Καλα λοιπον...Θα το ζορισω για να δω :D:D:D:D
Printable View
Καλα λοιπον...Θα το ζορισω για να δω :D:D:D:D
εγω δεν εβαλα αλλα εχασα και ειμαι 86 σημερα.
τότε προς τι τα .. μαύρα ρούχα?
χρόνια πολλά Βέρα και μπράβο που έχασες κι άλλα κιλά!!
χρόνια πολλά bionic. αλλα δεν ειμαι καλα ειχα ενα ασχειμο πασχα.
Update 25/04.....140 kg!
Μετα απο προσπαθεια μου με οβελια(εννοειται κ πετσουλες)/κρασι, απειρο ουισκι (μπομπα βεβαιως!), εχασα 2 κιλα την τελευταια εβδομαδα ! Απιστευτο !
Δεν ξερω αν πρεπει να σου πω μπραβο η να σε βρισω!!!
Χεχεχεχε...
Ετσι μπραβο ρε μαγκα!
για άλλη μια φορά πόσο δίκιο είχα :D
Eλα μου ντε !
97.7... πήρα 1 κιλό... :S
Θα το χάσω όμως το ρημάδι!!!
και πάλι sad εγώ μετά απο γιορτές έπαιρνα τουλάχιστον 4-5!
ένα κιλό ίσον τίποτα γιατί μπορεί να είναι κατακράτηση υγρών..
αύριο μπορεί να μην υπάρχει στη ζυγαριά το πιθανότερο!
Ναι εγώ πιστεύω πως είναι καλό γιατί είχε συνηθήσει ο οργανισμός στο λίγο φαγητό μία φορά την ημέρα και τώρα μετά από αυτό θα ξεκολήσω κιόλας... να μπω στην επόμενη δεκάδα :D
Εγώ σήμερα έπεσα στα 123 απο τα 130 που ήμουν την Μ. Τρίτη που έβαλα τον δακτύλιο! :)
Συγχαρητήρια!!! Μπράβο Leo! έγραψες για την επέμβαση? γιατί δεν θυμάμαι
Ναι έχω γράψει :)
ανεβηκα στη ζυγαρια την περασμενη Τριτη, 25 Απριλιου
και δυστυχως πηρα 600 γραμμαρια....
απο 102.8 πηγα 103.4....
και να φανταστεισ κανεισ οτι δεν εκανα και καμια φοβερη ατασθαλεια
ελπιζς σε 2 μερεσ που χαναζυγιζομαι να τα εχω χασει...
για ψυχολογικουσ λογουσ δεν αλλαζω το signature εκπιζω να μη σασ πειραζει....
Update & Αλλαγη υπογραφης ! 138 Kg
Mειον 2 κ χτες εφαγα σε ενα Κρητικο κουτουκο στον Πειραια! Γιουπιιιιι
αμάν δεν σε προλαβαίνω με τίποτα λέμε! :D :D :D
Ξανά μπράβο σου Γιάννη!!!!! (σου έχω πει συγχαρητήρια και σε άλλο post γι΄αυτό ;) )Quote:
Originally posted by YiannisD
Update & Αλλαγη υπογραφης ! 138 Kg
Mειον 2 κ χτες εφαγα σε ενα Κρητικο κουτουκο στον Πειραια! Γιουπιιιιι
Δηλαδή τις υπόλοιπες ημέρες ακολουθείς συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής? δίαιτα? ή το γράφεις απλώς επειδή ήταν ακριβώς την προηγούμενη ημέρα από το ζύγισμά σου?
Δεν κανω καμια απολυτως διατροφη. Τρωω οτι μου αρεσει απλα λιγο. Ολα τα αλλα τα εχει αναλαβει ο δαχτυλιος.
Παμε ρε Γιανναρε!!!
Τελικα, οπως σου εχω πει και αλλου, κυριως λογω ηλικιας αισθανομαι πιο κοντα σε σενα, και καθε φορα τα νεα σου με χαροποιουν σαν να τα εχω χασει εγω τα κιλα!
Μακαρι να καταφερω το 50% απο οτι εχεις καταφερει εσυ!
Παμε γερα!
Koυνήθηκε η ζυγαριά... 96... :D
Εμένα δεν κουνιέται... στα μείον 6 που ήμουνα την πρώτη βδομάδα είμαι τρεις βδομαδες τώρα...
Ουαααααααααααααααααααααα
TextQuote:
Originally posted by maraki
Εμένα δεν κουνιέται... στα μείον 6 που ήμουνα την πρώτη βδομάδα είμαι τρεις βδομαδες τώρα...
Ουαααααααααααααααααααααα
Ανυπομονάκι...!!! Τι αγχώνεσαι παιδί μου... Αφού ο γιατρός σου είπε ότι θα σου σφίξει το φιογκάκι μετά το μήνα.... Δες το και από τη θετική πλευρά... έχασες κιόλας 6 κιλά και κατάφερες να διατηρήσεις αυτή την απώλεια! ʼλλοι τα ξαναπέρνουν πίσω!... Cool baby!
Ναι.. αλλά... σκέφτομαι... τώρα με το ζόρι τρώω μισή μερίδα... άμα μου το σφίξει τι θα γίνει.... ούτε μισό ποτήρι νερό δεν πίνω άνετα...
ξεκίνησα χτες.... 78 κιλά
ελπίζω την ερχόμενη δευτέρα να έχω να γράψω κάτι καλό από απώλεια γιατί το χω ρίξει σε πολύ αυστηρες καταστάσεις
Αναστασία καλως ήρθες στο eating disorders! δοκίμασε την δίαιτα Ατκινς
ή τουλάχιστον κόψε τελείως τη ζάχαρη και τα αμυλώδη για άαμεση απώλεια βάρους.
επίσης πίνε τουλάχιστον ένα μιση λίτρο νερό! είναι απίστευτος λιποδιαλύτης
Και ναι φιλες και φίλοι, σήμερα έδειξε 95,4! Ευχαριστώ! Μπορείτε να καθίσετε....
όοοοοολε ! όοοοοολε !όοοοοολε ! :D:D
Εγώ ακόμα στα ίδια.... Sad πολύ χαίρομαι για σένα και για όλους δηλαδή που χάνουν.... Εκοψα κι εγώ ψωμιά και γλυκά και αναμένω αποτελέσματα... άντε να δούμε!
μπρρρρρρρρρααααααααααββββ βββββοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!Quote:
Originally posted by sad
Και ναι φιλες και φίλοι, σήμερα έδειξε 95,4! Ευχαριστώ! Μπορείτε να καθίσετε....
Τρώω ελάχιστα όμως, δεν ξέρω αν είναι θέμα δακτυλίου αλλά υπάρχει μέρα που μπορεί να φάω μόνο δύο τοστ. Κάτι περίρεργο συμβαίνει... Τρώω μόνο από ανάγκη, κι αυτό γιατί πρέπει να φάω... τι έγινε ρε παιδιά; Αυτό δεν το κάνει ο δακτύλιος...
Ειναι ψυχολογικο πιστευω...
Μπράβο Sad! Δεν έχω εμπειρία από δακτύλιο οπότε δεν ξέρω πώς πρέπει να είναι η ορεξή σου... Μακάρι πάντως να μπορούσα κι εγώ να πεινάω λιγότερο!!!!!!!
εγω 85 σημερα. sad βραβο καλα τα πας.
Φταίει ο έρωτας;;; :D :D :D
Όπα!!! Τι ακούω sad? Σε χτύπησαν τα βέλη του φτερωτού θεού? ʼντε κι εμείς κουμπάροι! :;
Αχ ναι, ειδικά τη Bionic τη θέλω παρανυφάκι!!!
αααααα πως μου ξέφυγε αυτό το post!! -11 σε τόσο λίγο καιρό! Μπράβο SAD!
τα πας πολύ καλά αν και σένα σε φοβόμουν λίγο γιατί ήσουν μέσα στην αντίδραση
τον πρώτο καιρό! μέχρι το Καλοκαίρι 8α χεις φτάσει την 20 άρα και θα σαι πολύ καλή!!!
όσο για την ανορεξία το πιστεύω, υπάρχουν μέρες που ξεχνάω να φάω.. μα δεν λένε
πως άμα κάνεις δίαιτα μικραίνει το στομάχι? εγώ εκεί το αποδίδω και στην καλή ψυχολογική κατάσταση!
αα και με το μαλακό τα τεκνά.. :D
Ναι όμως δεν κάνω δίαιτα, σήμερα πήρα ένα μικρό προφιτερόλ από κείνο που είχα πάρει την άλλη φορά αν θυμάστε, έφαγα το μισό, μπούκωσα και το άλλο το πέταξα, απλά για τη λιγούρα που λένε, τρώω ότι μου κατέβει απλά δεν σκέφτομαι όλη την ώρα το φαί, το βράδυ που πάω σπίτι λέω πρέπει κάτι να φάω γιατι θα μου πέσουν τα μαλλιά :P...ειδικά αν βαριέμαι κιόλας δεν τρώω τίποτα λέω αστο αύριο αμα ξυπνήσω θα πάρω καμια τυρόπιτα το πρωί, παιδιά... δεν είμαι εγώ... νομίζω χρειάζομαι εξορκιστή, κάτι με έχει κυριέυσει.... :S
P.S. Σας είπα πόσο αγαπάω το δακτύλιο; Ναι ε; Καλά σκάω....
P.S. (To Bionic) Με το μαλακό;;; ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!
αχ βρε sad ποσο σε ζηλευω μακαρι και εγω να μπορουσα να πω τα ιδια ...