Quote:
Originally posted by BaD
oλοι γνωριζουν νομιζω οτι υπαρχει το ΙQ, ε υπαρχει κ το συναισθηματικο IQ, κατ' εμε ομως υπαρχει και αλλο ενα IQ, το διατροφικο !!!
Νομιζω πως δεν εχει νοημα ολο αυτο που προσπαθειτε να κανετε, δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι το ιδιιο ουτε χρεειαζονται την ιδια μεταχειριση, κ το να προσπαθεις να βοηθησεις τον αλλο κ μετα να σε βριζει κ αποπανω ριχνει το δικο σας IQ! Εδω ειναι σαιτ διατροφικων διαταραχων...οχι ψυχικων, ασχετα με το οτι πολλες φορες ειναι αλληλενδετα! Αλλα θεραπευσε πρωτα την ψυχη σου κ μετα το σωμα σου.
Ειπα κ γω να συμμετεχω στο τοπικ αυτο σαν ενδειξη " συμφιλιωσης" μετα το πλακωμα στο αλλο αλλα εδω παλι η κατασταση ξεφυγε.
Δεν ειναι δυνατον να βριζεστε ουτε να μιλατε ασεμνα ο,τι κι αν σας πει ο αλλος lbp. Με εχει κουρασει αφανταστα ολο αυτο κ δε θα ξανασχοληθω, απλα report στο εξης. Θα ψαξω να φω αν υπαρχει κ ignore. Πραγματικα νομιζω οτι ή σπας πλακα παιζοντας το 10χρονο ή εισαι... σου ευχομαι πραγματικα ο,τι καλυτερο, απλα μην ασχολεισαι μαζι μου κ οχι μηνυματα παρακαλω. Καλη συνεχεια!
Πότε έβρισα παιδάκι μου; Και ποιά είσαι εσύ που μιλάς για διατροφικό iq; Διατροφολόγος; Εσύ γιατί ασχολείσαι τότε μαζί μου; Δεν σπάω πλάκα φυσικά με το να βλέπω όλους να μου επιτίθονται! Και η γιατριά της ψυχής είναι μεγάλο πράγμα. Είναι δύσκολο πράγμα να είσαι καλή, bad