ναι με βγαλαν οτι εχω ακουστικες οπτικες και οσφρητικες και παρανοικες ιδεες μαζι με δ/χες διαθεσης..
Printable View
ναι με βγαλαν οτι εχω ακουστικες οπτικες και οσφρητικες και παρανοικες ιδεες μαζι με δ/χες διαθεσης..
καλη μου ξερεις τι συμβαινει;ενω βαθια μεσα μου ειμαι απολυτα σιγουρος οτι αυτο που σκεφτομαι ειναι παραλογο φουλ και οτι ζω εναν εφιαλτη απο τον οποιο δινω μαχη να ξεφυγω..ειναι λες και η αρρωστια(ιδψ) με κανει να πιστεψω αυτες τις σκεψεις! του τα λεω εται οπως ειναι δεν του κρυβω κατι..αλλα παντα εχω την εξης απορια-φοβο μεσα μου! οι σκεψεις ειναι τοσο εντονες καιμου προκαλουν τοσο αγχος που αναρωτιεμαι βρε λες να ισχυει και μετα καπακια λεω ελεος ξεκολλα τι ειναι αυτα που σκεφτεσαι..ξερω οτι ενα χαρακτηρισικο της ιδψ ειναι οτι σε κανει πολλες φορες να απορροφασαι τοσο απο τις σκεψεις σου που να πελαγωνεις! αυτο νιωθω και γω! αλλα παντα ξερω οτι αυτες οι σκεψεις ειναι βλακειες και ψαχνω συνεχως να βρω τον χαμενο μου εαυτο! το λογικο εαυτο μου και να βγω απο αυτο το βουρκο!με καταλαβαινεις τωρα!και οχι τιποτα ειναι και η κοκοαποπροσωποποιηση η οποια οταν τη βιωνεις ειναι τοσο εντονη που σε τρελλαινει δεν σε αφηνει να σκεφτεις λογικα και σε συνδιασμο με την ιδψ γινεται ενα διδυμο φωτια!
Ο γιατρος σου ειπε οτι εχεις ιδψ? Οτι υπαρχουν εμμονες σκεψεις το πιστευω κ γω,αφου κ γω τις ειχα, αλλα νομιζω πως οταν γνωριζεις οτι δεν ειναι αληθεια μεσα σου,δεν κινδυνευεις απο αυτες.ειναι σιγουρα φοβερα ενοχλητικες δεν αμφιβαλλω καθολου!ο γιατρος σου τι σου λεει?
@tg οτι με δουλευουν ομαδικως..
τι να μου πει μου λεει κανε υπομονη και θα περασει οπως ειχε περασει και τις αλλες φορες..μα το οτι καταλαβαινεις οτι μια εμμονη ειναι παραλογη αυτο ειναι που σε κανει να φοβασαι γιατι κατ εμε αν καποιος δεν καταλαβαινει οτι ειναι παραλογος δεν φοβαται και δεν αγχωνεται κιολας..ετσι δεν ειναι;εσυ ας πουμε τι εμμονες εχεις;
Εσυ τι νιωθεις?για ποιο λογο πηγες εξ αρχης στους γιατρους?τι σου συμβαινει δλδ?
στον λοουερ αναφερεσαι?
Οχι σε εσενα
α σορυ!βασικα αρχικα πριν 7 χρονια περιπου ειχα παει για καταθλιψη αργοτερα εκανα και μανια..και για τα οπτικα που ειχα απο μικρη και αργοτερα για ολο το πακετο με φωνες μυρωδιες και οπτικα εγω πιστεψα πως ειχα χαρισμα να διαβαζω τις σκεψεις αλλων και να βλεπω πραγματα προτου συμβουν.. και με βγαλαν σχιζοφρενη και μπηκα μεσα πεντε φορες.. δε δεχονται τιποτα τετοιο και λενε κτ μαλακιες για δυσλειτουργια στους κροταφικους λοβους και αλλες τετοιες παπ....ς...
ποσο ετων εισαι σηψη?
23 soon 24 εσυ?
26 ειμαι!!
Αν εσυ νιωθεις καλα με τον εαυτο σου κ πιστευεις οτι οντως εχεις χαρισμα και δεν ειναι κατι που σε τρομαζει τοτε γιατι πηγες στους γιατρους?εκτος απο την καταθλιψη βεβαια.. κ για ποιο λογο παρουσιασες καταθλιψη?
γιατι ειχα δ/χες διαθεσεις πηγα σε ψυχ και αργοτερα με διεγνωσαν με ψυχωση
και γιατι με πιεσαν οι γονεις μου εγω δε θα πηγαινα
Χμμ μαλιστα, τωρα παιρνεις φαρμακα για την καταθλιψη?εσυ μ αυτο το χαρισμα που λες νιωθεις καλα?
οχι ειχα κανει μανια και μου εκοψαν τα αντικαταθλιπτικα παιρνω σταθεροποιητη ακινετον και αντιψυχωσικα συν ενα για την καρδια (παρενεργεια απο τα αντιψυχ :S )
Παρενεργεια?ποιο παιρνεις?εμενα ο γιατρος μου εδωσε το ζυπρεξα,κι οταν λες μανια τι ακριβως εννοεις?σορυ που ρωταω αλλα δεν το χω κ πολυ
@tg1 μανια εννοω υπερδιεγερση νευρα υπερκατανλωση χρηματων και υπερβολικα πολλη και γρηγορη ομιλια και πολυ λιγες ωρες υπνου(αυτα ειχα εγω)
το λεπονεξ παιρνω και σφιξεις απο 70 που εχει ο φυσιολογικος εγω ειχα 125-130 οποτε μου εβαλαν και το λοπρεσορ
Α μαλιστα, ποσο καιρο τα παιρνεις?τωρα νιωθεις καλυτερα?εγω ειμαι στους 8 μηνες,νιωθω καπως καλυτερα αλλα ακομη εχω ανασφαλεια οτι ανα πασα στιγμη μπορω να νιωσω φοβο..
Παντως κ οι δυο ειστε νεα παιδια, κ απο οτι εχω δει στο ιντερνετ οι περισσοτεροι ειναι μικροι
@tg1 6μιση χρονια φαρμακωνομαι.. και μου ειπαν και το τραγικο οτι αν επαιρνα απο τα 16 τωρα δε θα νοσηλευομουν ολες αυτες τις φορες.. ελεος
τωρα αν με βοηθαν αυτο ειναι αλλη ιστορια.. εχω αλλαξει παρα πολλα και υποτιθεται οτι κλοζαπινη ειναι η τελευταια λυση...
Η ψυχοθεραπεια δε βοηθαει?παλευεις καιρο ε? Σκεφτεσαι να τα κοψεις?
2 φορες δοκιμασα ψυχοθεραπεια και μου εκανε κακο..
αυτο δε σημαινει πως δε βοηθαει η ψυχοθεραπεια απλα εμενα δε με βοηθησε
οσο για το αν θα τα κοψω.. το σκεφτομαι καθε μερα.. :(
Φοβασαι μηπως χειροτερεψεις?κ γω σκεφτομαι να τα σταματησω(αντικαταθ κ αντιψυχωσ) αλλα φοβαμαι μηπως υποτροπιασω κ απο την αλλη δε θελω να ειμαι μεφαρμακα για παντα!
@tg1 τι παιρνεις; ναι δεν πρεπει μονοι μας γιατι 2 φορες την πατησα..
Λαντοζ κ ζυπρεξα, οχι δεν εχω σκοπο να το σταματησω μονη μου,απλα φοβαμαι οτι αν τα σταματησω θα ξαναπεσω
γενικα αυτη ειναι η παγιδα με τα φαρμακα!αν τα αρχισεις δε μπορεις να τα κοψεις..
Δε θελω να το πιστεψω αυτο, ευχομαι συντομα νακανω την προσπαθεια μου για να τα κοψω. Ελπιζω ολα να πανε καλα!
και γω σου ευχομαι να τα καταφερεις! γραφε μας την προοδο σου!
Εννοειται!ευχομαι κ σε σενα ολα να μεινουβμνν στο παρελθον κ να βρεις τον εαυτο σου κ παλι!
βρε σηψη τουλαχιστον με τον τροπο που γραφεις και σκεφτεσαι φαινεται να καταλαβαινεις οτι αντιμετωπιζεις καποιο προβλημα και αναγνωριζεις και το παραλογο αυτων που σκεφτεσαι και κοιτας να σωσεις τον εαυτο σου γιατι ταλαιπωρεισαι!αλλα μας ειπες στην αρχη!
@λοουερ το μονο προβλημα που δεχομαι ειναι η επιληψια..
για τα αλλα μου τα κατσανε δεν πιστευω οτι ειχα προβλημα τα θεωρω φυσιολογικα ολοι μπορουν να ερθουν σε μια τετοια κατασταση
δεν κοιταω να σωσω τον εαυτο μου απο την ψυχωση αλλα απο τα φαρμακα τους..
Σηψη, αν τα υπολοιπα δε σε φοβιζουν και νιωθεις ανετα με αυτα τοτε δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να παιρνεις φαρμακα, μηπως υποτροπιαζεις οταν τα κοβεις?
@tg1 φοβαμαι οτι αμα τα κοψω θα ξαναγυρισουν ολα..
επρεπε να μην παρω ποτε τωρα που τα παιρνω 6μιση χρονια εχω παθει εξαρτηση γμτ..
ασε που δε με υποστηριζει κανεις ωστε να τα κοψω...
ολο και αυξανονται εντωμεταξυ
Τι αυξανεται?τα συμπτωματα σου?
Νομιζω πως μπορεις να τα κοψεις γιατι τα αντικαταθλιπτικα δεν ειναι εθιστικα
χει δεν παιρνω αντικαταθλιπτικα αντιψυχωσικα παιρνω και ενα σταθεροποιητη που βασικα εχει διπλη λειτουργια (λογω επιληψιας)
τ φαρμακα εννοω αυξανονται
Κοιτα το φαρμακο της επιληψιας πρεπει να το παιρνεις ωσοτου σου πει ο γιατρος σου να το σταματησεις, το αντιψυχωσικο ουτε κι αυτο ειναι εθιστικο νομιζω, μολις το κοβεις σε πιανει μανια?
μανια ψευδαισθησεις οπως φωνες και αλλα τετοια πιστευω πως εξ αιτιας των φαρμακων εχω αυτα αλλα οι γιατροι με τρομαζουν και η μανα μ αν τα κοψω θα με κλεισει μεσα