Originally Posted by
lemonia28
Με έχουν ταράξει πολύ κάποια σχόλια και χαρακτηρισμοί γι αυτό δεν άντεξα να διαβάσω όλα τα μηνύματα λεπτομερώς. Επειδή πάτε να με βγάλετε.. κοινή για αυτά που είπα, θέλω να ξεκαθαρίσω στο κομμάτι του παραφύσιν έρωτα ότι γίνεται με συγκατάθεση, όπως και όλα όσα έχω (κακώς) αναφέρει. Αλλά εσείς στη θέση μου απ ότι κατάλαβα δηλαδή θα το παίζατε αδιάφορες και παρτάκηδες γιατί τέτοιοι είστε. Όταν ο άλλος σε έχει βγάλει για φαγητό, ποτό, σου έχει κάνει δώρα, έχει κρατηθεί ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΡΑΔΥ χωρίς εκτόνωση ενώ γνωρίζεις πόσο τον καίει, όταν γυρίσουμε σπίτι περιμένετε να πω ότι είμαι στις μέρες μου και δε γίνεται να κάνουμε κάτι; (πέρα από "καλαμάκι" που γινεται ετσι κι αλλιως καθημερινα). Φυσικά και θα προσφερθεί παρά φύσιν έρωτας, για να νιώσω κι εγώ ότι δινω κατι, αλλα και γιατι ξερω οτι το χρειαζεται το λαγνο μυαλο και κορμι του! Μερικα λεπτα υπομονη ειναι, πως κανετε ετσι;;;
Το προβλημα, ξαναλεω για οσους δεν καταλαβαν, ειναι οτι αυτο δεν σταματαει πουθενα και ο συντροφος μου δεν γνωριζει απο μετρο!
Τελος παντων εχω συγχιστει με αυτα που βλεπω και ειλικρινα μερικα ατομα με ταραξαν περισσοτερο κι απ την καταπιεστικα ηδονικη καθημερινοτητα μου.