καλησπερα.
ειχα μια προοδο χτες
1 ποτηρι νερο
ε σε συγκριση με αλλες που δεν πινω ουτε μια μπουκια (χωρις καφε)... ηταν προοδος
Printable View
καλησπερα.
ειχα μια προοδο χτες
1 ποτηρι νερο
ε σε συγκριση με αλλες που δεν πινω ουτε μια μπουκια (χωρις καφε)... ηταν προοδος
27/1/11 - 1200ml :starhit:
28/1/11 - 1400ml :starhit:
29/1/11 - 1200ml :starhit:
30/1/11 - 1500ml :starhit:
μισο ποτηρι ως τωρα... (και αυτο λογω του μισου κλαμπ σαντουιτς)
παιρνω μπουκαλι διπλα μου ΤΩΡΑ μπας και.......
χτες 1 λιτρο
ΝΑΙ
1 ολοκληρο λιτρο
success
Μπραβο κλικ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :thumbup:
μπράβο κλικ. Τελικα είναι ευεργετικό το τόπικ.
Ως τώρα 5 ποτήρια νερό και 1 τσαγάκι
Ελενι WOW!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπραβο σου!
27/1/11 - 1200ml :starhit:
28/1/11 - 1400ml :starhit:
29/1/11 - 1200ml :starhit:
30/1/11 - 1500ml :starhit:
31/1/11 - 1100ml :starhit:
Καλα βγηκε ο μηνας! Για να δουμε πως θα παει ο Φεβρουαριος.
eleni! :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
ως τωρα αντε 1-1μιση ποτηρι
εχω το λιτρο διπλα μου αλλα ακομα δεν αρχισα :S
αααααα πολυ ενδιαφερον! θενξ
(ξεκιναω την αφαγια για να μη χρειαζομαι νερο :P )
απαπαπαπαπαπαπαπαπα
απεταξαμην!!!!!!!!!!!!!!!
καλα ρε κλικλικω,αμα σε πειραζει κοψτο !!
δυσαναξια στο νερο πρωτη φορα ακουω :crazy:
ελενι, δεν το χω ακουσει ποες αυτο!!!:o
δλδ δε φτανει που τρωμε του σκασμου μερες μερες, πρεπει να πιουμε κ το αντιστοιχο νερο????
OMG :wow:
1/2/11 - 1200ml
Eλενη πρωτη φορα το ακουω αυτο! Η αληθεια ειναι οτι με το ζορι πινω οσο πινω, δεν υπαρχει με τιποτα χωρος για παραπανω..... αμα δεν υπηρχε αυτο το τοπικ δεν με βλεπω να εφτανα το λιτρο για να καταλαβεις...
αυτο με τη διψα δεν παιζει να ισχυει
μισο λιτρο και προσπαθω να συνεχισω
ειμαι και ραμολιμεντο, εχω θεμα με τα δοντια και περναει το κρυο(απο το νερο, που δεν ειναι καν απτο ψυγειο) στα νευρα και με ψιλοσφαζει.
την τυχη μου
καλο βραδυ :)
ΧΑ ΧΑ Κλικλικου κ ξερο ψωμιQuote:
Originally posted by click
μισο λιτρο και προσπαθω να συνεχισω
ειμαι και ραμολιμεντο, εχω θεμα με τα δοντια και περναει το κρυο(απο το νερο, που δεν ειναι καν απτο ψυγειο) στα νευρα και με ψιλοσφαζει.
την τυχη μου
καλο βραδυ :)
δικαιολογίες κλικλίκου. Κοπελιά μέχρι το βράδυ 1,5 λίτρο γιατί θα έρθω εκεί πάνω και θα σε αναγκάσω να φας την αποτυχημένη βρωμόπιτα μου με γέμιση τυριών και ένα κουτί σαρδέλες από δίπλα και θα δούμε ποια θα κερδίσει.
Χτες κάτι παραπάνω από 1,5 λίτρο μαζί με καφεδάκι. Λύσσαξα με τα κωλότυρα
1/2/11 - 1200ml:starhit:
2/2/11 - 1400ml:starhit:
σαρδελες?????????????????? της πετυχαινεις????????Quote:
Originally posted by mariafc
δικαιολογίες κλικλίκου. Κοπελιά μέχρι το βράδυ 1,5 λίτρο γιατί θα έρθω εκεί πάνω και θα σε αναγκάσω να φας την αποτυχημένη βρωμόπιτα μου με γέμιση τυριών και ένα κουτί σαρδέλες από δίπλα και θα δούμε ποια θα κερδίσει.
Χτες κάτι παραπάνω από 1,5 λίτρο μαζί με καφεδάκι. Λύσσαξα με τα κωλότυρα
να στρωσω τραπεζι????:spin::smirk:
σημερα 700ml
λυσσαξα με τις ελιες! κατι ειναι κι αυτο..........
σαρδελες?????????????????? της πετυχαινεις????????
Πύραυλος μόνο αυτό σου λέω:grin::grin:
:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΡΑΣΙΝΟΜΑΤΑ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΙΒΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΑ ΛΙΤΡΑ ΤΗΣ!:mad::mad::mad:
Το κατουρημα μου τη σπαει ολη την ωρα,γιαυτο εχω κοψει η ηλιθια το νερο..:thumbdown:
εγω και 2 καφεδες να πιω και καθολου νερο σκετο, ολο κατουριεμαι. ειναι και το κρυο!Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Το κατουρημα μου τη σπαει ολη την ωρα,γιαυτο εχω κοψει η ηλιθια το νερο..:thumbdown:
εχω βαρεθει τα δρομολογια!
1/2/11 - 1200ml:starhit:
2/2/11 - 1400ml:starhit:
3/2/11 - 1500ml:starhit:
1λιτρο+ χτες:spin:
είδες τι κάνει η απειλή της σαρδέλας??
:lol::lol::lol::cul:
Σημερα 1,5 λιτρα (χωρις σαρδελες)
1 λίτρο, 1 καφές, 2 τσάγια και ετοιμάζομαι για το τρίτο τσάι και κανα λίτρο ακόμα νερό. Που να χα φάει και πιο αλμυρή φέτα.
4/2/11 - 1200ml
το νερό βοηθά στην κυτταρίτιδα πάρα πολύ και φυσικά στην απώλεια βάρους.
Είναι απαραίτητο να πίνουμε το λιγότερο 1,5 λίτρο νερό τη μέρα ακόμα κι αν δε διψάμε.:tumble:
5/2/11 - 1200ml :starhit:
1 λιτρο χαλαρα..
Καλησπερα ...........HELP ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΩ ΝΕΡΟ ! Με το ζορι 3 ποτηρια . Κανένα καλο κολπο .? οεο
Να πω οτι εχω ελλειψει νατριου , έχω μαθει και :yawn:τρωω σχεδον τα παντα αναλατα και αυτο μάλλον επειδεινωνει την κατασταση.............:sniff:
δεν καταλαβα τι εγραψες?
εχεις ελλειψη νατριου αλλα τρως τα παντα αναλατα?
Ναι click το νατριο μου ειναι κάτω απο το κανονικο , αλλα εγω δεν μπορω να φαω αλατισμένα δυστυχως.......... Εχω συνιθισει ....
Ασε που φοβαμαι οτι αν θα φαω τωρα ξαφνικά αλατι θα κανει κατακρατηση ο οργανισμος και θα φανει στη ζυγαρια μου ..................
5/2/11 - 1100ml
εύγε εύγε. Μις ενυδάτωση θα σε λέω από δω και στο εξής. Τα βλέπεις κυρία κλικλίκου?
1 λίτρο εγώ ή μαλλον κάτι λιγότερο αλλά μεχρι το βράδυ θα το ξεπεράσω.
1600 σημερα! Απιστευτο.... απο την μερα που αρχισα να γραφω εδω και πιεσα τον εαυτο μου να πινει νερακι καθε μερα, σα να αρχισε να μου αρεσει κιολας και να το ζηταω!!!! Απιστευτο πραγματικα......
παλευω να συμπληρωσω μισο λιτρο προς το παρον.
σαβουριασα κλαμπ σαντουιτς σημερα και δε φτανει που δε διψασα σχεδον καθολου, εχω και ζαλαδες παλι απο την ορθοστατικη υποταση, μα παμε καλα????????:crazy: