Originally Posted by
spr1980
Μπα Άγγελε, τίποτα, μολονότι προσπαθώ τόσο πολύ (εκ του αποτελέσματος μάλλον λανθασμένα :(). Απογοητεύτηκα γιατί κάνω έναν χρόνο ψυχοθεραπεία και λογικά δεν θα έπρεπε να με έχει καταβάλει τόσο πολύ. Είμαι μη λειτουργική όσο δεν υπάρχει. Δε θέλω να δουλεύω, να κινούμαι, να με περιποιούμαι, τίποτα. Καμιά φορά σκέφτομαι ότι και που μιλάω κατόρθωμα είναι. Από παντού ξεπηδά και ένα "τερατάκι", ικανό να με καθηλώνει. Το περίεργο στην περίπτωσή μου είναι ότι επειδή γνωρίζω πως λειτουργεί η ιδψ και προφανώς δεν μου κάνει πλέον αρκετό "κακό", για να "με καταστρέψω" πάω να αναπτύξω όλες τις αγχώδεις διαταραχές μαζί, δηλ. ψιλοπαθαίνω κρίσεις πανικού, αναπτύσσω αγοραφοβία, που παλιά δεν είχα. Δεν ξέρω αν είναι σύνηθες. Θα ήθελα τη γνώμη σας. Νομίζω ότι όπως είχε παλιότερα και η breath έχω αναγάγει το ίδιο το πρόβλημα σε αυτοκοπό, δηλ. ασν να θέλω να τα περάσω όλα γαι να πειστώ ότι είμαι καλά ακι παράλληλα αβοήθητη. Δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα. Είναι αυτή η εσωτερική μάχη. Πήγα σήμερα στο γιατρό, τα ανέλυσα όλα και ήταν καθησυχαστικός. Εγώ πήγα σε μαύρο χάλι, σε στυλ "δώσε και σώσε", δεν αντέχω άλλο και μου είπε να επιμείνω με την ψυχοθεραπεία και μου έγραψε μόνο αγχολυτικό. Βλέπει κάτι που δεν βλέπω άραγε???