Originally posted by forty
Quote:
Originally posted by herts
Κορίτσια σας καταλαβαίνω όλες...καθένας έχει τον τρόπο του...?το ιδιο ακριβως ειχα παθει και εγω οταν λανθασμενα νομιζα οτι μπορω να τρωω απ'ολα? αλλά βρε forty μου κάποια στιγμή όταν με το καλό φτάσεις εκεί που θέλεις...δεν θα τρώως από όλα;;;
γιατί βρε μάτια μου εγώ αυτό φοβάμαι και εκεί κάνω λάθος..τα χάνω με δίαιτα κλασσικά
και μετά τα ξαναπαίρνω...για αυτο προβληματίζομαι και δεν θέλω να στερούμαι...
γιατί μετά καλώς τα κιλάκια πάλι.. :)
εχω εδω και δυο χρονια φτασει στο στοχο μου,και ναι τρωω απ'ολα αν μπορουμε να το πουμε ετσι,αλλά οχι δεν τρωω παρα πολλες τροφες απο αυτες που ετρωγα.
Εχω αντικαταστησει παρα πολλα!θα σου πω ενα παραδειγμα...αυριο θα κανω τσισκεικ και αντι για ζαχαρη θα βαλω λιγη φρουκτοζη,αντι για μασκαρπονε θα βαλω ανθοτυρο απαχο και μπισκοτα σε λαιτ εκδοχη.Παρα πολλα απο οσα ετρωγα δεν τα τρωω πια.
Αυτα τα δυο χρονια εκανα τουλαχιστον 3 φορες το λαθος να αφεθω νομιζοντας οτι μπορω να τρωω οτι ηθελα και αμεσως αρχισαν να ανεβαινουν τα κιλα και ξανα παλι να τα χασω.... και μην μου αναφερετε φαγητα μαγειρευτα οπως τα γεμιστα,κρεας με ρυζι και τετοια,δεν παχυνα μ'αυτα αλλα με τις ετοιμες βλακειες,και ναι πιστευω οτι ΠΟΤΕ δεν πρεπει να τις ξαναφαω η τουλαχιστον οχι συχνα.
Αν φας μια φορα το μηνα μια μεριδα τηγανιτες πατατες δεν χαθηκε ο κοσμος οταν ομως αυτο το κανεις καθε φορα που βγαινεις εξω η 2-3 φορες τη βδομαδα στο υπογραφω οτι θα ξαναπαρεις ολα τα κιλα
Αυτο θελω να πω απο την αρχη που αναφερθηκα στο βιβλιο,οταν λεει σε ενα παχυσαρκο ανθρωπο φαε οτι επιθυμεις,για σκεψου θα μπορουσε να επιθυμει?μπριζολα απαχη με βραστη πατατα?