Originally Posted by
Macgyver
Αγαπητη ρεα , ποτε παρουσιασα μια εικονα παουερ ? εχω δηλωσει επανειλημμενως οτι εχω απομονωθει για 10 χρονια , απο τα εγκοσμια , οτι εχω να παω για μπανιο απο το 04 , και διαφορα αλλα , δεν φοβαμαι να εκθεσω τον εαυτο μου ...............η ρεμ , παρουσιαζει μια πλαστη εικονα , εγω την αυθεντικη , ποτε δεν εχω πει ψεμματα για κατι που αφορα εμενα , αλλα δεν χρειαζομαι συμπαρσταση , δεν ειμαστε ολοι ιδιοι, δεν λειτουργουμε το ιδιο , ουτε εχουμε τον ιδιο χαρακτηρα , θαλεγα οτι εχουμε διαμετρικα αντιθετο χαρακτηρα , και εχω αντιμετωπισει δυσκολιες στην ζωη μου ,που ουτε καν μπορεις να διανοηθεις , τοξικη σχεση λες 5 χρονια , ασχημο , πως σου φαινεται να σε κατηγορουν οι μαυροντυμενοι συγγενεις καπετανιου για τον θανατο του , τους εστειλα στο διαολο φυσικα , αν ειχε καρδια ο καπετανιος , και ζοριστηκε , εγω τι φταιω ( παραδειγμα εφερα ) ? δεν ειναι λογικο ναντιμετωπιζω πιο κουλ την κτθλψη μου ? μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια , δεν ειναι οτι δεν καταδεχομαι βοηθεια , δεν την χρειαζομαι , απλα , τα καταφερνω με τον δικο μου τροπο ........................ευχαριστω για την προθυμια , παντως ......................................