Γεια σου Break!! Τι κάνεις? απο οτι έχω καταλάβει έχεις μετακονίσει πρόσφατα για την νέα δουλεία σου ε?
καλή τύχη να έχεις!!:grin:
Printable View
Γεια σου Break!! Τι κάνεις? απο οτι έχω καταλάβει έχεις μετακονίσει πρόσφατα για την νέα δουλεία σου ε?
καλή τύχη να έχεις!!:grin:
ʼμα σου πω ότι η ώρα είναι 7:30 το απόγευμα κι ενώ εσύ γράφεις άλλα εγώ διαβάζω άλλα!?!? Που να ξημερώσει και που να σφίξουν οι ζέστες... Τρέιλερ με πιάτα φουλ στη σάλτσα (σάλτσες όλων των ειδών βεβαίως...) περνάνε μπροστά από τα ματάκια μου :tumble:Quote:
Originally posted by latin pig
Εδώ μπορούν να μπαίνουν όσοι τριγυρνούν σα το φάντασμα μετα τα μεσάνυχτα στο διαδύκτιο, είτε λόγω αυπνιας, είτε περιέργειας, είτε περιμένοντας τον Ορφέα, είτε μετά από μια καυτή νύχτα σάλσα ή σάμπα :D
============εδώ κάνω έντιτ:====
Δεν το αλλάζω , το αφήνω ως έχει γιατί βγάζει μάτι η βλακεία μου αλλά και γέλιο, φυσικά είναι αδύνατον στις 4 το πρωί να περιμένει κανείς τον Ορφέα:o, το Μορφέα ήθελα να γράψω:D
[Edited on 8/12/2002 by latin pig]
Κι αφού ήπια τσαγάκι, έφαγα μηλαράκι, χαμήλωσα τα φώτα, έκανα χλιαρό μπανιο, δοκίμασα όλα τα προτεινόμενα γιατροσόφια και στριφογύρισα μερικές φορές στο κρεβάτι μου κι απόψε, έψαξα να βρω κι άλλα φαντάσματα να κάνω παρέα...Quote:
Originally posted by latin pig
Εδώ μπορούν να μπαίνουν όσοι τριγυρνούν σα το φάντασμα μετα τα μεσάνυχτα στο διαδύκτιο, είτε λόγω αυπνιας, είτε περιέργειας, είτε περιμένοντας τον Ορφέα, είτε μετά από μια καυτή νύχτα σάλσα ή σάμπα :D
============εδώ κάνω έντιτ:====
Δεν το αλλάζω , το αφήνω ως έχει γιατί βγάζει μάτι η βλακεία μου αλλά και γέλιο, φυσικά είναι αδύνατον στις 4 το πρωί να περιμένει κανείς τον Ορφέα:o, το Μορφέα ήθελα να γράψω:D
[Edited on 8/12/2002 by latin pig]
Μπουουουου.δεν ψάχνω για γκιφ φάντασ
μα είναι αργαμιση
Αφιερωμένο στη gifιάρα Σου σου μου... Έτσι για να αποδείξω πόσο πλήρως λειτουργική είμαι και αργάμιση Mp000oooooQuote:
Originally posted by Μαντάμ σου σου
Μπουουουου.δεν ψάχνω για γκιφ φάντασ
μα είναι αργαμιση
http://rack.2.mshcdn.com/media/ZgkyM...casper-bed.jpg
Χαχα τέλειο. Εγώ δεν μπορω να κλείσω μάτι.ουτε μήνας για το γεγονος.καταλαβαίνεις.μετα απο αυτό έρχομαι στο κλαμπ των τριωρων.
πωπω που το ξεθάψατε αυτό? post από το 2002 :wow:
ακόμα τριγυρνούν φαντάσματα εδώ μέσα......
Άστα να παν... Μπουμπούκακι κι Εσύ βρυκόλακακι???
χαχα εντελώς... συνήθως μεταμεσονύχτιες ώρες κάνω τις βόλτες μου εδώ μέσα... :yes:Quote:
Originally posted by marulenia
Άστα να παν... Μπουμπούκακι κι Εσύ βρυκόλακακι???