θέλω να διευκολυνθεί με ένα μαγικό τρόπο, όσος κόσμος περνά δύσκολα λόγω νέων συνθηκών και, πιστέψτε με, υπάρχουν τέτοιοι....
Θέλω από αυτό το βαρύ σκηνικό στην ελλάδα να βγει κάτι καλύτερο, ηθικότερο, καθαρότερο....
Printable View
θέλω να διευκολυνθεί με ένα μαγικό τρόπο, όσος κόσμος περνά δύσκολα λόγω νέων συνθηκών και, πιστέψτε με, υπάρχουν τέτοιοι....
Θέλω από αυτό το βαρύ σκηνικό στην ελλάδα να βγει κάτι καλύτερο, ηθικότερο, καθαρότερο....
Ευχαριστώ καραμελίτσα και παλίρροια μου,ευχαριστώ πολύ!
Για όλους μας πάνε όλα όπως τα φανταζόμαστε ή έστω λίγο καλύτερα!
Για αρχή,συνυπογράφω στην παραπάνω παλιρροιοευχή!
Ν'ανακάμψουμε το συντομότερο δυνατό από αυτή τη δοκιμασία!
Θέλω ένα κίνητρο για να συνεχίσω να λέω στα παιδιά μου πως πρέπει να είναι ηθικοί και καθαροί άνθρωποι ειδάλλως θα τιμωρηθούν και δε θα τους αποδεκτεί η κοινωνία...
Θέλω να έχουμε «ΘΕΛΩ» και όχι ό,τι είμαστε υποχρεωμένοι.
Quote:
Originally posted by tidekpe
Θέλω ένα κίνητρο για να συνεχίσω να λέω στα παιδιά μου πως πρέπει να είναι ηθικοί και καθαροί άνθρωποι ειδάλλως θα τιμωρηθούν και δε θα τους αποδεκτεί η κοινωνία...
να δω 7 οπως κ η σελιδα στην οποια γραφω
να γινω 70+ κιλα επιτελους!
ουτε κ θυμαμαι ποτε ημουν τοσα...
Κακο καλο κοριτσακι σου το ευχομαι!
ΚΑι ειναι και το δικο μου το θελω ιδιο! Μακαρι να το δω μπροστα και εγω συντομα αυτο το ατιμο το 7! Εχω να το δω 10 χρονια!
Αλλα το μεγαλυτερο θελω μου αυτη την στιγμη ειναι να αντεχει η μανουλα μου σ' ολες αυτες τις δυσκολες καταστασεις που περναει! Ο Θεος να της δινει δυναμη υπομονη, αντοχη και κουραγιο! Και καποια στιγμη να απαλλαχθει απ΄ολα αυτα τα ασχημα!
σου το ευχομαι γλυκεια μου!ελπιζω ολα τα ασχημα να περασουν γρήγορααααα!!!!!Quote:
Originally posted by Nekky
Αλλα το μεγαλυτερο θελω μου αυτη την στιγμη ειναι να αντεχει η μανουλα μου σ' ολες αυτες τις δυσκολες καταστασεις που περναει! Ο Θεος να της δινει δυναμη υπομονη, αντοχη και κουραγιο! Και καποια στιγμη να απαλλαχθει απ΄ολα αυτα τα ασχημα!
Σε ευχαριστω πολυ semie μου! πολυ γλυκο! και εγω συνεχιζω να ελπιζω ολα τα ασχημα να περασουν γρηγορα! :)Quote:
Originally posted by semie
σου το ευχομαι γλυκεια μου!ελπιζω ολα τα ασχημα να περασουν γρήγορααααα!!!!!Quote:
Originally posted by Nekky
Θέλω να φύγω μακριά στην Ινδία!
θελω να ζησω το κερατο μου! να ζησω εντονα!
http://www.ticker.7910.org/wg__122__...dXIgdGV4dA.gif
ΘΕΛΩ ΝΑ με ξαναδώ 50κιλά ...
πόσο δύσκολο πλέον ...στο μυαλό μου είναι και αυτή την φορά θα βάλω και όρια και φρ΄σχτες στα πιρούνια και στις κατσαρόλες!!
χαχαχα
Θελω να ανοιξω το πανω συρταρι οχι μονο για να θαυμασω το παλιο μου τζιν,αλλα να το φορεσω κιολας!!!Και μετα να μου φαινεται και μεγαλο!!λολ
θέλω να φύγουμε για διακοπές εξωτικές
να πάρω επιτέλους αυτήν την αύξηση που περιμένω
να μπω στο επόμενο τζην-στόχο μου
να συνεχίσω να νιώθω όπως τώρα για τη διατροφή
να μην στερούμαι όπως και κάνω τίποτα
να συνεχίσω να μην μετρά τις θερμίδες αλλά την ποιότητα στο φαγητό μου
να συνεχίσω να με φροντίzω όπως τον τελευταίο χρόνο!!! :)
να αφήνω το σώμα μου να αποβάλλει τα κιλά με τον ρυθμό που εκείνο θέλει...
χμ... το πιο δυνατο μου θελω αυτη τη στιγμη...
να σταματησω να με λυπαμαι τοσο πολυ, να βρω θαρρος και θρασος για να φροντισω τον εαυτο μου και να σταματησω να στρουθοκαμηλιζω.
να αρχισω να ζω
Θέλω να αναρρώσει πλήρως ο καλός μου και η ζωή μας να ξαναγυρίσει στα φυσιολογικά της επίπεδα
και
Θέλω να αποκτήσω αληθινούς φίλους
Να πάρω πτυχίο ..... Πολύ παιδεύομαι ρε παιδιά....:(:(:(:(:(
θελε
....Να ακούσει ο Θεός τις προσευχές μου
Θέλω τρυφερότητα.
Θέλω να μην επιτρέψω στον εαυτό μου να αφεθεί ποτέ, ποτέ ξανά..
θελω να φορέσω ψηλοτάκουνα και να μπορω να περπατήσω πάνω τους πιο άνετα!
σημερα που κουβαλούσα 5 κιλά ψωνια κατάλαβα τι θα πει εστω και 5 παραπανίσια κιλά
ΘΕΛΩ να πάνε όλα καλά αύριο στις εξετάσεις του μπισκοτακίου μου!
Περαστικά στον καλό σου,Ροζάκι!
Είμαστε σήμερα καλύτερα;
Σου το εύχομαι ολόψυχα,Κλικλίκου μου!Quote:
Originally posted by click
να σταματησω να με λυπαμαι τοσο πολυ, να βρω θαρρος και θρασος για να φροντισω τον εαυτο μου και να σταματησω να στρουθοκαμηλιζω.
να αρχισω να ζω
Σαν κάτι ν'αρχίζει να γίνεται ε;
χαχαχαχαχα device σημερα σκεφτηκα το ιδιο με τις 10 σακουλες σουπερμαρκετ...
απογοητευτηκα βεβαια που ημουν κ ειμαι τοσο βαρυα αλλα καποτε θελω να πιστευω δε θα ειμαι πια κ θα καμαρωνω
κ τοτε ισως ψωνιζω κ λιγοτερες σακουλες απτο ΣΜ γιατι ηταν ασηκωτες οι ατιμες...
ναι Ναταλιτσα μου, ειμαι στα high μου προς το παρον :starhit:Quote:
Originally posted by NADINE
Σου το εύχομαι ολόψυχα,Κλικλίκου μου!Quote:
Originally posted by click
να αρχισω να ζω
Σαν κάτι ν'αρχίζει να γίνεται ε;
Καλημέρα σε όλους τους απανταχού αξιολάτρευτους τσουποτούληδες!!! ;)
Το πιο μεγάλο μου θέλω αυτή τη στιγμή είναι......
ΘΕΛΩ μέσα απο τα βάθη της ψυχής μου να βρω καλύτερη δουλειά!!!!!!!!!
κεγώ το θέλω αυτόο!εντάαξειι?Quote:
Originally posted by xontrompizeli
Θέλω να μην επιτρέψω στον εαυτό μου να αφεθεί ποτέ, ποτέ ξανά..
Θελω να πεσει ο πυρετος της μικρουλας μου και να εχει γρηγορη αναρρωση!
Θελω να δωθει στη μαμα μου εξτρα δυναμη γιατι την χρειαζεται!
Περαστικα στο λουλουδακι σου Νεκκυ,ατιμος καιρος αυτος!
Και καλη δυναμη στη μανουλα σου!Ολα να πανε καλα!
Νεκταρίνι μου,τις τακτοποίησα τις ευχές σου!
Έκανα τα κουμάντα μου με το σύμπαν κι ήδη από σήμερα θα δείτε διαφορά!
Φιλάκια πολλά στα κοκκινισμένα ζεστούλικα μαγουλάκια του μικρού νεκταρινόσπορου
και δύναμη και στη δική του μανούλα να φροντίζει τους αγαπημένους της!
ΘΕΛΩ :1 ΝΑ ΧΑΣΩ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΙΛΑ
2 ΟΙ ΑΝΘΠΩΠΟΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ Κ ΝΑ ΑΓΑΠΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ
3 ΝΑ ΖΗΣΩ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ
4 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ Κ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ,ΝΑ ΜΗ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΒΥΑ ΟΝΤΑ ,ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΠΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΙ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ,ΝΑ ΜΗ ΖΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΗ Κ ΤΟ ΛΑΙΦ ΣΤΑΙΛ.ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ Κ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ Κ ΝΑ ΜΗ ΛΥΣΑΝΕ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΨΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΗΡΙΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ Κ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ:ΕΝΑ ΑΘΩΟ ΒΡΕΦΟΣ ΠΟΥ ΚΥΤΑΖΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΞΗ Κ ΘΑΥΜΑΣΜΟ.ΚΥΤΑΖΕ ΜΙΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ.ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ.Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΙΠΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ.ΗΤΑΝ ΣΥΧΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ,ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ,ΧΟΡΕΥΑΝ,ΚΑΝΑ� � ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ...Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ.ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ.
....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑ...ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΦΕΙΝΗ Κ ΠΑΡΑΛΗΡΟΥΣΑ... Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΡΙΑ Κ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ.
να απολαυσω ένα αφρόλουτρο με γιασεμί... θα κοιμήσω το παιδί και θα κάνω το ''θέλω μου '' πραγματικότητα... ας αρχίσω από αυτό... τα καλύτερα έπονται :smirk: αχχχχχχχχχχ
Καλημέρα :)
τι κάνετε??
Θέλω να αλλάξω κλίμακα!!!! Το θέλω τόοοοσο πολύ αλλά για να γίνει πρέπει να διαβάσω σκληρά να περάσω τις εξετάσεις!!!!! οποτε... θέλω και να συγκεντρωθώ να διαβάσω!!!! ΘΕΛΩΩΩΩΩ....
Αχ!Ιπτάμενη ομπρελοταξιδέυτρια...Κι εγώ θέλω να στρωθώ στο διάβασμα,
αλλά έχω ξεχάσει πώς...Δε μου αρέσουν και καθόλου αυτά που πρέπει να μάθω...
Κάπως όμως πρέπει να το μεθοδεύσουμε,εφόσον θέλουμε να πάμε παρακάτω...
ΘΕΛΩ να βρω τη φώτιση,ηρεμία,διάθεση,ενέρ� �εια,αντοχή,αφοσίωση,επιμον ή,δύναμη,
όλα όσα χρειάζονται για να φέρω εις πέρας αυτή μου τη βαριά πολύχρονη υποχρέωση.
Ριάκι μου,ελπίζω να απόλαυσες το χθεσινοβραδινό σου γιασεμαφρόλουτρο!Quote:
Originally posted by ria
να απολαυσω ένα αφρόλουτρο με γιασεμί... θα κοιμήσω το παιδί και θα κάνω το ''θέλω μου '' πραγματικότητα... ας αρχίσω από αυτό... τα καλύτερα έπονται :smirk: αχχχχχχχχχχ
Και δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο,ειδικά μετά από μια μέρα κούρασης και προσφοράς στους άλλους!
Κάθε απόλαυση άλλωστε,κάθε μικρή χαρά της ζωής...υφαίνει νήμα το νήμα το πέπλο της ευτυχίας...
Quote:
Originally posted by lesing
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ Κ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ,ΝΑ ΜΗ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΒΥΑ ΟΝΤΑ ,ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΠΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΙ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ,ΝΑ ΜΗ ΖΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΗ Κ ΤΟ ΛΑΙΦ ΣΤΑΙΛ.ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ Κ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ Κ ΝΑ ΜΗ ΛΥΣΑΝΕ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΨΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΗΡΙΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ Κ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ:ΕΝΑ ΑΘΩΟ ΒΡΕΦΟΣ ΠΟΥ ΚΥΤΑΖΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΞΗ Κ ΘΑΥΜΑΣΜΟ.ΚΥΤΑΖΕ ΜΙΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ.ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ.Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΙΠΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ.ΗΤΑΝ ΣΥΧΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ,ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ,ΧΟΡΕΥΑΝ,ΚΑΝΑ� � ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ...Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ.ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ.
Είναι τόσο πολύτιμα τα θέλω σου!Εκεί που ήταν αυτονόητα,τα καταντήσαμε ζητούμεναQuote:
Originally posted by lesing
....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑ...ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΦΕΙΝΗ Κ ΠΑΡΑΛΗΡΟΥΣΑ... Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΡΙΑ Κ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ.
και μάλιστα τόσο υποδεέστερα άλλων και καλά σπουδαιότερων,που όποιος τα ποθεί
χρήζει προσγείωσης στον κόσμο τον..."πραγματικό".ʼμα αυτός είναι όντως ο κόσμος,lesing μου,εγώ λέω
όχι μόνο να μείνουμε εκεί πάνω,να αιωρούμαστε σε απόσταση ασφαλείας από τ'αρνητικά του,
αλλά να πάρουμε και το σπίτι μας ψηλά και να κατεβούμε μόνο όπου οι συνθήκες είναι πρόσφορες
για τ'αληθινά άξια!Να γεμίσει ο ουρανός αερόστατα κι αντιρρησίες,μήπως προσέξουν "οι άνθρωποι"
περισσότερο τη φύση,τα όντα,τις ισορροπίες...μήπως αποκτήσουμε σεβασμό στη ζωή και τους άλλους!