Δεν θέλω να ανοίξει ο κύκλος μου, γυναίκα θέλω!
Printable View
Δεν θέλω να ανοίξει ο κύκλος μου, γυναίκα θέλω!
Δεν θες κύκλο, δεν θες να πλησιάσεις, δεν θέλεις να την πέφτεις, ε πως θα την βρεις ? ουρανοκατέβατα?
Να έρθει από μόνη της.
Αν αρέσω σε καμία βέβαια...
Ε ρε φίλε πολύ εύκολα τα θέλεις.....Δηλαδή τι να σε δει και να πέσει κάτω ξερή ? Πρέπει και συ να προσπαθήσεις, να είσαι προσεγγίσιμος τουλάχιστον .........
Ναι καλά σώθηκες!!!
Δεν γίνεται έτσι, τα θέλεις όλα έτοιμα και μπορεί να μην βρεις και την γυναίκα της ζωής σου αρχικά, άντε έτσι τόσο απλό είναι? εκτός αν είναι το τυχερό σου που λένε...
Δεν αντέχεται η μοναξιά :(
Θέλω παρέα.
Ε ρε φίλε κάνε και συ κάτι τότε....έτσι όπως τα γράφεις δεν έχεις κάνει τίποτα......περιμένεις μόνο........
Στο ποστ #91 φαίνεται ότι σε βρήκε η γυναίκα που ψάχνεις..Και εσύ έκανες ότι περνούσε απο το χέρι σου για να μην είσαι μαζί της και τώρα κλαίγεσαι..Αν δεν είσαι τρολλ,είσαι άξιος της μοίρας σου.. Και εγώ μόνος μου είμαι αλλά υπάρχει αυτή την στιγμή μια κοπέλα που με ενδιαφέρει και προσπαθώ να κάνω ότι περνάει απο το χέρι μου για να είμαστε μαζί.
Η τρολαρεις η δεν πας καλα λολ....γαματη λογικη, μ'αρεσε:
Αντρα θελω τωρα τονεθελω! Θελω τωρα να που καθομαι σπιτι μου να χτυπησει το κουδουνι ενας ωραιος τυπος εξυπνος με χιουμορ καλος πιστος γαματος και με εισοδημα (οποιουδηποτε επιπεδου ειναι πολυτελεια μη φανταστεις, και με βασικο γαμει και δερνει στη σημερινη ελλαδα οτι θες λολ) και με 20 ποντους...μαλλι μακρυ και μεταξενιο και να μου πει "θελω να τα φτιαξουμε και να κανουμε παιδακια και να ειμαστε παντα μαζι ελα παμε ταξιδι σε ολη την ευρωπη καβαλα στο πατινι μου θα σου κανω και μακαρονια με κιμα για να φας θα σου κανω και μασαζ στα ποδια σου αν πονας" και θα πω ΝΑΙ γιεεεεει παμε ποιος τα χεζει ολα τα προσωπικα μου ονειρα θα κρεμαστω πανω στο πατινι σου θα πεταξω καθε αισθηση εαυτου και θα προσδιοριζω την ευτυχια μου σε εξαρτηση απο εσενα γιατι αλλιως ειμαι μιση (δικα σου λογια) γιατι θελω αγκαλιτσα (δικα σου λογια) σμουυυυτς ρουφα μου το αιμα twilight saga στο φουλ -_-
Ετσι θελω...θελω θελω θελω....ρε συ τι παιζει γιατι δεν ερχεται?
Eon...? Δεν ερχεται ρε συ... Γιατι?
Οτι καταλαβες καταλαβες...αν δε καταλαβες...τι να σε κανω....
Τον Αύγουστο μπαίνω στα 31, τα χρόνια περνούν γρήγορα... και θα μείνω μόνος στη ζωή.
Με αυτα τα μυαλα, αυτο το πεισμα, τον αρνητισμο σου και αν δεν κανεις κατι ναι θα μεινεις μονος στη ζωη.
Ασε που δεν μου απαντησες ποτε...αφου καταληξαμε οτι θα μεινεις μονος στη ζωη γιατι δεν κανεις κατι για να εχεις μια ωραια ποιοτικη ζωη μονος να τη φχαριστηθεις τουλαχιστον;
Οχι. Εννοω κυριολεκτικα αυτο που λεω. Αφου δεν εισαι διατεθειμενος να κανεις κατι, αφου εισαι αποφασισμενος πως θα μεινεις μονος και αρα θα παρουμε αυτο ως δεδομενο, γιατι ακριβως στενοχωριεσαι και για ποιο πραγμα παραπονιεσαι εδω;
Πρεπει να βρεις εναν τροπο να εισαι χαρουμενος μονος. Να μην εχεις εμμονη με το οτι εισαι μονος, να μη σε νοιαζει καν. Αλλιως η μοναξια σου θα ειναι μαρτυρικη. Αν την αποδεχτεις ομως και δεις πως μπορεις να βγεις απο τη μιζερια τουλαχιστον η μοναξια σου (την οποια εχουμε δεδομενη) θα ειναι πιο ευχαριστη, δε θα σε στενοχωρει, δεν θα σε πονα. Δεν ειναι το μονο λογικο που θα μπορουσες να θελεις γραφοντας σε αυτο το φορουμ αφου εχεις δεδομενο το οτι θα εισαι παντα μονος; Δεν θα σου παω κοντρα σε αυτο...απλα για τι αλλο θα μπορουσες να θες συμβουλη; Για το πως μπορεις να αισθανεσαι καλα μονος σου υποθετω...ετσι δεν ειναι;
Πολυ ωραια!
Αρα θα συμφωνησουμε πως ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να εισαι μονος αρα ΔΕΝ θα μας λες οταν προσπαθουμε να σε βοηθησουμε "θα μεινω μονος για παντα δεν εχει τιποτα νοημα" και δεν θα αρνεισαι πεισματικα οτι σου λεμε ετσι για το γαμωτο, οκ??
Αν συνεχισεις να μου λες θα ειμαι παντα μονος δε θα σου παω κοντρα. Θα συμφωνησω.
Αν συμφωνησεις ομως οτι πρεπει να κανεις εσυ κατι υπαρχουν αρκετα μελη κι εγω μαζι που μπορουμε να σου δωσουμε συμβουλες που πρεπει να τις δεχτεις, και να παρεις αποφαση το οτι η ζωη σου ειναι στα χερια σου.
Αν συμφωνεις πως η ζωη σου ειναι στα χερια σου συζηταμε κι αλλο.
Αν συμφωνεις πως δεν μπορεις να κανεις τιποτα και θα εισαι παντα ερμαιο της μοναξιας και της μιζεριας σου δεν εχουμε κατι αλλο να σου πουμε, δεν θα ειχε νοημα, ετσι δεν ειναι;
Διαλεξε λοιπον.
OK. Δέχομαι!
Αλλά θα το πάμε απ' την αρχή για να καταλαβαίνω τί πρέπει να κάνω, οκ;
(ευχαριστώ!!!! Ναταλίααα Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :) )
Χαιρομαι που δεχεσαι. Μη με με ευχαριστεις οσα ξερω τοσα λεω :P
Αλλα πιστευω ειναι σωστα, ας συνεισφερει και κανας αλλος αμα θελησει στο τι μπορεις να κανεις.
Για αρχη ας το ξεκαθαρισουμε μια και καλη:
Ο αντρας πλησιαζει συνηθως. Οκ κανουν και οι γυναικες το πρωτο βημα αλλα οχι συχνα. Αρα η προσεγγιση ειναι στο δικο σου χερι.
Απο εκει και περα οχι δεν ειναι καλη ιδεα να πλησιαζεις αγνωστες εδω και εκει. Καταρχην πρεπει να κανεις κατι για την αυτοπεποιθηση σου. Οτι και να μου πεις πιο σκατα αυτοπεποιθηση απο τη δικια σου δεν εχω ξαναδει. Αρνησου το οσο θες.
Επισης δεν μπορεις να αρνηθεις τον ρολο της αυτοπεποιθησης. Μπορει να ειναι καποιος ασχημος και φτωχος και χαζος αλλα καθαρα και μονο λογω αυτοπεποιθησης κατι θα πιασει. Και δεν μιλαω για κουφια υπεροψια, τυπου γαμαω και δερνω. Αυτο φαινεται οταν ειναι ψευτικο, ειναι κουφιο.
Μιλαω για το αλλο: Να πλησιαζεις μια γυναικα και αντι να εκπεμπεις ενα γοερο απελπισμενο σημα τυπου "αγαπα με πλιζ" να εκπεμπεις κατι σαν "μου αρεσεις αλλα θελω να μου αποδειξεις κι ολας οτι αξιζει που σε προσεγγισα, εγω εχω να προσφερω και ειμαι σιγουρος για αυτο, εσυ τι εχεις;"
Πως το εκπεμπεις αυτο; Δεν θα σου αρεσει η απαντηση...πρεπει να το πιστευεις. Να πιστευεις οτι εχεις τα Α Β Γ καλα στοιχεια. Πως θα το πιστεψεις; Αν τα καλλιεργησεις. Πως;
Κανοντας πραγματα! Το να εισαι σπιτι δουλεια δουλεια σπιτι λιωσιμο στο πισι κλαμα υπνος δεν αρκει.
Ξεκινα γυμναστηριο για παραδειγμα. Να αρχισεις να εισαι και να νιωθεις πιο υγιης και ωραιος. Να το πιστεψεις. Η ξεκινα καποιο ομαδικο αθλημα...πχ ο αδερφος μου ειχε γραφτει σε δημοτικη ομαδα μπασκετ μια περιοδο. Να πιστεψεις και οτι μπορεις να εισαι κοινωνικος, να εχεις ομαδικο πνευμα. Ξεκινα να κανεις κατι δημιουργικο αν εισαι τετοιος τυπος...ξεκινα φωτογραφια ξερω γω. Να πιστεψεις οτι εχεις ενα ταλεντο. Γραψου εθελοντης καπου. Να πιστεψεις οτι εισαι αξιοπιστος, οτι καποιος μπορει να βασιστει πανω σου, οτι μπορεις να υποστηριξεις καποια πραγματα. Αυτο εννοω οταν λεω να κανεις πραγματα. Εσυ ξερεις τι θελεις να κανεις δε θα σου πω εγω. Κανοντας λοιπον σιγα σιγα πραγματα θα αρχισεις να γεμιζεις το "οπλοστασιο" της αυτοπεποιθησης σου. Θα πιστευεις οτι εχεις καποια καλα στοιχεια γιατι οντως θα εχεις αρχισει να τα καλλιεργεις. Και μολις το πιστεψεις θα φανει. Θα αλλαξει ο τροπος που προσεγγιζεις το κοσμο...το βλεμμα σου και οι τροποι σου δεν θα λενε "αγαπα με πλιζ φοβαμαι τη μοναξια" αλλα "θελω να σε γνωρισω". Και αυτο πρεπει να θελεις να γνωρισεις ανθρωπους...οχι γυναικα θελω τωρα την θελω. Μην βιαζεσαι...απλα εξεθεσε τον εαυτο σου σιγα σιγα σε γυναικειες γνωριμιες. Μεσα απο γνωστους, χωρις πιεση.
Θα μου πεις πωωπωωω ειμαι ηδη 30-31 ειναι αργα δε προλαβαινω, μεχρι να τα κανω θα ειμαι 40 και ποια θα με θελει και μπουρουμπουρου...πες μου ομως εχεις καμια αλλη επιλογη; Δεν νομιζω. Αρα πας μπροστα. Συν το οτι στο ειπα και αλλη φορα...δοκιμαζεις να προσεγγισεις γυναικες ενω εξελισσεσαι παραλληλα, δε περιμενεις να γινεις τελειος για να αποπειραθεις, ουδεις τελειος οπως και να εχει. Βλεποντας και κανοντας. Δοκιμη, αποτυχια, μαθημα, επαναληψη και ξανα μανα μεχρι την επιτυχια... Και μετα την αποτυχια παλι και ουτω καθεξης. Και παραλληλα μαθαινεις να αγαπας τον εαυτο σου (θες να χτυπησεις το κεφαλι σου στο τοιχο σε αυτη τη σκεψη το ξερω αλλα πρεπει, η ζωη ειναι δικη σου δε τη ζεις για τους αλλους και τις περισσοτερες ωρες τις ξοδευεις με τον εαυτο σου)...Συν το οτι ξερω ζευγαρι που παντρευτηκε στα 60γιουχου...μια θεια μου ειναι συγκεκριμενα. Και ειχα στη σχολη συμφοιτητρια 54ων χρονων 55 καπου εκει...μια αλλη θεια μου ηταν με το θειο μου ολη τη ζωη της και μετα τα 40 αλλαξε πεντε και γκομενους. Αυτη νομιζεις ενιωθε οτι το χει; Δε κολωσε ποτε;
Ποτε δεν ειναι αργα ξεφορτωσου αυτο το σκεπτικο.
"Αργα" μπορει να ειναι και για καποιον νεο/καποια νεα αν τα παρατησει. Το να τα παρατησεις ειναι το προβλημα οχι το ποσα χρονια περνανε.
Αυτα μου ηρθαν για αρχη...αν καποιος θελει να συμπληρωσει κατι παρακαλω...
Με την πριγκιπέσσα εναν τέτοιον αέρα προσπαθούσα να της περάσω γιατί μου άρεσε πολύ, αλλά έπειτα δεν έδωσε κάποιο πράσινο φως πέρα απ'το ότι σταματούσε κάθε πρωΐ για να μου πει καλημέρα, και ειλικρινά δεν το περίμενα δεν το είχε ξανακάνει ποτέ γυναίκα αυτό για μένα - το πιο γλυκό καλημέρα που έχω ακούσει ποτέ μου!!!, εκεί τα έχασα... δεν ήξερα πως να το προχωρήσω, τί να της έλεγα, στο τέλος άλλαξε περιβάλλον εργασίας και χαθήκαμε!!! Πολύ καλό κορίτσι, συνομήλικη.. Μου λείπει που δεν τη βλέπω... Παίζει και να το είχε καταλάβει κιόλας μερικές φορές τώρα που το σκέφτομαι ..
Σκοπος δεν ειναι να υποκρινεσαι αλλα να αισθανεσαι στα αληθεια καλα με τον εαυτο σου και στο πετσι σου οσο περισσοτερο γινεται.
Κατα τα αλλα ειχες πει οτι ειχες δει στα ματια της οτι ηθελε, οτι σου εδωσε πρασινο φως...αλλα οτι θεωρεις τον εαυτο σου αναξιο και τετοια...τελικα εγω συμπεραινω πως απλα φοβηθηκες να κανεις καποιο βημα παραπανω...κανω λαθος;
Ολα μαζί, και φοβήθηκα, αλλά και δεν ήξερα να κάνω κάτι τί και πώς κι εκείνη δεν έλεγε τίποτα να βοηθήσει την κατάσταση...
Τωρα, όχι δεν ήταν υποκριτικό, καταλαβαίνεις πως το εννοώ έτσι. Φοβάμαι μήπως τελικά παραήμουν ψυχρός και απλά ξενέρωσε.. δεν ξέρω...
Υπάρχει 10% πιθανότητα μετά το καλοκαίρι να ξαναέρθει, τώρα ο Θεός να βάλει το χέρι Του.
Αμα ξαναερθει θα επιδιωξεις κατι μαζι της;
Το οτι το θετεις ετσι μου δειχνει οτι το θελεις ασχετα που τις προαλλες μας το επαιζες θυσια...με χαροποιει πολυ αυτο :)
Αντε μακαρι να ερθει το ευχομαι!
Αλλα οταν λες να ερθει που εννοεις στην ιδια δουλεια... ; Κατα τα αλλα ειναι στο ιδιο μερος με εσενα; Ενα fb δεν εχει; Καποιο κοινο γνωστο δεν εχετε;
Σε καμια Εκάλη συχνάζεις;; Ή στη Μύκονο;;
Τελείως περί δικής σου "περίεργης" αντίληψης πρόκειται...
Οι υπερβολές που γράφεις είναι για τους ακραίους και τους υπερβολικούς ανθρώπους. Τέτοιος είσαι; Τέτοιους ανθρώπους θες στη ζωή σου; Και μάλιστα για δεσμό; Αν ναι, καλά ξεμπερδέματα τότε...
Δεν μου απανταααααας....πες μου Eon (που διαβαζω το νικ σου στο μυαλο μου και σκεφτομαι σοκολατα ion :P)
Πανω που αρχισαμε να λεμε κατι ουσιωδες δε μιλας; :)
Το αν της πεφτεις λιγος η πολυς η οσο πρεπει ασε να το αποφασισει αυτη. Ειπαμε πρεπει να σεβεσαι την κριση της. Και προπαντων τον εαυτο σου.
Ε κανε ενα add για αρχη, τι θα πει υποτιθεται δεν το ξερεις; Βασικα επρεπε να ειχες κανει απο τοτε που ειχατε την όποια μικρη επαφη.
Αλλα και τωρα να την κανεις add δεν ειναι περιεργο, βγαινουν διαφορα στις προτασεις φιλων, μπορει να τη πετυχες εκει που λεει ο λογος...και γιατι να μη προσθεσεις καποιο ατομο που ξερεις;
Κανε add και ρωτα την τα νεα της. Ανθρωπινα πραγματα...βασικα στη φαση που εισαι ξερω πως σκαλωνεις πολυ και νιωθεις ασχημα για τη παρτη σου...πρωτα πρεπει να αλλαξεις λιγο σκεπτικο, να ανεβει λιγο η ψυχολογια σου...ας την αφησουμε για λιγο στην ακρη αυτην πες πως δεν υπαρχει στο πλανο.
Τι μπορεις να κανεις για να νιωσεις εσυ καλα με τον ευατο σου;
Υπαρχει κατι που θα ηθελες να κανεις/εχεις/εξασκησεις; Εσυ για εσενα ρε παιδακι μου.
Εδώ και δυο χρόνια είμαι σε αφασία ειλικρινά. Αλλά και να ξεκινήσω τώρα κάποια δραστηριότητα δεν παίζει, ελεύθερος χρόνος μηδέν λόγω ωραρίου.
Ε μη ξεκινας δραστηριοτητα, δε χρειαζεται να ειναι κατι τρελο...αυτο που σου λεω και δε λες να χαμπαριασεις ειναι πως το να παρεις την αποφαση να κανεις κατι, οτιδηποτε και να το καταφερεις θα σου ανεβασει το ηθικο. Ας ειναι μικρα πραγματα στη καθημερινοτητα σου για αρχη, μικρες αλλαγες και προσθηκες στη ρουτινα σου. Στη διατροφη σου, στις δουλειες του σπιτιου, ασκησου λιγο, οσο και να δουλευεις ε του πουστη εχεις χρονο για ενα τρεξιματακι, η τελοσπαντων κανε κατι μικρο που θα σου δωσει την αισθηση ικανοποιησης οτι εισαι ενας ενηλικας υπευθυνος για τη ζωη του και τη μοιρα του. Με πιανεις;
Γιατι απο τη περιγραφη σου και οπως σε κοβω μαλλον ζεις τα παντα σε αυτοματο πιλοτο και κανεις τα ελαχιστα απαραιτητα για να θεωρεισαι λειτουργικος...ξεκινα να κανεις κατι μικρο εξτρα καθε μερα επειδη το αποφασισες.
Για παραδειγμα αυριο. Αποφασισε να κανεις κατι αυριο και καντο. Εχεις καποια εκκρεμοτητα, κατι που θες να κανεις και αναβαλλεις καιρο, καποια δουλεια, καποια υποχρεωση, κατι που ηθελες να κανεις για εσενα;
Ξεκινα απο κατι τετοιο. Η εισηγαγε μια πιο υγιεινη ρουτινα απο αυριο στη ζωη σου, κατι που ξερεις οτι θα επρεπε να κανεις αλλα δεν συνηθιζεις να κανεις...
Αυτα γιατι τα λεω...επειδη δεν ειναι το μονο και κυριο προβλημα σου η μοναξια, αυτη ειναι παρενεργεια/συμπτωμα. Η πολυ πεσμενη σου ψυχολογια ειναι το θεμα. Πολυ μαυριλα ρε παιδι μου...αμα φτιαξεις αυτο θα φτιαξουν ολα τα αλλα...για αυτο να μη σου φαινονται ασχετα τα παραπανω, ειναι πολυ σχετικα.
Στον αυτόματο μόνο; Ρομπότ έχουμε καταντήσει. Ναι ένα refresh θα το ήθελα πάντως! Για γυμναστήριο χλωμό πάντως, καπνίζω και θα βγάλω τα πνευμόνια μου!
Πολυ ωραια...παμε απο ρομποτ να γινουμε ατομα με προσωπικη ΒΟΥΛΗΣΗ λοιπον;
Μια ωραια αρχη μιας και μου δινεις το πατημα στα γραφομενα σου θα ηταν πχ να κοψεις το τσιγαρο...τι λες; Θες; Αν δεν θελεις αστο θα σου χαλασει τα νευρα και τη διαθεση παραπανω, δεν θα ειναι ευκολο.
Αλλα αν το καταφερεις πρωτον θα νιωσεις ωραια που καταφερες εναν στοχο που εβαλες γιατι ετσι ηθελες και επιβληθηκες στον εαυτο σου και νικησες τον εθισμο σου (που δεν ειναι λιγο), θα αρχισεις να πιστευεις λοιπον πως εχεις ενα καλο στοιχειο: μπορεις να επιβληθεις με τη δυναμη της θεληση σου στα παθη σου και θα σου δωσει αυτοπεποιθηση αυτο. Ειναι ελκυστικο ενας αντρας να μπορει να εχει τον ελεγχο και να επιβαλλεται στην αδυναμια του.
Δευτερον ανοιγει ο δρομος για ασκηση/τρεξιμο/γυμναστηριο μετα :)
Δυο τα καλα.
Προσεξε ομως αμα δεν θελεις εσυ πραγματικα για εσενα και την υγεια σου μη το κανεις σε κακο θα σου βγει, δεν σου συνιστω να το κανεις αν δεν ειναι κατι που ειχες στα σχεδια σου εστω αλλα ανεβαλλες...
Μπορεις αντι για αυτο να κανεις κατι αλλο...σκεψου τι αλλο; Υπαρχει κατι που παντα ηθελες να κανεις; Η σκεψου εναν ανθρωπο που εκτιμας και θαυμαζεις υπαρχει κατι που κανει και σου κανει εντυπωση και θα ηθελες να το κανεις κι εσυ; Κατι απλο που μπορεις να ξεκινησεις στη πραξη απο αυριο οχι τυπου ειναι ετσι ειναι αλλιως...
Δεν γίνεται να βρούμε κάτι άλλο; (είναι απαραίτητο να σταματήσω το κάπνισμα και ν' αρχίσω τζιμ; )
Φυσικα και οχι...σου γραφω στο τελος του προηγουμενου μηνηματος μπορει να ειναι οτιδηποτε αλλο. Ιδανικα πρεπει να ειναι κατι που θελεις εσυ ο ιδιος να κανεις, οχι επειδη στο ειπα εγω. Μονος σου το ειπες ενα refresh θα ηταν καλο. Σκεψου κατι που αναβαλλεις εδω και καιρο, μπορει και χρονια αλλα παντα ηθελες να κανεις...η κατι που πιστευεις οτι θα εμπλουτιζε τη καθημερινοτητα σου. Αρκει να ειναι μια αποφαση, δε μας νοιαζει τι....οτι ρε παιδακι μου αν πχ δεν τρως μεχρι τωρα ποτε πρωινο ξεκινα καθε πρωι να τρως πρωινο. Ενα παραδειγμα τωρα ειναι αυτο. Κατι ΚΑΝΕ επειδη το αποφασισες. Αυτο λεμε. Και μετα θα παρεις το κολάι και θα παιρνεις και αλλες αποφασεις σιγα σιγα, πιο ουσιωδεις...απο τα μικρα παμε στα πιο περιπλοκα. Δοκιμασε καθε μερα να κανεις ετσι επειδη το αποφασισες κατι που δεν εισαι υποχρεωμενος σε κανεναν να κανεις, κατι παραπανω απο το bare minimum δηλαδη. Αυτο...σκεψου το, δες τι μπορεις να βρεις και το συζηταμε.
Εσύ τί θ' άλλαζες στην θέση μου; Υπόψιν δεν έχω περιθώρια για πολλά πράγματα γιατί απασχολούμαι πολλες ώρες στην δουλειά μου. Και αυτήν την χρονική περίοδο έτσι όπως είμαι δεν βρίσκω να θέλω ν' αλλάξω κάτι, το μυαλό μου η σκέψη μου δεν είναι όπως όταν ήμουν νέος..
Δλδ. το ζήτημα της αλλαγής έγκειται και στο ότι δεν δύναμαι αντικειμενικά να κοινωνικοποιηθώ περισσότερο. Τα ενδιαφέροντά μου είναι σπάνια ξέρω γω.
"Καλα αυτο το δεν δυναμαι αντικειμενικα να" το ακουω βερεσε, πριν μας ελεγες οτι αντικειμενικα θα πεθανεις μονος λολ. Δεν ειναι τπτ απο αυτα αντικειμενικο, υποκειμενικα ειναι ολα...
Να στο πω αλλιως...οταν γυριζεις απο τη δουλεια τι κανεις; Κανε οτι ειναι χρησιμη ρουτινα αλλα πχ μη κατσεις μπροστα στη τηλεοραση η τον υπολογιστη αμεσως...κανε κατι αλλο που θες. Οχι σα χομπι, μπορει να ειναι χομπι μπορει να ειναι και μια δουλεια ρε παιδακι μου που αναβαλλεις καιρο, κατι. Δε μπορω να σου πω εγω τι θα κανεις, αυτο θα σημαινε οτι ακομα ρομποτακι μενεις ετσι δεν ειναι; Πρεπει να παρεις μια δικια σου αποφαση "θα κανω αυτο" και να το κανεις. Σου έχω φερει παραδειγματα. Και θα σου φερω και αλλα...εγω πχ παλια μια περιοδο αρχισα να φτιαχνω γλυκα για να βγω απο το υπαρξιακο μου αδιεξοδο λολ. Για να πω οτι κατι ΕΚΑΝΑ κατι ΕΦΤΙΑΞΑ. Ειχα ξεκινησει επισης να παιζω σκακι. Αρχισα στη δουλεια μου να κανω παραπανω απο το bare minimum, εκανα εξτρα πραγματα (δεν εφαρμοζει δημιουργικα σε ολες τις δουλειες αυτο οκ). Εκοψα το τσιγαρο. Αλλαξα τα μαλλια μου ρε παιδακι μου. Ειχα ενα δοντι ξεσφραγιστο κατι αιωνες, ε πηγα το σφραγγισα λολ. ΑΠΛΑ πραγματα, αρκει να ειναι πρωτοβουλιες. Εισαι τοσο πεσμενος νομιζω που δεν παιρνεις καμια πρωτοβουλια στη καθημερινοτητα σου. Αυτο πρεπει να αρχισεις να κανεις. Αν θελεις τωρα να κρατησεις αρνητικη σταση και σε αυτο η να φερνουμε κυκλους στη συζητηση δεν θα σου παω κοντρα...κανε εσυ οτι θες οταν εσυ θα εισαι ετοιμος. Αλλωστε μονο αν το θες και εισαι ετοιμος θα εχει σημασια/θα καταφερεις κατι. Πρωτιστως να νιωσεις εσυ λιγο καλυτερα...
Στο πισι, νιώθω ότι μου κρατάει παρέα. Εκτός αυτού, έχω εργασία κ εκεί. Βάλε εννιά η ωρα το βράδυ που θα επιστρέψω σπίτι, μεχρι να χαλαρώσω στις δωδεκα πεφτω για ύπνο. Το πρωΐ πρέπει να σηκωθώ εφτά. Κενά μόνο δευτέρες απογεύματα, τετάρτες και κυριακή που λιώνω στον ύπνο όλη μέρα. Ούτε μπάνιο δεν προλαβαίνω να κάνω.. Και σχεδόν κάθε πρωΐ σηκώνομαι και είμαι ένα ράκος και σωματικά αφού έχω την αίσθηση ότι δεν ξεκουράστηκα καθόλου και ψυχολογικά. Το μόνο καινούργιο που κατάφερα να κάνω τα δυο τελευταία έτη είναι να μάθω να κουρεύομαι μόνος μου.
Ε χαιρω πολυ ρε αγορι μου αν κι εγω ημουν στο ποδι για δουλεια 14 ωρες τη μερα τι χαρα να μου μεινει σε αυτη τη ζωη; Λολ
Και παλι ομως εχεις δευτερες απογευματα, τεταρτες απογευματα και κυριακες...γιατι δεν τα αξιοποιεις; Καταρχην δοκιμασε να κοιμασαι λιγο παραπανω καθε μερα...να μη κοιμασαι εφτα ωρες αλλα οχτω. Γενικα δοκιμασε να δεις με ποσες ωρες υπνου ξυπνας μονος σου ξεκουραστα και τοσες να κοιμασαι, διαφερει λιγο απο οργανισμο σε οργανισμο (εγω ανενοχλητη χτυπαω δεκαωρα λολ ο υπνος θρεφει τα μωρα :P αλλα τι να κανουμε). Μολις βρεις την ισορροπια σου εκει δεν θα κουραζεσαι τοσο (σωματικα εστω). Ε θα χασεις μια δυο ωρες στο pc καθε μερα και; Σε κανουν πιο χαρουμενο; Ξες τι θα σε κανει ακομα πιο χαρουμενο; Ο αρκετος υπνος λολ. Ετσι ισως θα εχεις ενεργεια να αξιοποιεις καπως τα απογευματα σου τις δευτερες και τις τεταρτες. Καλα τις κυριακες αντε σου λεω κοιμασαι μιση μερα. Την αλλη μιση; Γιατι να μη την αξιοποιησεις;
Γιατι δεν ειναι θεμα σωματικης κουρασης αλλα πνευματικης/ψυχολογικης. Εχουμε συμπερανει πως οτι κανεις μεχρι τωρα δεν σου προσφερει πραγματικη ξεκουραση και ευεξια...αρα ισως το ζητουμενο δεν ειναι η "ξεκουραση" η το "λιωσιμο" και η απραγια αλλα ξερεις τι...; Το μαντεψες...η πραξη :P
Κατι που σου αρεσει ομως, κατι που σε γεμιζει και ξεκουραζει τη ψυχη σου η θεωρεις οτι αξιζει γιατι σε ωθει στγμην επιτευξη καποιου στοχου...Οι παλιοι τι ελεγαν; Η δουλεια ειναι ζωη! Το να κανεις πραγματα σου δινει ενεργεια να κανεις περισσοτερα πραγματα,γεγονος,κοβω και τα δυο μου χερια. Προσωπικα σε περιοδους που δουλευω πιο ευκολο μου ειναι να κανω και αλλα πραγματα, να θετω στοχους, να διεκπεραιωνω υποχρεωσεις η να ασχολουμαι με χομπι παρα σε περιοδους που δεν εχω τιποτα να κανω, τοτε μου ειναι πιο ευκολο να κατσω να σαπιζω...ξεκινα λοιπον τις κυριακες σου να κανεις κατι.
Ο, τι γουσταρεις, ανεπτυξε μια καινουρια δεξιοτητα η κανε κατι τελοσπαντων που ειναι εκφραση δημιουργιας, παραγωγης, αυτονομιας.
! Όπα! ΕΥΡΗΚΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
Μόλις έδωσες ώθηση σε μια ιδέα που είχα πριν από πολύ καιρό και βούλιαξε με τις περιπέτειες απο εδώ και από εκεί, να ξαναβγεί στην επιφάνεια..
Thanx a lot Natalie!