1. Θα επρεπε ομως να μείνεις μονο με αυτην για οσο ζητε. δεν θα υπηρχε πουθενα αλλου αλλη γυναικα. αρα οποια επερνες μονο με αυτην θα εμενες.... για πάντα!
2. οκ.
3. I see!!!!
Printable View
Εγώ δηλαδή δεν έχω ελπίδα που είμαι μέτρια να κάνω κάτι μαζί σου ε? Εκτός και αν αδυνατίσω και γίνω όμορφη ε? Γιατί όταν αδυνατώ γίνομαι όμορφη....
τότε μπορεις να το βάλεις στόχο να αδυνατίσεις για να αρέσεις και εσύ στα άτομα που έχουν ως πρώτιστο κριτήριο την ομορφιά
Οντως , τα γουστα διαφερουν , μαλλον υπερεβαλλα , δεν δειχνει προβληματικο ατομο ................ κι εμενα δεν μαρεσει η αλλη εχει μεγαλο στηθος , προτιμω τα μικρα -μεσαια , και γενικα αδυνατες γυναικες , πιο πολυ κοιταω τα ποδια ........... οταν λες πριν πολλα χρονια , αρεσαν οι παχουλες , εννοεις μαλλον επι Αναγεννησης , που βλεπουμε τους πινακες διασημων ζωγραφων , με ευσωμες γυναικες , για τα σημερινα δεδομενα ............................αυτο για την Τζολι , δεν το ηξερα .....
Για να πω κι εγω την αμαρτια μου , εχοντας συνηθισει σε ωραιες κοπελες , ο τελευταιος μου δεσμος προ κτθλψεως , το 2004 , ηταν μια μετρια , μετρια με τα δικα μου κριτηρια , τα αυστηρα , ειχα προβλημα στυσεως ........... αμα μαθεις σε ενα Α επιπεδο , δεν συμβιβαζεσαι μετα , και αυτο δεν ειναι καλο ..........
Ναι. Στον πίνακα του Peter Paul Rubens, Τρεις Χάριτες δείχνει τρείς γυναίκες που είναι εμφανισιακά χάλια (εαν ο why ζούσε τότε θα αυτοκτονούσε :ρ )
Δικός μου είσαι εσυ :ρ . χαχαχαχαχαχα
Οπως το διάβασες. Με τον αδερφό της..... όταν το έμαθα είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό. Την αντιπαθουσα που την αντιπαθούσα αλλα μετά απο αυτό την σιχάθηκα.
Aν μπορούν κάποιοι εδώ μέσα να καταλάβουν ότι δεν ζητάω μοντέλο της Victoria Secret κλπ.....
Ούτε το 9/10 ή το 10/10!
Απλά αυτό.
Σήμερα νιώθω ότι με έχουν πάρει τα χρόνια..............
Εγώ πάντως με βλέπω να τα ρίχνω από 60αρες και απάνω.Μου φαίνονται πολύ πιο προσιτές από κοπελες της ηλικίας μου.
Διάβαζα αυτό και θέλω γνώμες....
Δεν το κρύβω πως έχω εμμονή με το σώμα....
http://www.medicalland.gr/%CE%AC%CE%...9%CE%BD%CE%B4/
η γυμναστικη και η διατροφη κανουν καλο στο σωμα αρκει να μην υπερβαλλουμε ειτε με το ενα ειτε με το αλλο.
εσυ μπορει να το θελεις για να βρεις μια κοπελα, αλλος το θελει για να νοιωθει καλα με τον εαυτο του.
καλα κανεις και γυμναζεσαι, εφοσον δεν κανεις ΜΟΝΟ αυτο. καλα κανεις και θελεις μια σχεση, εφοσον δεν κανεις ΜΟΝΟ αυτο.
αν κολλας ομως με μανια σε καποια σκεψη η επιδιωξη, μπορει να γινεις βαρετος για τους αλλους, κι ενω κανεις τοση γυμναστικη, στο τελος να τους διωχνεις γιατι σε βαριουνται η κουραζονται με τις τοσες επαναληψεις.
Remedy,θεωρείς πως έχω αποκτήσει μανία για αυτό το θέμα;