Ναι συμφωνω τα 10λεπτα αυτο ειναι για σενα ναταλια γτ εγραφες ανα 20 χτες:p
Printable View
Ασε μας ρε νικ 15 ηταν το μαξ που εκανα, τσεκαρισμενο :P σειρα δεν βαλαμε...κιουμπ εισαι μεσα; αρνταμπεν θα γραψεις κ συ;
I will write
ωρααια αλλα ο γουαι και ο αδμ?
cube eisai mesa?
Τελικά θα συνεχίσετε τα παλιά? Ε για ξεκινήστε και άμα είναι θα πεταχτώ και εγώ να γράψω.....
ωραια αμ συνεχισουμε τα παλια πως θα βαλουμε αρνατβεν και κιουμπ?και πως θα εξαφανισουμε γουαι και αδ?
Παίζουμε παντομίμα ? χοχο
Ο why και ο αδμ ειναι πλεον χαρακτηρες του συγκεκριμενου στορυ...απλα θα γραφουμε οι υπολοιποι τα κομματια που τους αφορουν (δεν θα γινεται παντα εφοσομ δεν θα γραφουμε παντα με χαρακτηρες μεσα απο το φορουμ, αλλη φορα θα φτιαξουμε απο το μυαλο μας πχ) κιουμπ ψησου....εγω λεω σειρα: αρνταμπεν εγω κιουμπ νικ.
Εγω θελω να εχω εσενα μετα για να σγραφω μαλακιες χααχαχαχα
Τα νεα μελη μπορουν να μπουν ως νεοι χαρακτηρες στη πορεια. Η να γραφουν για τους υπαρχοντες.
Ειναι η σειρα μου αντε, παμε. Ειδαμε μια σκια στο τοιχο της σπηλιας ειπε η αρνταμπεν. Αναμεινατε :)
Η σκια πλησιαζε ολοενα και περισσοτερο και τα νευρα ολων ηταν στη τσιτωμενα, ο γουαι ειχε ετοιμασει το οπλο του. Ηταν μια γυναικα. Κοντοσταθηκε και κοιταξε αποσβολωμενη, ειδε το οπλο του γουαι αλλα δε μασησε. Τον κοιταξε ενω τη σημαδευε και ειπε "παρε το πιστολινο σου αγορακι μου, ειμαι η κιουμπ....τζεην κιουμπ"....
Ο χρόνος μετράει ναταλία.... :P
Kαι τότε ο γουάι κάνει μια απότομη κίνηση, του παίρνει το όπλο η κιουμπ και τον σκοτώνει....Το αίμα του ήταν.........
Σκοτώνω τον γουάι επειδή λείπει........
Παιδια η σειρα ειναι ναταλια κιουμπ νικ εγω ?
ηταν αυτοαμυνα ο γουαι πηγε να την πυροβολησει ,ειχαν μεινει ολοι καγκελο ,απο αυτο που εκανε ο γουαι.Τελικα η κιουμπ της ειπανε να ερθει μαζι.Με τον νικ μπροσταρη συνεχιζαν προς το εσωτερικο της σπηλιας,μεχρι που παρατηρηθηκε η ναταλια και η κιουμπ ειχαν νευρα μεταξυ τους και σε καποια ανυποπτη φαση αρχισαν να ξεμαλιαζονται .ΓΤ εγινε αυτο αναρωτηθηκαν ολοι?μηπως για τον νικ? ο νικ κατευθυνθηκε προς το μερος των δυο κοριτσιων και τις χωρισε και η ναταλια τον χαστουκισε και του ειπε κλαιγοντας να την διώξουμε αυτη ,τον σκοτωσε ,αλλα ο νικ σαν σοφοτερος ειπε οχι,πρεπει να ερθει μαζι μας,ισως μας βοηθησει να λυσουμε το μυστηριο.
Τοτε πεταχτηκε ο ΑΔμ και ειπε να φωναξουμε την αστυνομια ωσπου....
Ωσπου η αρνταβεν υπενθυμησε στο νικ οτι δεν μπορουν αφωναζουν την αστυνομια αφου ηταν σε μια σπηλια για ωρες και το κιν τους δεν ειχε σημα ....
( αδμ ειναι σταρτιωτικος ορος παιδια μην τον γραφετε ετσι χαχ)
Ολο το διαστημα μεχρι τωρα η αρνταβεν τους ακολουθουσε απο τη ταβερνα σιωπηλη, σχεδον απαρατηρητη και ισως αυτη ηταν και η σοφοτερη επιλογη...μεχρι αυτη τη στιγμη μονο. Μολις ειχε μπει μπροστα στο επικεντρο της προσοχης η μυστηριωδης ησυχη αυτη κοπελα. Το ματι του νικ γυαλισε στο ημιφως σα του κογιοτ, να κι αλλη που με θελει σκεφτηκε, θα ηταν οτι πρεπει για το καλτ στο οποιο ηταν ενα απο τα ηγητικα μελη...η Ναταλια παρατηρησε το βλεμμα του αρπακτικου που εκεινος εριχνε στην κοπελα, τι φαντασμενος κι επικινδυνος βλακας, σκεφτηκε.
Έτσι η ναταλία έβαλε σκοπό ζωής να κάνει τη ζωή του νικ δύσκολη, δεν θα άφηνε τον νικ να το παίζει έξυπνος Έτσι ζήτησε την βοήθεια της αρν και σκέφτηκαν το εξής.....Πήγε μια μέρα με την αρν που ο νικ κοιμόταν και.........
Ρε ναταλία άλλο δεν είπε η αρν με αστυνομίες κλπ?
ρε κιουμπ εισαι εκτος θεματος θελεται να ξεκινησουμε κατι καινουργιο?
Γιατί ρε τι είπα?
Εχουμε προβλημα συνεχειας και οχι ιδειων χαχαχα
Ωραία τι κάνουμε τώρα?
καθως προχωραγανε μες την σπηλια ο νικ ειχε παραπληνησει και τις 3 κοπελες που ηταν μαζι.Ηταν σαν τα παιχνιδακια του,η γοητεια που πηγαζε μεσα απο τον νικ τις εκανε ολες να μην βλεπουν τον πραγματικο εαυτο του.και καθως συνεχιζανε ολο και πιο μεσα στην σπηλια ο νικ με την ναταλια εμειναν πιο πισω απο τους αλλους και ξαφνικα ο νικ την αρπαζει και την φιλαει πολυ παθασμενα ,σχεδον ματωσαν τα τρυφερα κατακοκκινα χειλια της και μια ηδονη την περιτριγυριζε και αρχισε να λεει στον νικ να τις κανει ερωτα,αλλα ο νικ αρνηθηκε και ειπε να συνεχισουν να φτασουν τους αλλους.ωσπου φτανουνε σε μια τρυπα και επρεπε να χωρεσουν αλλα,ξαφνικα η αρνταμπεν βλεπει πατημασιες μεγαλες και παραξενες και τους λεει να προχωρησουν απο εκει και την ακολουθανε.,....
Μια χαρα παει η συνεχεια καλε...επειδη μπερδευτηκε για λιγο η κιουμπ; Δεν ειναι κακο παμε ξανα απο το σημειο που μειναμε, στη σπηλια. Ας γραψει ξανα η κιουμπ απο εκει και μετα συνεχιζουμε οπως πριν. Εκτος αν σας αποσυντονιζει πια τοσο πολυ, δεν εχω θεμα, ας κανουμε κατι καινουριο αν θελετε. Απλα μην παραταμε μετα συνεχεια ιστοριες στη μεση.