αίτημα φιλίας πότε του έκανες
την τρίτη που μας πέρασε δεν πήγες απ την πρώην δουλειά σου
Printable View
παντως τοση ωρα ψαχνω αυτος οντως πρεπει να εχει να μπει πολυ καιρο ....
οταν του ειπα να ανταλλαξουμε τηλ. με ρωτησε αν εγω ειμαι που εχω στελει αιτημα στο φεις, το ειδε και θα μου στειλει εκει αφου μου ξαναειπε οτι δεν πολυμπαινει... που τελικα οντως δεν .... οσο για τα λαικ και αυτα ουτε καν σε θεματα δουλειας δεν κανει ενα λαικ σε καποιες ομαδες.... τοσο πολυ...
Η αλήθεια είναι ότι 8 μήνες είναι μεγάλο διάστημα, περίμενα λιγότερο....Τώρα για το αίτημα, θα έπρεπε να έχει μπει κατά την γνώμη μου από την Τρίτη , όσο και να μην ασχολείται, όσο και να μην έχει χρόνο....Θα δείξει ο χρόνος!
ξερω οτι ειναι μεγαλο το διαστημα αλλα δεν μπορουσα να τον βρω ....δεν μπορουσα να κανω αλλιως... και τωρα ενα μηνα το εμαθα οτι ειναι εκει....για αυτο και εκανα τη συναντηση...
για το αιτημα και εγω το πιστευω γι αυτο και απογοητευομαι οτι θα μπορουσε να ειχε μπει υποθεση 2 λεπτων....
σγουρα δεν ειναι προτεραιοτητα του....απλα λεω τοσο πια ουτε καν φιλικα μια αποδοχη...
θα σου έλεγα να κάνεις αυτό με το προφίλ κι αν δεις ότι δεν θ αποδεχτεί ούτε το άλλο προφίλ μες την εβδομάδα να ξανά πας απ την δουλειά
αν το δεχτεί κάτσε στ αυγά σου και κλώσα τα :p
έχεις ανοιχτά τα πμ
Ναι νομίζω ότι δέχομαι πμ
θα προτεινα να μην κανεις τιποτε παραπανω.
αν πραγματι σκοπευε να επικοινωνησει με φμ αλλα δεν του ηταν και πρωτη προτεραιοτητα (αυτο ειναι φανερο προφανως), ισως το κανει καποια στιγμη μονος του.
αν ολα ηταν δικαιολογιες για να φυγει και δεν θελει επικοινωνια, δεν θα θελησει επειδη θα επαναλαβεις καποια προταση.
το πολυ πολυ να ενοχληθει.
Μάρα , τίποτα νέα?
Μπα ησυχία... Φαίνεται πως ακόμα δεν έχει μπει καν!!!!
Τώρα ψάχνω και φωτο για ψεύτικο προφίλ ( ναι εντάξει μεγάλη κατινιά το ξέρω) τουλάχιστον να μου λυθεί η απορία... Αν το δεχτεί το φεικ η όχι...
Επανέρχομαι μετα από καιρό γιατί το εχω απορία ...
Απο τη συνάντηση που έγινε και ενώ έκανα και ψεύτικο προφίλ στο φεις δεν δέχτηκε τελικά ούτε το ψεύτικο ούτε το αληθινό !!! Απόρριψη εις διπλούν πλάκα πλάκα ..
Ωστόσο όσο μπορώ να δω φαίνεται να μην έχει μπει καθόλου μέσα στο προφίλ του από τότε ...
Εγω απο ο.τι φαίνεται δεν μπορώ να κάνω κάτι πια περισσότερο παρα μόνο μήπως και μπει καποια στιγμή και δεχτεί επιτέλους το αίτημα. .
Αισθάνομαι χαζή λίγο με όλο αυτό βέβαια.. ������
Επανέρχομαι μετα από καιρό γιατί το εχω απορία ...
Απο τη συνάντηση που έγινε και ενώ έκανα και ψεύτικο προφίλ στο φεις δεν δέχτηκε τελικά ούτε το ψεύτικο ούτε το αληθινό !!! Απόρριψη εις διπλούν πλάκα πλάκα ..
Ωστόσο όσο μπορώ να δω φαίνεται να μην έχει μπει καθόλου μέσα στο προφίλ του από τότε ...
Εγω απο ο.τι φαίνεται δεν μπορώ να κάνω κάτι πια περισσότερο παρα μόνο μήπως και μπει καποια στιγμή και δεχτεί επιτέλους το αίτημα. .
Αισθάνομαι χαζή λίγο με όλο αυτό βέβαια..
Χα χα ε όχι και ετσι...
Εντάξει εμμονικο δεν ειναι πιο πολύ ως απογοήτευση το βιώνω. .
Αν έπαιζε κάτι άλλο στον ορίζοντα αν υπήρχαν άλλες επιλογές προφανώς και δεν θα ασχολούμουν τόσο η δεν θα το σκεφτόμουν τόσο.
Οι άντρες αν χάθηκαν λέει?
μαρα μου μπορω να μαθω την ηλικια σου?
Ειμαι παιδικό ανώριμο δεν αρμόζει με την ηλικια μου... Το ξέρω...Πρώτη φορά κάνω τέτοιες βλακειες ...33 ειμαι
Γιατί πρώτη φορά χρειάζομαι κάτι κάποιον μια ουσιαστικη αλλαγή εχω περάσει παρα πολλές δύσκολες καταστάσεις και τπτ δεν πηγαίνει καλά αρκετά χρονια τώρα...
Απλά αυτο ήταν μια ελπίδα αν θέλεις ενα κίνητρο κάτι να εχω να περιμένω ...
πηγαίνετε σε κάνα ινστιτούτο περιποίησης έχει πόλους άντρες εκεί .....
σε κάνα γυμναστήριο να χτυπιούνται να κάνουν κοιλιακούς και να πίνουν μόνο ανθρακούχου και να τρώνε κοτόπουλο
τεστοστερόνη στα κόκκινα
κατά κάποιων τρόπο εσείς τα βάλατε αυτά τα στάνταρ....εμάς τους άπλα άντρες δεν προσέχετε :p
δεν εχει νοημα να κατακρινεις τον εαυτο σου, χρειαζεται πάντα πολυ θαρρος για να κανεις την πρωτη κινηση και το εκανες.. σε θεμα υπέρβασης ανεξαρτητως αποτελεσματος θα επρεπε να επιβραβευσεις τον εαυτο σου.. διεκδικησες κατι για σενα και πρεπει να συνεχισεις να διεκδικεις πιο δυναμικα .. αυτα που θελεις στην ζωη σου.ξερεις τι θελεις και το τολμας..αυτο για μενα τουλαχιστον δεν ειναι ποτε λαθος.
wow
και ευνουχισμένοι .....
όχι ρεα μου απλά αλλάξανε οι ρόλοι
όχι δεν θα πάω να κλειστό σε gym και να κάνω 10 μάσκες προσώπου για να με προσέξεις..
θα σε δω και θα σε πλησιάσω θα σε κεράσω ένα ποτό και θα σου προτείνω ραντεβού
αν μου πεις όχι απλά θα σεβαστώ την γνωμη σου και θα φύγω....
δεν μιλάω σε προσωπικό επίπεδο μιλάω στο σύνολο
κι εγώ τον τελευταίο καιρό ευνουχισμένος νιώθω για δικούς μου λόγους
ναι άμα δεν φάω και 10 χυλόπιτες πως θα μάθω
κι εσείς οι γυναίκες δεν βοηθάτε .... όταν κάποιος σας πλησιάζει και σας μιλάει (κοίτα το λιγουρει) τον απορρίπτεται οταν ο άλλος είναι υπερόπτης (κοίτα τον φαντασμένο) και μετά γυρνάτε και λέτε οτι δεν υπάρχουν άντρες.... και μη μου πεις ότι κάνω λάθος....
σας ευχαριστω παρα πολυ ολους για τις απαντησεις σας....
ρεα μου εχεις δικιο οτι τολμησα , οτι διεκδικησα απο τις λιγες φορες εως μηδαμινες θα ελεγα αυτο που ηθελα ... ασχετα αν το αποτελεσμα δεν ηταν το αναμενομενο...
cube μου Το να περιμενεις ειναι ωραιο εχει μια γλυκα αλλα οταν σου ερχεται μετα το ¨δεν¨ το ¨οχι¨ εκει κατι παθαινεις...
οσο για τα υπολοιπα giang δεν ειναι ολοι οι αντρες γυμναστηρια μασκες κλπ θελω να πιστευω πως οχι...
τωρα το γιατι κανεις ποτε δεν τολμαει ειναι δυσκολο θελει μεγαλο θαρρος και ολοι κλεινονται στο καβουκι τους ... Δουλεια και τιποτα αλλο ... ααα οχι και τα μεσα κοινωνικης δικτυωσης αυτα μας φαγανε...Δεν ξερω αν φταιει η κριση αλλα τα πραγματα παλιοτερα ηταν σαφως και πιο απλα και πιο ανθρωπινα
πεσιμο με πεσιμο εχει διαφορα... Υπαρχει και ο ωραιος τροπος προσεγγισης οχι σαν κατι γλοιωδης τυπους που ατακες δεν εχουν και ειναι και σαν να μην πω τπτ και πανε και την πεφτουν σε κατι κοπελες που ουτε καν δλδ
Νομιζω εχει χαθει αυτη η μαγεια που υπηρχε παλια.... Οι αντρες δεν τολμουν η το κανουν με λαθος τροπο και οι γυναικες εχουν αρχισει να γινονται κυνηγοι...