Εγώ Τετάρτη δεν μπορώ,αλλά να μην δεσμεύω και τους υπόλοιπους εφόσον μπορούν.
Printable View
Εγώ Τετάρτη δεν μπορώ,αλλά να μην δεσμεύω και τους υπόλοιπους εφόσον μπορούν.
Όχι,Στελάρα μου...ʼκυρη η Τετάρτη,αφού κανείς δεν είπε κάτι και ο χρόνος είναι περιορισμένος...
Για Παρασκευή μιλάμε,όπως τα είχαμε πρωτοπεί...Μέχρι τώρα οι σίγουροι είμαστε,εκτός από σένα,
το Κατερινάκι,η basia,η Νεφέλη κι εγώ...Περιμένουμε Μυρτάλη,που λογικά είναι κι εκείνη μέσα,
τη Μαργαρίτα μας αν τα καταφέρει κι ελπίζω και κανά δυό ακόμη...Έχουμε ακόμα καιρό...
αν θελεις σπιτικο τσουρεκι, ραντεβου μεγαλη βδομαδα....Quote:
Originally posted by NADINE
Α...για τέτοια τσουρέκια μιλάμε;Τέτοια ξέρουμε ν'αγοράζουμε και μόνοι μας...
Να φτάχνουμε δεν ξέρουμε...Αλλά άμα είναι να σε κουράζουμε,κοπελιά,
και να κάνεις αγκαρία αντί για χαρούμενη προσφορά στον συνάνθρωπο,
να λείπει το βύσσινο...
ξερεις ποσες ωρες θελει το τσουρεκι στο σπιτι να γινει? που να τις βρω εγω μεσοβδομαδα αναμεσα στις επισκεψεις στα σουπερ μαρκετ και στο διαβασμα των θρησκευτικων? δεν σκεφτεσαι καθολου.... απαραδεκτη
ορθα ομιλησες. να βρεθειτε και να πιειτε και εναν καφε για εμενα. για Μ εβδομαδα κανεις για καφε και τσουρεκι? ή να το βαλω στην καταψυξη για μετα το Πασχα?Quote:
Όχι,Στελάρα μου...ʼκυρη η Τετάρτη,αφού κανείς δεν είπε κάτι και ο χρόνος είναι περιορισμένος...
Για Παρασκευή μιλάμε,όπως τα είχαμε πρωτοπεί...Μέχρι τώρα οι σίγουροι είμαστε,εκτός από σένα,
το Κατερινάκι,η basia,η Νεφέλη κι εγώ...Περιμένουμε Μυρτάλη,που λογικά είναι κι εκείνη μέσα,
τη Μαργαρίτα μας αν τα καταφέρει κι ελπίζω και κανά δυό ακόμη...Έχουμε ακόμα καιρό...
Πού να ξέρω εγώ απ'αυτά,καλή μου;Ξέρω μόνο πως ένα αβγό βράζει σε 10'...ή μήπως όχι;Quote:
Originally posted by BARB
ξερεις ποσες ωρες θελει το τσουρεκι στο σπιτι να γινει? που να τις βρω εγω μεσοβδομαδα αναμεσα στις επισκεψεις στα σουπερ μαρκετ και στο διαβασμα των θρησκευτικων? δεν σκεφτεσαι καθολου.... απαραδεκτη
Εγώ είμαι η απαράδεκτη ή εσύ,που ακόμα διαβάζεις θρησκευτικά;Λόγω του ότι πλέον έχεις χρόνο κάθε μέρα για σούπερ μάρκετ,πίστεψα πως σου πέρασε...
και θρησκευτικα διαβαζω και μαθηματικα ειδικα για αυριο (επαναληψη, τεστ) και πορτες θα καθαρισω και λαμπαδα-παιχνιδι θα παρω και ρουχα και παπουτσια και καλτσες για τον βαφτισιμιο και οτι αλλο θα βρω προσφορα αν περισεψουν χρηματα-δεν ειναι να βαφτιζει κανεις την σημερον ημερα. και το χειροτερο που το πας? θα χασω και την συναντηση για χαρη του...
βρε παιδια, θα συναντηθητε ή δεν θα συναντηθητε? επρεπε να ειχε καμια 20αρια μυνηματα αν ηταν να συναντηθητε...
ή μου το κρατατε κρυφο για να μην στεναχωριεμαι?
Ναι,σωστά,απούσα συντονίστρια!
Λοιπόν,να πούμε στις 5 που σχολάει και η basia στην Αριστοτέλους ή θα πάμε ανατολικά να δώσουμε άλλο σημείο συνάντησης;
Επίσης καλό θα ήταν όσοι πρώτη φορά θα έρθουν να έδιναν σε έναν από μας με u2u το κινητό τους μήπως κάτι συμβεί...
Σήμερα να καταλήξουμε παιδιά.Εγώ θα τηλεφωνήσω στη Μυρτάλη,που είναι άφαντη τις τελευταίες μέρες...Η Νεφέλη είναι μαζί μου.
Οι υπόλοιποι γράψτε τι προτείνετε.Κι όποιος άλλος της τελευταίας στιγμής ας δώσει το παρόν.Μαργαριτούλα θα σε έχουμε τελικά στην παρέα μας;
ναντιν το πηρες το u2u μου?
:) Ναι,ήδη σου απάντησα...Καλημέρααααααα
δεν εχω προβλημα οπου και να παμε....
τα λεμε....
Τι λετε να συναντηθουμε ανατολικα απευθειας μπροστα στο μαγαζι που θα παμε για καφε?
Οπως σας προτεινα και προ ημερων ενα πολυ ωραιο μαγαζι και για καφε και για φαγητο ειναι το AZAZOUM παλιο Ημεροβιγλη εαν το εγραψα σωστα... τι λετε να βρεθουμε εκει?
Παρασκευη στις 5:00!!
Εκλεισε το ημεροβιγλι? Αυτο στην σοφουλη?
Εμένα η ώρα με βολεύει όπου κι αν βρεθούμε
Ωραία,οπότε η ώρα είναι 5 και το μέρος είναι αυτό που πρότεινε το Κατερινάκι,εφόσον δεν είχαμε άλλες προτάσεις.
Η Μυρτάλη θα έρθει κι εκείνη κι αν κατάλαβα καλά θα έχουμε και τον Κωστή μου μαζί; http://content.sweetim.com/sim/cpie/...s/000201F6.gif
Είμαστε εφτά προς το παρόν...Μόνο Κατερινάκι,αν μπορείς,δώσε μας ακριβή διεύθυνση,μη χαθούμε στη μετάφραση...
Εγω θα σας ερθω μια αλλη φορα. Δεν ξεμπερδεψα ακομα με κατι κειμενα που γραφω.
Να περασετε τελεια :)
Τελικα το μαγαζι λεγετε LES ZAZOUS και ειναι στη
Θ.Σοφουλη 108 το τηλ του μαγαζιου ειναι 420600. :)
Πως θα σας γνωρίσω;
Εχμμμ θα το πω κοριτσια...ειναι γνωστο πλεον.. εε ναι λοιπον θα ειμαστε
οι πιο ωραιες μελαχρινες στο μαγαζι χεχε :P
αχ.....πολυ αναστεναζω σημερα που θα χασω τετοια συναντηση.....
να περασετε καλα ολοι και ολες και να κανονισετε συντομα το επομενο ραντεβου
κοιτα να δεις στελιο, θα μπεις στο μαγαζι και εκει που θα δεις να καθονται 5-6 ευτραφουλες πλην ομορφες(συμφωνα με τα λεγομενα της Κατερινας) κοπελες εκει θα ειμαστε και εμεις.
παντως χωρις πλακα καλο θα ηταν να συναντηθουμε απ εξω απο το μαγαζι. βεβαια εγω να ξερετε θα αργησω λιγο γιατι σχολαω κατα τις 5(θα προσπαθησω να φυγω νωρίτερα) και μεχρι να ρθω Καλαμαρια απο την Σινδο θα με παρει καμμια ωρα. θα τηλεφωνησω στην Ναντιν αν εχω καποιο προβλημα
μη τυχον κανενας παραγγείλει espresso που πινετε γρηγορα και θελει να φυγει γρηγορα.......
το μαγαζι δεν το ξερω καθολου αλλα ρωτωντας πας στην πολη....
ΤΟΚ...ΤΟΚ....?
Βρε βρε τι νεκρικη σιγη ειναι αυτη?
λοιπον, ηρθε η ωρα για την επομενη συναντηση
next friday 8 mai?
εγω ειμαι μεσα...
kai egw tha ithela !!!
Τσατοθεσσαλονικοπαρειτσα,
μολις τωρα μπηκα σ'αυτο το θεμα και ειδα οτι θα βρεθειτε στις 8 του Μαη.
Δυστυχως δεν ξερω αν θα τα καταφερω γιατι απο τις 11 του μηνα και για τρεις περιπου μηνες θα λειψω εκτος Ελλαδας,για οικογενειακους λογους,οποτε το 8 μου πεφτει πολυ δυσκολο.
θα ηθελα πολυ να σας γνωρισω κι απο κοντα,γιατι λιγο πολυ απο το τσατ κατι εχω καταλαβει...αλλα αλλο ειναι το κοντα.
Θα βρισκομαι νοερα κοντα σας και ελπιζω να σας γνωρισω σε καποια συναντηση φθινοπωρινη.
8 Μαιου ε?
Εχχχμ λεω να σας κανω παρεουλα και εγω εαν με θελετε:P,
τουλαχιστον τωρα που ακομα ειμαι θεσσαλονικη και μπορω.
λοιπον, εγω που σας ξεσηκωνω ειμαι. Παρασκευη 8 μαιου, κατα τις 5 το απογευμα? που βολευει? εγω ερχομαι απο λιγο μακρυτερα, απο εισοδο Αθηνας. Κατερινα, ξερεις εσυ.
Αντε, καντε προτασεις και κανονιστε. αυτη τη φορα δεν το χανω με τιποτε
Αθήνα πότε θα έρθετε ??????????????????
Λοιπον κοριτσια αυτη τη φορα λεω να σας προτεινω να παμε για καφεδακι στο Mistral το οποιο ειναι τερμα κρινης με ενα πολυ ωραιο μεγαλο τζακι στη μεση, φυσικα εαν πεινασουμε εχει πολυ καλο φαγητο :) .
και πως θα ερθω τερμα κρινης εγω?
Θα ερθει καμια αλλη ή θα βρεθουμε για τετ-α-τετ? να ξερω δηλαδη να κανω τα σχετικα. αποτριχωσεις, μασκα προσωπου, μανικιουρ κλπ. οπως την προηγουμενη φορα δηλαδη. μονο που αυτη τη φορα δεν σκοπευω να κανω γενικη την προηγουμενη. ουτε εσυ ελπιζω Κατερινακι!!!!
Ναταλακι που εισαι? θα ερθεις για τριο? Μυρταλη?
Κοριτσακια, αγορακια, τα οργια θελουν πολλους. ολοι ευπροσδεκτοι
κατερινα, δεν βλεπω ενδιαφερον. η nadine δεν μπορει να ερθει. Νομιζω μιλησατε? δεν βλεπω και καμια αλλη να ερχεται. Αν και η παρασκευη ειναι μακρυα ακομη. βλεπουμε
αχ, μονη μου θα τον πιω τον καφε βρε κοριτσια?
Κορίτσια θέλω πολύ να έρθω και εγω, αλλά την Παρασκευή έρχονται οι γονείς μου,οποτε δεν γίνεται.Ίσως Σάββατο ή την επόμενη Παρασκευή;
Τι λετε ... να πιουμε καφεδακι Σαββατο μεσημερακι στο σπιτι μου?
και τα παιδια μου τι θα τα κανω σαββατιατικα? Δεν ερχεστε στα μερη μου να παμε σε κανεναν παιδοτοπο? Αν βρεθεις λιμανι, μετα ειναι 45 λεπτακια....? Κατερινακι, εχεις το κινητο μου....
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ........ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΟ ΜΙΣΤΡΑΛ.
ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ.... ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΜΕ U2U TO KINHTO MOY KAI AN ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΤΕ ΜΕ
κατερινιω μου που εγινες και καλοκαιρινη...εχω το τηλεφωνο της βασιας. ελατε. εσεις δεν εχετε και υποχρεωσεις. μπορεις να βρεις την μυρταλη να συνενοηθητε? νομιζω δεν εχει αυτοκινητο για να ερθει αλλα θα μπορουσες να την παρεις. Μυρταλη, και η βασια αν τελικα ερθετε, θα μπορουσε να σε παρει (μπας και εχεις αυτοκινητο και τζαμπα κανω το κονε?). σε στελνω U2U με τα τηλεφωνα ολων
καλα, εγω δεν προτεινω ξανα συναντηση. (η γνωστη σας barb ειμαι...). ολο κανονιζουμε και ολο τιποτε
Μυρτάλη πού χάθηκες;Ακόμα τους γονείς σου έχεις;
Παραπονομπάρμπυ,μια χαρά την ξεμονάχιασες την basia στις ερημιές...
Την πήρες από την πόλη και την έτρεχες να μην πω πού...τέλος πάντων...
Τα φιλιά μου σε όσες/ους όμορφες/ους κάποτε συνάντησα κι ελπίζω να είστε όπως λαχταράτε
ή έστω στο δρόμο κατά κει κι ας φαίνεται μακρύς ο ορίζοντας...Να σας προσέχετε!Καλή δύναμη!
Γιατί μου μοιάζει σαν αποχαιρετισμός;Quote:
Μυρτάλη πού χάθηκες;Ακόμα τους γονείς σου έχεις;
Παραπονομπάρμπυ,μια χαρά την ξεμονάχιασες την basia στις ερημιές...
Την πήρες από την πόλη και την έτρεχες να μην πω πού...τέλος πάντων...
Τα φιλιά μου σε όσες/ους όμορφες/ους κάποτε συνάντησα κι ελπίζω να είστε όπως λαχταράτε
ή έστω στο δρόμο κατά κει κι ας φαίνεται μακρύς ο ορίζοντας...Να σας προσέχετε!Καλή δύναμη!