Θα σου ελεγα να αφήσεις την κοπέλα να σε προσεγγίσει πρώτη γιατι με αυτό τον τρόπο σου δείχνει πόσο σε θέλει συνηθως.ποτέ σου μην προσεγγίζεις κοπέλες που δεν κάνουν το πρώτο βημα πρώτες.
Printable View
Θα σου ελεγα να αφήσεις την κοπέλα να σε προσεγγίσει πρώτη γιατι με αυτό τον τρόπο σου δείχνει πόσο σε θέλει συνηθως.ποτέ σου μην προσεγγίζεις κοπέλες που δεν κάνουν το πρώτο βημα πρώτες.
Απ'όσο ξέρω, να πλησιάσει η γυναίκα τον άντρα πρώτη γίνεται σε κάτι Αγγλίες και Αμερικές, άντε και σε κάποιες δυτικές Ευρωπαϊκές χώρες. Δεν έχω δει ποτέ μα ποτέ τέτοιο πράμα εδώ στην Ελλάδα. Πιό εύκολα βρίσκει άνθρωπος τον Μινώταυρο στον λαβύρινθο παρά αυτό. 30 χρονών είμαι και δε μ'έχει πλησιάσει ποτέ καμία.
Το απλό είναι πάντα το καλύτερο...;)
Ωραίο, αν και θα προτιμούσα κάτι τέτοιο ας πούμε "γεια σου, μου αρέσει το χαμόγελό σου..." ή "τί θα έλεγες να πάμε για ένα καφεδάκι ? (όπως έγραψες πιο πάνω)"...απλά δε θα της έλεγα με το 'καλημέρα' ..."μου αρέσεις, τί θα έλεγες να ανταλλάξουμε τηλέφωνα?"....ε, είμαι και ανίδεη από φλερτ !!
και όμως σε πλησιάζουν και σου ζητάνε και να βγείτε έξω και με το αμάξι τους.βέβαια σπάνιο.τα είπε και μόνος σου γενικώς.αν θες να κάνεις κάτι κανε με καμία ξένη κοπέλα στην Ελλάδα.ειναι πολύ πιο δεκτικες και απλές οντότητες.διαφορετικές κουλτούρες κλπ.εγγύηση βεβαια δεν εχεις ουτε εκει αλλα οι πιθανότητες αυξάνονται υπερβολικά για κατι που αξιζει.οι αλβανιδες είναι μια καλή επιλογή για να αρχίσεις.Από ότι βλέπω από γνωστους μου τα πάνε άριστα μαζί τους
Άλλη μια λύση είναι οι τουριστριες στο Μοναστηράκι για όποιον ενδιαφέρεται για γρηγορότερο και καθαρότερο παιχνιδι.
γκαλοου μου μονο ενας ηλιθιος θα εριχνε χυλοπιτα σε μια γυναικα με την δικη σου ψυχη!!!
Αυτό πιο πολύ Hollywood σκηνή μου θυμίζει παρά Ελληνική πραγματικότητα, βάσει της εμπειρίας μου πάντα. Εκτός αμα είναι και τίποτα δολώματα για απο εγκληματικά κυκλώματα που βρίσκονται απο πίσω.
Πιο σπάνιο και απ'το πλατινένιο.
Αληθεύει αυτό με τις ξένες, σου μιλάνε πιο εύκολα, δε σου βγάζουν ξυνίλα, ακόμα και στον τρόπο απόρριψης είναι πιο ευγενικές.
Είσαι πολύ γλυκιά!!! Σ' ευχαριστώ πολύ για τα ωραία σου λόγια!!! :)
Μωρέ καλοί είστε! Κι εγώ που δεν είμαι ωραία, ούτε καν άνω του μετρίου - που θα έλεγε και ο Why, γενικά! -, το θαυμάζω το ''ωραίο'', ιδίως τις όμορφες κοπέλες (όντως, ισχύει)!! Δεν τις ζηλεύω, απλώς μου αρέσει να τις κοιτάζω, φαντάσου τα αγοράκια...! :p
πάρτε μαθήματα https://www.youtube.com/watch?v=M0J76KHjvzc
Τά'χω ξαναδεί τα βίντεο, όπως και του Αστάθιου. Αυτός στο βίντεο (ο Vibrator, όπως αυτοαποκαλείται) είναι εντελώς διαφορετικός χαρακτήρας απο'μένα. Αυτά δεν μπορώ να τα κάνω με την καμία. Πιο εύκολα γίνεται Παναθηναϊκός ο Τσουκαλάς παρά εγω να τα κάνω αυτά.
Λίγο θάρρος χρειάζεται και να μη σε νοιάζει να εκτεθείς με την καλή έννοια πάντα.Εσύ τι σκέφτεσαι να κάνεις για όλο αυτό που περνάς; Θα κάτσεις μια ολόκληρη ζωή να κλαις πάνω απο το χυμένο γάλα για την άδικη κοινωνία;
Δεν χρειάζεται θάρρος. Απλά θύμα προς εκμετάλλευση να είσαι έτοιμος να γίνεις.οι γυναίκες είναι υπερκαλυμενες από φλερτ.χεστηκαν αν θα της φλερτάρει κανείς η θα τις πλησιάσει
Δεν υπάρχει θάρρος και δεν μπορώ να κάνω κάτι που δεν είναι ο εαυτός μου. Δεν ξέρω τι να πω. Δε μου βγαίνει. Όχι, να μιλήσω σε άγνωστη κοπέλα, δεν το κάνω ποτέ. Είμαι χαμένος απο χέρι έτσι. Το μόνο που έχω βρει σαν λύση είναι να βάλω άλλο άτομο να μιλάει στο chat για'μένα μέχρι να βγω στο ραντεβού με την κοπέλα. Δε γίνεται αλλιώς.
Εμένα θα ακούς.Μόνο πορνες.οι μονες αληθινές γυναίκες .Μην χάνεις χρόνο με τις εξω
Μακριά από σχέσεις με γυναικες αν δεν θες να καταστραφεις.η καταθλιψη θερίζει στις μερες μας και δεν αξιζει να παιρνεις ρισκο
Ναι αν κάποιος είναι εντελώς κάφρος και με απόψεις σαν τις δικές σου καλά που υπάρχουν οι ιερόδουλες και βγάζεις εκει τα γούστα σου γιατι όταν γράφεις ότι γουστάρεις απο την αδερφή σου μέχρι την γιαγιά σου είσαι επικίνδυνος για το κοινωνικό σύνολο..
Επικοινωνείς άνθρωπε μου;;; Αληθινές γυναίκες οι πληρωμένες; Μάλλον μόνο αυτές σε δέχονται γι' αυτό μιλάς έτσι, προφανώς μόνο λεφτά έχεις να προσφέρεις κι από χαρακτήρα και προσωπικότητα τίποτα καλό οπότε τι σε κάνει μια έξω γυναίκα; Μόστρα το πορτοφόλι σου; Λυπάμαι που θα σε ξυπνήσω απότομα αλλά δεν αρκεί...
Επειδή είσαι χάλια εσύ σαν άνθρωπος δεν σου φταίνε σε τίποτα οι σωστοί να τους κάνεις σαν τα μούτρα σου...
Μια γυναίκα είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο αξίζει να καταστραφείς
Κρισ χαλαρωσε αδερφε εδω ειμαστε ευαισθητεσ κι εγω αφου γνωρισα πολλεσ εκει κατεληξα αλλα εσυ που το ξερεισ;
Εγω τισ αγαπαω γι αυτο δεν παω γτ τισ βλεπω κ τισ ερωτευομαι οταν παω εσυ που το ξερεισ αυτο;οντωσ αυτεσ ειναι οι καλυτερεσ απο ολεσ αλλα μην τουσ τα λεσ τα μυστικα αγαπαμε αλλα δεν το λεμε κι αστεσ να ψαχνουν αντρα
Ολα ειναι αναποδα σασ το πα κ θα το λεω μεχρι να πεθανω οι γυναικεσ εχουν καταπληκτικη αξια αλλα κοιμουνται
Κ φταιει το μεγαλωμα τουσ ξοδευουν ενα καρο λεφτα κ κοιμουνται ορθιεσ οι περισσοτερεσ
Chris Athens,θες καλύτερα να ανοίξεις ένα διαφορετικό θέμα για να γράψεις τις απόψεις σου?
Μην σπαμάρεις το θέμα μου.
Ευχαριστώ!
οι καλυτερες κοπελες για προσέγγιση βρίσκονται Στα πορνεία.Ο τρόπος που χρειάζεται για ένα γίνει πιο εύκολη η προσέγγιση είναι ενα 20αρικο.αν δεν έχουμε τον τρόπο του 20αρικου τότε βρίσκουμε τον τρόπο του δεκαευρου.Ναι υπάρχουν ακόμα κοπελες που προσεγγίζονται ακόμα και με ένα δεκαρικο