Quote:
Originally posted by mpa_litsa
Πιστεύω οτί η Ναταλία εδω λέει μια μεγάλη αλήθεια...
Κάποτε ήμουν αρκετά κιλά."Χοντρή" έτσι με αποκαλούσαν στο σχολείο.
Τα παιδιά στο σχολείο και ειδικά τα αγόρια είναι πολύ σκληρά.Και ναι όσο κι αν ακούγεται βαρύγδουπο είναι καθαρός ρατσισμός. Αν είσαι 'χοντρή' δεν σε κάνουν παρέα.
όσο και αν έχεις χιούμορ ή είσαι καλή φίλη.
Τώρα που έχω καταφέρει να έχω ένα καλό σώμα βλέπω πως με αντιμετωπίζουν...όλοι μου μιλούν.
Με βλεπουν παιδια σπο το σχολείο και μου ζηταν να παμε για καφε.ενω πριν απο χρόνια ούτε καν ήξεραν οτι υπάρχω....
Μόνο που τώρα το μόνο που έχω καταφέρει είναι να είμαι κομπλεξική με το σώμα μου και να με ενδιαφέρει συνεχως η εμφάνιση μου, που παρεπιπτώντως ποτέ δεν με ικανοποιει.
Αυτό που ωθεί την Ναταλία και την κάθε Ναταλία σε αυτή την κατάσταση είναι αυτό που είπε η ίδια: "Ίσως υποσυνείδητα ένοιωθα πως μόνο έτσι μπορώ να είμαι κοινωνικά αποδεκτή."
όσο υπάρχουν άνθρωποι γύρω από τη Ναταλία που την επικροτούν που είναι τόσο αδύνατη δεν θα σταματήσει.Αυτό την 'τρέφει", η αποδοχή και ο θαυμασμός των άλλων.
Ναταλία μου είμαι κ εγω 1.70 αλλά 55 κιλά. Και οι κατακτήσεις μου είναι και μένα καλές.
Τι θέλω να πω; ότι θα είσαι εξίσου κουκλάρα ,μη σου πω και καλύτερη, αν πάρεις κιλά.Διατηρώντας έτσι και την ομορφία σου και την υγεία σου.
Αν χάσεις την υγεία σου κανείς δεν θα σου πει μπράβο.
Υ.Γ. Δεν προσπαθω να το παίξω έξυπνη. Και εγώ τα ίδια πράγματα με σένα έχω στο μυαλό μου...
δεν λεει μονο μια μεγαλη αληθεια η ναταλια, λεει πολλες αληθειες..