Για να εξιλεωθώ για αυτό που είπα ,άκουσα όλο το κομμάτι...Δεν πιστεύω να θες και να σχολιάσω? χαχα
Printable View
Νικο,εισαι ο μονος παικτης εδω μεσα.Πηξαμε στους αγαπουληδες-μπαζογαμουληδες.Ευγε!
Να βρείς πρώτα έναν ανθρωπο που χρειάζεσαι, και μετά θα δείς τι ανάγκες εχεις μέσα σου..
Αυτός που πρέπει να βρείς είναι ο εαυτός σου!!
Δεν κάνω καμμία κριτική, παθών είμαι.. Ο δευτερος ήμουν, αν και τι πρώτος ,τι δευτερος αν θέλεις να λέμε την αλήθεια είναι ερμαφρόδιτα πραματα αυτα..
Μην φοβάσαι ακόμα και την μοναξιά, μην φοβάσαι εσένα, ένα ατομο είναι αρκετό, τα δύο μόνο μπερδεμα φέρνουν..
Παντα φαιρομαι ωραια στις γυναικες και βαζω τον καλυτερο εαυτό μου για να τις κανω να νιωσουν μοναδικες (δεν ξερω αν το εχω καταφερει).
Πολλες φορες είπα σε κοπελα να τις κανω ρομαντικο τραπέζι, αλλα στην καλυτερα θα μου το ακυρωσει την τελευταια στιγμη, και στην χειροτερη δεν θα το ακυρωσει και θα με αφησει να την περιμενω για ωρες!!!!
Τα λουλουδια σε μια που τα ειχα δωσει μια φορα τα βρηκα στα σκουπιδια μετα
Καλα τζαμπα φαγητο και δεν ερχονται? Κριση σου λεει μετα :p
Για το ψησιμο θελω να με διδαξεις My Master
https://www.youtube.com/watch?v=XOYHql-h39Q
χαχααχ.
Απλες κουβεντες
Λες ε ξερεις κατι αυριο σκεφτομουνα να ετοιμασω κατι για μας στο σπιτι μ,α ωραια λεει αυτη, θα ερθεις λες εσυ? τις λες,αμα ψηνεται λεει ναι
Και μολις ερθει τις εχεις ετοιμασει ρομαντικο δειπνο με κερια και ενα ζυμαρικο ιταλικο αλα κρεμ και λιγο κρασι.
Καθεται πινεται τις φερνεις τα λουλουδια και αρχιζει και νιώθει πριγκιπησα.τις σερβιρεις πινεται και εχεις κερδισει ηδη την μαχη:p
Οσες φορες το φανταζόμουν ετσι το είχα στο μυαλό μου.... αν και ποτε δεν το υλοποιησα!!!
Μια φορα μια κοπελα μου ελεγε εντάξη.... πηγα και αγορασα τα υλικα, κερια, λουλουδια κλπ
και ενα μισα ωρο με καθυστερηση την πηρα τηλ. και μου είπε "αααα δεν μπορω να ερθω. εχω κατι να κάνω". (εννοειτε πως την εστειλα στο διαολο, οταν αρχισε ηλιθιες δικαιολογίες)
Ετρωγα τρεις μερες το φαγητο!!!!!
Παντως γνωμη μου ειναι να βγαινετε καπου εξω οταν προκειται για ραντεβου. Μια κοπελα νοιωθει πιο ασφαλεια οταν ειναι με κοσμο. Και αφηστε το δειπνο, την ιδια δουλεια κανει και ενας καφες ή ενα ποτο.
Ε καλα ρε παιδια δεν ειπαμε και μολις γνωρισεις τον αλλον.
nick εσύ καλά τα λες αλλά εδώ μέσα όπως καταλαβαίνεις πρέπει να το αναλύσεις απο την ώρα που βλέπεις κάποια που σου αρέσει..από το πρώτο δευτερόλεπτο και μετά..το να φτάσει η άλλη να έρθει μέχρι το σπίτι σου,σημαίνει ότι "ψήνεται" κατά το ήμισυ..μέχρι εκεί όμως έχει αρκετό δρόμο πριν...