Τι να τον κάνει τον ΙΚΑ καλέ...μία μικρή προμήθεια να της δίνουμε για κάθε παρέμβαση που κάνει και θα μπορεί ασφαλιστεί στο ΤΕΒΕ στην υψηλότερη βαθμίδα!!
Printable View
Τι να τον κάνει τον ΙΚΑ καλέ...μία μικρή προμήθεια να της δίνουμε για κάθε παρέμβαση που κάνει και θα μπορεί ασφαλιστεί στο ΤΕΒΕ στην υψηλότερη βαθμίδα!!
δεν ξέρω τί δουλειά κάνεις-αν δουλεύεις βέβαια- δανάη αλλά μπορείς άνετα να τα παρατήσεις όλα, το μέλλον σου και το ψωμί σου είμαστε εμείς!! χε χε
vasiliki να σε ρωτησω κατι πολυ σημαντικο... απο πεινα πως πας?????
Παιδιά η αλήθεια είναι ότι από χτες που ανέφερα τη δίαιτα, είναι σα να έχω κανονική δουλειά:)
Καλά που είναι Πάσχα και δεν έχω ακόμα κανονικά μαθηματα. Μέχρι που σηκώθηκα το πρωί νωρίτερα για να δω με άγχος τις απορίες σας.
Κοριτσια δευτερη μερα σημερα, δεν ενοιωσα ακολη κατι ιδιαιτερο
Σορρυ που επεμβαινω - σιγουρα η Δαναη θα απαντησει πιο σωστα - αλλα νομιζω πως το φρουτο απαγορευεται την ημέρα των πρωτεινών...Quote:
Originally posted by vasiliki67
Καλημερα κι απο μενα.
Λοιπονννννννν.......... εχουμε και λεμε.
Χθεσινη ημερα υδατανθρακων
Πρωι: κουλουρι θεσ/νικης
Μεσημερι: Μακαρονακια με κοκκινη σαλταουλα και αγγουροντοματα.
Απογευμα: μανταρινακι
Βραδυ: κριθαρακι με δυο φρυγανιες
Σημερα
Πρωι: 1 αυγουλακι με μια φετα γαλοπουλα
Μεσημερι: Μπριζολα χοιρινη με σαλατα, καροτο-λαχανο
Απογευμα: 1 φρουτο
Βραδυ: Τονο με μπολικη σαλατουλα
Εκανα κι ενα dressing σημερα με γιαουρτι και μουσταρδα για το κρεας, ηταν πολυ ωραιο!
Αφεντικο ( Δαναη ) τι λες, καλα τα παω?
Εχεις δικιο, λαθος δικο μου.
Γιαουρτακι πηρα για το απογευματινο.
εγώ ξέρω ότι όταν κάνεις ένα καλό σου επιστρέφονται δέκα.κάποτε, από κάπου θα σου επιστραφεί αυτή η βοήθεια...για τον χαμένο ύπνο σου δεν ξέρω μόνο! σε σκέφτομαι σε ένα μήνα να μας κυνηγάς και να ξεπουπουλιάζεις πάνω μας τα μαξιλάρια σου απ'τα νεύρα σου για τις ερωτήσεις μας!! :DQuote:
Originally posted by Danai20
Παιδιά η αλήθεια είναι ότι από χτες που ανέφερα τη δίαιτα, είναι σα να έχω κανονική δουλειά:)
Καλά που είναι Πάσχα και δεν έχω ακόμα κανονικά μαθηματα. Μέχρι που σηκώθηκα το πρωί νωρίτερα για να δω με άγχος τις απορίες σας.
ρε παιδια πειτε και σε μενα πως μπορω να βαλω στικερ κι εγω?
Τανια
Ναι απαγορεύεται το φρούτο. Αλλά για πρώτη μέρα δεν πειράζει. Από την επόμενη δεν θα το τρώει.
Βασιλική το ότι δεν νιώθεις άκολη είναι καλό από πολλές απόψεις. Διαιτολογικές και ερωτικές βεβαιως βεβαίως, χαχαχα Σόρι αλλά δεν κρατήθηκα να μην κάνω πλάκα. Το έγραψες πολύ ωραία το λαθάκι :)
Δαναη υπομονη!!!
Ρε vasiliki... χθες ξεκινησες... διαιτα κανεις ..οχι μαγικα!!
χαχα
τι να πουμε κι εμεις που ξεκινησαμε σημερα???
Βαλε το ποντικι σου σε ενα οποιοδηποτε απο τα δικα μας και θα σε μεταφερει στην συγεκριμενη σελιδα.
Διαλεξε οποιο σου αρεσει, κανε αντιγραφη και πανε μετα στον πινακα ελεγχου-επεξεργασια προφιλ και κανε επικολληση στο ''υπογραφη''.
Πιστευω να σε βοηθησα
ή θα ψάξεις απ΄το google sites με tickers ή για συντομία κάνε διπλό κλίκ στο δικό μου πάνω και θα συνδεθείς με τη σελίδα. Διαλέγεις μεζούρα και μετρητή, κάνεις υποβολή για να σου δημιουργηθεί το τικεράκι και αντιγράφεις όλο το μακρυνάρι που ξεκινάει με url http στο πεδίο "υπογραφή" του πίνακα ελέγχου σουQuote:
Originally posted by kika
ρε παιδια πειτε και σε μενα πως μπορω να βαλω στικερ κι εγω?
χι χι χι χι χι!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλο..... με αρεσε!!!!!!!!!!!!!!!!!
Α βρε σκασμενες, αμεσως να με πειραξετε!
Δανάη μου καλησπέρα..... έχουμε μιλήσει ξανά στο παρελθόν θα δοκιμάσω τη συγκεκριμένη διαίτα για να χάσω τα τελευταία κιλά, αλλά εγώ πίνω αλκοολ και δε τρωω καθολου γλυκα. αν θελεις μπορεις να μαθεις τι γίνεται με το αλκοολ? :)
και φυσικά πατάς "επεξεργασία προφιλ" στο τέλος να αποθηκευτεί η προσθήκη του τίκερ
Ναταλία μου απαγορεύεται. Ρώτησα σήμερα. Εσύ όμως έχεις να χάσεις πολύ λίγα, οπότε μόνο για λίγο καιρό θα το κόψεις.
Ειδες βρε Kika, ειμαι το παιδι θαυμα!!!!!!!!!!!!!!!!
Οχι το παιδι λαστιχο, μην παρεξηγηθουμε κι ολας!!!!!!!!!!!!!!!!!
geia σας κοριτσια! παιδια οσοι την κανουν τους παρακαλω πολυ να γραφουν τι τρωνε εδω καθημερινα, θα διευκολυνουν κ εμας που θα θελαμε να την δοκιμασουμε αλλα δεν εχουμε χρονο νασχοληθουμε...
εμενα μου φαινεται βουνο να σκεφτομαι τι θα φαω...δεν προλαβαινω.
Ας γραφετε, θα κανει καλο κ σε εσας να βλεπετε αν τα κανετε σωστα.
Φιλια!
badgirl11 πιστευω να διαβασες τις δυο μερες που εχω γραψει.
Και θα συνεχισω να γραφω το καθημερινι menu μου.
ναι προσπαθω να τα δω, ειδα τη μια μερα, μακαρι ολες οι κοπελες να γραφουν να μαθαινουμε κ να τα συζητατε!
κάτσε να κάνω κοπυ τα χθεσινά μου από το άλλο τόπικ και μετά γράφω και τα σημερινά
τα χθεσινά μου (υδατ.)
Σήμερα ξεκίνησα καινούργια διατροφή. Έφαγα
1 φέτα ψωμί με ταχίνι και μέλι
1 πορτοκάλι , 1μήλο
πατάτες φούρνου,ντοματοσαλάτα και 3 ελιές
1 πορτοκάλι
1 μερίδα χόρτα, 1κ. λάδι και 1 φέτα πολύσπορο
σήμερα (πρωτ.)
γιαούρτι με 1 κ. μέλι
1 βραστό αυγό
φιλέτο/μαρουλοσαλάτα με τριμένη παρμεζάνα
απόγευμα ? (μάλλον γιαούρτι πάλι)
βράδυ ? (μάλλον κοτοσουβλάκι)
BettyG το μελι επιτρεπεται και στις δυο φασεις?
Δεν ξέρω να πω την αληθεια.....θα μας πει η Δανάη, μάλλον όχι ε?
παιδιά νομίζω πως το μέλι είναι υδατάνθρακας.....
μάλλον έχεις δίκιo bomo
Θα περιμενουμε το αφεντικουλι μας!!!!!!!!!!!!!
Αντε καλο μας μεσημερι!!!
Φιλια!!!!!
το ψαξα, δισακχαρίτης είναι, άρα καραμπινάτος υδατάνθρακας
φιλιά Βασιλική καλή συνέχεια
λάθος μου, δε πειράζει δεύτερη μέρα είναι, θα μάθωQuote:
Originally posted by bomo
το ψαξα, δισακχαρίτης είναι, άρα καραμπινάτος υδατάνθρακας
καλέ εννοείται!! και κάποιος άλλος έκανε παρασπονδία και το "αφεντικό" είπε ότι δεν πειράζει για αρχή, μικρό το κακό. έχουμε να κάνουμε λάθη μέχρι να συνηθίσουμε, ουουου! να μη μας παίρνει από κάτω μόνο!!
όχι bomaki δε θα μας πάρει, αφού μας έχει φύγει η... μαγκιά στη δίαιτα, θα μας πάρει από κάτω λίγο μελάκι!!! χαχα
σ ευχαριστω!προσπαθούμε τι να κανουμε!Quote:
Originally posted by chocaholic
ευχαριστω πολυ semie μου!!τα εχασα ακολουθωντας τους γνωστους κανονες διατροφης που ολες ξερουμε (καθοτι βετερανες στη διαιτα...)!επειδη ακριβως δεν εκανα καποια συγκεκριμενη διαιτα οπου να ναι θα κολλησω και λεω να ακολουθησω την κυκλικη που απ ο,τι διαβαζω εχει πολυ καλα αποτελεσματα!!!
και εσυ παντως δεν πας πισω...5 κιλακια σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα!συγχαρητηριααα!κα λη συνεχεια και σε σενα!!!
εεεεεετσι κορίτσαρε!!
εεεεε μην αρχισουμε τις παρασπονδιες ακομα δε ξεκινησαμε παιδακια!! τα λαθη ειναι για να μαθαινουμε οχι για να τα συγχωρουμε!χιχι
ε ναι, αλλά πρώτα συγχωρούμε για να μην νιώθει ο άλλος άσχημα και τα καταστρέψει όλα!! μην είσαι αυστηρό παιδί......θέλουμε αγάπη και προδέρμ:)
Aντε καλα!
συγχωρουμε τοτε!
ευχαριστω για τη βοηθεια σε οτι αφορα το τικερ αλλα το ζωων δε το καταφερα!θα ξαναπροσπαθησω...
δε ξερω τι εκανα λαθος!
Το μέλι είναι υδατάνθρακας ναι.
Αφεντικό με λένε και οι μαθητές μου και οι αθλητές που προπονώ. Πρέπει να το κοιτάξω μάλλον είμαι πολύ αυταρχικός τύπος....χαχαχα
δαναη !!δνε παιζει να εισαι αυταρχικος αλλα δοτικος τυπος σιγουρα..ευχαριστουμε πολυ.. αρχισα και εγω σημερα..εχω 14 κιλα να χασω..μηπως δεν ειναι καλο να τα χασω ετσι??