α1971 μπορει να εχεις διατροφικη διαταραχη κ να μην εχεις δεικτη μαζας σωματος ανω των 30...καλωσηρθες να πω? δεν ειδα το πρωτο μηνυμα σου...
Printable View
α1971 μπορει να εχεις διατροφικη διαταραχη κ να μην εχεις δεικτη μαζας σωματος ανω των 30...καλωσηρθες να πω? δεν ειδα το πρωτο μηνυμα σου...
΄πρQuote:
Originally posted by penelope1985
Λοιπον πρωτη μετρηση στα Curves: -38 ποντους -1,5 κιλο και -4,5% λιπος. Τελεια νομιζω...
ΜΠΡʼΒΟ. Πενέλοπε...τέλεια..αν και δε θυμάμαι πόσο θέλεις να χάσεις αν συνεχίζεις έτσι, γρήγορα θα αισθάνεσαι και κορμάρα....
αλλα 6,5 κιλα ειναι ο πρωτος μου στοχος γιατι τα 64 ειναι το ανωτατο φυσιολογικο βαρος για το υψος μ. και μετα θελω να κατεβω στα 58 που ειναι το ιδανικό γι το ύψος.Quote:
Originally posted by tidekpe
΄πρQuote:
Originally posted by penelope1985
Λοιπον πρωτη μετρηση στα Curves: -38 ποντους -1,5 κιλο και -4,5% λιπος. Τελεια νομιζω...
ΜΠΡʼΒΟ. Πενέλοπε...τέλεια..αν και δε θυμάμαι πόσο θέλεις να χάσεις αν συνεχίζεις έτσι, γρήγορα θα αισθάνεσαι και κορμάρα....
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...kim/weight.png
TEΛΕΙΑ... είμαστε σχεδόν στα ίδια...τι διατροφή ακολουθείς;
Quote:
TEΛΕΙΑ... είμαστε σχεδόν στα ίδια...τι διατροφή ακολουθείς;
εχω ενα προγραμμα απο νοσοκομειακο γιατρο με 1500 θερμιδες.
α1971 μπορει να εχεις διατροφικη διαταραχη κ να μην εχεις δεικτη μαζας σωματος ανω των 30...απολυτα σωστη η bad!!
τι παει να πει δμσ 30????????ειπαμε ειναι διαταραχη και ειναι ψυχολογικο!!!αλλιως δε θα λεγοταν σαιτ διατροφικων διαταραχων αλλα σαιτ ενωμενων παχουλων!!!
πενελοπε συγχαρητηρια!!!!!!θελω και εγω curves γαμωτο!!!!
αμπσολουτ πως πας με το τσιγαρο? σορρυ μουρχεται ολεσ τις ασχετες στιγμες...
εκει βραχος!!δες σου απαντησα και στο τι εφαγα!!!
σ'ευχαριστω πολυ...Quote:
Originally posted by absolute
α1971 μπορει να εχεις διατροφικη διαταραχη κ να μην εχεις δεικτη μαζας σωματος ανω των 30...απολυτα σωστη η bad!!
τι παει να πει δμσ 30????????ειπαμε ειναι διαταραχη και ειναι ψυχολογικο!!!αλλιως δε θα λεγοταν σαιτ διατροφικων διαταραχων αλλα σαιτ ενωμενων παχουλων!!!
πενελοπε συγχαρητηρια!!!!!!θελω και εγω curves γαμωτο!!!!
σημερα ολα καλα μεχρι τωρα......
50 λεπτα στεπ,κοιλιακοι,2 ασκησεις χερια+2 ασκησεις ποδια!!!
εχθές 30 λετπά curves και πολυ το πάω, τη βρίσκω τρελλά
σήμερα, 1,5 ώρα κολύμπι
ΜΠΡΑΒΟ, Μπέτιτζούλα, σε βρίσκω πολύ δυνατή...Αλήθεια, σ'αρέσει τo curves;Quote:
Originally posted by BettyG
σήμερα, 1,5 ώρα κολύμπι
Λοιπον, εντάξει. Μάλλον δεν θέλετε να καταλάβετε.
1. Τι πάει να πει "τι σημαίνει ΔΜΣ άνω του 30;", πλάκα μου κάνεις absolute; Και, ναι, κάτι τέτοιο είναι ένα φόρουμ για την παχυσαρκία. "Παχουλές" ή χοντρές που λένε τον πόνο τους. Ξέρω'γω........
2. Μπράβο σου penelope που έχασες τα κιλά, τα άτομα που έχουν ή είχαν πρόβλημα ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ, και μπορούν να αποτελέσουν παράδειγμα για τις άλλες είναι πιο φυσιολογικό να τις βρίσκεις σ' αυτό το φόρουμ.
Απλά απογοητεύτηκα γιατί νόμιζα ότι θα έβρισκα ανθρώπους που θα ήταν στην ίδια μοίρα μ' εμένα και να πάρω κουράγιο.
γεια σου α1971.σε ποια μοιρα εννοεις?
Εδω μεσα ειναι πολλοι σαν ΕΣΕΝΑ αλλα και πολλοι σαν ΕΜΕΝΑ....
Δεν σου κανω καθολου πλακα,εγω βρισκομαι εδω,οπως και πολλες "αδυνατες" γιατι εχουμε και εμεις δυστηχως καποια διατροφικη διαταραχη που μας προβληματιζει και προσπαθουμε να καταπολεμησουμε...
Για μενα οπως και για σενα,μακαρι το φαινομενο να αγγιζε μονο τις υπερβαρες ή τις παχυσαρκες...τοτε θα ησουν-και εγω δεν θα ημουν-σε ενα σαιτ να λετε τον πονο σας και να ανταλλασετε διαιτες...
Κανε μια περιηγηση στο σαιτ αυτο,δεν ξερω αν ειναι αυτο που ψαχνεις...Εσυ ξερεις καλυτερα...
σευχαριστουμε α, πιστευω θα βρεις πολλες κοπελες στην ιδια φαση με σενα...εγω τουλαχιστο παμπολλες βρηκα, ειχα φτασει 105 κιλα. Πες μας για σενα αν θες! Καλη αρχη!
φυσικά μου αρέσει για πολλούς λόγους , αν και είμαι μόλις μια εβδομάδα, ωστόσο νομίζω οτι γίνεται καλή δουλειά.Quote:
ΜΠΡΑΒΟ, Μπέτιτζούλα, σε βρίσκω πολύ δυνατή...Αλήθεια, σ'αρέσει τo curves;Quote:
Originally posted by BettyG
σήμερα, 1,5 ώρα κολύμπι
Θα δούμε, έχω κακό προηγούμενο με τα γυμναστήρια γενικώς , δεν τα πολυπηγαίνω γιαυτό έχω στραφεί στο κολύμπι. 'Ομως ο συνδυασμός νομίζω οτι θα δουλέψει.
Εσύ είσαι καιρό?
καλως ηρθες α1971 :)
Κι εγώ νομίζω πως το site είναι είτε για παχύσαρκους, είτε για βουλιμικούς που κάνουν εμετό είτε για ανορεξικούς. Δεν βλέπω πουθενά διαταραχή για 50 κιλά. Κι εγώ αισθάνομαι χοντρέλο μπροστά σε τόσο λίγα κιλά, πόσο μάλλον άμα κάνει κάποιος δίαιτα με αυτά τα κιλά.
αφορα και την υπερφαγια παιδια,οτι δεν μπορεις να ελεγξεις τον εαυτο σου σε σχεση με το φαγητο,αυτο ειναι διαταραχη!!!
και εγω δυστηχως αυτο το βασικο προβλημα εχω που με εχει φερει εδω...
Λυπαμαι και στεναχωριεμαι lbp αν εσυ ή αλλες κοπελες νιωθουν χειροτερα με τα μνμ μου............
Ο καθενας κοιταει να νιωθει καλα με τον εαυτο του,και εμενα με βοηθαει να βρισκομαι εδω γιατι νιωθω οτι εχω το θεμα υπο τον ελεγχο μου και το αντιμετωπιζω πιο αποτελεσματικα.
Κοίτα δεν νομίζω ότι έχεις πρόβλημα. Απλά επειδή θέλεις να χάσεις κιλά είσαι εδώ. Αλλά και τα 48 είναι πολύ λίγα. Νομίζω είναι κάτω από το επιτρεπόμενο όριο, το κατώτατο δεν είναι 50 για το ύψος σου; Anyway, δεν μπορεί κανείς να σου πει σταμάτα τον αγώνα σου, αλλά ούτε μπορούμε εμείς να νιώθουμε καλύτερα αν κάποιος είναι τόσο αυστηρός με τον εαυτό του.
καλα κανει και θελει να παει 48..... κατα την γνωμη μου..να εχει ενα περιθωριο δυο κιλων και εγω δλδ αν καταφερω ποτε να φτασω στα 70 .... μετα θα προσπαθησω να ειμαι στα 68 για να εχω περιθωριο δυο κιλων.... ετσι για ελεγχο... οπτοε αν φτανω στα 70 να χτυπαει κοκκινο να κανω μια διατροφουλα και να ξαναπεφτω ωστε να μην ξαναπαρω τα κιλα μου...
48 και εγω δε λεω ειναι λιγα,αλλα πρεπει να γινω γιατι ξερω πολυ καλα οτι ξεκινωντας τη συντηρηση και απο τις 1100 θερμιδες παω στις 1400 STANDAR θα αρχισω να παχαινω παλι...το 50 ειναι ο μακροχρονιος στοχος μου οταν δεν θα κανω πια καθολου διαιτα ή συντηρηση!!!
δεν ξερω για το 48 σαν νουμερο αλλα γενικα αυτο με τα 2 κιλα περιθωριο μαρεσει...αντε ζωητσα και στα δικα μας να φτασουμε οσα κιλα θελουμε -2 κ μεττα να κανουμε αυτο που λες...Quote:
Originally posted by zwhtsa
καλα κανει και θελει να παει 48..... κατα την γνωμη μου..να εχει ενα περιθωριο δυο κιλων και εγω δλδ αν καταφερω ποτε να φτασω στα 70 .... μετα θα προσπαθησω να ειμαι στα 68 για να εχω περιθωριο δυο κιλων.... ετσι για ελεγχο... οπτοε αν φτανω στα 70 να χτυπαει κοκκινο να κανω μια διατροφουλα και να ξαναπεφτω ωστε να μην ξαναπαρω τα κιλα μου...
thanks ζωητσα,καποιος καταλαβαινει και τη δικη μου λογικη...δεν μπορει να ειμαι τοσο τρελη ή ακραια....
ανησυχησα καποια στιγμη με εμενα...
και στα δικα σας ολοψυχα!!!!το αξιζετε με τοσο αγωνα κοριτσια!!!
ειδικα η ζωητσα εχει τραβηξει ταπειρα! εγω οκ καλα να παθω...εκοψα το τσιγαρο και ετρωγα κυριολεκτικα οτιδηποτε ειχε χρωμα! (ολα εχουν χεχεεχεχεχ το πιασατε το υποννουμενο ετσι χαχαχα)
και εγω για αυτο θελω 58. γιατι κανονικα 60 θελω ναπαω..απλα γιανα εχω περι8ωριο
σανελ εγω λεω να εχεις στοχο να γινεις σαν το αβαταρ σου κ οχι τα κιλα χεχεχεχε ομολογω ωραιο αβαταρ!
οχι μονο εχω τραβηξει.. εχω φαει και τα απειρα..... χαχχαχα....
ελπιζω να εχω χορτασει ποια μετα απο τοσες ποσοτητες..... και ναμ ην ξανακανω βουλιμικα!
και εγω γι αυτο διαλεξα τετοιο αβαταρ χαχαχα ετσι θα ειμαι το καλοκαιρι! υποσχομαι! :PQuote:
Originally posted by badgirl11
σανελ εγω λεω να εχεις στοχο να γινεις σαν το αβαταρ σου κ οχι τα κιλα χεχεχεχε ομολογω ωραιο αβαταρ!
τι να κανουμε βρε Ζωη, δε πειραζει αφου παθαμε θα μαθουμε δε μπορει...
Δεν νομίζω ότι από τις 1100 θερμίδες άμα πας στις 1400 θερμίδες θα παχύνεις πάλι. Ίσως μια μέρα. Και τι θα κάνεις; Θα τρως μια ζωή 1400 θερμίδες; Όλος ο κόσμος τρώει παραπάνω νομίζω!Quote:
Originally posted by absolute
48 και εγω δε λεω ειναι λιγα,αλλα πρεπει να γινω γιατι ξερω πολυ καλα οτι ξεκινωντας τη συντηρηση και απο τις 1100 θερμιδες παω στις 1400 STANDAR θα αρχισω να παχαινω παλι...το 50 ειναι ο μακροχρονιος στοχος μου οταν δεν θα κανω πια καθολου διαιτα ή συντηρηση!!!
αχ..εγω ειμαι ξανθια..οποτε σαν της ζωιτσας θελω να γινω!!!
καλα αμα χασω τα 5 κιλα θα βαλω κ γω σεξυ αβαταρ! τωρα εχω τρυφερη διαθεση! εμ βεβαια ετσι που ειμαι ακομα μονο την παραλια δε σκεφτομαι...Quote:
Originally posted by zwhtsa
και εγω γι αυτο διαλεξα τετοιο αβαταρ χαχαχα ετσι θα ειμαι το καλοκαιρι! υποσχομαι! :PQuote:
Originally posted by badgirl11
εγω βαζω τετοιο για να πεισμωνω..χαχαππραγματικα αν υπηρχε αβαταρ να βαλω με εμενα παλια που ημουν ετσι 8α εβαζα εμενα να χορευω..πιο πολυ θα με επιανε .αχαχαχαχ
αχ κοριτσια... την τριτη πρωτη μερα κολυμβητηριο..... απο οτι μια λεω οκ ... αλλα απο την αλλη νοιωθω καπως..
ασε που θα πηγαινω τις περισσοτερες φορες με εναν φιλο μου παρεα... φιλο απλο οχι κατι πονηρο... αλλα οσο να ναι ντρεπομαι καπως...
αλλα πιστευω μετα απο ενα μηνα εντατικο κολυμπι και κρεμουλες... να εχω δει καποια διαφορα σε ποντους!
bad,sanelaki kai zwhtsa θα τα καταφερετε γιατι εχετε πεισμα και υπομονη,τουλαχιστον εγω αυτο εχω καταλαβει!!!ειμαι σιγουρη για ολες σας!!και γιατι εδω μεσα τα λεμε και παιρνουμε περισσοτερη δυναμη!
πχ τωρα αν δε μιλουσα μαζι σας και επειδη μετα τη διακοπη του καπνισματος πραγματικα θελω να φαω ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ποιος ξερει τι θα ειχα χλαπακιασει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
absolut καλυτερα να φας τα παντα παρα να το ξαναπιασεις...αυτο να θυμασαι...το φαγητο θα το ελεγξεις ξανα καποια στιγμη με σχετικη ανεση...το τσιγαρο αμα το ξαναπιασες...παει το πλοιο. Υπομονη καλο μου. Αχ τι περνας τα θυμαμαι κ λεω τουλαχιστο ελευθερωθηκα απο το παλιοτσιγαρο!
το τσιγαρο δεν σκεφτομαι σε καμια περιπτωση να το αρχισω!!!δεν βλεπω και πολλες αλλαγες πανω μου!!περαν της βασικης χαρας οτι εχω κανει και το αγορι μου πολυ χαρουμενο που το εκοψα!!!και οτι πειναωωωωωω και οτι εγινα ακομη πιο δυσκοιλια δυστηχως!!!και οτι απορω με τις φιλες μου που σε ενα βραδυ για ποτο παντα κατα τις 3 ψαχνουν περιπτερο για να αγορασουν τσιγαρα.................................... .....................
Φανταζομαι τα δυσκολα θα περασουν μετα τον 1ο μηνα!!ε?????????????