ναι ε? τι να πεις.......
Printable View
Καρέζη, βουγιουκλάκη η λάσκαρη ?
Ελευθερία ελευθερίου? καλά όλο κάτι άκυρες μου ρχονται.........
Δανάη σκιάδη ?
Ε ψάξε να την βρεις με τον παπακαλιάτη ήταν ...
ιωάννα παππά?
ρε μ εχεις πει ολες τις κακασχημες.....αυτες δεν βλεπονται..
αννα μπουσδουκο ειναι ωραια...ρια αντωνιου,ελενα παπαβασιλειου,ολγα φαρμακη, ελλη παπαγγελη και αλλες...δημητρα αλεξανδρακη αν και αυτη μ ερχεται να τις χωσω μπουνιες δεν ξερω γτ...
τζούλια αλεξανδράτου ?
Αντικειμενικα κουκλαρα η Λασκαρη. Τελειο προσωπο και σωμα! αλλα σαν εικονα, η αυρα της ηταν ψυχρη.
Η Καρεζη ειχε τελειο προσωπο!
Η Βουγιουκλακη ειχε την τσαχπινια, το ναζι και τη χαριτωμενια που δεν ειχαν οι αλλες δυο...
Και η Μαρθα Καραγιάννη ηταν παρα πολυ ωραία επίσης, τη θεωρώ πιο ωραια απο τη Λασκαρη με την εννοια οτι απεπνεε ζεστασια, χαριτωμενια, θηλυκοτητα, και σεξι και το κοριτσι της γειτονιας!
Τωρα που το σκεφτομαι και η Ναταλι Πορτμαν ειναι πολυ γλυκεια... Μοιαζει στη γλυκυτητα στη Μπουσδουκου, φερνει μαλλον...
Μόνον αυτές που έχουν στήθος, πισηνό και φυσική ομορφιά γουστάρω...Θα ζήταγα και μυαλό, κατανόηση, πίστη και όμορφο χαρακτήρα αλλά ζητάω πολλά και ο μεγάλος-εκεί -πάνω δεν με συμπαθεί και πολύ απο ότι έχω καταλάβει....Μου αρέσει και το χιούμορ αλλά δεν νομίζω οι γυναίκες να το κατέχουν και πολύ...Λένε ότι χιούμορ έχουν κυρίως οι λυπημένοι άνθρωποι και οι σημερινές γυναίκες κάθε άλλο παρά λυπημένες είναι μιάς και έχουν τους μαλάκες να τις συντηρούν
Σιχαίνομαι αυτές που βάφονται ακόμη και για να πάνε στο περίπτερο για τσιγάρα, αυτές που βγάζουν συνέχεια φώτο και αυτές που κάνουν συνέχεια ηλίθιες περίεργες ερωτήσεις...