οχι καλε μου..δεν ειναι γυναικεια αλληλεγγυη..μιλαμε απλα ανθρωπινα..
πρεπε να μαθεςι να δεχεσαι κ τη σιωπη..πολλες φορες δεν μπορουμε να δικαιολογησουμε μια σταση μας..οποτε επιλεγουμε τη σιωπη για να δειξουμε τα παντα.
Printable View
δεν φταις που σου αρεσε.
ουτε αυτη φταιει που σου αρεσε ομως, γιατι δεν σε ενθαρυνε σε τπτ.
φταιει που δεν ηθελε? φταιει που δεν ηθελε καν να μπει σε συζητησεις ερωτικων θεματων με εναν φοιτητη της? δεν φταιει, στο λεω.
εσυ μιλας σαν να σου χρωστουσε κατι προσωπικο για το εκπαιδευτικο σας παρε- δωσε. δεν ειναι ετσι.
η εκπαιδευτικη σχεση που ειχατε δεν εχει περιθωρια (κανονικα) για προσωπικες σχεσεις και ειδικα ερωτικες.
αυτο διεκδικησε με την σιωπη της.
το δικαιωμα της να μεινει η σχεση σας καθαρα εκπαιδευτικη χωρις αλλου ειδους προεκτασεις και συζητησεις ουτε καν αρνησης.
Δεν ξέρω πως μεταφράζει ο καθένας τις επιλογές της, εγώ πάντως το μετέφρασα σαν: "Ξεκουμπίσου, να μη σε ξαναδώ στα μάτια μου!"
Και επειδή το μετέφρασα έτσι, έτσι το πήρα και προσωπικά, σαν έφταιξα σε κάτι και έτσι πήρα και την κάτω βόλτα.
Και αυτό είναι το άσχημο με τη σιωπή. Αφήνει το δικαίωμα στον καθένα να μεταφράζει τη σιωπή με τον τρόπο του.
Και δεν ξέρω αν μου χρωστάει κάτι. Όταν όμως κάποιος/κάποια που έχεις αγαπήσει, απομακρύνεται έτσι από κοντά σου, θα αντιδράσεις!
Εγώ τουλάχιστον, αντέδρασα! Όταν σου λείπει κάποιος/κάποια και φεύγει από δίπλα σου, αντιδράς!
Εγώ μαζί της είχα πάθει εξάρτηση!
Κόψε από έναν εξαρτημένο το αλκοόλ, την πρέζα, τον τζόγο, το ίντερνετ, ο,τι θες! Δεν θα αντιδράσει ολόκληρος ο οργανισμός του σπασμωδικά και εξοργισμένα, ψυχικά και σωματικά;
εγω το μετεφρασα σαν " δεν σου δινω το δικαιωμα να κανεις ερωτικες νυξεις στα πλαισια της καθαρα εκπαιδευτικης μας σχεσης"
δραματοποιεις πολυ την ιστορια με γνωμονα πολυ εγωκεντρικο. σκεψου και τους αλλους καμια φορα.
εσυ ενοιωσες, εσυ ηθελες, εσυ κατερευσες.
αυτη δεν ηθελε ερωτικες συζητησεις στα πλαισια της γνωριμιας αυτης, ομως. εχει καθε δικαιωμα.
τοσο δυσκολο να το δεχτεις?
Δώστε μου τον ορισμό της ερωτικής νύξης.
ΟΚ, εγώ της έδειξα τις προθέσεις μου με τον τρόπο μου, όμως σε καμία περίπτωση δεν της έκανα σχόλια που να τα παρεξηγήσει. Της είπα εγώ ποτέ: "Τι είσαι εσύ, γυναικάρα μου; ή Τι κάνεις το βράδυ;" και τα τοιαύτα; Ήμουν απόλυτα σοβαρός απέναντί της και δεν ήθελα να γίνω αισχρός. Πάντα όμως της έδινα να καταλάβει ότι στα μάτια μου είναι ψηλά, με τρόπο διακριτικό και αποδεκτό.
Το ξαναλέω, ένιωσα μια απώλεια μέσα μου. Ένιωθα εξαρτημένος μαζί της. Και δεν ξέρω αν μπορώ να βρω τον εαυτό μου, νιώθοντας πως φταίω για κάτι.
Δεν ξέρω αν γίνομαι εγωκεντρικός, πολύ πιθανόν να γίνομαι, δεν θα δικαιολογήσω όμως ποτέ ξανά στη ζωή μου ανθρώπους που εξαφανίζονται έτσι.
Και αν υπήρχε αποκλειστικά και μόνο εκπαιδευτική σχέση, θα έβαζε τα όριά της ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ. Αν θεωρούσε πως είμαι ένας φοιτητής όπως οι υπόλοιποι, θα με άφηνε να είμαι ένας από τη μάζα των δεκάδων-εκατοντάδων, μέχρι το τέλος. Δεν το έκανε!
Αυτό έγινε αφού τελείωσε η εκπαιδευτική μας σχέση.
Δυο μήνες μετά, είμαστε δυο ενήλικες, που γνωρίστηκαν με αφορμή αυτή την εκπαιδευτική σχέση.
ναι, αλλα αυτη δεν ενδιαφερεται να συνεχισετε την εκπαιδευτικη σας σχεση ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΤΠΤ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ, σαν προσωπικη, ειτε ερωτικη ειτε φιλικη.
τοσο δυσκολο σου ειναι να αποδεχτεις τις επιθυμιες και τα δικαιωματα καποιου εξω απο σενα?
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ.
Remedy, δεν ωφελεί να εξοργίζεσαι για χάρη της, ούτε εγώ θέλω να σε εξοργίσω. Εδώ, συζητάμε με ηρεμία και κατανόηση.
Εγώ παρέθεσα μια εμπειρία μου και ο καθένας/η καθεμία έχει το δικαίωμα να διατυπώνει ελεύθερα την άποψή του, χωρίς όμως να προβαίνουμε σε χαρακτηρισμούς και να ξεπερνάμε κάποια όρια. Σε ευχαρίστησα πιο πάνω για την ειλικρίνεια σου, όμως ας μην ξεχνάμε ότι θέλω να συνέλθω από όλο αυτό.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.
δεν εξοργιζομαι καθολου.
ειμαι παρα πολυ ηρεμη.
προσπαθω να σου εξηγησω πως βλεπει τα πραγματα καποιος τριτος.
ισως μπορεσεις να συνερθεις οταν συνειδητοποιησεις οτι αυτα τα πραγματα συμβαινουν.
το να θελεις καποια που δεν επιθυμει σχεσεις μαζι σου , συμβαινει.
το δεχεσαι σαν αυτο που ειναι. απλα. οχι με δραματα που βγαζουν απ εξω βασικα ανθρωπινα δικαιωματα των αλλων.
νιωθω λοιπον οτι δεν θες να δεχτεις πως η κοπελα απλα δεν θελει κ απλα δεν δινει αξια σε ολο αυτο που νιωθεις εσυ.τοσο κακο ειναι?
με το θεμα απορριψη εχεις προβλημα?
ενω στην αρχη εδειξες οτι κατανοησες οτι δεν θελει να ασχοληθει κλπ κλπ..νιωθω οτι τωρα λες αλλα..οτι σε εχει ενοχλησει η σιωπη της..κ οτι γενικα σε ενοχλει που δεν εχει επαφη κλπ.
κανω λαθος?
ενω στην αρχη εδειξες οτι το πηρες αποφαση κ αποδεχτηκες την αδιαφορια της..νιωθω οτι σε εχει τελικα πληγωσει κ οτι δεν το εχεις ξεπερασει.
αν κανω λαθος σε παρακαλω εξηηγσε μου..μηπως δεν εχω καταλαβει σωστα.
Anxious4ever, απλά ξαναείπα τι με έκανε να καταρρεύσω και να πληγωθώ. Τι με έκανε να φτάσω στο χειρότερο σημείο που έχω φτάσει ποτέ. Σαφώς και αυτό με ενόχλησε, σαφώς και σε κανέναν δεν αρέσει η απόρριψη! Από εδώ και πέρα, όμως συνεχίζω μπροστά. Δεν λέω και ξελέω.
Remedy, πολλή φόρα πήρες και φοβάμαι πως θα της δώσεις πάτημα να με στείλει κατηγορούμενο, στο Στρασβούργο, στο Ε.Δ.Α.Δ. (Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων). Παίζει να κριθώ ένοχος και να δημιουργηθεί δεδικασμένο για να μην φλερτάρει πότε, κανένας άνδρας καμιά γυναίκα! :)
συνεχιζεςι μπροστα ή το σκεφτεσαι καθημερινως?απαντα με το χερι στας καρδιας...
Αυτό που σκέφτομαι καθημερινά, είναι αυτό που πέρασα το καλοκαίρι. Ο χαμένος χρόνος, οι αρνητικές σκέψεις που έκανα, αυτή η βίαιη εμπειρία που με εξάντλησε ψυχικά και νοητικά. Αυτή πάει πακέτο με όλο αυτό.
Δεν μπορώ να πω όμως ότι την σκέφτομαι, όσο την σκεφτόμουν πριν την εξομολόγηση και τον γάμο της.
Πριν από αυτά, την σκεφτόμουν 24/7.
Μα τι από αυτά που έκανε σε έκανε εσένα να πιστεύεις ότι σε ξεχώρισε σε ερωτικό επίπεδο ή έστω φιλικό; Ναι σε ξεχώρισε είναι η αλήθεια. Σαν τον καλύτερο φοιτητή της όμως, τίποτα παραπάνω. Αυτό δεν σημαίνει ότι σου έδωσε το πράσινο φως για να γίνετε φιλαράκια, ούτε τίποτε παραπάνω. Ναι χρησιμοποίησε τις λύσεις σου όπως είπες. Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει για τον καλύτερο φοιτητή της που ήταν πάντα διαβασμένος και έδειχνε απίστευτο ενδιαφέρον για το μάθημα; Πώς αυτή να γνωρίζει ότι όλο αυτό πηγάζει απλά και μόνο επειδή την γουστάρεις; Είχατε καθαρά και μόνο εκπαιδευτική σχέση και δεν θες να το δεις. Δοκίμασε και αυτό. Φτιάξε ένα υποθετικό σενάριο στο μυαλό σου, όπου εσύ ήσουν απλά ένας ενθουσιώδης φοιτητής του μαθήματος και αυτή η καθηγήτρια που ήθελε να σε ενθαρρύνει γιατί έβλεπε ότι έχεις προοπτικές. Υπάρχει κάτι από την όλη της συμπεριφορά που φαίνεται ότι δεν ταιριάζει σε αυτό το πλαίσιο; Υπάρχει κάτι που έκανε και δεν μπορεί να ερμηνευθεί σαν απλή ενθάρρυνση σε κάποιον που αγαπάει το αντικείμενο που αυτή διδάσκει;
Επειδή και εσύ φέτος θα διδάξεις, να σε ρωτήσω κάτι; Πόσο τυπικό σου φαίνεται όλο αυτό;
Πόσο εύκολα θα άφηνες φοιτητή σου να σου πιάνει κουβέντα στο τέλος του μαθήματος περί ανέμων και υδάτων; Πόσο εύκολα θα έλεγες εσύ, πράγματα για τον εαυτό σου, σε αυτόν; Πόσο εύκολα θα του έδινες το δικαίωμα να σου ευχηθεί χρόνια πολλά, να σου στέλνει mails για ο, τι έχει στο κεφάλι του και να του απαντάς;
Νομίζω, πως λέω και ξαναλέω τα ίδια και γίνομαι το λιγότερο κουραστικός, αν όχι φαφλατάς και γραφικός.
Αυτό που πέρασες το καλοκαίρι είναι κάτι που εσύ δημιούργησες στον εαυτό σου. Εσύ τον έφτασες σε αυτό το σημείο και αυτό δεν είναι κατ'ανάγκην κακό γιατί μέσα από αυτή την εμπειρία έμαθες κάποια πράγματα για τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων. Αν δεν το αποδεχτείς αυτό ποτέ, στην επόμενη απόρριψη από κοπέλα πάλι θα κατηγορείς την κοπέλα για να το ξεπεράσεις. Οι άλλοι άνθρωποι αποτελούν ξεχωριστές οντότητες από εμάς που έχουν τις δικές τους επιθυμίες. Αν αυτές δεν ταιριάζουν με τις δικές μας, αυτό δεν τους κάνει κακούς ανθρώπους.
Συγγνώμη κιόλας, ποιος άνθρωπος θέλει να δημιουργήσει το κακό στον εαυτό του; Είμαστε καλά;
Πως θα αντιδρούσες εσύ αν δεν ξανάβλεπες ποτέ ένα πρόσωπο που αγαπάς; Πως θα αντιδρούσες στη περίπτωση που είχες τόσα να του πεις και πιθανόν, να μην του τα έλεγες ποτέ; Έτσι αντέδρασα εγώ!
το θεμα σου ειναι το εξης..οχι πως θα την παλεψεις με την ιδεα οτι δεν θα ξαναδεις ενα προσωπο που αγαπας...αλλα πως γινεται να αγαπησεις ενα προσωπο οταν το ξερεις τοσο ελαχιστα..κ οταν στην ουσια το εχεις δει μερικες φορες..ουτε καν εχετε κανει κατι μαζι..
το να αγαπας ειναι κατι σπουδαιο κ τεραστιο..πως γινεται να νιωθεις τοσο δεσιμο μαζι της χωρις καν να εχετε μοιραστει στιγμες κ καταστασεις μαζι..
δεν ξερω..μηπως αυτο να το δουλευες λιγο?
οκ ο ενθουσιασμος ειναι ωραιο πραμα κ αναμενομενο...ομως να σε ριχνει στα ταρταρα ενας ενθουσιασμος μου φαινεται πραγματικα ακραιο..
πχ..γνωρισα εναν αντρα..ειμασταν μαζι 3 μηνες...υπηρχε παθος κ ενθουσιασμος..χωρισαμε..ενι ωσα πικρια κ πονο..οχι ομως να ειμαι στα ταρταρα ενα ολοκληρο καλοκαιρι ...γιατι πολυ απλα δεν ειχα ακομα δεθει κ τοσο μαζι του..
δεν σου τη λεω...φυσικα για οσα ενιωσες..προσπαθουμε να σε βοηθησουμε να καταλαβεις οτι ολα οσα ενιωσες κατοπιν τελους αυτης της "σχεσης" , ηταν ακραια..
αυτη η αντιδραση ειναι που πρεπει να προσεξεις γιατι κανει κακο σε σενα τον ιδιο.
δλδ αν αυριο μεθαυριο κανεις μια σχεση με μια κοπελα κ την ερωτευθεις κ την αγαπησεις πολυ..κ ειστε κ καιρο μαζι..τι θα κανεις?
θα αυτοκτονησεις?δλδ πονεσες τοσο πολυ για μια κοπελα με την οποια ουτε καν ειχε γινει ποτε τιποτα...ουτε της ειχες πιασει το χερι??
Προσωπικά σιχαίνομαι το γλείψιμο που πέφτει στα αμφιθέατρα μετά το τέλος της παράδοσης και δεν το έκανα ποτέ αλλά έχω δει πάρα πολλούς συμφοιτητές μου να το κάνουν σε καθηγητές που θεωρούν σημαντικούς, όπως φαντάζομαι το έχεις δει κι εσύ. Και όχι δεν έχω δει καθηγητές να τους κόβουν γιατί φοβούνται ότι αυτό εμπεριέχει ερωτικό ενδιαφέρον. Τώρα για το τι πράγματα θα έλεγα σε έναν φοιτητή για τον εαυτό μου, φαντάζομαι τα ελάχιστα. Όπως όμως και αυτή δεν προχώρησε σε πολλές λεπτομέρειες για τη ζωή της πχ. πιο πριν είπες ότι ήταν σφήκα και δεν έλεγε τίποτα για την προσωπική της ζωή γι'αυτό και δεν ήξερες ότι παντρεύεται. Πιθανόν να αισθάνθηκε ότι άθελά της σου έδωσε περιθώρια που δεν έπρεπε να δωθούν γι'αυτό το έκοψε μαχαίρι, στο είπα και σε προηγούμενο μήνυμα. Επειδή είναι 10 χρόνια μεγαλύτερη από σένα νομίζεις τα ξέρει όλα; Ξέρει πώς να διαχειριστεί καταστάσεις άψογα; Θα σου πω από μένα. Τρέμω στην ιδέα ότι θα βρεθώ μπροστά σε άτομα που πρέπει να διδάξω, ανάμεσα στα οποία θα έχω μια θέση εξουσίας και ο καθένας από αυτούς θα έχει κάτι διαφορετικό στο κεφάλι του. Άλλος δεν θα θέλει να είναι καν εκεί, άλλος θα ψάχνει λάθος σε αυτά που λέω για να μου την πει. Δεν υπάρχει manual του καλού διδάσκοντα που σου προσφέρουν τα πανεπιστήμια πριν αρχίσεις.
Δεν είσαι ο πρώτος που ερωτεύεται καθηγητή/τρια του. Είναι νομίζω κάτι πάρα πολύ συνηθισμένο στα πανεπιστήμια. Κι εμένα μου έχει συμβεί και νομίζω σε αρκετούς. Το ζήτημα είναι να κατανοήσεις τι θα έκανες εσύ αν ήσουν από την άλλη πλευρά.
Εγώ ήθελα απλά να την γνωρίσω και να την κάνω να έρθει πιο κοντά σε εμένα.
Το γλείψιμο συνήθως γίνεται για να έχεις ευνοϊκή βαθμολόγηση στο τέλος. Θεωρείς πως αυτό έκανα εγώ και όλο αυτό αποσκοπούσε εκεί;
Εγώ, αυτό δεν το είχα ανάγκη και δεν ήθελα να δείξω ότι είχα ανάγκη κανένα! Ήθελα να παραδώσω ένα γραπτό, τέτοιο που να μην υπήρχε περίπτωση να μου βάλει κοκκινάδι! Και το πέτυχα!
Anxious4ever, ζούσα και ανέπνεα για εκείνη! Όσο και αν δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις, έτσι ήταν!
οποτε 2 τινα: να κατανοησει λοιπον τι θα εκανε αυτος απο την αλλη πλευερα; και δευτερον γιατι να "αγαπησει" τοσο πολυ μια γυναικα που ουτε καν ειχε γινει ποτε κατι μαζι της..καλα τα λεω?
αυτο καλε μου πρεπει να το δουλεψεις για εσενα κ μονο! ποτε δεν ζουμε κ αναπνεουμε για κανεναν..
αυτο πηγαζει απο καπου βαθια μεσα σου κ ναι ειναι αδυναμια..δεν ειναι καλο να ζεις κ να αναπνεεις για κανεναν παρα μονο για σενα τον ιδιο.
θα σου πω λοιπον εγω επειδη το εζησα αυτο που περιγραφεις ..
ενας αντρας μου εξεφρασε τον ερωτα του..με εφαγε...μου ελεγε οτι ζουσε κ ενεπνεε για εμενα..οτι δεν προκειται ποτε να ερωτευθει καμια κ οποια κ να γνωριζει θα του φαινεται αδιαφορη..μου φανηκε υπερβολλικο κ ακραιο..του εξηγησα οτι δεν πρεπει να νιωθει ετσι ποτε κ για κανεναν..
ειμασταν φιλοι..επειδη το ατομο αυτο λοιπον με εβλεπε κ δακρυζε..του εξηγησα οτι πρεπει να συνελθει κ οτι δεν γινεται να ειμαστε μαζι...ομως αυτος βυθιζοταν καθε μερα ακομα πιο πολυ..με φρικαρε..μου εγραφε πραγματα που στο τελος ρε συ νομιζα οτι μου κανει πλακα..
αποφασισα να απομακρυνθω για να τον βηθησω να ξεκολλησει εφοσον δεν ηθελα να ειμαστε μαζι.
κ το εκανα απομακρυνθηκα τελειως κ δεν του ξαναμιλησα ποτε.
του ειπα να μη με ενοχλησει ξανα..κ ευτυχως δεν το ξαναεκανε..αλλα εστειλε ενα δακρυβρεχτο mail στο οποιο ελεγε οτι δεν θελει να με χασει αλλα δεν θα με ξαναενοχλησει γιατι με αγαπαει τοσο πολυ που δεν θελει να με πιεζει..
ενιωσα οτι ηταν χειριστικος..σαν το παιδακι που του στερουν το γλυφιντζουρι του..
ενιωσα οτι ηταν ανωριμος να χειριστει τα συναισθηματα του..ενιωσα τρομο οταν μου εξεφρασε το πως νιωθει γιατι πραγματικα ηταν ακραια αυτα που ενιωθε..
δεν το θεωρω νορμαλ κ με τρομαξε.
δεν θελω καν να τον θυμαμαι...μου χε γινει στενος κορσες..με ειχε πρηξει εν ολιγοις.
θεωρω οτι τετοια ατομα δεν εχουν μαθει να τους λενε οχι..θεωρω οτι νιωθουν πολυ λιγοτερα απο οσα δειχνουν κ λενε..
γενικως τα ακραια συναισθηματα πρεπει να δαμαζονται..γιατι δεν ειναι φυσιολογικα.
καλα δεν την συμποναμε..χαλαρωσε κ συ..συζητηση κανουμε..
εγω απλα εχω τονισει στα μνμτα μου τι πιστευω για εσενα κ τι θα ηταν καλο να επεξεργαστεις επι της ευκαιριας..ομω απο οτι παρατηρω δεν τα διαβαζεις..προσπαθω τοση ωρα να σου εξηγησω το ακραιο του συναιασθηματος σου..κ απαντηση καμια..
Το τι διαβάζω, το τι πιστεύω και το τι τελικά γράφω απέχουν χίλια μίλια μακριά, το ένα από το άλλο!
Ήταν ακραίο συναίσθημα; Ναι ήταν! Ποιος είναι άλλωστε ο τίτλος του νήματος;
Και σε ευχαριστώ και πάλι για την θετική άποψη που έχεις για μένα.
Με όσα διαβάζω όμως, νιώθω το τελευταίο 24ωρο, σαν να κάθομαι στο εδώλιο του κατηγορούμενου!
Λες και αυτό που διέπραξα ήταν ένα έγκλημα! Νιώθω σαν αυτή να ήταν αθώα για όλα όσα έκανε και ότι εγώ δικαίως έπαθα ο,τι έπαθα.
Γι΄αυτό το είπα αυτό.
ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ..????
τι εφταιξε η κοπελα αντικειμενικα?
για τα δικα σου συναισθηματα αληθεια! σε τι εφταιξε?σε ενθαρρυνε ερωτικα ρε παιδι μου?
τα πραγματα ειναι πιο απλα..
+δεν σε κατηγορουμε! κανουμε μια συζητηση ηρεμη γιατι προφανως νιωθουμε οτι καπου εχεις λαθος.
ναι μεν τα συναισθηματα σου ειναι ακραια οκ...αντι να κατσεις να δουλεψεις αυτο..να κατσεις να προβληματιστεις για ποιον λογο ερνιωσες τοσο ακραια για εναν ανθρωπο που ουτε καν τον ξερεις..!!!
δηλαδη πραγματικα απαντησε μου! αν μοιραστεις αυριο μεθαυριο την ζωη σου με μια κοπελα κ μπειτε σε σχεση κ ειστε μαζι κανονικα κ περνας καλα κ η κοπελα τελικα αλλαξει γνωμη..κ θελει να χωρισετε...εσυ τι θα κανεις?θα κοψεις φλεβες?
κ ερχομαι λοιπον κ σου λεω "μηπως πρεπει μεσα σου να δουλεψεις το συναισθημα σου για να μην γινεται ακραιο?"
δεν θα ειναι λειτουργικο αυτο αυριο μεθαυριο για τις σχεσεις σου..δεν καταλαβαινεις?
χαιρομαι που καταλαβες..
δεν μπορω να καταλαβω τι δεν αντιλαμβανεσαι.
στο ειπα τοσες φορες και απαντας το ιδιο.
σου λεω οτι εχει δικαιωμα να μην ενδιαφερεται και να μην ασχοληθει ΚΑΝ με τα προσωπικα σου ζητουμενα κι εσυ απαντας οτι σε κρινουμε ενοχο που ερωτευτηκες η που φλερταρες
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΥ ΦΛΕΡΤΑΡΕΣ.
ΚΙ ΑΥΤΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΙΩΠΗΣΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
το τονιζω μηπως το καταλαβεις.
το καταλαβες τωρα?
εσυ, αναλυεις συνεχεια το πρωτο σκελος. πως ερωτευτηκες, τι ενοιωσες, τι εκανες.
αγνοεις εντελως το δευτερο, οτι αυτη ειχε καθε δικαιωμα να τα αγνοησει ολα αυτα και να μην μπει σε προσωπικες συζητησεις ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΒΕΒΑΙΑ για κατι που δεν εκανε και που δεν φταιει σε τπτ γιαυτο.
καλυτερα τωρα?
εχω την αισθηση οτι δεν θελεις να δεχτεις την αντιδραση της κοπελας με τιποτα.....απλο..πολυ πιο απλο απο οσο τα αναλυεις..
δεν εχεις δεχτει τη σιωπη της κ την απορριψη της προς εσενα.
ανάσταση..
χαχ..καταλαβαινω οκ..
απλα κοιτα το τωρα..δεξου το για να σε βοηθησει αργοτερα ως εφοδιο στη ζωη σου..
ναι κ χυλοπιτες θα φαμε κ απορριψεις κ ολα..
πρεπει να δεχομαστε καθε εμποδιο κ να μπορουμε να προχωραμε εντελως παρακατω καθαροι.
εχω την αισθηση οτι ακομα εισαι κολλημενος μαζι της..κ ειναι λογικο..
ομως προσπαθησε να το αποδεχτεις πληρως.