ωραια στις 2 πρωτες γιατι δεν πηγε παρακατω,δεν πηρες τηλ ή fb ή να κανονισεις κατι??
Printable View
ζητησα αλλα δεν μου εδωσαν τιποτα.. ειπαν οτι ηταν ωραια η κουβεντα μας και εφυγαν
πολυ ωραια και ξερεις γιατι?οχι επειδι δεν τις αρεσες ουτε επειδι σε θεωρουσαν ξενερωτο ουτε τιποτα αλλο.αυτο εγινε επειδι δεν το εκανες με τον σωστο τροπο ή δεν το εκανες την σωστη στιγμη.βγες εξω και πηγενε γνωρισε γυναικες δεν εισαι ανικανος θεμα εμπειριας ειναι!!ακου εδω 3 πακετα εχω φαει τοσα που τεινουν στο απειρο,και δεν με ενοιαξε ουτε στο ελαχιστο.
δε προκειται να πετυχεις τιποτα με το να γυμναζεσε εκτος αν σε ενδιαφερει να κοιμηθεις με χιλιες γκομενες που θα ερθουν νυχτα κ θα φυγουν πρωι
δε συνδεεσε με τους αλλους ουτε με σχεσεις ουτε με τις φημες που διαδιδουν ασχετοι ουτε με σεξ ουτε με σωμα φετες ουτε με ερωτες κ αυτο που γραφεις οτι δεν εχεις κανει σεξ δε παιζει κανενα απολυτως ρολο αν ηθελες να κανεις θα ειχες κανει ηδη απο τα 18.. μαλον δεν ηθελες να κανεις για αυτο δεν εκανες αλλιως θα ειχες βρει τροπο.
μονο οταν ανακαλυψεις οτι εχεις με καπιον κοινα προβληματα συνδεεσε μ αυτον στ αληθεια ολα τα υπολυπα θα καταληξουν στο τιποτα.
ειναι πιο πιθανο να πετυχεις αφηνοντας μουσι κ κοτσιδα φιλοσοφοντας τα πραγματα συνεχεια παρα ξυριζοντας τα παντα βαζοντας κ λοσιον για να γυαλιζεις σα φιγουρινι.
ωχχχ δεν μπορω παλι τις ""ισες ευκαιριες """ κτλ... μια γνωμη γιατι πρεπει με το ζορι να γινω καραγκιοζης για να εντυπωσιαασω καποια δεν εχω καταλαβει.....ολες χιουμορ και να περναω καλα λενε και καταληγουν στους ψηλους με τους κοιλιακους με "'προσωπικοτητα""" .
στοχος δεν ειναι να βρω μια ως συμβιβασμο αλλα μια που ειναι του γουστου μου...
μα αυτο εκανα αλλαξα για να μην ειμαι μονος και παλι ειμαι μονος.. τι να κανω δεν ξερω???? απλα δεν αρεσω σε καμια και λογικο μου φαινεται ετσι οπως ειμαι. το αποτελεσαμ αυτο δειχνει... απλα θελω και εγω μια κοπελα να με θελει . τπτ αλλο.... ολοι εχουν εκτος απο μενα... τα λεω και στις συνατησεις με την ψυχολογο
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ . καποιοι ειναι αναισθητοι και τα βλεπουν ολα ως κρεας μακαρι να ημουν σαν και αυτους γιατι αυτοι ποτε δεν πληγωνονται
Ασταα ναι ολες σας βριζει συμφεροντολογες και τα λοιπα...παντα οι αλλοι του φταιγανε μονο τον τελευταιο χρονο το χει καταλαβει λιγο οτι δεν ειναι ετσι που παει σε ψυχολογο αλλα και παλι αποτελεσμα δεν εχει..εχουμε σηκωσει τα χερια ψηλα και εμεις σαν παρεα στο θεμα του..απλα πλεον δεν του λεμε τπτ..
Κώστα θα βρεις σίγουρα κοπέλα, όλοι βρίσκουνε, αρκεί να προσέξεις να πέσεις σε καλή, γιατί οι καλοί κολλάνε με τους κακούς συνήθως και το αντίθετο.
SH7 να κοιτάξει τα χάλια του πρώτα, σόρυ που το λέω έτσι, αλλά αν κάνει τέτοια λογικό είναι, ποιά θα τον θέλει;
αυτα που θα μου πει γιατι ξερω πως ειμαι εξωτερικα και δεν ειμαι κατι το ιδιαιτερο... το ξερω οτι θα με κοροιδεψει ή δεν θα μου δωσει σημασια. αν αρεσα θα ερχοταν σετω μια τοοοοοοσα χρονια για να δειξει οτι αξιζω εστω και κατι σαν ανθρωπος. απο τη στιγμη που αυτο δεν εχει γινει τοτε κατι συμβαινει. τωρα το καταλαβα τους τελευταιους 6 μηνες γι αυτο ειμαι χαλια ψυχολογικα
σε λιγο πχ εχω κανονισει να βγω το βραδυ με ενα φιλο και αυτο που θα γινει ειναι να περναω απαρατηρητος οπως παντα και λογω υψους και λογω εμφανισης.... ολες κοιτανε τους ωραιους και αυτους που εχουν αυτοπεποιθηση.. ΚΑΜΙΑ ΕΜΕΝΑ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ !!!!!!! :( :(
1. βλεμμα απο πανω μεχρι κατω και υποτιμητικο και αηδιας...
2. αδιαφορια ή μπορει απο ευγενεια απλα να απανταει μονολεκτικα
3. οταν παω να της ζητησω τηλ αυτη θα βρει μια δικαιολογια να μου πει εντελως ηλιθια
4. θα σηκωθει και θα φυγει χωρις να μου πει ουτε ενα γεια..
εχω παει να μιλησω σε 3 κοριτσια και ειχα αυτη την αντιμετωπιση , εκτος απο το βλεμμα που δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο...
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΠΑΖΟ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΣΕ ΩΡΑΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ
ΤΙΣ ΤΑ ΓΥΡΝΑΩ ΠΙΣΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΦΗΝΩ ΚΟΡΟΙΔΕΜΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ
ΣΤΕΓΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΖΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΤΙΣ ΜΕΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝΕ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ
ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΠΑΖΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΕΞΥΠΝΟΣ
ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΟΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΨΗΛΟΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΟΣ
ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΦΕΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ
συνολικα στο καλοκαιρι ποσες?
αυτες οι 3 ειναι συνολικα στα 24 μου χρονια + αλλες 2 που το ξεκινησαν αυτες και τελικα με ξεφτιλισαν σαν ανθρωπο και με κοροιδεψαν
πιστευα οτι θα ερθει μια κοπελα να μου μιλησει να μου δειξει οτι αξιζω ημουν και χοντρος ειμαι και κοντος , δεν εβγαινα εξω, δεν μιλουσα και πολυ.. ολα ειναι η εμφανιση και η δηθενια σημερ... αλλα εγω αυτος ημουν και ημουν περηφανος και τωρα εγινα οπως ολοι οι αλλοι που κοροιδευα . αυτο ειναι που με κανει και στεναχωριεμαι και κλαιω . καλυτερα να μην αρεσα σε εμενα γιατι τουλαχιστον θα αρεσα στις αλλες
ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΟΥΚΛΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝΕ ΔΕ ΜΙΛΑΝΕ
ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΚΕΦΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΣΙΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΤΗ ΘΥΜΑΤΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΒΑΖΕΙ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ
ΓΤ ΘΑ ΤΙΣ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ
τοτε μπραβο σου που επιτελους ξεκινησες!!... οπως καταλαβαινεις θα πρεπει να συνεχισεις...παρε οσο χρονο νιωθεις οτι χρειαζεσαι και μην απελπιζεσαι...πρεπει να μαθεις να προσεγγιζεις εσυ...εγω οσο και να τον θελω τον αλλον δεν μπορω να του το πω πρωτη...θελω και πρεπει να μου το πει αυτος.. και αν δεν μου το πει συντομα ...θα πιστεψω οτι τελικα δεν με θελει... συγχαρητηρια για το πρωτο μεγαλο βημα 3 απορριψεις δεν ειναι τιποτα
ΕΓΩ ΤΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΤΙΣ ΕΧΩ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ
ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ
Kosta για μενα δεν πρεπει να αλλαξεκς εμφανισιακα αλλα ψυχικα και δεν ενοω τηννπρωσοπικοτητα σου αλλα τον τροπο που βλεπεις τις αποτυχιες σου οπως τις ονομαζεις .δοκιμασε να γραφτεισ στο sxeseis.gr ειναι ενα καλο σαιτ οπου βρηκα 2 ατομα κι ειχα μια φανταστικη σχεση και με τους δυο βεβαια τωρα ειμαι μονη η ωραια σχεση δεν σημενη πως ηταν αποτυχιμενη ουτε επισεις οτι εφαγα ακυρο ( αν και εχω φαει πολλες φορες γτ κανω το πρωτο βημα) ως συμβουλη σ λεω να αρχισεις να κανεις πραγματα που σ αρεσουν και σ ανεβαζουν την ψυχολογια παραλληλα βεβαια να ψαχνεις για κοπελα οχι ομως να ειναι το κυριο μερος της ζωη σου .( εγω απο δω δεν μπορω να σ στειλω προσωπικο μήνυμα. Ξερω την ιστορια ενος ατομου σε παρομοια η και λιγο χειροτερη κατασταση απο σενα αλλα δεν θα ηθελα να την πω δημοσια αν θελεις να επικοινονισουμε μεσο μαιλ η με αλλο τροπο ωσυε να σ δωσο παραπανο συμβουλες η να βρουμε λυσεις να ξερεις οτι εισαι ευπροδεκτος) υσ to remember who you are you need to forget who they told you to be .στη μεταφραση γι οσους εχουν τσακωθει με τα αγγλικά για να θυμασαι ποιος εισαι πρεπει να ξεχασεισ ποιος σου ειπαν ν εισαι (αυτο ειναι το κινητρο για την ζωη μου )