Δεν σε έχουν πεί ποτέ άσχημο,ούτε σε έχουν συγκρίνει μάλλον.....
Printable View
Τι πλαστικες και !@#%, δες ποια κουρεματα πανε με το σχημα του προσωπου σου, χασε οσα κιλα θες, και δωσε βαση στα ρουχα που θα φορεσεις που εχουν περισσοτερη σημασια για την εμφανιση αν εχεις τοσο κομπλεξ (που εχεις). Μου την δινει που υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν οτι οσοι κοιτανε την προσωπικοτητα δεν εχουν εμφανιση, απο που και ως που το συμπερανες αυτο? Υπαρχουν και αυτοι που κοιτανε προσωπικοτητα πρωτα και ελαχιστα εμφανιση, και αντε και πες οτι γυμναστηκες και εγινες τουμπανι (σαν αυτα στο mens health και στο cosmopolitan που διαβαζονται απο ρηχους και απο καθυστερημενες και ο λογος που τα κραζουμε ειναι αντι να μιλησουν για λιγη ψυχολογια μεσα και για τροπους καλυτερης επικοινωνιας στην σχεση μιλανε μονο για προγραμματα γυμναστικης, ρουχα και προτεινουν ανωμαλιαρικες στασεις στο σεξ τα ''φιλελευθερα πνευματα''), πες λοιπον οτι εγινες τουμπανι μετα πως θα συμπεριφερεσαι? Θα πιστευεις οτι εισαι κανας θεος με αξια? Και αν σε ειπαν ασχημο ειναι επειδη αισθανονται ασχημες μεσα τους και προσπαθουν να βρουν ασχημια στους αλλους και καποιοι βλαμενοι αγαμητοι που ηταν πιο ομορφοι απο αυτες τους εδωσαν αξια και τωρα οι αμοιβαδες την ειδανε κριτες ομορφιας, επισης σκεψου και το αλλο το να σε πει καποιος ασχημο δεν τον κανει πιο ομορφο, με εχουν πει ασχημο καποια ζωα αλλα δεν πτοουμαι, αντικειμενικα μετριος ειμαι απλα το ειπαν για το στυλ των ρουχων μου (το οποιο το γουσταρω πολυ).
Anakin συμφωνω μαζι σου! τα ειπες ολα πολυ σωστα! και εμενα με τσατιζει απιστευτα οι ανθρωποι που κοιτανε την εξωτερικη εμφανιση και οχι την προσωπικοτητα! whyalways me? ποιος σου ειπε οτι οποιος εχει προσωπικοτητα ειναι και ασχημος? θα τρελαθουμε τελειως μου φαινεται...για συνελθε λιγο! και εγω καποτε ημουν 21 χρονων αλλα ευτυχως μεσα στο κεφαλι μου κουβαλουσα μυαλο.
εγω θα σου πω τωρα τα δικα μου κι μα θεσ ακου τα οι γυναικεσ φιλε μου
ειναι το ογδοο θαυμα αυτου πλανητη επειδη εγω τισ αγαπαω θα σου πω τι ενοουσαν
γιατι αμα γυναικα σου πει κατι δεν ειναι ποτε αυτο που σου ειπε
αυτεσ λοιπον σε ειπαν κακιασμενο η κατι τετοιο και σε πληροφορω δεν κοιταξαν καθολου την εμφανισησ σου
που πιθανω να τισ αρεσεσ για να μπουν στην διαδικασια να σε σχολιασουν αλλιωσ δε θα σε προσεχαν καν
μαθημα τελευταιο αγαπα τισ γυναικεσ για να μπορεσεισ να εχεισ μια καλη ζωη πιστεψε με ειναι το θαυμα αυτου του κοσμου
η ξεραν πιο ειναι το κουμπι σου και το πατησανε για να δειξεισ τον χαρακτηρα σου
αν ηταν εξυπνεσ το βρηκαν σε κλασματα του δευτερολεπτου
όλοι οι άνθρωποι εχουν ανασφάλειες για την εμφανηση τους!..ωραιοι - ασχημοι, νεοι ωριμοι δεν εχει σημασια.. εχω παρηγορήσει καλλονες με τραγικες εμμονες παγιδευμενες στο πιο ηλίθιο ψεγαδι και πιο νορμαλ ανθρώπους με φοβερες ανησυχίες...όλοι μας εχουμε ενα κοινο χαρακτηριστικο...στην ουσια το μονο που μας λείπει είναι η αγάπη...ότι και να κάνεις... οτι και αν είσαι, αν δεν έχεις εναν ανθρωπο διπλα σου..πάντα θα αισθανόμαστε μισοι. και οπως ειχε πει ο βεγγος..το νόημα της ζωής ειναι 2 χερια να σε κρατουν με αγαπη!
ανακιν φιλε μου διαφωνω μαζί σου...ουτε κουρεμα ουτε διαιτα χρειαζεται ... εχω δει κακοκουρεμενους και παχουλους να λάμπουν απο ευτυχία και να νιωθουν βασιλιάδες διπλα στην γυναικα που τους λατρευει... όλοι έχουμε ενα ταιρι( ή περισσοτερα) εκει εξω..που θα μας λατρευει ετσι ακριβως όπως ειμαστε, εκει ειναι όλη η αξια!! ;)
Αγαπητη Ρεα , δεν εχω ανασφαλεια με την εμφανιση μου , μετριος ειμαι , αλλα οχι ανασφαλης , θεωρω οτι ειναι ικανοποιητικη μια μετρια εμφανιση . Οσο για το ' μισός ' , γιατι καλε να αισθανομαι μισος χωρις γυναικα ? αμα ταχεις καλα με τον εαυτο σου , μια χαρα αισθανεσαι , σιγουρα χρειαζομαι μια συντροφο , αλλα οχι και μισος χωρις αυτην !!! αντε ενα 75% αισθανομαι , η συντροφος ειναι ενα καλο συμπληρωμα στην ζωη , και συμφωνω οτι το δουναι και λαβειν αγαπη ειναι σημαντικο . Πολυ σημαντικο .
Eγω πιστευω πως το παρακατω βιντεο τα λεει ολα κ επι της ουσιας
https://www.youtube.com/watch?v=_gprGCEZWns
Ο φίλος μας έχει επηρεαστεί πολύ από το λαιφστάιλ και τη βιτρινιάρικη νοοτροπία της γενιάς του φαψεβοοκ. Έχει θέσει σκοπό ζωής να βρει μια γκομενάρα για να την μοστράρει και όλοι να τον καμαρώνουν. Είχαμε κι εμείς στα 90s τα κωστοπουλικά μας θεματάκια, αλλά εσείς το έχετε φτάσει σε άλλο επίπεδο το πράγμα. Νοσηρός ναρκισσισμός με σύμπλεγμα ανωτερότητας.
Να κάνω μια πρόβλεψη; Σε 3 χρόνια θα έχεις γίνει φουσκωτός (με χάπια, τα γυμναστήρια θέλουν κόπο) θα έχεις υφακι κοκκορα "με κράζεις με θαυμάζεις" κι επειδή το έργο το χω δει, δε θα αντέχει σχέση σου ούτε χρόνο γιατί οι νορμάλ γυναίκες φρικάρουν με όλα αυτά. Θα βλέπεις τις θεογκομενες αφού σε γνωρισουν καλά, να κάνουν σοβαρή σχέση με κάποιον άλλο ασχετου ομορφιάς αλλα με μυαλά στο κεφάλι. Γυναίκα που βλέπει σοβαρή σχέση με μέλλον θα την κάνει με ελαφρά. Μόνο κάτι πυροβολημενα κοριτσόπουλα θα ασχοληθούν.
Καλά μυαλά φίλε μου. Έχεις μυαλό εφηβου ακόμα. Κρίμα.
Έχω ένα φίλο σαν εσένα. Μικρός ήταν χοντρός, τον έφτυναν οι θεές και γύρω στα 26 το γυρισε σε μποντι μπιλντινγκ, γυμναστήρια, χάπια, διατροφές κλπ. Έγινε ωραίο παιδί αλλα σαν χαρακτήρας έφτασε στο απόγειο της γελοιότητας. Μας έχει πρήξει με ημίγυμνες φωτο στο φαψεβοοκ, κάθε μέρα από 20 σελφι. Η ζωή του περιστρεφεται γύρω απο την επίδειξη (κλασικός ελληναρας): δουλεύει σαν σκυλί για να πλήρωνε τοπ γυμναστήρια, αμάξια, κινητά και χρωστάει της Μιχαλούς. Έκανε τρεις σοβαρές σχέσεις ως τώρα που είναι 34. Η μια ήταν μπαρόβια η δεύτερη υπάλληλος με πτυχίο, η τρίτη φρικιό μποντιμπιλντερου. Όλες τον άφησαν και οι δυο βρήκαν σοβαρά παιδια και παντρεύτηκαν. Αυτός κλαίγεται σε φιλους ότι δε βρίσκει σωστή συντροφο και όλες τον παρατανε. Αναρωτιέται γιατί , αφού είναι τόσο κούκλος; Γιατί πολύ απλά, η όμορφιά έρχεται δεύτερη στις γυναίκες. Ακόμα και οι πιο φτηνιαρες προτιμούν να επενδύσουν σε ένα "αμάξι άσχημο εξωτερικά, αλλά με δυνατή μηχανή και αντοχή". Κοινώς θα κάνουμε το ψώνιο μας με τον κουκλο, αλλα θα καταλήξουμε με το "καλό παιδί" . Γυναικεία ψυχολογία.
Οπότε προσγειωσου νεαρέ όσο είναι καιρός. Δεν είναι αξεσουάρ η γυναίκα για να τη διαλέξεις στη βιτρίνα. Αυτή σε διαλέγει καταβαθος αφού σε τεστάρει - πόσο κάνεις για σχεση.
Κοινώς μου προτείνεις,τα καλά κοριτσάκια.Κάτι ασχημούλες,ή μέτριες εξωτερικά με ωραίο χαρακτήρα.....
Α,και μην νομίζεις ότι σας αρέσουν τα ''καλά παιδιά''.Συνήθως αρέσουν σε αυτές που προανέφερα....
Απλά βαρέθηκα να διαθέτω και μειονεκτήματα όπως η καλοσύνη,η συμπόνοια κλπ.
Θα προτιμούσαν να ήμουν ψυχρός,σνομπ,δηκτικός,προσ� �λητικός και πολλά άλλα......
Υ.Γ.:Πρόσφατα,φρόντισα και απάντησα άσχημα σε μία από όσες μου έχουν πει πως δεν είμαι ωραίος.Και το ρεσιτάλ κλάματος της ήταν μοναδικό.
οπωσ το ειπεσ ρεσιταλ κλαμματοσ εκλαψε μπροστα σου και δεν καταλαβεσ ακομα οτι σε δουλεψε
οι γυναικεσ ειναι σκληρεσ δεν ειναι παιξε γελασε αμα πετυχεισ εξυπνη ειναι ευτυχια να την βλεπεισ να μιλαει
απο τη στιγμη που εκλαψε μπροστα σου αν θεσ να μαθεισ ουτε καν την ενοιαξε τι τησ ειπεσ
τωρα αν εσυ εισαι χαζοσ και θελεισ να δημιουργεισ εντασει απο το πουθενα αντι να κοιταξεισ πωσ θα πηδηξεισ
τι να σου πω δικα σου τα μυαλα δικια σου και η ζωη αλλα με αυτα που κανεισ μη περιμενεισ να πηδηξεισ
δεν κερδισεσ απολυτωσ τιποτα και τα κανατε σαλατα νεαροι να υποθεσω
Λοιπόν,διάβασα και εγώ το θέμα,τονίζω όμως όχι όλες τις σελίδες.Αυτό που εγώ θα ήθελα να επισημάνω είναι την υποκρισία που υπάρχει.Νομίζω πως σε νεαρές ηλικίες στο 95 τοις εκατό παίζει ρόλο η εμφάνιση.Δεν πα να είσαι το καλύτερο παιδί,αν δεν έχεις κορμί, λεφτά, στυλ "βγαίνω με αντροπαρέα,κάποιος είμαι" καμία δεν πρόκειται να σε κοιτάξει.Όλα αυτά περί συνεννόησης,τρυφερότητας είναι πίπες.Μην πέφτετε στην παγίδα!Αυτά έρχονται δεύτερα,εφόσον ΗΔΗ έχει γίνει η επιλογή (μαντέψτε με ποιά κριτήρια).Το θεωρείτε τυχαίο ότι οι περισσότερες νέες βγαίνουν με 29+.
Πριν γράψετε αρνητικά σχόλια για το κείμενο μου θα ήθελα να τονίσω ότι 1.δεν έχω διαβάσει όλο το θέμα 2.κυρίως αναφέρομαι δε νεαρές ηλικίες 3.πριν καταθέσετε οποιαδήποτε γνώμη να διώξετε την υποκρισία στην οποία όλοι-λιγότερο ή περισσότερο-είμαστε βουτηγμένοι.
Διόρθωση:όχι στο 95,αλλά στο 100 τοις εκατό.
Η μεγαλύτερη υποκρισία είναι όταν βλέπεις τις όμορφες κοπέλες να λένε ότι δεν δίνουν τεράστια σημασία στην εμφάνιση,αλλά μετά καταλήγουν με κάποιον όμορφο.....Είναι τυχαίο που συνέχεια βλέπει κανείς την ωραία με τον ωραίο,τους μέτριους μεταξύ τους κλπ.?
Για αυτό και εγώ θέλω να γίνω σαν αυτούς σε έντυπα όπως το Men's Health....Για να πάω με ωραίες.....
διαβασα το θέμα σου ..
είναι άσχημο να βαθμολογείς τις γυναίκες με άριστα το 10. Είναι σα να βαζεις ταμπέλες.
Επιπλέον , συμφωνώ ότι οι όμορφοι άντρες προσελκύουν τα βλέμματα περισσότερων γυναικών , αλλα δεν είναι αυτός καθοριστικός παράγοντας για μια σχέση. Εγώ προσωπικά όταν βλέπω έναν όμορφο άντρα, όσο όμορφο κ αν τον θεωρήσω αντικειμενικά, αυτή η εντύπωση θα μου φύγει τελείως όταν γνωρίσω τον χαρακτήρα του και καταλάβω πόσο δε μαρέσει..και φυσικά τότε δεν θα έκανα ποτέ τιποτα μαζί του. Οποτε όπως καταλαβαίνεις δεν μετράει ΜΟΝΟ η εμφάνιση.. κ δεν υπάρχει λόγος επειδή δεν είσαι όμορφος αντικειμενικά όπως λες να κοιτάς μόνο μέτριες ή χαλια γιατί θα σου μείνουν αποθημένα..
Να προσεγγίζεις όσες σου αρέσουν , με αυτοπεποίθηση, μην δείχνεις καθόλου λιγούρης, είναι απωθητικό. Να προσέχεις τον εαυτο σου με μέτρο( δλδ όχι να φτασεις στο σημειο να παρεις κ αναβολικά , είναι ασχημο το θεαμα ενός φουσκωμενου αντρα ), να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου και να το δείχνεις, να έχεις προσωπικότητα και πράγματα να πεις, χιούμορ . Εμένα προσωπικά με τραβάνε οι γοητευτικοί αντρες και που μου αποπνέουν αντρίλα και ασφάλεια,όχι απαραίτητα οι όμορφοι αντικειμενικα.( αντίθετα για έναν περίεργο λόγο , ασυναίσθητα μου βγαζουν κάτι ψευτικο , λες κ είναι κούκλες -βλεπε μαρτακης και δεν με εμπνεουν,υπάρχουν κ εξαιρέσεις βέβαια).
Όαο καταλαβαίνουν οι κοπέλες ότι έχεις ανασφάλεις για την εμφανιση σου , τοσο δεν θα σε πλησιάζουν..
Δεν υπαρχει κάποια μυστική συνταγή που θα σε κάνει επιθυμητό στις γυναίκες.. Όσο και να γυμναστείς και γίνεις σαν κ αυτούς στα περιοδικά, δεν πρόκειται οι γυναίκες να αρχίσουν ξαφνικά να τρέχουν από πίσω σου και να κάνουν ουρά.
Δεν είναι παραμύθι, αλλα όλα ξεκινάνε από το μέσα μας..
Και ας κάνω την περιγραφή μου:
1.78 ύψος,70 κιλά,ασχολούμενος με γυμναστήριο εδώ και λίγους μήνες,δίχως ακμή στο πρόσωπο ή σε κάποιο άλλο σημείο του σώματος μου.
Λευκή επιδερμίδα και καθαρή δίχως κάποιο σημάδι.
Κεφάλι μεγάλο σαν τετράγωνο,καστανό μαλλί και πάμε στο χειρότερο όλων,το πρόσωπο μου:
Σκούρα καστανά μάτια,λίγο μεγάλη μύτη και βλέμμα αγελάδας.Θα έλεγα ότι είμαι μια ανάμειξη του Γιάννη Καψάλη και τον Ντίνου Αγγελίδη(παλιός μπασκετμπολίστας),όσον αφορά το πρόσωπο.....
Βάλτε και την γαϊδουροφωνή σε αυτά.....
εντάξει δεν φαίνεται τόσο άσχημη αυτή η περιγραφή, ούτε οι 2 που ανέφερες είναι τόσο άσχημοι πια.. τώρα τι να σου πω, μια περιγραφή από μόνη της δεν λέει κ πολλά.
Ερωτησούλες:
Εσύ από εμφάνιση,πως είσαι?Γιατί αν είσαι κάποια όμορφη,τότε μάλλον ψεύδεσαι.....
Πως μπορεί κάποιος να δείχνει ότι έχει αυτοπεποίθηση και σε καμία των περιπτώσεων,να μην περαστεί για λιγούρης?
Μήπως είσαι λίγο υπερβολική με την απάντηση σου για την περιγραφή μου?Γιατί τότε ή έχεις κάνει εσύ λάθος,ή όσες με είπαν άσχημο....
γιατί ένας ανθρωπος που έχει αυτοποποίθηση φαίνεται οπωσδήποτε και λιγούρης ;;;;
και επιπλέον, απλά είδα αυτους που ανέφερες και δεν μου φάνηκαν τόσο ασχημοι πια, τώρα εγω δεν σε ξερω οπότε δεν μπορώ να χω και άποψη για την εμφάνιση σου.
η περιπτωση σου μου τσακιζει τα νευρα ρε ψηλε δεν ειναι οτι εισαι ασχημοσ ειναι το μυαλο σου προβληματικο
εχω πιασει κουβεντα με πολλεσ κοπελεσ οταν ημουνα μικροσ απο ολεσ εφαγα χυλοπιτα κατα τα αλλα βλεπομαι
και λεω και δυο τρεισ κουβεντεσ σωστα ε σε πληροφορω οι γυναικεσ ουτε χαζεσ ειναι ουτε πουτανεσ
κατι καταλαβαινουν και δε γουσταρουν παρτο χαμπαρι μερικοι ειμαστε ετσι τι δεν καταλαβαινεισ
εσυ πιασε την κουβεντουλα σου κανε γνωριμιεσ κι αμα σε θελει καμια θα στο πει και βρεσ μια δουλεια οτι να ναι
μπασ και στρωσεισ λιγο γτ δε παλευεσαι
δεν εχει παντα σημασία πόση αυτοπεποίθηση έχεις μεσα σου , αλλα τι δείχνεις. ξέρω παρα πολλά αγόρια που δειχνουν να έχουν πλ μεγαλη αυτοπεποίθηση και πως είναι σιγουροι για τον εαυτο τους και άμα κατσεις και τους γνωρίσεις καλύτερα και σου ανοιχτούνε, θα καταλάβεις το αντίθετο.. αλλα το δείχνουν τόσο πειστικά που στο τέλος το πιστευουν κάπως και οι ίδιοι.. η αυτοπεποίθηση είναι κάτι που σου γεννιέται σιγά σιγά, απλά πιστεύοντας στον εαυτό σου. Μου χει τύχει να μου την πέσει άτομο που ήταν πολύ μετριο εμφανισιακά αλλα ήταν τόσο ενδιαφέρον σαν ανθρωπος κ είχε τόση πλάκα που άνετα θα έκανα κάτι μαζί του.
Είναι λάθος που κολλάς τόσο πολύ στην εμφάνιση. Πρέπει να΄χαλαρώσεις λίγο. Ακόμη κ από το σχολείο θυμάμαι για τις κοπέλες ,βεβαια, πιο πολλές κατακτήσεις είχαν αυτές που ήταν πολύ άνετες και εύχαριστες κ διαθέσιμες και ας μην ήταν πολύ ομορφες, κ αυτό το διαπιστώνω και μεγαλώνοντας. Οπότε γιατί να μην ισχυει αυτιο και για τους ανδρες..κ πριν σου εγραψα ακριβως με τον τροπο που σκέφτομαι, δεν έχω λόγο να γράψω ψέμματα σε ένα φόρουμ που δεν με ξέρουν κ δεν τους ξέρω(επειδή μου πες ότι ψεύδομαι)
ειναι μερικοι που γραφουν και μου τσακιζουν τα νευρα εισαι ενασ απο αυτουσ ξερεισ οταν γραφεισ κατι
υπαρχει και αντιδραση συζητηση κανουμε κι εγω δε σου επιτιθεμαι απλα σου λεω οτι αυτα που γραφεισ
συμφωνα με τα δικα μου κριτηρια θα τα εγραφε ενασ μικροσ σε ηλικια ναι μεν αλλα αμυαλοσ και προσπαθω να σου πω δυο κουβεντεσ μπασ και καταλαβεισ καθε προβλημα δειχνει και πωσ σκεφτομαστε και το δικο σου προβλημα δε δειχνει ωριμοτητα δικαιολογησε ομωσ γιατι εισαι μιρκοσ
και η ομορφιά είναι υποκειμένική κάποιες φορές..
έχω φίλο που δεν είναι πλ ομορφος , απλά πραγματα,αλλα έχει αρκετη αυτοπεποίθηση , δεν τον έχει απσχολήσει ποτέ ιδιαίτερα η εμφάνιση του όπως εσένα αλλα κολλάει συνέχεια σε κοπέλες που δεν τις λες καθόλου όμορφες.. κ πραγματικά αυτου του αρέσουν αρκετα ! Και φίλες έχω που τους αρέσουν αγόρια που εγώ δεν θα έκανα ποτέ κάτι μαζί τυς όχι μόνο θέμα εμφάνιση αλλα και στιλ γενικότερα, αλλα αυτές τους θεωρούν κάτι πολύ σπουδαίο..
υπάρχουν ευτυχώς πολλά είδη ανθρώπων με πολλά και διαφορετικά γούστα, οπότε αδικούμε εντελώς τον εαυτο μας με το να θεωρούμε όμορφο ότι μας προβάλλουν στην τηλεόραση κτλ.
Εμένα ΄προσωπικά οι ανδρες στα περιοδικά δεν μυ λένε τίποτα, γιατί για μένα έιναι κάτι ψευτικο, δεν με ξέρουν δεν τους ξέρω, μπορεί να είναι κ οι χειρότεροι χαρακτήρες,είμαι εντελώς εγκεφαλικός τύπος,όπως και πολλοί άλλοι..
οπότε μην υποτιμάς τον εαυτό σου εσυ ο ιδιος , είναι κρίμα.
και σιγουρα υπαρχουν κοπελεσ που θα γουσταρουν με τη γαιδουροφωναρα σου
και σιγουρα υπαρχουν κοπελεσ που γουσταρουν τουσ ασχημουσ και σιγουρα εσυ δεν τα βλεπεισ αυτα