Επίσης εγώ σε διαβάζω εσύ δε με διαβάζεις;εγώ δε τσακονωμαι με κανένα είναι στάση ζωής δε σου κάνω πλάκα
Printable View
Επίσης εγώ σε διαβάζω εσύ δε με διαβάζεις;εγώ δε τσακονωμαι με κανένα είναι στάση ζωής δε σου κάνω πλάκα
Εννοειται οτι σε διαβαζω θα λεγα οτι εισαι απο τους λιγους εδω μεσα που εστιαζουν στο προβλημα και στη λυση και δεν ξεκατινιαζονται η να το παιξουν επαγγελματιες υγειας...απλα γενικα εχω την ταση να παρερμηνευω λεγομενα ανθρωπων αςπουμε μου φανηκε οτι με ειρωνευοσουν καταλαβες; τωρα ξεκαθαριστηκε το θεμα και καταλαβα οτι εισαι σοβαρο μελος και δεν θα ξαναγινω εριστικος η να λεω μαλακιες
Ρε συ καβ να σου δώσω μια συμβουλή αν μου επιτρέπεις καλός κακός δεν υπάρχει πρέπει να βρεις τη δική σου αλήθεια σε όλα ας πούμε ο καλός άμα τον ζορίσεις θα κάνει μαλάκια επίσης εμένα κάποιοι κακοί μου έχουν φερθεί καλά οπότε ψάχνω τη δική μου αλήθεια οι γυναίκες στο συγκεκριμένο μου έχουν κάνει την ψυχή μαύρη οπότε καταλαβαίνεις νομίζω γιατί μιλάω έτσι
Μπορεί να κλειδωθεί αυτό το θέμα μου,από κάποιον moderator?
Ευχαριστώ!
Θεωρώ τους όρους "καλός", "κακός" γενικά υπεραπλουστευτικούς σ' αυτή τη ζωή.
Πρώτον αυτό..
Δεύτερον, η δεύτερη κατηγορία έχει ομολογουμένως μεγαλύτερη πέραση. Γιατί όμως;
Διότι, ένας που είναι πιο "ψαγμένος" θα αντιληφθεί ότι το "κακό παιδί" είναι ο εαυτός του και δε νοιάζεται να κερδίσει τις συμπάθειες, προκειμένου να έχει πέραση!
Το "καλό παιδί" δεν είναι ο εαυτός του. Είναι μια πολύ καταπιεσμένη ύπαρξη συνήθως.. Είτε είναι άντρας, είτε γυναίκα..
Τα παρακάτω βίντεο θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε περισσότερα....
https://www.youtube.com/watch?v=X2CodBNvtck
https://www.youtube.com/watch?v=dXgzrFjZmBs
Αυτά είναι χαζομάρες. Όλες οι ώριμες γουστάρουν τα καλά παιδιά, όπου καλός ορίζουμε αυτόν που αγαπάει, όχι τον δειλό ή άτολμο που θα παρουσιάσουν μερικοί. Και κακό παιδί είναι αυτός που σε κερατωνει συνέχεια χωρίς ίχνος αγάπης παρά μόνο εκμετάλλευση και τον νοιάζει μόνο το αυτοκίνητο και τα λεφτά του. Και πως θα πουλαει μούρη σε άλλες.
Με βάση αυτόν τον ορισμό ... Πόσες γουστάρετε το κακό παιδί ?
για το μονο που ειμαι σιγουρος ειναι οτι δε θελεις καλα παιδια
Αποστολια (αν δεν κανεις πολυ διακριτικο χιουμορ)
ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ... επιτελους ... μια τυπισσα που βγηκε στα ισια
και φωτισε με χιλιαδες προβολεις την αθεατη πλευρα της σεληνης ....
ουπς ... της γυναικας (ηθελα να πω).
Εγω μπορει να μην ειχα την επιλογη να μεγαλωσω ως κακο παιδι, αλλα ...
κατι πολυ τραβηχτικο ΒΡΕ ΔΙΑΟΛΕ εχουν αυτα τα κακα παιδια ωστε
καμια να μην τα εκτιμα αλλα ολες να φλεγονται για αυτα (και ενιοτε ...
να τους παραδινονται ψυχη τε σωματι ... αμαχητι)
Κατι .....
θα συμφωνησω..
δλδ, οποτε ακουω οτι οι γυναικες θελουν κακα παιδια και καποιον με λεφτα, σκεφτομαι "αλλος ενας που δεν θελει να παραδεχτει τον πραγματικο λογο που τρωει πορτα"...
υ.γ. κατι που ισχυει για ΜΕΡΙΚΑ κακα παιδια, ειναι οτι ειναι ωραιοι τυποι χωρις πολυ μυαλο ομως, που εχουν παρει πανω τους την ομορφια τους και φερονται σαν μαλακες.
μαντεψτε ομως, δεν τους κυνηγανε επειδη ειναι μαλακες, αλλα επειδη ειναι ωραιοι...
εκει ναι, ισχυει, αλλα θα προτιμουσαν να ειναι "καλα παιδια" . το "κακα" ειναι απλα η παραπλευρη απωλεια.
Και φυσικά υπάρχουν και γυναίκες που όντως εξιτάρονται και τρέχουν πίσω από "κακά" παιδιά που τις κακομεταχειρίζονται, που κερατώνουν, που τις φτύνουν κτλ κτλ Υπάρχει αυτή η κατηγορία γυναικών σαφώς. Εκεί όμως μιλάμε για πρόβλημα της γυναίκας με τον εαυτό της και με τον τρόπο που έχει μάθει να της φέρονται και αντίστοιχα παραδείγματα υπάρχουν και από την πλευρά των αντρών. Ουκ ολίγοι τρέχουν πίσω από γυναίκες που τους εκμεταλλεύονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. ¨Ολα αυτά υπάρχουν και συμβαίνουν. Αλλά μην τα κάνουμε σημαία. Σε καμιά περίπτωση δεν είναι η πλειοψηφία.
ακριβως.
οταν καποια γυναικα σκεφτεται ετσι και το λεει, ειναι πολυ αστειο να ακολουθουν απο κατω τετοια μηνυματα σαν του εξουθενωμενου που εκπληρωσαν επιτελους την φοβικη "προφητεια" τους...
ναι, εξουθενωμενε, υπαρχουν κι αυτες οι γυναικες, κατσε λοιπον στην απραξια σου και τα επομενα 50 χρονια για να μην "ανακαλυψεις" οτι η πλειοψηφια ειναι οι "αλλες" που δεν εψαξες να βρεις, η προσπερασες απο ατολμια...
Η πλειοψηφια, λοιπον ....
διωχνει τους ωραιους, λογαδες, λεφταδες, καλοπερασακηδες ... επειδη ωριμασε απο τα 16 της.
Μαλιστα, μαλιστα ... pas mal, pas mal ...
Συμφωνώ με Ρεμεντυ και Ελισσαβετ ως προς το Ωραίος αλλά κενός ( κατά κάποιο τρόπο είναι κενοι) η εμφάνιση εξασφαλίζει την μόνιμη αλλαγή συντρόφων γιατί μονίμως τους την πέφτουν και φυσικά δεν ζορίζονται να δουν αν φέρονται καλά ή όχι. Πηδάνε στην επόμενη και αυτό συνεχίζεται. Εξουθενωμενε δεν μπορώ να καταλάβω εσύ ακριβώς που συμφωνείς ή διαφωνείς. Στο ότι οι γυναίκες δεν εκτιμούμε κάποιον εσωστρεφη αλλά επιλέγουμε τον δήθεν ηγετικο παρταΟλα;;; Είναι παρα πολλοί οι λόγοι για να φύγει κάποιος από σχέση. Το ζήτημα είναι ποιος σε εξιτάρει και γιατί. Όπως έγραψαν τα κορίτσια αν μια γυναίκα την εξιτάρει ο παρτακιας εκείνη έχει θέμα να λύσει. Τώρα αν αναφέρεσαι στην ηλικία των 16 για ποια ωριμότητα να μιλήσουμε;
ή για ποια ειλικρίνεια; Μέχρι να φάει ο άνθρωπος την πρώτη του καψούρα και απόρριψη πετάει σε σύννεφο. Κατόπιν αντιμετωπίζει σοβαρά το που ψάχνεται γιατί επιλέγει ή δεν επιλέγει αυτό που πραγματικά θέλει. Ναι. Υπάρχουν άνδρες που λογω πρώτης απόρριψης ή χαμένου έρωτα εφηβικου γίνονται Πητερ Παν εραστές. Ποτέ δεν είναι έτοιμοι για κάτι σοβαρό αλλά πουλάνε και λίγο έρωτα σε ματάκια που τους κοιτούν σαν κουταβάκια. Υπάρχουν και γυναίκες που για την επιβεβαίωση τους μετά από έναν τύπο Πητερ Παν χασκογελουν με καρδιοχτύπημενα αγόρια. Εν κατακλείδι όλοι έχουμε υπάρξει θύματα και θύτες στον έρωτα. Μη κολλήσουμε στο ποσοστό.
Δεν ξερω απο ωριμοτητες (η εστω ... ξερω ελαχιστα).
Εγω το μονο που εχω ειναι ΜΝΗΜΗ ... καποιων αλλων εποχων.
Γιατι, ως γνωστον ... απο τα 18 στα 32 ... δεν πας με αερογεφυρα !
Το μονο που θυμαμαι ειναι ποσες ξυνισαν οταν αντιληφηκαν
οτι δεν ειχα αυτοκινητο. Ουτε μια, ουτε δυο, ουτε τρεις ...
Ας βγουν οι Remedy και η Elisabet να μου πουν οτι επελεγα διαρκως
τις ελαφρομυαλες και φανταχτερες. Δεν εχω προβλημα. Γιατι ξερω,
και θυμαμαι πολυ καλα, οτι δεν επελεγα καποια συγκεκριμενη.
Ομως οοοοοοολες .... ξενερωναν αν ειχες φτασει τα 30 χωρις
"δικη σου ροδα". Ολες !
Οπως μου ειπε και η μητερα καποιας καποτε ....
"το σπιτι ειναι ασφαλεια, αλλα το αυτοκινητο ελευθερια".
Αυτη η Ελλαδα, μπορει να λουφαξε λογω οικονομικης κρισης
ομως δεν εσβησε, ουτε εξαφανιστηκε. Και θα απαιτει οσο καποιοι
θα παρεχουν .... και τα κακα παιδια το γνωριζουν πολυ καλα αυτο.
Τι θα πει η Ελισαβετ και η Remedy .... ελαχιστα με προβληματιζουν.
Γιατι ο καθενας σ'αυτον τον κοσμο ... ειναι η βιωματικη διαδρομη που διεννυσε.
Δεν σβηνω τις μνημες μου για κανεναν. Ουτε για τον θεο τον ιδιο !
Ξερω τι συνεβαινε (επι δεκαετιες και για την πλειοψηφια των καλων παιδιων)
και ξερω τι προκειται να ξανασυμβει (εαν ξανανοιξουν οι κανουλες του
ευκολου δανεισμου).
Πιστεύω πως κάποια πράγματα δεν είναι απόλυτα. Εξαρτάται για ποια γυναίκα μιλάμε. Πάντως αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι κάποιες γυναίκες που (αυτο)θεωρούνται high class γκόμενες, έχουν πολύ εύθραυστο εγώ. Αν τους κάνεις κοπλιμέντο δεν θα τους κάνει εντύπωση, γιατί ακούνε και διαβάζουν καμιά εκατοστή κοπλιμέντα. Άπαξ και αδιαφορήσεις και τις γράψεις ή τις πάρεις στο ψιλό και τους σπας τα νεύρα, σαν να τους χαλάς τη ρουτίνα. Αποδιοργανώνονται, τα χάνουν, τρελαίνονται. Και έτσι αρχίζουν να σε σκέφτονται.
Βασικά αν θεωρείς ότι σου πάνε κάποια πράγματα στραβά, κάνε το αντίθετο από αυτό που συνήθως κάνεις.
Είναι σαν αυτό που μου έλεγε ένας μαθηματικός στο λύκειο: "Βάλε ένα δελτίο με αγώνες στο στοίχημα διπλή ευκαιρία και εγώ θα βάλω τα αντίθετα ακριβώς. Μάντεψε ποιος θα κερδίσει." Άρα αν η συνταγή καλό παιδί δεν πιάνει, αναγκαστικά πας στη συνταγή κακό παιδί. Κάνεις το αντίθετο ακριβώς.
Επιπλέον, σκέψου το εξής: Ποια κράτη εμπνέουν σεβασμό, φόβο και θαυμασμό στο διεθνές στερέωμα; Τα πιο βίαια. Είτε μιλάμε για Αμερικανούς, για Άγγλους, για Ισραηλινούς, είτε για Ρώσους, είτε για Τούρκους, είτε για Κινέζους... Όσο πιο αλήτικα συμπεριφέρεσαι, τόσο πιο πολύ δημιουργείς αντικίνητρο στον άλλον να σε βλέπει μειονεκτικά και τον κάνεις να σε φοβάται. Του κόβεις τον αέρα.
Τι σεβασμό εμπνέει η Ρουάντα, το Μπουτάν και το Σουρινάμ; Κανένα σεβασμό, άσχετα ότι τα κράτη αυτά είναι φιλειρηνικά και φιλικά.
Όσο καλός και φιλικός και να' σαι, έρχεται μια στιγμή που η άλλη θα σε βαρεθεί γιατί θέλει θόρυβο. Και έπειτα η καλοσύνη στις μέρες μας είναι too good to be true. Δεν είσαι αληθινά καλός όταν έχεις κατά βάθος κίνητρο να την πηδήξεις την άλλην.
Καλά είναι τα λόγια θα μου πείτε, ίσως να ακούστηκαν πολεμοχαρή και μισογυνιστικά σε κάποιους όσα είπα. Η ουσία είναι πως σε πολλές γυναίκες αρέσουν τα δύσκολα, τα άπιαστα, τα απαγορευμένα. Στους άντρες επίσης...
Μια γυναίκα άπιαστη και "κακή" πιο πολύ μας εξιτάρει, παρά κάποια που είναι διαθέσιμη, έτοιμη και καλή.
Δεν ειναι μαθηματικη αυτη η κοινωνια, Positive Wave ...
Να βαζεις ενα αντιθετο προσημο ... και να αλλαζει η φορα κατευθυνσης !
Γιατι οσοι προσπαθησαν να κανουν το αντιθετο απο αυτο που εκαναν ... γελοιοποιηθηκαν.
Ειναι καποια πραγματα στον ανθρωπινο ψυχισμο που ΔΕΝ εκριζωνονται μετα τα 12-14.
Εαν εχεις μεγαλωσει με ηθικη μεσα στο σπιτι ... θα γινεις γελοιος αν πας να το παιξεις
κακο παιδι. Γιατι το κακο παιδι διαθετει μια αλαζονεια που λειτουργει σαν κηροζινη και
ελιξηριο ζωης για καποια 20αρα που ζει αποκλειστικα για συναρπαγη και ανακατωσουρα.
Το καλο παιδι .... απλα θα γινει γελοιο .... γιατι κουβαλα ορια !
Σε ολα τα υπολοιπα που γραφεις συμφωνω 100%.
Στο 2019 νομίζεις έχουν αλλάξει πολλά; ; Η φούσκα του 2000 έφτιαξε αγόρια με αυτοκίνητο από τα 15 ξαφνικά στα 35 άνεργα , χωρίς αυτονομία, με κατάθλιψη ή ψύχωση να μην ξέρουν πλεον ποιοι είναι. Να ζουν μαζί με γονείς στο σπίτι να ντρέπονται να βγουν εξω. Εσένα σου έτυχαν κοπέλες που άκουγαν τη μαμά τους. Αν σου τύχαινε μια μποέμ με δική της φιλοσοφία και αποψη ίσως να είχες άλλη ιστορία. Και στο σήμερα λοιπόν αξίζει ο άνδρας να τολμά. Δηλαδή η γυναίκα δε μπορεί να κάνει περατζαδα; δεν μπορεί να πάει σε ρομαντικό μέρος και να πιουν κάτι έχοντας θέα; όλο το νόημα είναι το περιτύλιγμα;;; όσο και να ξινίζουν για κάθε τυπα υπάρχει και μια τύπισσα με ανάλογα γούστα. Μπορεί να αργήσει να βρεθεί αλλά είναι κρίμα να αυτό χαντακωνεται οποιοσδήποτε για δήθεν στάνταρ. Έχω κουραστει με το παραμύθι "γυναίκα ψάχνει άντρα να την ταΐσει ντύσει αποκαταστήσει κοσμογυρισει ". Σήμερα μια γυναίκα θα βάλει και επιπλέον φράγκα αν χρειαστεί για να πάει με τη καψούρα διακοπές διημέρου. Ας συντονιστούμε λίγο.
Positive άλλο να υπάρχει πιπέρι και αλάτι και λίγο βαβούρα με τη καλή έννοια και άλλο ο άντρας ο " δε σηκώνω και πολλά θα φας ανάποδη ". Άλλο να είσαι γεννημένος δε σηκώνω δούλεμα κυρία μου και άλλο να μιμείσαι τον τάδε που με εκείνον ή το δεινα τρόπο " έσκισε τη γάτα ". Ω! ΝΑΙ! Η μίμηση δυστυχώς συνεχίζεται. Αν δεν το έχεις όπως έγραψε ο εξουθενωμενος δεν μπορείς να το νικήσεις. Υπερτερεί το όριο μέσα σου.
Ναι αλλα στο μεταξυ (2000 με 2010) ... αυτα τα "κακομοιρα" παιδια
ζησαν και γλεντησαν ... την dolce vita την ΑΞΗΜΕΡΩΤΗ.
Oι λοιποι γνωστικοι και συμμαζεμενοι ... που ουτε την dolce vita
δοκιμασαν αλλα πληρωνουν και τα γ@μησιατικα των πρωτων
(μεσω αβασταχτων φορων) ποσο γνωστικοι νιωθουν σημερα ?
Και κατι ακομα (γιατι η κουβεντα θα παρεκτραπει οσονουπω αναμεσα
στο ποσο καλα και ποιοι ξερουν καλυτερα την πλειοψηφια των αντρων
η γυναικων) ....
Και δεκα ατομα να μαζευτουν εδω μεσα, που να ετυμηγορησουν οτι
τα κακα αγορια δεν ελκουν την πλειοψηφια των κοριτσιων (οι ωριμες,
ειναι αλλο φρουτο) ... υπαρχουν κατι χιλιαδες κοριτσιων εκει εξω
που δεν τους καιγεται καρφι τι συζηταμε εδω μεσα. Παιρνουν αυτα
που τους δινονται, απολαμβανουν την συναρπαστικη ζωη που μονο
τα κακα παιδια μπορουν να προσφερουν ... και ουτε καν μας
προεκτεινουν το μεσαιο δαχτυλο (γιατι δεν υπαρχουμε καν μεσα
στο συμπαν τους).
Αυτα .... σχετικα με πιθανες πλειοψηφουσες συσπειρωσεις.
Γνωρίζουν ότι δεν άλλαξε κάτι από το ζενίθ στο ναδίρ. Μόνον αυτό. Επί φούσκας όσοι έκαναν Ζωαρα με λεφτά γονέων έφαγαν χοντρή ήττα μετά. Γνωρίζω παρα πολλά παιδιά. Τι να κάνω τώρα;;; να τσακωθώ; να πω " ντροπή και αίσχος που με λεφτά άλλων εσύ γλένταγες ενώ εγώ έπηζα;;; " δεν έχει νόημα. Κανένα. Εγώ απέκτησα μια στωικη αντιμετώπιση της έλλειψης επιλογών και συνήθισα. Το ατομο που τα είχε όλα δεδομένα και τα έχασε επειδή δεν κόπιασε για αυτά ακόμα δεν καταλαβαίνει πως η ουσία είναι αλλού. Περί αδικίας θα μιλήσουμε δηλαδή; είναι ατέρμονη αυτή η κουβέντα. Εκείνοι λοιπόν είχαν αυτοκίνητο και πήδηξαν. Μπορεί και να έμπλεξαν σε έναν γάμο ανεπιθύμητο. Μπορεί τώρα να κλαίνε επί 2. Πολλά μπορεί. Ξανά επιστρέφω... Εμείς μας αδικούμε όταν δεν βλέπουμε ποια είναι τα θετικά μας. Ίδιο μυαλό είχες εσύ με τον ψωνισμένο επιφανειακό που είχε αυτοκίνητο αλλά έλεγε σε όλα ναι;;;;; που η κοπέλα τον διέταζε που θα την πάει;;;; θα καθόσουν εσύ με κάποια να σε έχει για βιτρίνα;;;; μετά το αυτοκίνητο ία απαιτούσε και σωστή δουλειά και σωστό ντύσιμο και σωστό λέγειν. Ήσουν εσύ για τέτοια;;;;
Πράγματι κακό παιδί δεν γίνεσαι αμέσως και αν προσποιηθείς ότι είσαι, θα τα κάνεις μαντάρα.
Βασικά πιστεύω πως τα πάντα στη ζωή εξηγούνται με βάση τα μαθηματικά. Και θα σου πω ποια μαθηματική θεωρία διέπει τις ανθρώπινες σχέσεις. Η θεωρία παιγνίων. Και μάλιστα υπάρχει στη θεωρία παιγνίων ένα παίγνιο που λέγεται "η μάχη των φύλων".
Βασικά αν σκέφτεσαι στρατηγικά με βάση ένα μοτίβο συμπεριφοράς που παρουσιάζει η άλλη πλευρά, θα είσαι σε θέση να παίρνεις σωστές αποφάσεις.
Δηλαδή με δεδομένο ότι η άλλη π.χ. με απορρίπτει, δεν συνεχίζω. Αν με θέλει, αδιαφορώ όσο δεν πάει. Άσχετα ότι είναι σαδιστικό αυτό στον πυρήνα του, αποδίδει καρπούς. Αν όμως συνεχίσω αφελώς και της εκφράζω όσα νιώθω, είμαι καλός μαζί της και της κάνω όλα τα χατίρια, στατιστικά το παιχνίδι είναι χαμένη υπόθεση από εκείνο το σημείο και μετά. Θα βαρεθεί, θα κακομάθει και εσύ θα αναρωτιέσαι "που φταίω;".
Απλά αν μελετήσεις κάποια μοτίβα συμπεριφοράς ίσως να καταλήξεις να δεις που υπάρχει επιτυχία και που όχι. Αν πάρουμε απόσταση και μελετήσουμε σαν απλοί παρατηρητές τις σχέσεις μεταξύ των δυο φύλων, θα εξάγουμε πολύτιμη εμπειρία από τους άλλους, χωρίς να χρειαστεί να πάθουμε εμείς για να μάθουμε. Άσχετα ότι το άθροισμα των λαθών μας λέγεται εμπειρία, οπότε χρειάζεται λίγο να φάμε τα μούτρα μας.
Στα 53, εχω μια σχετικη αδρανεια να ξαναρισκαρω !
Οσο συναρπαστικα και αν ακουγονται ολα οσα εγραψες.
Να μου απαντήσεις αν είσαι χαρακτήρας που από τα 21 σου θα δεχόσουν μια κοπελιά να σου δίνει οδηγίες και εντολές για όλα παρακαλώ. Δεν μου σχολίασες αυτό που είναι σημαντικό για εσένα τον ίδιο κυρίως.
εγω δεν ειμαι διατεθυμενος να κολησω σε καποια που σιχαινομαι για να συνεχισω την εξελιξη του ειδους δυστιχησμενων ανθρωπων και στη τελικη αυτο το πραγμα μονο ζωη δεν ειναι καλυτερα να εχουμε μια ζωη καλυτερη παρα μια ζωη μιζερη μπορουμε να ανακαλυψουμε τις δυναμεις μας και τις ικανοτητες μας.
Υποψιαζομαι ... οτι μαλλον ειναι περισσοτερο σημαντικο για σενα.
Παντως ΑΝ ηταν ετσι https://i.pinimg.com/originals/15/ab...5e5af1ffad.jpg
καποιες εκπτωσεις χαρακτηρα θα τις εκανα. Δεν ξερω ποιες θα ηταν αλλα οπως λεει και ο πανσοφος λαος
"μεταξωτοι κ@λοι απαιτουν μεταξωτα βρακια". Δεν φυλακιζεις μια αλαβαστρινη επιδερμιδα σε ενα εφτελες
2αρακι, δινωντας της ενα κρεβατι και ενα ταβλι (για οταν λειπεις). Εκτος αν ερχομαι απο αλλον πλανητη.
Ερχομαι ?
Ιδανική ομορφιά - μόνον δική σου - που θα της έκανες παρέα ΜΟΝΟΝ όταν ήθελες. Χμ. Ουτοπικό σενάριο. Για εμένα ήταν σημαντικό να απαντήσεις διότι το επιχείρημα σου ήταν κυρίως πως οι κοπέλες κοιτούσαν την έλλειψη αυτοκίνητου.
Πολύ όμορφη η κοπέλα στη φώτο πάντως. Αναλογίες πληθωρικες και ταυτόχρονα με προσώπο για νάζια. Έχεις γούστο!
Σε περίπτωση που η κοπέλα είχε δικό της εισόδημα παράλληλα δικό της σπίτι σε είχε καψουρευτει άγρια τότε ναι. Θα συνέβαινε.
Α ναι ... και κατι οξυμωρο με μενα.
Η ομορφοτερη γυναικα του κοσμου να μου πει "σε βαζει συνδικαιουχο σε 4 δις ευρω
δικης μου περιουσιας και το μονο που θελω ειναι να μου κανεις ερωτα" την παραταω
χωρις δευτερη σκεψη (ουτε καν υποψια) και φευγω. Δεν μπορω να αντεξω (σε βαθυ
υποσυνειδητο επιπεδο) οτι πληρωνει αλλος ... περα απο μενα !
(αν κοιταξετε το νηματακι μου ... θα καταλαβετε γιατι ... και δεν αλλαζει αυτο !)
Οι γυναικες που γνωρισα ηταν πολυ πολυ πολυυυυυυυ μετριοτερες της οπτασιας του λινκ.
Το βαζω για να μην ξεχναω, μερικες φορες ... οτι υπαρχουν και ομορφοτερες απο αυτες
που γνωρισα (η με γνωρισαν αυτες, μαλλον το δευτερο). Νιωθω τοσο εκμηδενισμενος
οταν σκεφτομαι με τι γυναικες πλαγιασα. Θελω να ξεχασω .... αλλα δεν μπορω !
Θυμάσαι την γεματουλα και μισείς τον εαυτό σου; νομίζω ότι η ομορφιά της Εικονιζομενης αντιστοιχεί σε μονδελο....αντιστοιχου βεληνεκούς.
Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ η Portman. http://i63.tinypic.com/24dh27k.jpg
Ξαναλέω, μετά αναρωτιέσαι γιατί σε περνάν για αγόρι χαχα
Παχουλή η κυρία που έβαλες εξουθενωμένε , είχα καλύτερες (σύμφωνα με τα δικά μου γούστα) αλλά αυτό μάλλον μετράει αρνητικά γιατί τώρα κάνω σύγκριση στο μυαλό μου, και δυσκολεύει την εύρεση.
Μου αρέσει πολύ η
Elodie Yung γιατί κάτι τόσο άγριο και exotic δεν είχα ποτέ.
http://i66.tinypic.com/1e57uq.jpg
(Μη βάλω Sandra Bullock, παλιά αγάπη [emoji14] )
Για πάρτυ της ή κάποιας που θα μου αρέσει , μπορώ να γίνω και κακό και καλό παιδί, ότι γουστάρει, ήμουν/είμαι? Και τα δύο, ίσως διπολικος χαχα
Πάντως πολύ αόριστο το το ορίζουμε κακό και καλό παιδί, υποκειμενικό ίσως.
Συγνώμη βρε Γιώργο αλλά επειδή δηλώνω πως την βρίσκω όμορφη αυτό σημαίνει πως είμαι άνδρας; όμορφη και αυτή που έβαλες. Το ωραίο να λέγεται. Την θεαρα που διάλεξε ο εξουθενωμενος απλά δεν μπορώ να την διανοηθώ. Αν περνούσε από δίπλα μου θα έκανα ένα βήμα δεξιά μην με πατήσει. Η Νάταλι έχει κάτι αυθεντικά απλό αλλά και γοητευτικό.
Mila Kunis εξίσου ωραίο πρόσωπο. Εντυπωσιακή. Αλλάζει το στυλ της και δεν είναι μόνιμα η ίδια.
Καλή η Νάταλι ναι. Όχι μωρέ δε σημαίνει τίποτα, αλλά αν κάποιος δε σε ξέρει, θα έλεγε ααα μιλάνε για γκόμενες εδώ τα παλικάρια [emoji39] σε πειράζω.
Μπα, του εξουθενωμένου δε θα γυρνούσα ούτε το κεφάλι μου. :)
Δεν έχει στυλ, ποιότητα, είναι κάπως ωμή.
Μάλλον πρέπει να κάνουμε και thread με κακά vs καλά κορίτσια ;)
(Αν καταφέρουμε πρώτα να συμφωνήσουμε στον ορισμό)
Καταλαβαίνω τι εννοείς. Δε συγκρίνεται μόρια όμως για να θεωρηθώ άκυρη. Θα είχε ενδιαφέρον ένα τέτοιο thread.