Ολα καλά θα πάνε κορίτσι μου!
Θα το δεις! Ολοι είχαμε άγχος! Δεν κάνουμε κάθε μέρα επέμβαση!
Δεν ξέρω εάν διαβάσεις αυτά που λέω, να είσαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά!
Και αύριο τέτοια ώρα θα έχεις ένα μικρό μικρό στομαχάκι.
Printable View
Ολα καλά θα πάνε κορίτσι μου!
Θα το δεις! Ολοι είχαμε άγχος! Δεν κάνουμε κάθε μέρα επέμβαση!
Δεν ξέρω εάν διαβάσεις αυτά που λέω, να είσαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά!
Και αύριο τέτοια ώρα θα έχεις ένα μικρό μικρό στομαχάκι.
καλη επιτυχια dream!!!
Δυνατά με το καλό dream! Όλα θα πάνε καλά!
Σήμερα ειναι η ΜΕΡΑ της DREAM!!!!
Όλη μας η θετική ενέργεια και η σκέψη είναι κοντά σου.
Καλή επιτυχία και γρήγορη ανάρωση!!!Όλα θα πάνε SUPER!!!
KORITSIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ! καλη επυτιχια στην Dream ολα καλα θα πανεεεε!!! και γω σημερα εδωσα τα χαρτια μου στο ΙΚΑ αααααααααντε να δουμεεεε!!! χεχεχε και γω για σλιβ στον Αγιο Σκρεκα θα παω ανυπομονω δεν με νοιαζουν οι πονοι εξαλου τοσα χρονια ημουν μια ζωντανη νεκρη φιλια πολλα δε μασαμε λεμεεεεεεε :D
α ξεχασα.. οποια μαθει νεα της Dream να ενημεροσει σβελτααααααααααααααααα εχουμε και μεις αγωνια! αμ πως! :D :p
Ετσι πρέπει να πηγαίνουμε για επέμβαση! Με αισιοδοξία και τσαμπουκά και όλα θα πάνε καλά!Quote:
Originally posted by μιτσοκολο
KORITSIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ! καλη επυτιχια στην Dream ολα καλα θα πανεεεε!!! και γω σημερα εδωσα τα χαρτια μου στο ΙΚΑ αααααααααντε να δουμεεεε!!! χεχεχε και γω για σλιβ στον Αγιο Σκρεκα θα παω ανυπομονω δεν με νοιαζουν οι πονοι εξαλου τοσα χρονια ημουν μια ζωντανη νεκρη φιλια πολλα δε μασαμε λεμεεεεεεε :D
Έλα στο chat να τα πούμε!Quote:
α ξεχασα.. οποια μαθει νεα της Dream να ενημεροσει σβελτααααααααααααααααα εχουμε και μεις αγωνια! αμ πως! :D :p
sweet μου!!!!! καλημερα σου!!! ναι ναι ετσι ετσι να σηκωθουμε ολες και να δειξουμε τι αξιζουμε και μεις χεχεχ! βρεεεεε ξεχασα!!! πιγα να σου στηλω μηνυμα αλλα δεν τα καταφερα το τουβλο μπορεις να με βρεις στο φεισβοοκ με το ονομα Salvation Rox ειμαι μια ζουμπουρλου κοκκινομαλα χαχαχαχα φιλια σε περιμενωωωωω !!
KΙ όμως δεν σε βρίσκω με αυτό το όνομα!Quote:
sweet μου!!!!! καλημερα σου!!! ναι ναι ετσι ετσι να σηκωθουμε ολες και να δειξουμε τι αξιζουμε και μεις χεχεχ! βρεεεεε ξεχασα!!! πιγα να σου στηλω μηνυμα αλλα δεν τα καταφερα το τουβλο μπορεις να με βρεις στο φεισβοοκ με το ονομα Salvation Rox ειμαι μια ζουμπουρλου κοκκινομαλα χαχαχαχα φιλια σε περιμενωωωωω !!
sweet εισαι το γουρι μουυυυυυυυυυυ μολις εμαθα οτι παει το χαρτι του ΙΚΑ Αθηνααααααααααααααααααα ααααααααα θα τρελλαθω κλαιω απο χαραααααα την Τριτη θα με παρουν τηλεφωνοοοοοοο στηλε μου μηνθμα πρωσοπικο το φεισμποΥκ σου να σε βρωωωω ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!
Aληθειάααααααα; Σημάδι είναι αυτό!!!Quote:
sweet εισαι το γουρι μουυυυυυυυυυυ μολις εμαθα οτι παει το χαρτι του ΙΚΑ Αθηνααααααααααααααααααα ααααααααα θα τρελλαθω κλαιω απο χαραααααα την Τριτη θα με παρουν τηλεφωνοοοοοοο στηλε μου μηνθμα πρωσοπικο το φεισμποΥκ σου να σε βρωωωω ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!
ʼρχισε η αντίστροφη μέτρηση! ʼγχος χαράς να έχεις!!!
Έχεις μήνυμα !!!
ΗΡΘΕΣ?????????? ΤΡΩΩ ΠΙΤΣΑ! (Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ) χαχαχαχαχαχ εχω μια χαρα!!!! σε εκανα αντ στο φεισμπουκ!!! πολυ καλα τα νεα και για σενα ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! !!!!! :D :D
κανενα νεο απο την dream εχουμε ρε παιδια?
μιλησα 10 και μιση μαζι της και περιμενε στο δωματιο να την παρουν,
την ειπα μολις βγει και μπορεσει να μου κανει μια αναπαντητη, αλλα για σημερα χλωμο το κοβω, θυμαμαι τα δικα μου, και εγω Παρασκευη χειρουργηθηκα 5 η ωρα με πηρανε 9 ανεβηκα στο δωματιο.
θα παρω στο νοσοκομειο το απογευμα να ρωτησω μονο αν ειναι καλα και θα την παρω τηλ αυριο.
ωραια, να παρεις. μια καποια αγωνια την εχουμε....
Λογικά,θα είναι μέσα στο χειρουργείο το κορίτσι μας,αν δεν έχει κιόλας τελειώσει...
Πιστεύω πως όλα πήγαν/πηγαίνουν μια χαρά με τόσο θετική ενέργεια κι από μας...
Μου άφησε το κινητό της και θα πάρω αργότερα...Κάποιος δικός της θα το σηκώσει.
ʼντε,DREAM,ένα κουράγιο για τη σημερινή μέρα και κανά δυό ίσως επόμενες...
Το όνειρο σου έχει ξεκινήσει ανεπιστρεπτί!Πάμε γι'αλλα τώρα,καρδιά μου!
Αν την πήραν πρώτη, θα βγει κατά της 17.00! Όπου να ναι δηλαδή....Κι εγώ Παρασκευή χειρουργήθηκα και πρώτη πρώτη.Quote:
Originally posted by NADINE
Λογικά,θα είναι μέσα στο χειρουργείο το κορίτσι μας,αν δεν έχει κιόλας τελειώσει...
Πιστεύω πως όλα πήγαν/πηγαίνουν μια χαρά με τόσο θετική ενέργεια κι από μας...
Μου άφησε το κινητό της και θα πάρω αργότερα...Κάποιος δικός της θα το σηκώσει.
ʼντε,DREAM,ένα κουράγιο για τη σημερινή μέρα και κανά δυό ίσως επόμενες...
Το όνειρο σου έχει ξεκινήσει ανεπιστρεπτί!Πάμε γι'αλλα τώρα,καρδιά μου!
ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑ!!! εχουμε κανενα ΝΕΟ απο την κοκονα την dream????????????? :D
Kι ότι μπήκα να ενημερώσω,μπισκοτάκι μου...
Έκανε αναπάντητη στη basia μόλις βγήκε(όπως είχαν συνεννοηθεί)ως ένδειξη πως όλα πήγαν καλά!
Το κινητό της δεν το σηκώνουν...προφανώς οι άνθρωποι δεν ξέρουν και ποιός παίρνει.
Μόλις απαντήσει στό μήνυμα,που της άφησα,θα ενημερώσω και πάλι για όποιες λεπτομέρειες.
Σημασία έχει πως ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ! Καλή ανάρρωση και κατά το δυνατόν ανώδυνο πρώτο βράδυ,ονειροκοκόνα!
nadine μου ευτηχως!!!!την σκευτομουνα σημερα την κοπελα αν και νεα εδω και δεν ξερω καμια σας παντα αγωνιω για τις επεμβασεις που κανετε! αντε κοντοζηγωνει και η δικια μου με το καλοοοο !! περαστικα στην ονειροκοκονα την τσαχπινα και οτι καλλητερο τωρα ξεκινανε ολαααααααααααααααααααα
Ελπίζω η Dream να πέρασε ένα ήσυχο βράδυ. Ανυπομονώ για νέα.
Οσοι επικοινωνειτε μαζί της να της μεταβιβάσετε τις ευχές μας και να της ευχηθείτε καλή ανάρρωση
Ναι όποιος ξέρει κάτι ας το γράψει εδώ.
Dream σου ευχόμαστε τα καλύτερα!
Το κορίτσι μας είναι πολύ καλά,δεν πονάει κι όλα μια χαρά πάνε!
Μου τηλεφώνησε η γλυκιά μανούλα και μου μετέφερε τα νέα της.
Της ζήτησα να της μεταβιβάσει τις ευχές και την αγάπη όλων μας.
Μου έφτιαξε την ημέρα αυτό το τηλεφώνημα!ʼντε,πάει,πέρασ� � κι αυτό!
Καλή επιτυχία στους επόμενους τώρα...Μόνο ευχάριστα για όλους μας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ ουφφφφ το καλλητερο νεο για σημερα!!! να'ναι καλα η κοπελα νιωθω λες και την εκανα εγω! :D ΑΝΤΕ να περνω και γω κουραγιοοοοο στα μεσα της εβδομαδας περνω ημερομινια χειρουργειου! οεο! σιδερενια να ειναι και καλο κατυφορο τωρααααααα!!!!! :D :D :D :D
ευχαριστούμε nadine! ωραία ωραία πολύ ωραία.
Με το καλό να βγει και από το νοσοκομείο!
Καλή εβδομάδα σε όλους!!
Τέλεια μπράβο το κορίτσι!
Μακάρι όλοι να έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα.
μολις μιλησα με την dream και ειναι πολυ καλα, λιγο με την παροχετευση εχει ενα θεμα τραβηγματος, αλλα θα το συνηθισει, κατα τα αλλα το 3ημερο περασε οπως σε ολες, δυσκολα αλλα υποφερτα με τις παυσιπονες,
νεοτερα μολις βγει.
Μπράβο στη dream μας!
Ήταν σίγουρο ότι όλα θα πήγαιναν καλά! Όσο για τους πόνους-ενοχλήσεις, αναμενόμενοι! Με υπόθετα-παυσίπονες ενέσεις, περπάτημα και υπομονή, θα περάσουν.
Μέχρι την Παρασκευή θα έχουν υποχωρήσει τελείως!
Οσο για το τράβηγμα απ την παροχέτευση, θα κάνει υπομονή 15 μέρες. Προφανώς θρέφει καλα΄το δερματάκι της και γι αυτό την τραβάει!
ʼψογη λέμε!
ΗΡΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!ΧΤΕΣ ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΜΠΩ ΜΕ ΤΗ ΖΑΛΑΔΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ!!!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ!!!ΕΥΤΥΧΩΣ!!!ΠΟΝΟΣ ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΑΠΟΛΥΤΩΣ.ΟΥΤΕ ΣΤΟΜΑΧΟ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΑΝΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ.Η ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗ ΟΜΩΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΟΤΑΝ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΤΛ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!ΜΠΗΚΑ 127 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ 120!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝ!!!ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΑ ΠΕΜΠΤΗ.ΑΛΛΑ ΔΙΨΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!ΠΟΛΥ ΔΙΨΑ!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΩ ΝΕΡΟ ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΑ ΚΙΑ ΟΧΙ ΓΟΥΛΙΑ ΓΟΥΛΙΑ!!!!!!ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑ!!!!!!!ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ!!!!!!!!!!ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ορμόμενη από αυτό που έχεις γράψει στη διάθεση σου, θα σου πω
ΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
κάνε λίγο κουράγιο, τα δύσκολα πέρασαν
καλή σου ανάρρωση
Kαλώς το ονειροκόριτσο μας,το πολυδιψασμένο!
Πολύ ευχάριστα τα νέα σου,καρδιά μου,ειδικά για όσους από μας
ετοιμαζόμαστε να περάσουμε τα ανάλογα...Τη γυρίσαμε τη σελίδα
και μπήκαμε σε εντελώς νέο κεφάλαιο,ευοίωνο κι ελπιδοφόρο!
Καλή κι ανώδυνη ανάρρωση!Ξεκουράσου,αφέσου στη φροντίδα
της γλυκύτατης μανούλας κι όσο περνούν οι μέρες να περνούν
και τα επιπλέον κιλάκια!Ήδη είμαστε στα -7 κι αυτό είναι μόνο η αρχή!
Να σε προσέχεις πολύ πολύ!Μήπως ν'αλλάζαμε τικεράκι;Λέω μήπως...
Kαλώς την!!!
Είδες που εσύ δεν νιώθεις ούτε στομαχόπονο; Τέλεια!
Οσο για την παροχέτευση, το ότι πονάς σημαίνει ότι θρέφει το δερμα σου πολύ γρήγορα κι αυτό είναι καλό! 15 μέρες θα την έχεις, θα κάνεις υπομονή!
Είναι το "μάτι" του γιατρού. Θα δεις ότι όσο περνούν οι μέρες τα υγρά λιγοστεύουν και καθαρίζουν δηλ κλείνουν οι πληγές και τέλος!
Οσο για τη δίψα, εγώ δεν ήμουν ποτέ φίλη με το νερό και δεν δίψασα.
Εσυ που διψάς όμως, θα έχεις συνεχεια μαζί σου ενα μπουκαλάκι νερό.Γουλιά γουλιά κι όχι μονοκοπανιά!!!
Καλή ανάρρωση κομψή μας dream!!!
dream καλως μας ηρθες!!! η νεα σου ζωη ξεκιναει!!!!
Καλώς ήρθες DREAM! Καλή ανάρρωση και από δω και πέρα ποιός σε πιάνει!!!!! Καλή κατηφόρα!!
καλως το κοριτσι μας. αντε επιτελους σιγουρευτηκαμε οτι εισαι πολυ καλα.
καλες απωλειες κουκλα!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! DREAM εχω διαβασει το μυνημα σου καμια 8584888283 φορες για να ετοιμαζομε και γω σιγα σιγα! χαχαχα να εισαι καλα κουκλα μου χαιρομε ιδιαιτερα που τελιωσε για σενα λιγο υπομονη με την παροχετευση ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΤΩΡΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ!!!!! ειδες κιολλας 7 κιλα??? ωωωωωωωωωω ρε τι εχει να γινει λεμεεεεε !!! Βρε κοριτσια αν εχει χειρουργηθει καμια απο εσας που ειναι ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ και με καλυψη ΙΚΑ θελω να ρωτισω 1-2 πραγματακια! εγω εστηλα τις εξετασεις μου τ3 τ4 , την γνωματευση του κ.Σκρεκα και την ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ απ το ΙΚΑ Κερκυρας την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ..απο εδω μου ειπαν οτι ΔΕΝ θα χρειαστει να περασω και απο επιτροπη στην Αθηνα, η Μπαρμπι μου ειπε οτι θα με παρουν τηλεφωνο να περασω, δε βγαζω ακρη και στο τμημα παχυσαρκειας στο ΙΚΑ Μελλισιων δεν σηκωνει κανεις το τελεφωνο καρδιες μου!! :D
Κι εμένα είτε μιλούν είτε δε το σηκώνουν στην επιτροπή του ταμείου μου,
που με έπρηξαν μερικές μερικές να πάρω!ʼντε θα ξαναπροσπαθήσω τώρα,που το θυμήθηκα...
Όχι που θα το σήκωναν!Μπισκοτάκι θα μας τα σπάσουν τα νεύρα μέχρι να το σηκώσουν;Πώς το κόβεις;
Μηπως να πας απο εκει??
Καλώς μας ήρθες αδυνατότερη κατά 7 κιλά dream! Και πού είσαι ακόμα! Τώρα έρχονται τα καλά! Καλή σου ανάρρωση και καλή κατηφόρα!
Όντως Nadine, μήπως να πας από εκεί? Εσύ είσαι δυναμική κοπέλα, δε μπορεί να αφήνεις να σε αγνοούν τηλεφωνικώς! Κάνε αισθητή την παρουσία σου.