-
Χχχμμμ!!! Οι λόγοι που εγώ θέλω να χάσω κιλά είναι οι εξής:
- Να νιώθω όμορφα και να είμαι υγιής
- Να σταματήσω να αυτοσαρκάζομαι για τα κιλά μου μπροστά σε άλλους, προσπαθόντας να τους δείξω πόσο άνετη είμαι και πως δεν τρέχει τίποτα
- Να στατατήτω να ψάχνω για απαντήσεις κάθε φορά που οι μαθητές μου κάνουν "χαριτωμένα" σχόλια
και τελος...
- Να μην με μπερδέψουν οι καλεσμένοι μου με την Τούρτα στον θρησκευτικό μου γάμο! :)
-
Γιατί -για τους άλλους- κρύβουν την τόση εσωτερική ομορφιά...!!!
(Τους σαπίζεις ή δεν τους σαπίζεις στο ξύλο;;;;;;;;;;;;; )
Φιλάκια
-
Για να μη χρειαστει να κυκλοφορω με πλαστικο γονατο σαν τον ρομποκοπ στα 40
-
χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! τέλειο Καμμένε, τέλειο!!
-
Ψεμματα ειναι? Βρηκα κι αλλους λογους νομιζω.. (παιρνει επισημο υφος)
Για να μην φτασψ στα 40 με μελανα ποδια λες και εχω κανει τατου την καλτσα
Για να μην τη βρισκω μονο με τα Βιαγκρα
Για να μη χρειαστει 8 το γνωστο ρητο "με πανε 4"
-
καψαλισμενο,
σου ειναι ευκολο να κοψεις λιγο αυτο το "στα 40"?????????
γιατι εγω στα 40 σε πληροφορω οτι απο υγεια σκαω και γυμναζομαι με μεγαλη ανεση και αποτελεσματικοτητα, για να μη σου αναφερω τα αποτελεσματα των ιατρικων μου εξετασεων και πρασινισεις!!!!
αντε μπραβο :ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
-
MAΖΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
-
Σουιτ μου δε μιλησα για τον καθε 40αρη
Μιλησα για την προοπτικη που μου εδωσε ο ορθοπεδικος μου αν δεν χασω αυτα τα κιλα μεχρι τα δικα μου 40....Μην ξεχνας οτι εγω το ατυχημα το ειχα στα 24 και εκτοτε εξελισσεται οσο εγω ειμαι καθηλωμενος στα -ηντα.... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Καμια σχεση με τον μεσο 40αρη!!!
-
ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΜΕΣΟΣ 40ΑΡΗΣ????????
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ?
ΚΑΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ?
ΚΑΤΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ?
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
χαχαχαχαχαχχαχαχχαχα
-
Θέλω να τα χάσω...
*για να αρέσω σε μένα και μόνο !!!!
-
@kammenos: Ποιό ατύχημα βρε καμμένε μου;; Και τώρα πόσο χρόνων είσαι βρε;; Α! Έχω χάσει επεισόδια μου φαίνεται εγώ... Δεν μας λες και μας την ιστορία σου που δεν την ξέρουμε;; Εκτός κι αν την έχεις γράψει κάπου εδώ στο forum και δεν την έχω δει!!
-
Ενα τροχαιο ειχα χορευταρου μου που μου δημιουργει ακομα προβλημα στο ενα μου γονατο. Λοιπον η ιστορια εν ταχει και με λιγα λογια:
Επαθα καταθλιψη στα 14
Στα 16-17 εφτασα 138 κιλα
Αρχισα να κανω διαιτα μονος μου (ασιτια δλδ) οπου και στην πορια ειπα να κανω ενα περασμα γκεστ απο βουλιμια
Στα 18-19 και μολις αρχισε η καταχρηση των καθαρτικων ειπα να παω σε μια ψυχολογα γιατι αναγνωρισα τα συμπτωματα μου σε ενα αρθρο ενος περιοδικου
Μεχρι τα 23 -και αφου γκρεμισα τα παντα μεσα μου και τα ξαναεχτισα απο την αρχη- τελειωσα με την ψυχολογα και ειπαμε αντιο.
Τωρα ειμαι 93 κιλα (και μη μου ζητησετε στικερ βαριεμαι) και παλευω για τα 80 για το γονατο μου...Ασε ειχα πολυ καιρο να σκεφτω διαιτες και τετοιες μαλακιες και μου φαινεται καπως...αλλα το παλευω...Ολα καλα θα πανε που λενε και οι stavento!!!
φιλουρες και περιμενω ακομα την αλλαγη νικ
-
Πώπω καμμένε μου, αυτά τα τροχαία τι μπορούν να κάνουν...
Πολύ μου άρεσε αυτό το: "αφου γκρέμισα τα πάντα μέσα μου και τα ξαναέχτισα από τη αρχή"... Μπράβο σου που πήρες την απόφαση, και διπλό μπράβο που τα κατάφερες και τόσο καλά και αποφασιστικά.
Ticker δεν σου ζητάμε, μην αγχώνεσαι, θα σου ζητήσουμε όμως να φροντίσεις το γονατάκι :p
-
Εχω κι αλλα καβα τετοια ωραια...Τι σκατα...5 χρονια ψυχαναλυση πληρωνα...βιβλιαρακι απο τετοιες διαπιστωσεις εχω κανει...Η καθε μια με μια φιαλη αιμα και ενα μπουκαλι δακρυα (ιδρωτα δεν ειχα αλλιως θα λεγομουν Ρουβας)
-
Για να μπορώ να βρίσκω ζαρτιέρες στο νούμερό μου και στις εκπτώσεις... (προς το παρόν τις πληρώνω φαρμακείο...) :-P
Σοβαρά, σκέφτομαι τόσην ώρα. Και συνειδητοποιώ, μετά βδελυγμίας και αποτροπιασμού μου, ότι ποσώς με νοιάζει να είμαι υγιής στα 40 μου, ή να με βλέπω στον καθρέφτη. Πάντοτε με ένοιαζε πώς με έβλεπαν οι άλλοι. Θέλω να αδυνατίσω για να μη με κοιτούν σαν σχιζοφρενή όταν ζητάω μίνι μπορντώ φόρεμα σε ένα μαγαζί (στην Αθήνα, γιατί στο Λονδίνο το βρήκα!)
Για να πάψει επιτέλους η μαμά μου να με ρωτάει ποσα κιλά είμαι . Για να σταματήσω να κοιτάω με ζήλεια τις αποστεωμένες δήθεν αιθέριες που ισορροπούν σε δεκάποντες γόβες. Για να σταματήσω επιτέλους να ικετεύω για αγάπη. Για να αποκτήσω κάποτε "υφάκι θεάς".
Ε λοιπόν, αν αυτά είναι επαρκείς λόγοι ρε παιδιά, να ζοριστώ να το κάνω. Αλλά σας ρωτώ και απαντήστε μου. Μου υπόσχεστε οτι αν αδυνατίσω όλα αυτά θα τα χω? ε?
-
Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να στο υποσχεθώ... Και μακάρι όλοι και όλες εδώ μέσα να το καταλάβουν. Ακόμα κι αν αποκτήσεις αναλογίες μοντέλου, τίποτα δε σου εγγυάται ότι θα αποκτήσεις μαζί με αυτές και αυτοπεποίθηση και ευτυχία και τα λοιπά... Για να τα πετύχεις όλα αυτά πρέπει πρώτα να αγαπήσεις τον εαυτό σου και για να το κάνεις αυτό δεν έχει σημασία αν είσαι υπέρβαρη, παχύσαρκη, αδύνατη ή κοκαλιάρα...
Σου μιλάει ένα κορίτσι που στα 42 κιλά ντρεπόταν να εμφανιστεί με μπικίνι στην παραλία, γιατί αισθανόταν ότι τα μπούτια της ήταν χοντρά... Που στα 45 κιλά αισθανόταν αμήχανα να γδυθεί μπροστά στο αγόρι της, γιατί είχε "παχύνει" και πώς θα εμφανιζόταν έτσι μπροστά του; Και που στα 47 έπεσε σε κατάθλιψη και έκανε 2 ολόκληρους μήνες να βγει από το σπίτι...
-
Ακριβώς αυτό εννοώ. Ότι Αυτά που στην πραγματικότητα με ενοχλούν δεν είναι τα κιλά μου αλλά άλλα πράγματα που λανθασμένα ίσως πιστεύω λοτι συνεπάγονται αυτών.
Και για να σου πω την αλήθεια, στην συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μου, τα χω βρει μια χαρά με τον εαυτό μου και τους γλυρω μου, και δεν πολυσκάω... :-)
Ναι, είμαι κυκλοθυμική. Τι να κάνω? Τώρα που είμαι καλά (φτου μου μη με ματιάξω) το απολαμβάνω, όπως μου συνέστησε και ένας επιστήμων...
-
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ.........ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΕΣ (ΛΟΓΟ ΚΙΛΩΝ)ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΙΚΔΙΚΟΥΜΕ.......ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ........ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ....
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!ΦΤΟΥ!!!!!!ΦΤΟΥ!!!!!!!!ΚΟ ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΣΕ ΜΑΤΙΑΣΟΥΜΕ!!!!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ.......ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ!!!!!!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!
-
Για να χωραω ανετα σε θεσεις στα δημοσια μεσα μεταφορας ,εαν αποφασισω να τα χρισιμοποιησω.
Καλυτερα να πω για να αποφασισω πια να χρησιμοποιησω τα δημοσια μεσα μεταφορας!!
Για να διαλεγω την καφετερια η το μαγαζι στο οποιο θελω να παω να κατσω με την παρεα μου ,συμφωνα με το αν μου αρεσει η οχι πραγματικα και οχι συμφωνα με τις καρεκλες που εχει!!
Και εαν δεν το καταλαβατε το σημερινο ζορι ειναι τα καθισματα που υπαρχουν στα διαφορα μερη τα οποια δεν μπορουμε να χρισιμοποιησουμε εμις λογω μεγεθους!!
ΦΙΛΙΑ!!!
-
για να φορεσω στενο τζιν σε συνδυασμο με ψιλοτακουνες γοβες , ή φορμες κ να βγω για τζογκινκ, για να παω για μπανιο στη θαλασσα...για να ερωτευτω κ να με ερωτευτουν. Ζηταω πολλα??...
-
για να αφήσω τον αντρα μου να με πάρει καλιτσούρι στην θάλασσα...
-
kasssan , θα νοιωσεις εται αλλα για λιγο!
οπως σωστα σου ειπε η smoke08 αν δεν αγαπησουμε εμεις το εαυτο μας ..........μη περιμενουμε απο τους αλλους!
Εχω δει υπερβαρα ατομα με υφος θεας στο δρομο και να συγκεντωνει και ολα τα βλεμματα και εχω ζηλεψει που τα εχει καταφερει!!!!
και τελος να σου πω .........οτι ο γιατρος μου οταν του ειπα θελω να αδυνατισω να βαλω δακτυλιο , να κανω πλαστικη ...........με κοιταξε και μου ειπε: ..........καντα αλλα σε δυο χρονια κατι αλλο θα σου φταει...........
Εκεινη την ωρα καταλαβα ποσο δικιο εχει ...γυρισα σπιτι κοιταξα το σωμα μου και ειπα μ΄αρεσω και ειλικρινα το πιστευα δεν ειχα το αλαβαστρινο σωμα χωρις ιχνος κυταριττιδα ,αλλα εγω μ΄αρεσω ..και θα προσπαθησω για μενα .μονο...και ειναι απλα αυτο που ολοι ξερουμε αλλα δεν το κανουμε...........αγαπαμε λατρευουμε τον εαυτο μας για αυτο που ειμαστε ..........και αλλαζουμε για μας.....οχι για να ειμαστε αρεστοι στους αλλους............
-
Γιατι βαρέ8ηκα να κάνω διαίτα...
-
Γιατί θέλω να μαζέψω πολλές, μα πάρα πολλές μασέλες, που θα φύγουν μαζί με το σαγόνι, μόλις με δουν ανανεωμένη και κουκλάρα! ΧΑ! (και ψωνάρα) ;) :P
-
γιατι θέλω να αγοράσω μια στενή μπεζ καπαρντηνα και να σφιξω και την ζωνη στη μέση!!! βαρεθηκα να φοραω ολα τα παλτο μου ανοιχτα!
-
για να μπω στην καφε Anna Riska ρεντικοτα μου
-
-
είναι ένα είδος παλτό, αρκετά κλασικό στυλ, ελαφρος μεσατο, μεγαλοι γιακαδες, σταυροτο κουμπωμα, εχει την ριζες του στη Γαλλια και μιαζει με το φραγκο (αλλιως πιγκουινος) που φοραγαν καποτε, σημερα συνηθως ι ρεντικοτα ειναι δερματινη και υπάρχει σε όλα τα μήκη απο λιγο πανω απ'τ γόνατο εως και maxi...
-
για να φοραω σορτσακια το καλοκαιρι και παντελονια που να μην κανουν διπλες στο στομαχακι
-
για να ξαναφορέσω όσα ρούχα μου είναι νουμερο 50 σε αντιθεση με μένα που είμαι 54 προς 52 με το ζόρι!
για να κανω έρωτα χωρίς να σκέφτομαι οτι δε θέλω να με πιάσει στην κοιλιά... :(
-
1. Για να μην μαυρίζει η ψυχή μου κάθε καλοκαίρι που πρέπει να πάμε παραλία!
2. Για να μην πικραίνομαι κάθε φορά που κάποιος κομπλεξικός με σχολιάζει στο δρόμο!(Ας κοιτάζει τα μούτρα του.)
3. Γιατί το χρωστάω στη μάνα μου που "έφυγε" με το παράπονο (ας με δει από ψηλά).
4. Για να σταματήσω να χρησιμοποιώ το βάρος μου ως τη αιτία που δεν κάνουμε παιδιά με τον άντρα μου ενώ εκείνος έχει προβλημα, αλλά το δικό μου είναι εμφανές.
-
Γιατί το ότι χώρισα οριστικά μπορεί τελικά να βγει σε καλό!!!! Επεξήγηση : Προσπά8εια χωρίς τον ¨καλό μου" να με πιέζει, αααχχχ χωρίς άγχος και αποκλειστικά και μόνο για μένα
Α και επειδή με αυτήν την μόδα με τα παντελόνια σωλήνες και ίσια δεν μπορώ να βρω ενα παντελόνι που να με κάνει να αισθανθω θεα βρε αδερφέ και πρέπει να γίνει κάτι για να δέιχνω θεά σε ότιδήποτε ( από ημίθεα εννοειτε... χαχαχαχα.... Αχχχ τι διαολεμένο κέφι είναι αυτό σήμερα!!!!)
-
1 για να μπορω να κανω ερωτα χωρις να ντρεπομαι να δειξω το κορμι μου στον συντροφο μου
2 για να μπορω να παιζω ανετα με τον γιο μου και να μην μου βγενει η γλωσσα απο λαχανιασμα
3 για μου πηγενει οτι κιαν φοραω ακομα κ αχαρα ρουχα
4 για να μπορω να πηγενω στην 8αλασσα χωρις να ντρεπομαι
5 τελος παντον για να ξανανιοσω 8υλικη και γυναικα και οχι να αισ8ανομαι σαν ανρα
Υ.Γ εγω απο τα παιδικα μου χρονια μεχρι που γεννησα ειμουν ΠΑΝΤΑ αδυνατη.ποτε δεν ειχα προβλημα με τα κιλα μου και τωρα νιο8ω παρα πολυ ασχημα.
-
Γειά σας παιδιά. Σήμερα ανακάλυψα την όμορφη και με ψυχή παρέα σας. Εχω από το πρωί που σας διαβάζω και έχω κλείσει αρκετές ώρες διαβάσματος, με διαλείμματα βέβαια.
Σας βρήκα αναζητώντας στο google τις λέξεις "χημική δίαιτα" και όχι δεν θα την κάνω...
Λίγα λόγια για μένα έχω ύψος 1,72 και είχα φθάσει μετά από μια θεραπευτική αγωγή 80 κιλά λίγο πριν τις γιορτές.Τόσα κιλά πάλι, ήμουν τελειόμηνη στην δευτερη εγκυμοσύνη μου.
Εχω ξεκινήσει δίαιτα -μεσογειακή διατροφή- εδώ και 10 μέρες και φαίνεται πως πηγαίνω καλά, θα ανέβω στη ζυγαριά μόλις περάσουν οι 15 μέρες. Μαζί μου την ίδια διατροφή κάνει και η μικρή μου κόρη που είναι 13 χρονών, η οποία είναι παχουλή και πάρα πολύ λαίμαργη. όπως καταλαβαίνετε το κίνητρο μου είναι ισχυρό όχι μόνο να χάσω τα επιπλέον κιλά αλλά και να τα διατηρήσω, υιοθετώντας πιο υγιεινό τρόπο διατροφής για να βοηθήσω και την μικρή μου.Φιλικά Καλή επιτυχία ο καθένας σας στο στόχο του.
-
καλησπερα
θελω να τα ξεφορτωθω τα παραπανω μου κιλα γιατι απλα με βαραινουν!!
δεν αισθανομαι ουτε ανετα ουτε τα αντεχω αλλο, η λαιμαργια μου με εφτασε σ'αυτα.
θα προσπαθησω μεσω της στηριξης που προσφερεται ολη σαν παρεα να ελεγξω αυτην μου την ταση..
ηδη τοσο καιρο που σας διαβαζω καθημερινα μου παρεχεται αυτην την τοσο σημαντικη στηριξη!! σας ευχαριστω!!!!
ΥΓ (pearl καλως ηρθες, και εγω με την κορη μου 11 χρονων το ιδιο προσπαθω να βλεπει εμενα και να τρεφεται σωστα.. , οποτε και εξαιτιας αυτης προσπαθω και επιβαλομαι και σε μενα .. κακα τα ψεματα οτι βλεπουν τα παιδια να τρωμε εμεις τρωνε και αυτα,\ τωρα που τρωω πολλες σαλατες ,δημητριακα και φρουτα τ αβλεπω τα παιδακια μου και να με ακολουθουν!!
καλη επιτυχια σε ολες και ολους μας!!
-
Για να μη σκύβω το κεφάλι και κάνω την κινέζα όταν αρχίζουν να μιλάνε για κιλά οι υπόλοιποι στη παρέα!!!!! Καημό το'χω να μπορώ να πω τα κιλά μου κι εγώ χωρίς να ντρέπομαι!!!
Για να πάω επιτέλους για ψώνια και να μπορώ να ψωνίσω ό,τι θέλω και όχι ό,τι βρω σε μεγάλο νούμερο....
Για να μπορώ να ψωνίζω ρούχα ρούχα ρούχα πολλά ρούχα και όχι να τρώω όλα μου τα λεφτά στα αξεσουάρ για να ομορφίνω τα άχαρα ρούχα που φοράω!
Για να μη ξανα ακούσω τη φράση..." Γιατί "σκοτώνεις" κορίτσι μου το σώμα σου αφού έχεις ένα τόσο όμορφο πρόσωπο...!??!?!"
Για να μην ακούσω ξανά το παιδί μου να με ρωτάει "μαμά μου γιατί είσαι χοντρή?!?!?"
Πόσες αλήθειες διάβασα σε αυτό το thread και από την άλλη πόσο γέλασα με κάποιά χαριτωμένα "για να...". Καλώς σας βρήκα και καλή επιτυχία στη προσπάθεια σας!!!
-
Για να μη μου ξαναπεί ο άντρας μου "μωρό μου, έχεις παχύνει πολύ"
Για να ξαναμπώ στα όμορφα ρούχα μου.
Eva καλωσόρισες σε αυτή την όμορφη παρέα και εγώ καινούργια είμαι ..και εγώ γέλασα πολύ με κάποια "...για να..." που όμως είναι τόσο αληθινά.Καλή συνέχεια.
layza ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.Καλή συνέχεια και σε σένα.Καλή συνέχεια σε όλους και όλες.
-
καλως ηρ8ες pearl .
η8ελα να ρποσθεσω οτι 8ελω να αδυνατισω και ο σπουδαιοτερος λογος ειναι ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΕΣΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ
http://www.3fatchicks.net/img/bar-le.../84/64/81/.png
υψος 1.67
-
.... για να μου ξαναμπει το αγαπημένο μου τζινάκι
το έβαλα χ8ες κ πήγε να εκραγεί.....
-
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα gourounitsa, να συμφωνήσω μαζί σου...για να αρέσουμε πρώτα σε μας τις ίδιες και μετά στους υπόλοιπους και
....για να ξαναβρώ τη χαμένη μου αυτοπεποίθηση.