Εγώ ήξερα γιατί έμενα και αυτός ήξερε εντέλει πολύ καλά γιατί έφυγε και αφού δεν ξαναγύρισε μαλλον ήταν και πολυ σίγουρος. οπότε θα φανεί με τον καιρό, εγώ θα ηρεμήσω εύχομαι και αυτός θα κάνει ότι νομίζει..
Printable View
Εγώ ήξερα γιατί έμενα και αυτός ήξερε εντέλει πολύ καλά γιατί έφυγε και αφού δεν ξαναγύρισε μαλλον ήταν και πολυ σίγουρος. οπότε θα φανεί με τον καιρό, εγώ θα ηρεμήσω εύχομαι και αυτός θα κάνει ότι νομίζει..
Mπορει κ να μην τον ειχεσ ποτε πραγματικα
Αμα τον ειχεσ πραγματικα τωρα θα ταν αχρηστοσ θα πονουσε τοσο που δε θα αντεχε εγω μια φορα χωρισα κ εκλαιγα σα να με σφαζανε
Καλυτερα ετσι γτ τα πραγματικα πονανε
Θα επινε ολη μερα αλκοολ η μπαφουσ για να συνελθει γι αυτο σ λεω καλυτερα ετσι πηρεσ το μαθημα ελπιζω
Εγω που στα λεω αυτα πλεον δε μπορω να μιλησω τι φαρμακα τι σκατα παιρνω αχρηστευτικα αγαπησα πραγματικα μαλλον κ ειμαι περηφανοσ που το ενιωσα δεν ειμαι περηφανοσ για τυχον μαλακιεσ που γινανε πρωτον γιατι δε ξερω τι εγινε δε θυμαμαι τιποτα κ δευτερον αχρηστευτικα πλεον κ ησυχασα τωρα απο αγαπη εγινε αυτο απο τι εγινε δε ξερω παντωσ τωρα ποναω ολη μερα κ ειμαι αχρηστοσ παλι δε ξερω πωσ γινεται αυτο
elis. Τι σουχουν κανει ρε φιλαρακι και βγαζεις τοσο πυκρα στα μηνυματα σου ?
Που να μ ακουσεισ να παιζω μπουζουκι μιλαμε κλαιει το μπουζουκι αμα μ ακουσεισ θα καταλαβεισ τελοσ παντων το αφηνουμε αυτο
Μιλαμε για πονο οχι αστεια δε μπορω να μιλησω απο τον πονο
Τωρα κοροιδευεις ρ φιλαρακι ?