναι οι δυνατότητες των φαρμάκων
Είναι φρίκη το ξέρετε ότι το ξέρω;
Καλά εντάξει το τρώω και αυτό.
Έτσι κι αλλιώς για τα ίδια ακριβώς προοριζομαστε ολοι
Έχω κάθε μέρα εφιάλτες και μου δείχνουν τι θα συμβεί
Με κοροϊδεύουν και γελάνε
Όλοι γελάτε
Ίσως καλύτερα να μην γράφω