Με τους Τουρκους και καλα, ''σεναριο'' βεβαια, ελπιζω να ειναι βγαλμενο μεσα απο τα σαπια κεφαλια των Ελληναραδων και να μην ειναι αληθεια, που ετσι νομιζω πως ειναι, μια ηλιθια ειδηση που τα πανηλιθια προβατα μασουλανε.
Printable View
και πολεμοσ να γινει μη φοβασαι δεν πεθαινεισ ευκολα βασικα αμα παμε στρατο και γινει πολεμοσ σωθηκαμε θα μασ ταιζουν και θα μασ ποτιζουν τσαμπα πρωτον δευτερον μονο τα αεροπλανα πολεμανε και τριτον και στρατο να μην πασ δε ξερεισ αμα θα ζησεισ γτ μπορει να σ πεταξουνε καμια βομβα σε αμαχουσ και αμα ησουνα στον πολεμο να τη γλυτωνεσ τεσπα οπωσ σου πα πηγαινε εχεισ πολλα να μαθεισ στο στρατο ειναι μια εμπειρια που σε αλλαζει παντωσ αυτο να ξερεισ λιγο μενουν ανεπηρεαστοι
Βασικα κατα 99% σιγα μην γινει, θα χε γινει χαμος στα social media αν υπηρχε περιπτωση απλα την λενε συχνα αυτην την μαλακια φετος, ελπιζω να μην με αλλαξει καθολου ο στρατος, ειδα μερικους να αλλαζουν και φοβαμαι μην παθω το ιδιο, θα κανω οτι μπορω για μεινω ο ιδιος ακριβως και μετα τον στρατο. Εσυ τι εμαθες απο τον στρατο? Σε αλλαξε γενικα? Πως ησουν και πως βγηκες?
θα στα πω σε περιληψη αλλα βγηκα πιο ανθεκτικοσ στισ δυσκολιεσ
μετα δουλεψα και ωσ αγροτησ δηλαδη συνολικα στισ δυσκολιεσ
καμια πενταετια και πλεον καταλαβα μαλλον εφτασα σε αυτο το σημειο δυο χερια δυο ποδια εχεισ μπορεισ να κανεισ τα παντα
δε γουσταρω και πολυ που εφτασα σε αυτο το σημειο αλλα ενταξει παντωσ αλλαξα
σε καταλαβαινω, λογικα αυτός θα ναι ο μεγαλύτερος φόβος καθε παιδιου που θα ξεκινησει την θητεια του
και γω το νιωθω αυτο αλλα μονο οταν μου μιλανε για εμενα ο αδερφος μου και η μανα μου.. μονο τοτε, εγω πιο πολυ το χαρακτιριζω αγχωδες αυτο το αισθημα.