Quote:
Originally posted by justme
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
justme, δεν ξέρω πόσο καιρό μπαίνεις εδώ, αλλά εμένα μου πήρε κάμποσο για να αντιληφθώ ότι έχουν δημιουργηθεί μερικές παρέες που δεν πολύ θέλουν άτομα με άποψη.
-----------Πες με ηλίθιο αλλά αν και μπαίνω πολλλλλλλλλλύ παλαιότερο από εσένα δεν νομίζω ότι είναι θέμα αν έχει κάποιος εδώ μέσα άποψη.
Θα σου μιλήσω λοιπόν για μένα. Όταν κάποιος γράφει κάτι που δεν με αφορά, δεν αναφέρεται σε μένα και δεν προσβάλει τον κοινό νου, πολύ απλά αδιαφορώ και εστιάζω σε ανθρώπους που έχω κάτι να πω.
Αν σε ενοχλεί το ότι εγώ με τον MANTHES συμφωνούμε σε αρκετά θέματα, άνοιξε καλύτερα τα μάτια σου και θα μείνεις άναυδος.
-----------Βρε καλή μου δε με ενοχλεί το ποιός συμφωνεί με ποιόν. Δεν εστιάζω στα πρόσωπα αλλά σε αυτό που λές παραπάνω. ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ που εκφράζουν
Είπες στον MANTHES ότι λειτουργεί διαφορετικά με αυτούς που συμπαθεί και διαφορετικά με όσους όχι. Δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει η άποψη με αυτό....
Είναι λογικό με μερικά άτομα να είμαστε πιο ανεκτικοί γιατί μπορεί να έχουμε πει και δυο κουβέντες παραπάνω και να καταλαβαίνουμε τον τρόπο που μπορεί να διαχειρίζεται μερικές καταστάσεις και σε άλλους να φαίνεται υπερβολικός...
-----------ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΟ και συμφωνώ. Κοιτά να δείς όμως που για τους άλλους λες ότι είναι παρέες που ενοχλούνται για το ότι κάποιος έχει άποψη. Ε αυτούς γιατί δεν τους δικαιο-αιτιολογείς όπως εσένα και τον Manthes (Edit: μου ξέφυγαν τα μικρά.....λολ......)
Εσύ έθεσες τέτοιο θέμα και απλά σου απάντησα.
Όσο για τον picker, δεν ανέφερα εγώ αν κάνω σεξ ή όχι, με ρώτησε γιατί..... ο καθένας με τον πόνο του.
-----------E εσένα σε ρώτησε αυτός με τον πόνο του, στο άλλο θέμα ο krino απάντησε στην ερώτηση τι (όμορφο)κάνατε το ΣΚ. Εγώ διαφορά δε βλέπω.
Σε αυτό θα ρωτήσεις τον MANTHES, αν και ούτε εγώ καταλαβαίνω γιατί να πει κάποιος ότι έκανε σεξ. Και εγώ , (όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι), έκανα σεξ με τον φίλο μου το Σάββατο, αλλά θεωρώ πως όταν έχεις σχέση είναι αυτονόητο.