τι σας εχει βοηθησει και προτινετε να παρω????
Printable View
τι σας εχει βοηθησει και προτινετε να παρω????
λοιπον να μαι κ γω παλι-λοιπον με τα κιλοκιλερ δεν εχασα αμαν πολλα κιλα βεβαια δεν εκανα και αμαν διατροφη-ετρωγα και με το παραπανω-2 κιλα μειον αλλα πολλουσ ποντους κοριτσια απο τουσ γοφουσ 5 και την κοιλια 2 καθολου ασχημα θα ελεγα-τωρα πηρα το acaixtra και σας ενημερωσω και για τα αποτελεσματα αυτου.αν δουλευουν σε εμενα δουλευουν σε ολους με χαλια μεταβολισμο και καθολου γυμναστικη μονο οι δουλειεσ του σπιτιου και να χανω...ζαχαρηηηηηηη.
ποσο καιρο τα επαιρνες κατερινα?
2 εβδομαδες-καλα εχω πολλα κιλα να χασω ομως εγω.επερνα και 2 εβδομαδες τα λιποτοξ αλλα συγκριτικα με την τιμη κ τα αποτελεσματα προτιμω τα κιλοκιλερ-ασε που ειναι πιο ευχαριστα στο να τα πιεις.τωρα πηρα τα acaixtra γιατι πολυ τα διαφημιζουν βεβαια ειναι ακριβα αλλα κρατανε ενα μηνα οποτε ερχονται στα ιδια λεφτα με τα κιλοκιλερ περιπου.
Τάνια, σόρρυ που δεν απάντησα νωρίτερα, δεν μπήκα χθες καθόλου. Λοιπόν, με τα Global Silhouette είδα διαφορά μέσα στην πρώτη εβδομάδα (σε πόντους πάντα, το ξεκαθαρίζω), δε θυμάμαι ακριβώς πόσο αλλά ήταν αρκετά εντυπωσιακό. Και χωρίς δίαιτα παράλληλα. Δηλαδή πιστεύω ότι αν είχα κρατήσει και μία διατροφή της προκοπής θα πήγαινα ακόμα καλύτερα. Το καλό είναι ότι είναι εύκολα στη λήψη, επειδή είναι πρωί και βράδυ δεν τα ξεχνούσα να τα πάρω μαζί μου κλπ. Και είναι και ευχάριστα στη γέυση (ειδικά το πρωινό ρόφημα μου φάνηκε εμένα πολύ νόστιμο!). Πήρα δύο κουτιά, όλοι μου έλεγαν ότι αδυνάτισα (έχω κυρίως τοπικό πρόβλημα) αλλά μετά τα σταμάτησα γιατί έπρεπε να φύγω διακοπές (και εκεί δεν κουβαλάω ποτέ τέτοια άγχη!). Αυτά, ελπίζω να σε κατατόπισα λιγάκι!
Α, και δε σου απάντησα τι ακριβώς είναι: το πρωί βάζεις σε ένα ποτήρι νερό μία μεζούρα - καπάκι από το υγρό και το πίνεις. Το βράδυ είναι ένα στικάκι, σαν αυτά που έχουν τη ζάχαρη μέσα, με σκόνη που τη διαλύεις σε γιαούρτι. Μπορείς επίσης να το φας κι έτσι, εγώ αυτό έκανα γιατί δε συμπαθώ τα γιαούρτια και για πιο γρήγορα, ήταν λίγο περίεργο να έχεις σκόνη στο στόμα αλλά δεν κολλάει στα δόντια κλπ οπότε τη συνήθισα γρήγορα.
Καλο ακουγεται... σκεφτομαι κ εγω να το πάρω αν κ με χαλαέι αυτο με τη σκόνη στο γιαουρτι... τελος παντων θα δω αυριο αν το εχουν τα φαρμακεια και θα ενημερωνω για τισ εξελιξεις
KORITSIA GEIA SAS.KSEKINHSA TO KILLOKILLER.TO AGORASA MESO INTERNET APO ENA FARMAKEIO TO VRHKA 13.30 TO KOUTI+PHRA 2KOUTIA.APO VDOMADA THA SAS PO NEOTERA.PROSEXO+LIGO TI TROO OSO MPORO VEVAIA...
ΑΑΑΑ σου πήγε πολυ καλά το χάπι αυτό...μπράβο! Ξέρεις, δε πάνε σε όλους....είχες δοκιμάσει κάτι άλλο πριν;
εμενα η φαρμακοποιος μου ειπε οτι δεν μου δινει τα λιποταξ κανουν πολυ κακο στον οργανισμο...
μπορεις να την ρωτησεις γιατι? εχω τελειωσει 1 κουτι χαπακιαQuote:
Originally posted by pennou
εμενα η φαρμακοποιος μου ειπε οτι δεν μου δινει τα λιποταξ κανουν πολυ κακο στον οργανισμο...
γιατι τι κακο σου ειπε οτι κανουν?
EΛΈΝΗ και εγώ είχα ξεκινησει το λποτόξ και τίποτε....λες να δοκιμάσω τα δικά σου;;;;; Διατροφή τι κάνεις; Καμιά 1000-1200 ή τίποτε εξαντλητικό;
Eyxaristώ Ελένη...αν τ απάρω θα ενημερώσω..με δελεάζει ότι χάνεις ενώ δεν έχεις πολλά να χάσεις...
Καλησπέρα, αύριο τα ξεκινάω κι εγώ, μαζί με διατροφή! Θα ενημερώνω για το αποτέλεσμα!
Μπράβο σου Ελένη! ʼντε να ξεκολλήσουμε λίγο, δε θέλω να τα παίρνω συνέχεια, ένα σπρωξιματάκι μόνο προς τα κάτω γιατί έχω κολλήσει εδώ και καιρό και μου την έχει δώσει! Καλή συνέχεια!
Γεια σε ολους σας. νομιζω οτι ηρθε η ωρα να συστηθω κι εγω.Λοιπον σας διαβαζω πολυ καιρο και ομολογω οτι οι ιστοριες σας με εχουν βοηθησει οσο κανεις αλλος.
Τον ιανουαριο λοιπον ημουν 82.5 κιλα.
Με πολυ πεινα και κοπο σε 3 μηνες εφτασα τα 70.Απο τοτε μεχρι σημερα και ως χελωνιτσα εφτασα τα 67.5,οχι με τοσο κοπο η αληθεια ειναι.
Ετσι αποφασισα να ξεκινησω τα killokiller πριν 3 ημερες. Αν και δεν ειμαι και τοσο αισιοδοξη ,γιατι υποσχονται θαυματα, ελπιζω να με σπρωξουν λιγακι. Το καλο που τους θελω γιατι ειναι το χειροτερο ροφημα που εχω πιει ποτε.Ειδικα το βραδυνο.
Να σας ρωτησω και κατι? Πως βαζουν tickeraki?
Kαλη επιτυχια σε ολους σας.
το κιλοκιλερ σιγουρα θα σε βοηθησει με την κατακρατηση...
καλησπέρα! εγώ την παλεύω με τα lipotox προς το παρόν, αλλά δεν έχω μείνει και τόσο ευχαριστημένη (1,5 μήνα τώρα τώρα έχω χάσει 4,5 κιλά, νιώθω φουσκωμένη, και "αναγκάστηκα" να ξανακάνω τις πρώτες 2 μέρες αποτοξίνωσης για να ξαναπάρει μπρος ο μεταβολισμός)...θαύματα δεν περίμενα έτσι και αλλιώς, αλλά 4,5 κιλά σε 1,5 κοντά 2 μήνες θεωρώ ότι και χωρίς τα χάπια το πετυχαίνει κάποιος...η ερώτηση μου απευθύνεται σε όσες έχουν δοκιμάσει και τα 2 προϊόντα...θα μου προτείνατε να το αλλάξω σε kilokiller? η τιμή των kilokiller πάντως είναι πολύ πιο δελεαστική!
Τα ξεκινησα κι εγω την Τριτη και βλεπουμε...Δεν ξερω αν ειναι τυχαιο αλλα απ την Τριτη ως σημερα -1 κιλακι!
Εγώ θα κάνω αύριο το "επίσημο" ζύγισμά μου, το παίρνω μία εβδομάδα και απ' ό,τι έχω δει στα ενδιάμεσα είμαι περίπου στο - 1 κ. αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι βγήκα και γενικώς έφαγα αρκετά αυτή τη βδομάδα. Δηλαδή, από διατροφή... βράσε όρυζα (αλλά μην τα φάς μετά!)... :-)
Θα σας ενημερώσω περαιτέρω αύριο.
Καλημέρα σας...
Παρακολουθώ εδώ και καιρό τις συζητήσεις και αλήθεια με βοηθούν πολύ.
Έχω κι εγώ τη μικρή μου ιστορία αγάπης και μίσους με τη ζυγαριά και αυτόν τον καιρό μετά μια δύσκολη περίοδο - συνοδευόμενη από +18 κιλά σε ένα χρόνο - έχω καταφέρει να πάρω στα αλήθεια την απόφαση και να κάνω ουσιαστική προσπάθεια. Έτσι τους τελευταίους 6 μήνες έχω καταφέρει να χάσω 9 κιλά, αλλά εδώ και περίπου 1 μήνα έχω κολλήσει και παρ' όλο που το παλεύω μέρα με τη μέρα έχω αρχίσει να απογοητεύομαι.
Σκέφτομαι λοιπόν να δοκιμάσω το kilokiller. Τι λέει η εμπειρία σας;
Ευχαριστώ:fake sniffle:
Σ' ευχαριστώ πολύ eleni201
κι εγώ κάτι τέτοιο φανταζόμουν...θα τα παραγγείλω σήμερα και για να δούμε...
Θα βάλω και tickeraki να βοηθήσει ψυχολογικά:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...be6/weight.png
Θα σου πω νέα μόλις έχω... Πάντως από άποψη διατροφής για την ώρα κρατάω δυνατά...
Για να δούμε...
ουφ περιμένω να έρθει ο courier με το kilokiller και έχουν σπάσει τα νεύρα μου κολλημένη τόσες μέρες στο ίδιο νούμερο.
βέβαια σήμερα είχαμε μια μικρή βελτίωση -300gr οπότε κάτι είναι και αυτό
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ
αν ειχε ήδη πάρει τα kilokiller τωρα θα μιλουσαμε για το "θαυμα φαρμακο" που διωχνει τα κιλα.
αλλα με λίγη υπομονη τα κιλα πέφτουν μόνα τους.
τι διαολο! απλη φυσικη: οταν τρως λιγότερο απ όσο καταναλώνεις θα χασεις κιλα. τελος.
βεβαια καμια φορα τα προιοντα αυτα μας δινουν περισσότερη θεληση και υπομονη καθώς νομιζουμε ότι εχουμε "συμμαχο"
ναι, αλλα η tohope βοηθηθηκε πριν ΚΑΝ τα δοκιμάσει. τυχαίο?Quote:
Originally posted by eleni1201
Όπως έχω ξαναπεί πολλές φορές εδώ, εμένα με βοήθησε πολύ στην κατακράτηση. Εννοείται ότι δεν υπάρχει μαγικό φάρμακο, ή μαγικός τρόπος να χάσεις τα κιλά... Και κάποια κορίτσια εδώ πέρα δεν βοηθήθηκαν καθόλου. Εγώ είπα απλά τι είδα πάνω μου με αυτό.
αλλα για στάσου, το ζητημα ειναι να χάσουμε τα υγρα που εχουν κατακρατηθει και μάλιστα σύντομα?
οταν βγεις εξω σου βαζει κανείς ζυγαριά και πρεπει να χασεις υγρα ή μήπως ειμαστε παλαιστες πριν απο αγώνα?
το θεμα ειναι να χασουμε λίπος γιατι αυτο ειναι που κάνει τη διαφορά στην εμφάνισή μας, αυτο εχουμε πάνω μας και δεν μας αρεσει αυτο που δειχνει ο καθρέφτης. Αλλα πες και εχασες 1 κιλο απο υγρα, μετα παιρνοντάς το τι κερδίζουμε? επιπλέον αφυδάτωση?
εννοώ οτι καταφερε και ξεκολλησε πριν φτασει το πακετακι με το προιον. Αν ειχε φτασει νωρίτερα τωρα θα μιλάγαμε για το προιον που σε κανει να χανεις 300 γρ σε μια μερα!Quote:
Τι εννοείς βοηθήθηκε πριν καν τα δοκιμάσει?
Είπα εγώ ότι χάνεις λίπος με αυτό, ή ότι είναι καλύτερο να χάνεις υγρά από ότι λίπος? Μήπως θα μου πεις σε λίγο ότι το διαφημίζω κιόλας?
Εγώ κάνω εύκολα κατακράτηση, και εμένα με βοήθησε σε αυτό. Μου έδωσε μια ανάσα, γι'αυτό είπα και στην tohope καλή αρχή, ίσως της δώσει το ξεκίνημα που χρειάζεται.
Και όταν φεύγει η κατακράτηση δεν σημαίνει ότι αφυδατωνόμαστε. Δεν κατάλαβα ακόμα γιατί τόση επιθετικότητα...
επειδη αμφιβάλλω για την αποτελεσματικοτητα του προιοντος σημαινει αυτοματα οτι σου επιτιθομαι? παιρνεις προσωπικα οτισηποτε πει καποιος για τα κιλοκιλερ?
αν εσυ θεωρεις οτι αυτο που προηγηθηκε ειναι τσακωμός και οτι σου επιτιθεμαι τοτε δεν ξαναπαντω σε ποστ σου.Quote:
Καθόλου. Δεν υποστήριξα καθόλου το προιον. Εν ολίγοις κάνει λίγο πολύ αυτά που κάνουν τα περισσότερα του είδους του.
Απλά μάλλον νόμισες ότι είμαι υπέρ του να χάνουμε κιλά, κι ας είναι ότι να ναι, λίπος ή υγρά το ίδιο είναι... Γι'αυτό και θα νόμισες ότι της το προτείνω.
Το ύφος σου δήλωνε επιθετικότητα... Ξαναδιάβασε ότι μου έγραψες παραπάνω για την ζυγαριά και τα υγρα, και πες μου αν είναι φιλικά ή επιθετικά...
Το θέμα είναι ότι εδώ μπαίνουμε για υποστήριξη και βελτίωση της ψυχολογίας μας, όχι για να τσακνόμαστε... Ταπεινή μου άποψη, κι όποιος θέλει την συμμερίζεται...
ουτως η αλλως αρχικα δεν ασχολήθηκα μαζι σου αλλα εκανα μια γενική παρατηρηση με αφορμη την κοπελα που ειδε βελτίωση ΠΡΙΝ παρει το προιον.
απο κει και περα αν με καθε τι που διαφωνω το βλεπεις σαν προσωπικη επιθεση τοτε κατσε να αλληλοσυγχαιρεσαι με οποιον του κανει κεφι, εγω βαριεμαι τα υποκριτικά γλιψιματα.
ναι, ξερω θα πεις να προσεχω τον τρόπο που γραφω κλπ γιατι εσει εισαι κορη ναυαρχου κλπ κλπ. Μην κανεις τον κόπο, δεν ξαναπαντω σε σενα, αλλα καλά θα κάνεις οταν απαντω σε άλλους να μην παραθετεις τα κειμενα μου, γιατι θα με ξαναναγκάσεις να ασχοληθω.
με απειρες συγνωμες ειλικρινείς μεταμέλειες και τα συναφη, την κανω με ελαφρα απο το θρεντ τουτο.
τελικα tohope εφτασε το δεματακι?
παιδιά καλησπέρα
το δεματάκι έφτασε επιτέλους αλλά επειδή ανυπομονούσα και ήθελα να τα ξεκινήσω σήμερα - βλακωδώς - έμεινα νηστική μέχρι να έλθει - υποθέτοντας ότι το δισκίο πρέπει να το πάρεις με το πρωινό και έτσι όταν έφτασε - στις 13.30, πήρα το πρωινό δισκίο με το πρωινό μου πεινώντας σα λύκος. Για αρχή κρατήθηκα με 1 γιαουρτάκι 1,5% και 1 ροδάκινο.
Κατά τις 16.00 ήλθε η ώρα του μεσημεριανού και δεδομένου ο,τι συγκατοικώ με το σύντροφό μου και δεν είχαμε προλάβει να ετοιμάσουμε τίποτα. Παραγγείλαμε απ' έξω κινέζικο... πεινούσα πάρα πολύ - γιατί όλο αυτόν τον καιρό είχα συνηθίσει τον οργανισμό μου σε μικρά αλλά συχνά γεύματα - οπότε έφαγα γλυκόξινο κοτόπουλο με ανανά και πιπεριές και ρύζι ατμού - όλο το κρέας και τα φρούτα και λίγες πηρουνιές ρύζι... Καλύτερα θα ήταν να ακολουθήσει κανονικά το διατροφικό μου πρόγραμμα και να τα ξεκινούσα από αύριο...
Τέλος πάντων..
Όσο για τη σιγουριά ο,τι μειώνοντας ο,τι τρως φυσικά θα χάνεις κιλά, η πραγματικότητα διαψεύδει - γι' αυτό και λέμε ο,τι έχουμε "κολλήσει" και αναζητούμε βοηθήματα....
Νομίζω πως τα 300 τα έχασα γιατί απλά χθες λόγω δουλειάς κατέφυγα σε υπερβολές ως προς τη διατροφή μου, δηλαδή έβγαλα ολη τη μέρα με ένα ροδάκινο το πρωί, μισή σαλάτα σεφ μεσημέρι-πάλι πήραμε απ' έξω- και 2 αγά βραστά το βράδυ. Οπότε μάλλον κακό μου έκανε αυτή η διατροφική συμπεριφορά μου παρά καλό... Τουλάχιστον ψυχολογικά με βοήθησε γιατί πριν απ' αυτό σχεδόν 10 ημέρες με υγιεινή διατροφή - όχι απ' έξω- και το πολύ 1200 θερμίδες την ημέρα ήμουν σταθερή οπότε είχα αρχίσει να απογοητεύομαι...
Όσο για το kilokiller νομίζω πως για να αποδώσει πραγματικά πρέπει να ακολουθεί κανείς - όσο γίνεται - τη διατροφή που λέει στο κουτί, κυρίως όμως να τηρήσει χρονικά τη λήψη του γιατί θεωρητικά εκεί βασίζεται και η όλη φιλοσοφία του... αν υπάρχει θα φανεί. Για να το αξιολογήσει κανείς όμως θα πρέπει να τα τηρήσει όλα αυτά οπότε από αύριο συνεχίζω πιο συνετά και με σεβασμό στον οργανισμό και στο σώμα μου... Πάντως το σημερινό γλυκόξινο ήταν ένα πολύ ευχάριστο διάλειμμα στο μπούχτισμα του άπαχου φιλέτου και της σαλάτας τόσο καιρό τώρα και νομίζω που έδωσε δύναμη για τη συνέχεια... θα το θεωρήσω λοιπόν σα μια μικρή ανταμοιβή
Όσο για τους έντονους τόνους τους οποίους παρατήρησα η αλήθεια είναι ο,τι στενοχωρήθηκα γιατί όλες μας έχουμε ένα κοινό σκοπό και κάνουμε μια κοινή προσπάθεια, συνεπώς δε χρειάζονται ούτε υψηλές εντάσεις ούτε αναφορές σε εξωφορουμικές λεπτομέρειες από τη ζωή μας που τυχόν είναι γνωστές...
Αφ' ενός αυτές οι συμπεριφορές μας βάζουν σε διαδικασίες άλλες, αποπροσανατολίζοντάς μας από το στόχο μας και αντί να ενδυναμώνουμε η μία την άλλη, μάλλον ακυρώνουμε τη δυναμική ώθηση την οποία θα μπορούσε να προσδώσει η ομάδα στην καθεμιά μας για την επίτευξη τους προσωπικού σκοπού της...
δηλαδη αν ακολουθήσεις τη διατροφη αυτη χωρις να το πάρεις δεν χάνεις κιλα?Quote:
Originally posted by tohope
Όσο για το kilokiller νομίζω πως για να αποδώσει πραγματικά πρέπει να ακολουθεί κανείς - όσο γίνεται - τη διατροφή που λέει στο κουτί,
:tumble:
οι πυροσβέστες που αφου εχει σβησει η φωτιά και εχει σταματήσει το τζερτζελο ξεκινανε τα "μα δεν πρεπει" "γιατι τα κανετε αυτα" προσπαθωντας (?) τι αραγε?Quote:
Originally posted by tohope
Όσο για τους έντονους τόνους τους οποίους παρατήρησα η αλήθεια είναι ο,τι στενοχωρήθηκα γιατί όλες μας έχουμε ένα κοινό σκοπό και κάνουμε μια κοινή προσπάθεια, συνεπώς δε χρειάζονται ούτε υψηλές εντάσεις ούτε αναφορές σε εξωφορουμικές λεπτομέρειες από τη ζωή μας που τυχόν είναι γνωστές...
Αφ' ενός αυτές οι συμπεριφορές μας βάζουν σε διαδικασίες άλλες, αποπροσανατολίζοντάς μας από το στόχο μας και αντί να ενδυναμώνουμε η μία την άλλη, μάλλον ακυρώνουμε τη δυναμική ώθηση την οποία θα μπορούσε να προσδώσει η ομάδα στην καθεμιά μας για την επίτευξη τους προσωπικού σκοπού της...
να ανακινηθει ενα θεμα?
δεν ξερω αν ειναι μουφα το προιον η οχι, αλλα η ονομασια ειναι υπεργελοια.
τι ντεκαντανς! που θα λεγε και η ντενη μαρκορα...:starhit:
Λοιπόν σήμερα η ημέρα ξεκίνησε ακριβώς στα ίδια κιλά με χθες - χθες ήταν η πρώτη ημέρα kilokiller αλλά δεν τήρησα και πολύ το χρονοδιάγραμμα ούτε έκανα και την καλύτερη διατροφή ...
Σήμερα κράτησα χαρακτήρα και στάθηκα βράχος στους πειρασμούς! Για να δούμε τί θα γίνει αύριο...
Και μετά λέω να σταματήσω το καθημερινό ζύγισμα γιατί με αγχώνει...
καλησπέρα σε όλες! :)
Λοιπόν ξημέρωσε η τρίτη ημέρα kilokiller και μετά από δύο ολόκληρες εβδομάδες κολλημένη στα 77 (και χθες και προχθές 76.900) σήμερα ζυγίστηκα 76.400 :bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::b ouncy:
Έχω χαρεί τόσο πολύ! Γενικά οι θερμίδες που προσπαθώ να τηρώ είναι 1000 - 1200 αλλά ποτέ κάτω από 1000 και ποτέ πάνω από 1400 αυτάααααα
Τι ωραίααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααα
Καλημέρα σε όλεεεεεεεεεεεεεςςςς