-
etet, δεν πειραζει. το εχθες περασε. μισο κιλο παγωτο εφαγες, μισο ανεβηκες. μην ζοριζεσαι. το θεμα ειναι να μην συνεχισεις. ηταν κι εγινε. τωρα εισαι στο τωρα και απο σημερα κανεις μια ακομη αρχη.μην συνεχιζεις το χθες...
ετσι να το βλεπεις και οχι αφου εφαγα εχθες, θα φαω και σημερα....
ομοιοπαθουσα κι εγω. συχνα το παθαινω αλλα αν δεν συνεχισω, τα χανω τα κιλακια....
-
Kαλησπερα γλυκιεs μου CYSTERS,και μη.Χαιρομαι που βλεπω τοσο κοσμο καινουργιο,επισηs η ομαδα συνεχιζει να πεταει,τελιωνει σχεδον η 2 εβδομαδα και παμε για την 3τη.Φανταζομαι παλι τα επιφωνηματα θαυμασμου,και εχω σκασει ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια,επισηs ανυπομωνω να δω να εχει κατεβει η ζυγαριτσα!marikaki σε ευχαριστω για τα περαστικουλια,ειμαι καλυτερα σημερα,συνεχιζω την διατροφουλα κανονικοτατα,αλλα η αληθεια επειδη και μενα μου αρεσει το κρεατακι,και μου ελειψε,θα κανω καποια αλλαγη στο μενου,χωριs θερμιδικα να εχω μεγαλεs διαφορεs.pennoyla διαβασα οτι τελιωσεs με τιs επαγγελματικεs σου υποχρεωσειs,για καλοκαιρακι,,τι ευτυχια???Οσο για θαλασσια μπανια,με τρελλενει η θαλασσα,αλλα εδω και 3 χρονια δεν την ευχαριστιεμαι,ψαχνω να μην εχει κοσμο,να μπορω να ειμαι ανετα,πολλεs φορεs ντρεπομαι και την παρεα μου την ιδια,και την οικογενεια μου εξισου,και το εχω αποθημενο,θελω να αδυνατισω και να μαυρισω,να γινω σοκολατα,και να μου αρεσω,και να κανω παλι τα μακροβουτια μου,σαν γοργονουλα,και οχι σαν φαλαινιτσα χαχα!!ετετ,ευχουλα,athinoula,dx78al ikaki,joanna,τι κανετε κοριτσακια???ολα καλα με την διατροφουλα,με τα κιλακια??
DREAM παρολο την σοβαροτητα του θεματοs το οποιο μαs περιγραφειs,γελασα πολυ,με αυτο που εγραψεs,οσον αφορα τον φιλο σου.Καποιεs φορεs απαξιουμε να ανταποδωσουμε χαρακτιρισμουs,κακοβουλια σχολια,πραξειs και λεμε την συνηθισμενη φραση,``αs μην πεσω στο επιπεδο του αλλου``και μετα μετανιωνουμε και λεμε ``οφθαλμον αντι οφθαλμου``για να υπαρχει δικαιωση σε οποιαδηποτε μορφη τηs,εστω και μεσα μαs!Yπηρξε απαραδεκτοs ο πρωην σου dream,τον ανθρωπο που εχουμε διπλα μαs,τον σεβομαστε,το θαυμαζουμε ακομα και τον εξιψωνουμε,απο την στιγμη που ο αλλοs προσπαθει να σε μειωσει,να σε ριξει ψυχολογικα,καραδωκει να πατησει την ``αχιλλειο πτερνα σου`,τοτε μιλλαμε για ατομο,κομπλεξικο,με αποθημενα,και φυσικα με ελλειψη σεβασμου και αγαπηs!Οπωs επισηs οτι μαλλον για αλλουs λογουs,ηταν μαζι σου,που μονο εκεινοs τουs ηξερε.Αξιζουμε την αγαπη,τον σεβασμο,και τα ομορφα λογια,και αs μαs αντιμετωπιζει η κοινωνια με ρατσισμο,καποιοι δεν ξερουν,δεν γνωριζουν,και καποιοι δεν θελουν να μαθουν,να μαs αντιμετωπιζουν ισαξιουs....προβλημα τουs!!SO MYST GO OOON!φιλια σε ολεs!:)
-
κοριτσια το δικο μου ποστ μπηκε εδω απο δικο μου λαθος αλλα μου εκανε φοβερη εντυπωση που ολες με αναφερετε κ με σκεφτστε!!!ειστε πολυ γλυκες ολες σας και καθμια ξεχωριστα μια μικρη ηρωιδα αφου εσεις εχετε να πελεψετε κ το προβλημα των πολυκυστικων που εγω δεν εχω!!!!!ομως εχουμε ενα κοινο στοχο:να χασουμε κιλα!εγω παντως αν με θελετε θα μπαινω στην παρεουλα σας να μαθαινω νεα σας και να σας λεω τα δικα μου !!σας φιλω γλυκα Γιαννα
-
DREAM ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.
ETET ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ(ΠΡΗΞΙΜΟ ΜΕ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ......)ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΤΡΩΝ ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ ΓΑΜΩΤΟ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.
ALIKAKI ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΙΩΝΕΙ.
PENNY,GLUKOYLA,BARB KAI OI ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ CYSTERS ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ.........
-
Καλησπέρα κορίτσια, παλιά και νέα!ʼντε υπομονή και τη φάγαμε τη βδομάδα σιγά σιγά! Λίγο αργότερα.. τις μικρότερες ώρες θα γράψω επιτέλους και την 3η εβδομάδα που την υπόσχομαι από χθες!
Alikaki χαίρομαι πάρα πολύ που αποφάσισες την επίσκεψη στον ενδοκρινολόγο.. είναι η αρχή της επίλυσης του προβλήματος! Είναι δύσκολο το θέμα της ασφάλισης και το καταλαβαίνω απόλυτα, ειδικά με τις ορμονικές εξετάσεις που δεν είναι και ότι φθηνότερο σε αιματολογικές.. αλλά πάντα υπάρχουν τρόποι! Όσο γι αυτά που λέγαμε για τα ταίρια μας.. ο λόγος που σου είπα τον προβληματισμό μου είναι πως πιστεύω ότι αν κάποιος ισχυρίζεται ότι σε αγαπάει πραγματικά με τα 59 κιλά σου.. θα στεναχωρεθεί μεν, αλλά δεν θα σταματήσει να σε αγαπάει στα 89 σου! Ειδικά αν τίθεται και θέμα υγείας! Μην ανέχεσαι σχόλια που σε ενοχλούν.. γιατί οι άλλοι μας τοποθετούν τόσο ψηλά όσο ψηλά τοποθετούμε πρώτοι εμείς τον εαυτό μας!
Dream ελπίζω να τον πόνεσες και λίγο!! Πραγματικά ίσως το μόνο ανάλογο που μπορεί να κάνει μια γυναίκα σε έναν τέτοιον άνδρα είναι να θίξει τέτοια ζητήματα. Αν και κάποιος που σκέφτεται έτσι.. σπάνια αλλάζει!
Barb χαίρομαι πολύ που έκανες μια βόλτα από δω! ʼλλωστε είσαι η "ηθική αυτουργός" γι αυτό το τόπικ και εξ'αιτίας σου υπάρχει!! Επίσημα είμαι και γω μέλος της ομάδας R.. και ενώ σας διαβάζω ανελλιπώς.. συνήθως δεν προλαβαίνω να γράψω :(
Ετέτ μου αλλοίμονο αν μισό κιλό ήταν το τέλος του κόσμου! Μερικές φορές πρέπει να κανακεύουμε τον εαυτό μας.. να κυλιόμαστε για ΕΝΑ λεπτό μόνο στην μεταμέλεια και μετά να σηκωνόμαστε και να πηγαίνουμε παρακάτω!!
Joanna υπάρχει περίπτωση να ΜΗΝ σε θέλουμε;; Ο σκοπός είναι κοινός.. η διαφορά μας είναι ο δρόμος!! Οι πολυκυστικές εμάς μας πάνε μέσω.. Τόκυο!! Δεν βαριέσαι όμως.. ο στόχος χάνεται μόνο όταν επιλέξεις να κοιτάς αλλού..
Γλυκούλα.. άρχισες και μου βάζεις ιδέες για παραλίες και μαγιώ και γοργόνες!! Σε μένα τη βουνίσια!! Έχεις ταλέντο :) Και χαίρομαι που εξακολουθώ να βλέπω το ηθικό ακμαίο!
Αθηνά μου.. είμαστε καλά, περνάμε καλά, και το πιστεύουμε απόλυτα!! Να έχετε μια καλή νύχτα και μια ακόμη καλύτερη αυριανή μέρα..
-
Εβδομάδα 3η
Μ =Μεσημέρι
Β =Βράδι
1η μέρα
Μ: 120 γρ ψαρονέφρι ψητό, 1 φέτα ψωμί ολικής, 1 μεγάλη σαλάτα
Β: 30 γρ ψωμί ολικής, 30 γρ φέτα, 1 φλυτζάνι σαλάτα
2η μέρα
Μ: 2 φλυτζάνια μπάμιες, 60 γρ τυρί, 30 γρ ψωμί ολικής, 1 φλυτζάνι σαλάτα
Β: 1 τοστ με τυρί ή γαλοπούλα, 1.5 φλυτζάνι σαλάτα
3η μέρα
Μ: 150 γρ ψάρι (τσιπούρα ή σολωμό κατά προτίμηση), 1 φλυτζάνι ρύζι, 1.5 φλυτζάνι σαλάτα
Β: ίδιο με την 1η μέρα
4η μέρα
Μ: ομελέτα με 2 αυγά,ντομάτα,πιπεριά, 1 φέτα ψωμί ολικής, 30 γρ τυρί, 1.5 φλυτζάνι σαλάτα
Β: 1 τοστ με γαλοπούλα, 1.5 φλυτζάνι σαλάτα
5η μέρα
Μ: 1.5 φλυτζάνι όσπρια, 40 γρ τυρί, 1 φέτα ψωμί ολικής, 1.5 φλυτζάνι σαλάτα
Β: 1 μικρή κονσέρβα τόνο σε νερό, 1 φέτα ψωμί ολικής, 1.5 φλυτζάνι σαλάτα
6η μέρα
Μ: 120 γρ μανιτάρια ψητά, 1 φλυτζάνι ρύζι, 2 φλυτζάνια σαλάτα
Β: τοστ με κασέρι-γαλοπούλα, 1 ντομάτα
7η μέρα
Μ: Μία μεγάλη σαλάτα με 100 γρ κοτόπουλο, μαρούλι, ντομάτα, αγγουράκι, 1 κουτ. τυρί τριμμένο, 1 κγ ελαιόλαδο και 2 κγ ξύδι μπαλσάμικο, 1 φέτα ψωμί ολικής
Β: 30 γρ τυρί, 2 φρυγανιές μικρές, 1 φλυτζάνι σαλάτα
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
-
Καλησπερα κοριτσια μου!!! Αυριο η τελευταια μερα της βδομαδας και μετα 3ημερο για καποιους τυχερους γιατι για εμας τους Δημοτικους υπαλληλους θα ειναι μαρτυριο λογω εκλογων...
Γιαννα να περνας οποτε θελεις να μας λες τα νεα σου και να διαβαζεις τα δικα μας, χρειαζομαστε η μια την συμπαρασταση της αλλης, κανενας δεν περισευει εδω, η μαχη μας θα ειναι πιο ευκολη!!!
Το Γλυκογοργονακι μας ετοιμαζεται για βουτιτσες ακουω, αντε Γλυκουλι μου και σε λιγο καιρο θα κανουμε μπανακι μπροστα σε ολους χωρις ντροπες....και οχι οτι θα εχουμε γινει ΟΙ ΚΟΡΜΑΡΕΣ, απλα θα εχει φτιαξει τοσο πολλυ η ψυχολογια μας με το χασημο των κιλων που δεν θα υπολογιζουμε κανενα!!!
Πενυ περιμενουμε με ανυπομονησια την 3η βδομαδα! Εγω βεβαια αν εχω καλο αποτελεσμα το Σαββατο θα συνεχισω τις μικρες παρεμβασεις μου, αν δεν εχω καλο αποτελέσμα την 3η βδομαδα θα την κανω κανονικα, χωρις αλλαγες.
Καληνυχτα κοριτσια μου, ονειρα γλυκα!!!
-
ειστε πολυ γλυκες και καλες ολες σας ευχαριστω τοσο μα τοσο πολυ μεσα απο την καρδια μου,! ειμαι καλυτερα, πηγα χθες και εκοψα τα μαλλια μου και ανεβηκα ψυχολογικα, συνεχιζουμε επομενως δυναμικα, δυστυχως ακομα δεν εχω προλαβει να διαβασω τα προηουμενα ποστ σας,ευχομαι να ειστε ΟΛΕΣ καλα, με το ηθικο ακμαιοτατο και θα σας γραψω αναλυτικα την τριτη που θα γυρισω στο γραφειο, μας ειπε το αφεντικο οτι δεν θα δουλεουμε δευτερα,τελευταια στιγμη και επρεπε να βγαλω δουλεια 2 ημερων!!!! σας φιλω ολες σας,σας ευχομαι ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΔΕΥΤΕΡΟ και οσες δουλεουν υπομονη, θα ειναι μια ησυχη ημερα την Δευτερα. αληθεια σας λεω θα μου λειψετε αυτες τις ημερες....α, και δεν μασαμε με τιποτα , ολα θα γινουν ενα ενα σιγα σιγα , μια μια μερα! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΛΛΑΑΑΑ
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!ΒΛΕΠΩ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΗΔΗ ΟΙ ΣΥΖΥΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.ΠΕΡΥΣΙ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΤΗ ΧΑΡΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΞΕΠΕΡΑΣΑ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ.ΝΑ ΕΧΑΝΑ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΧΑ!ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΕΛΑΤΩΜΜΑ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ!ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΧΩ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΕΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ.
ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ.....
-
πω, πω, ντρεπομαι μαρικακι τωρα μπηκα παλι , στα κλεφτα και ειδα το μαιλ σου.τι να πω ΚΑΛΗ δυναμη κοριτσι μου με τις εκλογες , ευχομαι να πανε ολα καλα,χωρις αναποδιες και να βγει γρηγορα η μερα χωρις πολυ κουραση..... και οσες πανε για μπανιο ΚΑΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ αθηνουλα ναι σε νιωθω, καθε χρονο το σκεφτομαι πως θα μπω στην θαλασσα να μην με βλεπουνε κλπ κλπ, μεχρο που περσι συνειδητοποιησα οτι οκ, δεν θα πεθανουμε κιολας, η απολαυση της θαλασσας ειναι ολη δικη μας ! οχι οτι ειμαι πολυ κουλ , ειδικα και φετος που ειμαι 10 κιλα πιο πανω, αλλα δεν πρεπει να μας νοιαζει τι θα πουνε οι αλλοι , η πως θα μας στραβοκοιταξουνε η πως θα μας σχολιασουνε. η απολαυση της θαλασσας και του ηλιου ειναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ και χαρα ολων μας! Καλα μας μπανια λοιπον σας φιλω πεννυ τνκσ για την διαιτα, γλυκουλα ευχομαι να σαικαλυτερα, ιωαννα εννοειται καλως ηρθες στην παρεα μας και barb να σαι καλα, για τα καλα σου λογια και το οτι εισαι η ηθικη αυτουργος για τη νδημιουργια αυτου του διαλογου, dream,ζωη , ευχη ειστε καλα?? φιλαι
-
καλησπερα cysters!
και καλως ηρθατε στην παρεα μας νεες φιλες μας..
εγω εκανα ηδη 7 μπανακια!!
ευχαριστουμε penny για την 3η εβδομαδα..
εγω τα εκανα θαλασσα αυτη την εβδομαδα,ενω ξεκινησα καλα στην πορεια τα χαλασα..
ειχε γενεθλια μια φιλη και μας πηγε για φαγητο, ποτο και εχει και αδεια ο καλος μου και πηγαμε δυο φορες εξω και φαγαμε και παραγγειλαμε και κινεζικο το μεσημερι..
βαλτε και δυο παγωτα σε κατι απογευματινες βολτες..
για ολα αυτα λεω να μην ζυγιστω αυτη την εβδομαδα και παθω κανα σοκ και θα ξανακανω την δευτερη διαιτα της penny..
-
Hello SYPER CYSTERS,γιατι super ειμαστε ολεs μαs,τι κανετε κοριτσια???βλεπω οτι εχουμε μπει στο ρυθμο ολεs,θετικα,και μ`αρεσει,pennoula συνεχιζειs το ``λειτουργημα``,σε ευχαριστουμε και για την 3 εβδομαδα,επισηs χαιρομαι που εχει ψαρονεφρη(αν και δεν μου αρεσει το ψαρι,χαχα πλακα κανω)λοιπον τελειο το κρεατακι γιατι μου ειχε λειψει,επισηs σε ευχαριστω που μου ειπεs οτι εχω ταλεντο,παντα αυτο περιμενα,αλλα στα μουσικα θεματα μιαs και γραφω στιχουs,και τραγουδαω ερασιτεχνικα βεβαια :-),marikaki προs το μελλον ευχομαι να γινω γοργονουλα,γιατι στο παρον ειμαι φαλαινουλα :-),και σε σενα ευχομαι τα καλυτερα,eyxoula,etet,dx78,alikaki,joanna, athinoula,φιλια πολλα σε ολεs ,καλα να περναμε.αααα ξεχασα να σαs πω,εκανα μια γλυκια αμαρτια,μην με μαλωσετε ομωs,γιατι οταν θα κανετε και εσειs εγω δεν θα φωναξω,χιχιεφαγα ενα κομματι μεσαιο γλυκο,κορμο σοκολατενιο και ηταν απιθανο,γιαμ,γιαμ. σσσσ μην με ακουσει η penny.....φιλια σε ολεs!!
-
Ο αναμάρτητος θα φάει ΟΛΟ τον υπόλοιπο κορμό για τιμωρία!! :) Γλυκούλα μου αφού είπαμε.. ένα γλυκό την εβδομάδα δεν σκότωσε ποτέ κανέναν! ʼσε που βοηθάει στην ψυχολογία όσο 2 ώρες ψυχανάλυση!! Τελικά όμως.. άλλες δηλώνουμε επίδοξες "γοργόνες" και μας έφαγε η dx στη στροφή! 7 μπάνια!! Εγώ ούτε το μικρό μου δαχτυλάκι δεν βούτηξα ακόμη.. και δεν προβλέπεται για κανένα μήνα ακόμη! Το καλύτερό μου γι αυτή την εποχή είναι ξαπλώστρα, ipod, βιβλίο, καφές (και ένας κούκλος να μου κάνει αέρα αλλά αυτά δεν τα λέμε φωναχτά) και φυσικά τον αντρούλη μου να κουβαλάει τσάντες, ομπρέλες, πετσέτες, κουβαδάκια,φτυαράκια,μπρατ σάκια,βαρκάκια και ότι άλλο απίθανο σκεφτεί να κουβαλήσει στην παραλία η κόρη μας! (Κατά βάθος όλα αυτά είναι ο λόγος που προτιμώ το βουνό) ΑΑΑ!! Και να μου βάζει και το αντηλιακό στην πλάτη.. "γιατί δεν φτάνω!!"
Φιλάκια σε όλες, να έχετε ένα καλό τριήμερο.. Μαρικάκι κουράγιο.. ούτε οι μισοί δεν θα ψηφίσουν οπότε θα έχει σχετική ησυχία το μαγαζί.. και θα τα πούμε την Τρίτη! Το ζύγισμα μετά από τριήμερο ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό! :)
-
Κοριτσακια γεια σας!Γλυκουλα καλα εκανες και εφαγες το γλυκο και εγω τρελλαινομαι για κορμο!''Ενα=κανενα''.Ετσι λενε οι κινεζοι και ισχυει για ολα τα πραγματα.Πολυ σοφο.Απο εκει και περα ειναι που θελει προσοχη...Ασε που νομιζω πως ενα γλυκο την εβδομαδα χρειαζεται για να μη νιωθουμε στερηση,κτλ,κτλ.Ετετ και εγω ειμαι 7 παραπανω απο περυσι και οσο κι αν εχω πει να ειμαι χαλαρη δεν το καταφερνω,τεσπα,καλα τα λες..Καλα μπανακια λοιπον!Πενυ τη διατροφη τη βρισκω παααρα πολυ καλη,αν και εγω δεν μπορω να ακολουθησω συγκεκριμενο προγραμμα.Ποτε μου δεν τα εχω καταφερει,αδυνατον να πειθαρχησω...Πολλα φιλια σε ολες σας!
-
Καλησπερα αγαπημενεs μου CYSTERS,σαs ευχαριστω που δεν με κραξατε για το γλυκακι,καλε τι ωραια διατροφη ειναι αυτη που βρηκα,και τρωω και δεν πειναω,και γλυκακι τρωω,που εισασταν τοσα χρονια,μου λετε?εε?Η διαθεση σταθερα ανωδικη,το χαμογελο κολλημενο στα αυτια(χαχα),σαs ευχομαι καλο βολη,αν και αν ειχαμε δικο μαs κομμα,ΟΙ ΧΟΝΤΡΟΥΛΕΣ,θα ειχαμε μπει με πολλεs εδρεs, μεσ`τη βουλη.
Καλο τριημερο,καλο ψηφο,και για οσεs δεν ψηφισουν,καλο μπανακι.φιλακια......αs βαλω και ενα τραγουδακι,που τελευταια το ακουω στο αυτοκινητο,ανεβαζω το volume...........
http://www.youtube.com/watch?v=miGTk_xiq1U
-
καλησπερα κοριτσια!η μη πολυκυστικη φιλη σας μπηκε να δει τι κανετε αλλα μαλλον ειστε ολες παραλια!!τα λεμε απο αυριο ελπιζω ολες να περασατε καλα κ να ξεκουραστηκατε!!!
-
Λοιπόν.. εκτός από τη Γιάννα που μάλλον δεν έφυγε καθόλου, μου φαίνεται πως είμαι η πρώτη που επέστρεψε! Ελπίζω να είσαι πολύ καλά μη πολυκυστική μας φίλη.. αν και κάπου "εδώ γύρω" πήρε το μάτι μου κάτι για -2 και βάλε και θέλω να δηλώσω περήφανη και πολύ χαρούμενη για σένα!! ΜΠΡΑΒΟΟΟ!!
Όσο για μένα.. περνάω για την ώρα δήθεν αδιάφορα δίπλα από τη ζυγαριά γιατί το σ/κ πήγαμε στη γιαγιά του συζύγου.. που από τη χαρά της που μας είδε έκατσε (στα 86 της χρόνια παρακαλώ) και ετοίμασε ένα απίστευτο Κυριακάτικο τραπέζι με πολύ κόπο και μεράκι, και μάλιστα δεν με άφησε να τη βοηθήσω ΚΑΘΟΛΟΥ!!! Πώς ήταν δυνατόν να μην δοκιμάσω έστω από αυτά που έφτιαξε;; Οπότε δεν θα σκάσω και πολύ, αύριο τα μαντάτα από τη ζυγαριά της διαιτολόγου και τα κεφάλια μέσα πάλι! :) Τα ντολμαδάκια της γιαγιάς άξιζαν κάθε γραμμάριο που δεν θα χάσω αυτή την εβδομάδα!
ʼντε και να επιστρέφουμε σιγά σιγά.. μου λείψατε!! :)
-
Καλησπέρα και από εδώ σε όλες τις.. cysters! (το λέω καλά?)
έχω και εγώ πρόβλημα με πολυκυστικές, κ υποψιάζομαι ότι αυτός ήταν ο λόγος που έχανα τόσο δύσκολα κ έπαιρνα τόσο εύκολα. από τον γενάρη έχω ξεκινήσει θεραπεία με αντισυλληπτικά κ πλέον η ζυγαριά κινείται φυσιολογικά.. πολύ παίδεμα ρε κορίτσια όμως! κ λίγοι εκεί έξω είναι ενημερωμένοι..
-
κι εγω ειμαι ποοοοοολυ χαρουμενη πεννυ μου!!!!!σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια μου δινεις κουραγιο!!
-
Καλησπεριζω!Joanna μπραβο για την απωλεια,ετσι να συνεχισεις!Εχασα και εγω κατι ψιλα,αλλα θελω κι αλλα.Πενυ τα ζηλεψα τα ντολμαδακια ετσι οπως τα περιεγραψες!Αυτες οι παρασπονδιες επιβαλλονται δεν αναβαλλονται!Φιλια σε ολες
-
Καλησπέρα κορίτσια!! Esceden καλωσόρισες και από εδώ.. χαίρομαι πολύ όταν γινόμαστε περισσότερες! Από ότι διάβασα στην ιστορία σου είσαι τυχερή που ξεκίνησες έχοντας διάγνωση και παρτίδες με ενδοκρινολόγο από νωρίς! Η άγνοια που επικρατεί στο θέμα είναι τεράστια.. ειδικά στους διαιτολόγους! Όσο για τους ενδοκρινολόγους.. στη δική μου περίπτωση όπως φάνηκε μου είχαν συνταγογραφήσει τα σωστά φάρμακα, αλλά κανείς μέχρι πολύ πρόσφατα δεν μου είχε αναλύσει το ΓΙΑΤΙ! Και τη σχέση του με τη διατροφή φυσικά! Το κακό με τις "φίρμες" (γιατρούς) είναι ότι απαξιούν να σου μιλήσουν με λεπτομέρειες γιατί δεν πιστεύουν πως θα καταλάβεις! Με το που πήγα σε νεαρό, ορεξάτο και όχι βαριεστημένο γιατρό.. κατάλαβα τί στην ευχή μου γίνεται! Εκείνος μου είπε πρώτη φορά ότι οι πολυκυστικές είναι "το σύνδρομο των γυναικών που παχαίνουν με τον αέρα"! Αυτό εξηγεί πολλά, έτσι δεν είναι;
Ευχούλα τα ντολμαδάκια ήταν TO DIE FOR αλλά δεν θα επεκταθώ άλλο γιατί νιώθω ήδη την έκκριση σιέλου (για να το πω και ευγενικά) :) Ελπίζω να είσαι γερή, δυνατή και αισιόδοξη γιατί αν δεν είσαι θα βάλω τις φωνές!!! :)
Joanna εύχομαι πολλές παρόμοιες αποδοτικές εβδομάδες και ακόμη καλύτερη διάθεση!!!
Φιλάκιααααα!!
-
Καλημερα CYSTERS,μετα απο το τριημερο να μαι παλι εδω,μαζι σαs,να καλωσορισω την esceden,kαλη επιτυχια σε οτι και αν κανειs esceden,καταλαβαινω απολυτα αυτα που νιωθειs,αν ανατρεξειs σε προσωπικα μου posts,θα καταλαβειs,διοτι και εγω θελω να αδυνατισω,οσο τιποτε αλλο,αλλα δυσκολευτικα τοοοσοοο πολυ,τωρα με την διατροφουλα,τηs πεννυ εχασα τα 2σχεδον πρωτα κιλα,και συνεχιζω δυναμικα,αποφασηστικα!Τα υπολοιπα κοριτσια μαs,τι κανουν ??marikaki,eyxoyla,dx78,joanna,alikaki,pennoyla,at hinoyla,barb2,δεν πιστευω να ξεχασα καποια??Σημερα λοιπον ημερα ζυγισματοs,xmm για μενα δεν ηταν και η καλυτερη εβδομαδα,αναμενoμενο ομωs διοτι,εχω καθυστερηση με την περιοδο μου,3 μερεs γαστρεντεριτιδα,εκανα φαρμακευτικη αγωγη,λιγο τα φαρμακα,λιγο η καθυστερηση,οχι μονο δεν εδειξε απωλεια βαρουs,αλλα εδειξε οτι πηρα και 1 κιλο....Δεν το βαζω κατω ομωs,θα την κατεβασω την ρημαδα την ζυγαρια,oτι θελω εγω θα την κανω,οχι οτι θελει εκεινη,:-)Παμε δυνατα cysters,για βουτιτσεs,σαν γοργονουλεs και οχι σαν φαλαινουλεs!φιλιααα.
-
αλλη μια ηδονοβλεψιας εδω. σας διαβαζω να δω πως τα πατε και ας μην εχω πολυκυστικες (τουλαχιστον οχι τωρα) και σας θαυμαζω. γλυκουλα, μην παρασυρεσαι. ολα μαζι σου δημιουργησαν το +1. εσυ συνεχισε την προσπαθεια σου και σιγουρα θα ανταμοιφθεις αργα ή γρηγορα
-
Τελικά θα χαζέψουμε! Τι συντήρηση και κολοκύθια.. τι ντολμαδάκια... το φάγαμε ένα ακόμα κιλάκι! 87,4 σήμερα και επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία! :)
Γλυκούλα μου τι κάνεις;; Ελπίζω να πέρασαν όλα τα στραβά της προηγούμενης εβδομάδας και η επόμενη να είναι καλύτερη! Πολύ μου αρέσει η δήλωση περί της ζυγαριάς! Σιγά μη μας κουμαντάρει τη ζωή! Το κιλό που πήρες το θεωρώ πλασματικό και προιόν κατακράτησης από τα χάπια οπότε θα χαθεί.. ΣΤΟ ΦΤΕΡΟ!! :) Μην στεναχωριέσαι για τίποτα!!!
Μπαρμπ.. η κλειδαρότρυπα είναι θεσμός!! Δηλώνω ηδονοβλεψίας επίσης, κυρίως λόγω χρόνου μέχρι τώρα. Από δω και μετά που κάάάάάάθομαι όμως.. θα την ανοίγω την πόρτα να δίνω ένα παρόν σε περισσότερα στέκια!
Φιλιά πολλά σε όλες σας!!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...583/weight.png
-
Καλησπέρα και απο εμένα,
Διάβασα σχεδόν όλο το θέμα απο την αρχή και είχα καιρό να μπω.
Γνωρίζω οτι έχω πολυκυστικές ωοθήκες εδώ και 4-5 χρόνια. Δεν πήρα ποτέ αντισυληπτικά και αυτό μετην συγκατάθεση 2 γυναικολόγων (γιατί άλλαξα πολή διαμονης|).
Ειχα διαβάσει διάφορα για τις πολυκυστικές αλλα το μόνο που είχα στο μυαλό μου είναι οτι η παχυσαρκία είναι ένα απο τα συμπτώματα, όπως και οι καθυστερήσεις.
Διάβασα πολύ χρήσιμα πράγματα που δεν ήξερα καθόλου και σας ευχαριστώ πολύ. Είδα οτι κάνω πολλά λάθη στην διατροφή μου, και ούτε οι διαιτολόγοι που έχω πάει μου τα είχαν πει, αν και πάντα ενημέρωνα οτι έχω πολυκυστικές.
Βρίσκομαι σε περίοδο εξετάσεων αυτή τη στιγμή (ΑΣΕΠ.. μεταπτυχιακό), αλλα σε ένα μήνα τελειώνουν όλα κ το πρωτο πράγμα που θ κάνω μόλις πάω την Αθήνα είναι να επισκεφτώ ενδοκρινολόγο. Θα παρακολουθώ το θέμα και μάλλον θα χρειαστώ την βοήθειά σας, να μου συστήσετε κάποιον καλό γιατρό που ξέρετε, να μην χτυπάω πάλι πόρτες άσκοπα.
-
μπηκα να πω ενα γεια στα κοριτσακια μας!!!!!αυτα ειναι πεννουλα !!!!!!και να το γλενταμε και να χανουμε!!!!esceeden εμεις τα ειπαμε και σε αλλο τοπικ θα τα λεμε κι εδω!!ευχη σ ευχαριστω!καλες κατηφορες σε ολες μας!!!!
-
φιλες μου? εδω ειμαι και εγω..
αυτη η μιαμιση τελεταια εβδομαδα ηταν καταστροφικη.. εφαγα οτι στερηθηκα τοσο καιρο και ηπια μεσα σε αυτες τις δεκα περιπου μερες απο κοκτειλ, μπυρες, μιλκ σεικ μεχρι και αναψυκτικα.. η αληθεια ειναι πως το χαρηκα ομως.. εκανα κατι σαν διακοπες! (χωρις να παω στην ουσια διακοπες) ειχε αδεια ο καλος μου ηρθαν και κατι ξαδελφια απο εξωτερικο και ειπα να το ριξω εξω.. αποτελεσμα ολων αυτων? να παρω 2 ολοκληρα κιλα και 200 γραμμαρια..
τελος παντων απο αυριο τα κεφαλια μεσα.. αρχιζω δυναμικα και με ορεξη πολυ να μπω παλι στο προγραμμα μου.. αυτη την εβδομαδα θα δουλεψω σκληρα,εχω να χασω και αυτα που εβαλα οπως καταλαβαινετε..
glukoula μην αγχωνεσαι, εχει και χειροτερα οπως βλεπεις :-)
σιγουρα ειναι υγρα και θα φυγουν αμεσως..
penny συντηρηση, ντολμαδακια και μειον ενα κιλο? μπραβοοοοοο!
καλως ηρθαν οι καινουριες cysters :-)
-
Καλησπέρα κορίτσια! Σαν να βλέπω ότι μαζευόμαστε σιγά σιγά! Και να καλοσωρίσω φυσικά την φρέσκια cyster!! Κικίτσα χαίρομαι που βρήκες καινούριες πληροφορίες και ενδιαφέροντα πράγματα εδώ μέσα! Κάπως έτσι βρεθήκαμε όλοι εδώ αρχικά. Μειονεκτούμε λιγάκι σε σχέση με τα υπόλοιπα παιδιά που προσπαθούν να ελέγξουν το βάρος τους.. καθ'ότι έχουμε κάποιες "ειδικές ανάγκες" στη διατροφή.. αλλά η ενημέρωση σώζει!!
DX το ρίξαμε έξω για τα καλά.. και χαίρομαι που το διασκέδασες τόσο!! Το σημαντικότερο είναι πως δεν σε έριξε η ζυγαριά, και αν αυτά τα δύο κιλά δεν προλάβουν να βγάλουν ρίζες.. θα τα ξεφορτωθείς γρήγορα!
Γιάννα μου είσαι δικαιωματικά πλέον η guest star των cysters και πολύ καλά κάνεις και μας λες γεια.. μας αρέσει!! :)
Η εβδομάδα είναι μικρότερη λόγω του τριημέρου.. αλλά πάλι προλαβαίνουμε να χάσουμε ένα αρνάκι!! ʼντε ας είναι και μικρό.. δεν έγινε τίποτα!!
Cysters, guest stars και ηδονοβλεψίες.. καλό βράδι!!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...583/weight.png
-
Πρίν πέσω για ύπνο είπα να σας ευχαριστήσω πολύ για το υπέροχο καλωσόρισμα!
κ να σας πω γουρλούδες! -1,100 σε 8 μέρες! βρε τι κάνει η θετική σκέψη! ο ενδοκρινολόγος μου δεν μου είχε κάνει ειδική αναφορά στις πολυκυστικές, αλλά αφού σας διάβασα είδα οτι ο άτιμος τα χε προσαρμόσει όλα με το σωστό τρόπο.. χωρίς να μου δώσει άλοθι για τυχόν αργές απώλειες (αν εκείνη την εποχή μου λεγε οτι ειμαι περιπτωσαρα, κ οτι χανω εκ φυσεως αργα κλπ ισως κ να τα παρατουσα..)
φιλακια πολλά πολλά κ καληνύχτες!
-
Καλημερα κοριτσουδια μου!!! Επεστρεψε και ο ασωτος υιος....
Λοιπον κοριτσια μου το Σαββατο ζυγιστηκα και ειχα χασει 1 κιλακι...αλλα οταν τα μυαλα παιρνουν αερα, εμεις παιρνουμε κιλο!!!! Το τριημερο ξεφυγα εντελως, εφαγα γλυκα, παγωτα,πιτσα, σουβλακι, φρεντο καφε με σιροπι....πολλα, παρα παρα πολλα!!! το ευχαριστηθηκα ομως, αλλα και η ζυγαρια μου με εδειξε +1 κιλο, σχετικα πολλυ λιγο με αυτα που εφαγα...
Εχω ξεκινησει ομως παλι ξανα δυναμικα την διατροφουλα μας και ελπιζω και αυτη την βδομαδα να με δειξει να αλλαζω δεκαδα!
Πενουλα μου πηρες φορα και χανεις κιλακια σταθερα βλεπω!!! Μπραβο σου κοριτσαρα!!! Γλυκουλινι ομοιοπαθουσες...αλλα εγω με αιτια, βλεπεις χλαπακιασα τα παντα... κουραγιο και αυτη την βδομαδα θα τα καταφερουμε...
Μπραβο και στην φιλεναδα μας την χωρις πολυκυστικες, Γιαννα μας τα πας υπεροχα και στον στοχο σου συντομα με το καλο!!!
DX87 το γλεντησαμε τελικα εμεις οι δυο, δεν πειραζει, αρκει που το χαρηκαμε, τωρα θα προχωρησουμε πιο δυναμικα στο στοχο μας!!!
esceden καλως ηρθες!!! Συγχαρτηρια κοριτσι μου για την μεχρι τωρα απωλεια σου!!!ειναι θεαματικη!!! δεν εχεις κανει καποια επεμβαση??? Μπραβο σου!!!!
kiki_tsa καλως ηρθες και καλη κατηφορα να εχεις κι εσυ!!!! Καλη επιτυχια με ΑΣΕΠ και Μεταπτυχιακο!
Φιλια σε ολες, ΔΥΝΑΜΗ και ΑΠΟΦΑΣΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ χρειαζεται και θα τα ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ!!!!
-
marikaki καλημερούδια! θεαματική δεν την λές.. έγινε σε βάθος 2,5 ετών. το θετικό είναι ότι από γενάρη το χω δει πολύ ζεστά! όχι καμία εγχείρηση.. πείσμωσα κ μου υποσχέθηκα ότι θα τα κατάφερνα μόνη..
ένα κιλάκι καμιά φορα συγχωρείται.. το σίγουρο είναι ότι το ευχαριστήθηκες κ αυτό σου θα σου δωσει δύναμη για συγκέντρωση από δω κ μπρος!!
σ ευχαριστώ για τα κάλά σου λόγια, θα τα λέμε εδώ γύρω!!!!
-
esceden εισαι on-line βλεπω,αν θελειs ελα στο chat room.
-
έγινε..
αν κ ειμαι στη δουλεια!! χιχιχιχ!
-
Κοριτσάκια μου καλησπέρα!! Μπήκα να σας πω ένα απλό γεια, καθ'ότι σήμερα το παράκανα λίγο με το περπάτημα.. το μετέτρεψα για πρώτη φορά σε τρέξιμο δηλαδή, και σε συνδιασμό με τη ζέστη που είχε το απόγευμα.. ήρθα και τέντωσα! Κρατούσα ΚΑΙ βαράκια στα χέρια εν τω μεταξύ! (Που πας ρε Καραμήτρο;;;;) Ξάπλωσα κάτω και έναν συνάδελφο δρομέα που έτρεχε πίσω μου και τον μπουρδούκλωσα όταν άλλαξα κατεύθυνση απότομα.. σκηνές απείρου κάλους!! Καλά που δεν φάγαμε και ξύλο!Νομίζω ότι αύριο θα με πονάει ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!! Παίρνω λοιπόν το πονεμένο μου κορμί και πάω για ύπνο!! Καλή μας ξεκούραση..
Καληνύχταααα!! ;)
-
πω πω ησυχία σήμερα!!! marikaki welcome back!! Ε αφού είπαμε.. τριήμερα, γιορτές και αργίες δεν πιάνουν! Χαλλλαρά!
Μετά τη χθεσινή ήττα σήμερα έμαθα και κάτι δυσάρεστα και ψάχνω τη διάθεσή μου κοντά στο τρίτο υπόγειο.. αλλά αύριο είναι μια καινούρια μέρα.. Ελπίζω να είστε όλες καλά και να περνάτε ακόμα καλύτερα!
smoooooch! (K)
-
Kαλημερα καλεs μου,CYSTERS.....ευχομαι να ειστε ολεs καλα,αυτη την εβδομαδα μπηκα δυναμικα στο προγραμμα,αλλα η ψυχολογια μου ειναι λιγο ανσασερ,διοτι,δεν εχω αδιαθετιση ακομα,και εχω καθυστερηση 7 μερεs,ισωs η αλλαγη διατροφηs?αν και ετρωγα υγιεινα,απλα τωρα υπαρχει ενα προγραμμα που ακολουθω.Τελικα παιζει ρολο πολυυ η ψυχολογια,και μενα με εχουν πιασει τα υπαρξιακα μου!Ξερω ολεs θα το εχετε περασει,ελπιζω να με καταλαβαινετε,ομωs οχι δεν θα χασω ετσι απλα,τον τιτλο,μιαs και εγω ημουν εκεινη που ανεβαζα την ομαδα,και το μετεδιδα μαλιστα....οποτε ολοs αυτοs,o πεσιμισμοs ειναι προσωρινοs.Διαβαζω καθε μερα ολα τα ποστs σαs,απλα δεν εγραψα τιs προηγουμενεs ημερεs ,τουs λογουs ηδη τουs εγραψα.Παρολ`αυτα pennoyla τι κανειs??ελπιζω να εισαι καλα!οντωs ησυχια μετα το τριημερο,με την διατροφουλα πωs παs?συνεχιζειs την συντηρηση??να μαs ενημερωνειs,marikaki που εισαι και εσυ ευγενικο κοριτσακι?πωs τα παs?dx,athinoula,joanna guest star,barb2 ηδονοβλεψια?(χαχα),alikaki χαθηκεs!esceden εμειs τα ειπαμε στο chat,:D,τι κανειs??επισηs καλωσορισαν τα νεα κοριτσακια μαs,και επειδη,ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ......να ειστε με θετικη διαθεση παντα!φιλια σε ολεs,να εχετε μια πολυ καλη ημερα!
-
Καλημέρα Cysters, guest stars και ηδονοβλεψίες!
Βλέπω εδώ υπάρχει πολλή ενεργή συμμετοχή και συμπαράσταση και πολύ το χαίρομαι!
Παίρνει ζωή το φόρουμ μας,παίρνουμε δύναμη κι εμείς πως δεν είμαστε μόνοι στο πρόβλημα μας...
Ξέρω μάλιστα πως μαζί σας ξεμυαλίστηκε το Μαρικάκι με την καρδιά αγκινάρα,αλλά και βρήκε παρηγοριά κι η γλυκούλα μας!
Αλλά επειδή λείπω καιρό και δεν έχω διαβάσει το τόπικ σας ακόμα(είστε και 8 σελίδες,ζωή να 'χετε!),έχω μία απορία:
τι είναι Cyster(s),ποιές είστε,ποιές είναι οι guest stars κι υπάρχουν κι άλλοι ηδονοβλεψίες εκτός από το μπαρμπούνι;
-
καλημερα κοριτσαρες μου!σας ομιλει η guest star!!μην νομιζετε οτι σας ξεχασα αλλα 2 μερες τωρα το λαπτοπ μου στο σπιτι δεν μου ανοιγει ΜΟΝΟ αυτη την σελιδα και εχω παθει στερητικο η αμοιρη γυναικα που δεν μπορω να σας βλεπωωωωωωωωω!!!!ελπιζω το σκ να καταφερω να το διορθοσω!!!σας γραφω στα πεταχτα απο την δουλεια οχι τιποτε αλλο μην χασω και το αξιωμα της guest!! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
-
γεια σου joanna μου καλα κουραγια.........
-
Καλησπέρα κορίτσια!! Τι μου κάνετε;; Θα μου επιτρέψετε να προσπαθήσω πρώτα να σηκώσω από τα πατώματα το Γλυκούλι μας γιατί δεν μπορώ να το "βλέπω" έτσι!!! Και θα το κάνω με ύφος, φρύδι σηκωμένο και μάτι γουρλωτό! (ΔΕΝ θέλετε να σας κοιτάξω έτσι.. πιστέψτε με!!)
Γιαααααα να σου πω γλυκούλα μου όνομα και πράγμα.. αν εσύ νομίζεις ότι θα ανεχτούμε εδώ μέσα το πιο αισιόδοξο κορίτσι να χαλιέται επειδή οι ορμόνες του αποφάσισαν να κάνουν πάρτυ.. πλανάσαι πλάνην οικτράν!!! Για σήκω γρήγορα.. τινάξου... ξεσκονίσου... και παρουσιάσου ήρεμη και αισιόδοξη γιατί άλλο που δεν θέλει η περίοδός σου να μαζέψει τα κουβαδάκια της και να φύγει σε άλλη παραλία μέχρι τον επόμενο μήνα! Ακούς;;; ʼντε γιατί αααα... Και τώρα που τα είπα και ξεθύμανα.. κατέβασα και το φρύδι.. και λέω να σου στείλω δύο σβουριχτά, τσαχπίνικα φιλάκια και να σου θυμίσω πως το e-mail μου το έχεις, και τα υπαρξιακά είναι λιγότερο δυσβάσταχτα όταν τα μοιράζεσαι! Για ότι χρειάζεσαι.. ότι θέλεις.. ακόμα και χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο.. γράψε μου!!! Θα περιμένω..